ΚΑταρχήν ανάλογα με τον άνθρωπο είναι και οι ώρες ύπνου. Ο καθένας χρειάζεται άλλες ώρες
Εγώ πάντοτε δεν κοιμόμουν τη νύχτα.....είμαι νυχτόβιο μου άρεσε να κοιμάμαι το πρωί.
Βέβαια αυτό με τη δουλειά δε γίνεται.
Και δε λέω ότι μου φτάνουν οι ώρες που κοιμάμαι αντίθετα....μπορώ όμως να λειτουργήσω...όχι στα καλύτερά μου αλλά μπορώ.
Όταν όμως έχω κοιμηθεί.........ποιός με είδε και δε με φοβήθηκε...
Καταρχήν είμαι σα να έχω χτυπήσει μισόλιτρο Haagen Dazs Vanilla Caramel Brownies

(από άποψη διάθεσης...σοκολάτα ενδορφίνες κτλ)
Επίσης μπορώ να αντέξω 24ωρα μετά άυπνη....ο ύπνος είναι μεγάλη απόλαυση, καταπληκτικό πράγμα και η εποχή μας δημιουργεί ενοχές στο να σου αρέσει και να τον απολαμβάνεις.
Εμένα και μου αρέσει και τον απολαμβάνω και τον θεωρώ το πολυτιμότερο μέσο για να διατηρήσω τον εγκέφαλό μου σε ακμαία κατάσταση...καθώς και όλο το σώμα μου η έλλειψη ύπνου επηρρεάζει όλο τον οργανισμο.
Αχχ......θέλω ύπνοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!
P.S. Σε αυτό το forum όλα τα θέματα γυρίζουν σε αρνητικό σχολιασμό για τις γυναίκες.........πολύς μισογυνισμός κυκλοφορεί για χαλαρώστε λίγο. Από το πόσες ώρες κοιμάστε πήγαμε στο ότι οι γυναίκες κοιμούνται πολύ......ε και τι πειράζει ρε παιδιά? Προσωπικές εμπειρίες μου είναι πάντως ότι οι άντρες κοιμούνται περισσότερο.....