Πόσες ώρες κοιμάστε??

Άντε πάλι με τα σχόλιά σας για τις γυναίκες!
Βρε, πριν δεν σας έγραφα ότι όσο δούλευα κοιμόμουν 5 ώρες (σπανίως 6); Αυτές τις μέρες αναπληρώνω.
Έχω ένα σωρό φίλους (αγόρια) που κοιμούνται ξημερώματα και ξυπνούν απόγευμα. Τί σας έκαναν πάλι οι γυναίκες, ωρέ;;;

Elena K said:
Άντε πάλι με τα σχόλιά σας για τις γυναίκες!
Βρε, πριν δεν σας έγραφα ότι όσο δούλευα κοιμόμουν 5 ώρες (σπανίως 6); Αυτές τις μέρες αναπληρώνω.
Έχω ένα σωρό φίλους (αγόρια) που κοιμούνται ξημερώματα και ξυπνούν απόγευμα. Τί σας έκαναν πάλι οι γυναίκες, ωρέ;;;

Έλενα υποθέτω και θέλω να πιστεύω οτι ο καθένας μας μιλάει σύμφωνα με τις εμπειρίες του...(έτσι τουλάχιστον έκανα εγώ,δεν έχω λόγους να κράζω χωρίς επιχειρήματα τις γυναίκες. αντίθετα εχω πολλούς λόγους να κράζω με επιχειρήματα..:flipout: :flipout: :flipout: )

Re: Απάντηση: Πόσες ώρες κοιμάστε??

PETRAN said:
Πάντως το'χω μεγάλο παράπονο απο τις γυναίκες..
Ρίχνετε τρελούς ύπνους..:bang:
Μπα, η δικια μου τουλαχιστον με 4-5 ωρες ειναι μια χαρα και ολη την ημερα duracell ρε παιδι μου. Εγω απο την αλλη ειμαι ο κοιμησης. Μπορω να κοιμαμαι και 24ωρο ολοκληρο χωρις καν να γυρισω πλευρο. Αν και συνηθως κοιμαμαι γυρω στις 6-7 ωρες μονο.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Πόσες ώρες κοιμάστε??

Λαμπαδαριου Παναγιωτης said:
Μπα, η δικια μου τουλαχιστον με 4-5 ωρες ειναι μια χαρα και ολη την ημερα duracell ρε παιδι μου. Εγω απο την αλλη ειμαι ο κοιμησης. Μπορω να κοιμαμαι και 24ωρο ολοκληρο χωρις καν να γυρισω πλευρο. Αν και συνηθως κοιμαμαι γυρω στις 6-7 ωρες μονο.

Μα τόσο γκαντέμης είμαι δεν μπορώ να καταλάβω..
Μια ζωή με τις γυναίκες το ίδιο πρόβλημα..
Όσο είναι ξύπνιες όλα είναι μια χαρά..
Όταν πέσουν να κοιμηθούν όμως ξεχνάν να ξυπνήσουν..:bang:

Απάντηση: Re: Πόσες ώρες κοιμάστε??

Λαμπαδαριου Παναγιωτης said:
Μηπως τις κουραζεις πολυ οταν ξαπλωνουν και πριν να κοιμηθουν? Κακο παιδι...

:flipout: :flipout: :flipout: :flipout: :flipout: :flipout:

Ο Ναπολέων ( ο Μέγας ντε ) υπεστήριζε ότι οι απαραίτητοι χρόνοι για την διάρκεια του ύπνου έχουν ως εξής : Πέντες ώρες για τον άνδρα , έξη για την γυναίκα , επτά για τον ηλίθιο. Εγώ πάντως τα Σ/κ αφήνω τον ηλίθιο πολύ πίσω . ... Για τις καθημερινές δεν το συζητάμε 6 ώρες το πολύ . ...

