Dimosthenis said:Ελα ντε οντως ειστε λιγες και αμα δεν σας πειραξουμε κιολας πως θα γινει?
Η μια βαμπιρ κοιμαται τα χαραματα ελπίζω οχι σε φερετρο
και η αλλη κοιμαται λιγο, στα ταξιδια λιγοτερο, γιανα προλαβαινει να γραφει στο φορουμ:bang:
και τωρα ξυπναει και νυσταζει, οποτε ξαναπεφτει,
καλα κανει βεβαιως-βεβαιως.:grandpa:
Σιαγα που δε θα σας πειραζουμε:Banane0:
Γιώργος Κυριακαράκος said:Κατάλαβα θα έχει στενάξει το Dark Sun, το Underworld και το Rebound...
![]()
Γιώργος Κυριακαράκος said:Φέτος έβγαλα σχεδόν όλο το χειμώνα κάθε σάββατο στο rebound...όχι οτι ακούω dark/goth/κλπ αλλά δεν έχει μείνει κανένα club που να παίζει αυτά που ακούω, οπότε μετά τις 2 που να πας...
Πάντως το dark sun...πολύ electrogothic για τα γούστα μου.
tatiana said:Συμφωνώ.....too much και για τα δικά μου γούστα.........κανένα club δεν έχει μείνει όντως.....
Peter Helmis said:Καθημερινές κοιμάμαι 6 το πολύ ώρες. 2-8. Το σαββατοκύριακο 8 με 9 ώρες. Είναι όλα θέμα συνήθειας. Όταν αφήνω τον εαυτό μου να αράξει, μπορώ να κοιμηθώ πολλές ώρες και να έχω ανάγκη για ακόμα περισσότερες. Πάντως η αλήθεια είναι ότι στις καθημερινές δεν αισθάνομαι ότι κάνω κάτι εάν δεν κοιμηθώ αργά. Όσο αφορά την αντοχή το 6ώρο είναι αρκετό... (Με μερικούς καφέδες βέβαια...)
alexkhr said:Καθημερινές τώρα το καλοκαίρι 6 εως 8 ώρες, ΣΚ 8 εως 9. Δεν μπορώ να μείνω μεσα στο σπίτι...βγαίνω συνέχεια.
Το χειμώνα πάντως κλείνω το ελάχιστο 8 ώρες ανεξάρτητως ημέρας.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.