7 με 8 ώρες καθημερινά μάλλον. Βασικά δεν έχει σημασία πόσες ώρες θα κοιμηθέις, αλλά ποιες ώρες θα είναι αυτές. Αν κοιμηθώ 10 βράδυ με 7 το πρωί βγάζω άνετα το επόμενο 24ωρο χωρίς ύπνο. Και το 11-6 είναι από τους πιο τρελούς ύπνους.
Βασικά έχω μάλλον πρόβλημα γιατί δεν μπορώ να κοιμηθώ το πρωί μετά τις 10 (ακόμα και αν έχω πέσει στις 5-6) και το μεσημέρι (εκτός αν είμαι τελείως κομμάτια, 24ωρα χωρίς ύπνο...)

Re: Απάντηση: Πόσες ώρες κοιμάστε??

Γιώργος Κυριακαράκος said:
7 με 8 ώρες καθημερινά μάλλον. Βασικά δεν έχει σημασία πόσες ώρες θα κοιμηθέις, αλλά ποιες ώρες θα είναι αυτές. Αν κοιμηθώ 10 βράδυ με 7 το πρωί βγάζω άνετα το επόμενο 24ωρο χωρίς ύπνο. Και το 11-6 είναι από τους πιο τρελούς ύπνους.
Βασικά έχω μάλλον πρόβλημα γιατί δεν μπορώ να κοιμηθώ το πρωί μετά τις 10 (ακόμα και αν έχω πέσει στις 5-6) και το μεσημέρι (εκτός αν είμαι τελείως κομμάτια, 24ωρα χωρίς ύπνο...)

Kαι εγώ αυτό πιστεύω, κοιμάμαι τρελά 12 ώρα τα ΣΚ αλλά σηκώνομαι κομμάτια, επειδή κοιμάμαι μετά τις 2-3 την Παρασκευή και Σάββατο.

Μέχρι στιγμής ο πιο ισορροπημένος είναι ο Κυριακαράκος:award:

Υ.Γ Πως κοιμάσαι από της 22:00???

ΚΑταρχήν ανάλογα με τον άνθρωπο είναι και οι ώρες ύπνου. Ο καθένας χρειάζεται άλλες ώρες

Εγώ πάντοτε δεν κοιμόμουν τη νύχτα.....είμαι νυχτόβιο μου άρεσε να κοιμάμαι το πρωί.

Βέβαια αυτό με τη δουλειά δε γίνεται.

Και δε λέω ότι μου φτάνουν οι ώρες που κοιμάμαι αντίθετα....μπορώ όμως να λειτουργήσω...όχι στα καλύτερά μου αλλά μπορώ.

Όταν όμως έχω κοιμηθεί.........ποιός με είδε και δε με φοβήθηκε...:P

Καταρχήν είμαι σα να έχω χτυπήσει μισόλιτρο Haagen Dazs Vanilla Caramel Brownies :) (από άποψη διάθεσης...σοκολάτα ενδορφίνες κτλ)

Επίσης μπορώ να αντέξω 24ωρα μετά άυπνη....ο ύπνος είναι μεγάλη απόλαυση, καταπληκτικό πράγμα και η εποχή μας δημιουργεί ενοχές στο να σου αρέσει και να τον απολαμβάνεις.

Εμένα και μου αρέσει και τον απολαμβάνω και τον θεωρώ το πολυτιμότερο μέσο για να διατηρήσω τον εγκέφαλό μου σε ακμαία κατάσταση...καθώς και όλο το σώμα μου η έλλειψη ύπνου επηρρεάζει όλο τον οργανισμο.

Αχχ......θέλω ύπνοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!

P.S. Σε αυτό το forum όλα τα θέματα γυρίζουν σε αρνητικό σχολιασμό για τις γυναίκες.........πολύς μισογυνισμός κυκλοφορεί για χαλαρώστε λίγο. Από το πόσες ώρες κοιμάστε πήγαμε στο ότι οι γυναίκες κοιμούνται πολύ......ε και τι πειράζει ρε παιδιά? Προσωπικές εμπειρίες μου είναι πάντως ότι οι άντρες κοιμούνται περισσότερο.....

Απάντηση: Re: Απάντηση: Πόσες ώρες κοιμάστε??

Emilot said:
Kαι εγώ αυτό πιστεύω, κοιμάμαι τρελά 12 ώρα τα ΣΚ αλλά σηκώνομαι κομμάτια, επειδή κοιμάμαι μετά τις 2-3 την Παρασκευή και Σάββατο.

Μέχρι στιγμής ο πιο ισορροπημένος είναι ο Κυριακαράκος:award:

Υ.Γ Πως κοιμάσαι από της 22:00???

Γιατί να μην κοιμηθώ τις καθημερινές αν δεν βγω έξω?
Και οκ 11 είναι το πιο συνηθισμένο, 10 μόνο όταν είμαι κομμάτια
Ξύπνημα στις 7:30, μισή ώρα χοντρικά γυμναστικούλα χαλαρή, μισή ώρα έλεγχος email/forums και 9:00 φεύγω. Μια ώρα στο δρόμο, κατά τις 10 στη δουλειά. Κατά τις 6-7 το απόγευμα πάλι σπίτι, 1 ώρα πάλι στο δρόμο και μέχρι που να φάω μεσημεριανοβραδυνό έχω αρχίσει ήδη να νυστάζω. Ταινιούλα κατά τις 9 και όταν τελειώσει (ή καμιά φορά αν είναι βαρετή και πριν τελειώσει) ύπνος...
Τώρα αν βγω, δεν κοιμηθώ σπίτι κλπ αυτό το πρόγραμμα αλλάζει...

ειστε λιγες και σας πειραζουμε!

μεσος ορος κατι λιγοτερο απο 7 ωρες
με λιγοτερο απο 6 δεν ειμαι και πολυ καλα
με 8 ειμαι σουπερ ντουπερ παουερ και τουρμπο.
με 7 ειμαι καλα.
με 10 θα μεινω στο κρεβατι αλλες 3 ωρες χαλαρονοντας.
οντως το να κοιμηθω 10 με 6 μου δινει απιστευτη ενεργεια και διαθεση το πρωι. μπορω να κανω τα παντα. αν και το εχω στοχο , δεν το πετυχαινω (καθοτι το ατιμο το msn παινει δουλεια μετα τις 11 ωρα ελλαδως)

σημασια εχει το περιβαλλον
στο χωριο αν κοιμηθω 7 ωρες ειναι σα να κοιμηθηκα στην αθηνα 9.
καμια σχεση.
τωρα τελευταια εχω μια διαθεση να με περνει ο υπνος τα μεσιμερια. ευτυχως εκεινη την ωρα εχω τελειωσει ουσιαστικα την δουλεια και το περιβαλλον εργασιας ειναι χαλαρο και την πεφτω επιτοπου για κανα 10λεπτο. μετα ειμαι κομπλε.

Ελα ντε οντως ειστε λιγες και αμα δεν σας πειραξουμε κιολας πως θα γινει?
Η μια βαμπιρ κοιμαται τα χαραματα ελπίζω οχι σε φερετρο:flipout::flipout::flipout:
και η αλλη κοιμαται λιγο, στα ταξιδια λιγοτερο, γιανα προλαβαινει να γραφει στο φορουμ:bang:
και τωρα ξυπναει και νυσταζει, οποτε ξαναπεφτει,
καλα κανει βεβαιως-βεβαιως.:grandpa:

Σιαγα που δε θα σας πειραζουμε:Banane0:

Καλημέρα και καλό μήνα...
Εγώ κοιμάμαι 5-6 ώρες τις καθημερινές, αλλά όταν έρχεται το Σάββατο επειδή τις περισσότερες φορές θα ξενυχτίσω, την Κυριακή ρίχνω τρελούς ύπνους...

Συνήθως τις καθημερινές 7-8 ωρίτσες τρελές εκτός απροόπτου...(και με προπονήσεις και με τα πάντα...)(XA).
Tα ευχάριστα απρόοπτα μπορεί να κρατήσουν και μέχρι πρωίας φυσικά για να μην ξεχνιόμαστε. Άλλωστε κάποτε δεν κοιμόμασταν σχεδόν καθόλου...

Last edited: