Πόσες ώρες κοιμάστε??

Κατά τις 2 το βράδυ και ξύπνημα 7:15 για την δουλειά ή για τα παιδιά...
Προσπαθώ να την πέφτω καμμιά ώρα όταν γυρίζω απ´την δουλειά το απόγευμα αλλά δεν μ´αφήνουν τα διαόλια...
Αντοχές; Ασ´το καλύτερα...

Της ημέρες που δουλεύω θα κοιμηθώ γύρο στις 12 και θα σηκωθώ στις 06:30
Αυτός ο ύπνος βέβαια δεν είναι συνεχόμενος γιατί τα περσότερα βράδια θα με ξυπνήσει η γυναίκα στις 3 η 4 τα ξημερώματα που θα γυρίσει από την δουλειά έτσι δεν μπορώ να υπολογίσω ακριβώς πόσο κοιμάμαι
Όταν έχω ρεπό κοιμάμαι περίπου 6-7 ώρες δεν μπορώ παραπάνω

Τωρα το καλοκαιρι κοιμαμαι κατα τις 2-2:30 εκτως κι αν το ξενυχτησω...
Ξυπναω κατα τις 9-9:30 και παω αστραπη στο γραφειο. Ειμαι υπαλληλος των γονιων μου οποτε προς το παρον εχω το ανετο του να παω αργα. Αυτο βεβαια μεχρι να παρω το πτυχιο μου οποτε μετα θα με δεσουν στην καρεκλα μου... Το συνηθες ειναι απο 6-7 ωρες. Αν κοιμηθω περισσοτερο απο 8 ωρες αισθανομαι σαν κοτοπουλο. Ακομη και οταν τυχει να γυρισω πρωι και να πεσω στο κρεβατι στις 7 ή 8 δεν κοιμαμαι παραπανω απο 5-6 ωρες. Το δικο μου ρολόι δεν δουλευει με χρονοδιαγραμμα. Δηλαδη δεν συνηθιζω να κοιμαμαι σε συγκεκριμενες ωρες της ημερες αλλα η διαρκεια ειναι σταθερη

Re: Απάντηση: Πόσες ώρες κοιμάστε??

Dimosthenis said:
Ελα ντε οντως ειστε λιγες και αμα δεν σας πειραξουμε κιολας πως θα γινει?
Η μια βαμπιρ κοιμαται τα χαραματα ελπίζω οχι σε φερετρο:flipout::flipout::flipout:
και η αλλη κοιμαται λιγο, στα ταξιδια λιγοτερο, γιανα προλαβαινει να γραφει στο φορουμ:bang:
και τωρα ξυπναει και νυσταζει, οποτε ξαναπεφτει,
καλα κανει βεβαιως-βεβαιως.:grandpa:

Σιαγα που δε θα σας πειραζουμε:Banane0:

Πλάκα πλάκα πολλοί φίλοι μου με αποκαλούν vampirella :P (όχι φέρετρο διπλό κρεββάτι είπαμε ...μπαααα.....ξεχνάτε)

Γιώργος Κυριακαράκος said:
Κατάλαβα θα έχει στενάξει το Dark Sun, το Underworld και το Rebound...
:P

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ βρε για δες που με καταλαβαίνουν :P Αν και στο Dark Sun με περνάνε για το τέλειο θύμα :P

Φέτος έβγαλα σχεδόν όλο το χειμώνα κάθε σάββατο στο rebound...όχι οτι ακούω dark/goth/κλπ αλλά δεν έχει μείνει κανένα club που να παίζει αυτά που ακούω, οπότε μετά τις 2 που να πας...
Πάντως το dark sun...πολύ electrogothic για τα γούστα μου.

Γιώργος Κυριακαράκος said:
Φέτος έβγαλα σχεδόν όλο το χειμώνα κάθε σάββατο στο rebound...όχι οτι ακούω dark/goth/κλπ αλλά δεν έχει μείνει κανένα club που να παίζει αυτά που ακούω, οπότε μετά τις 2 που να πας...
Πάντως το dark sun...πολύ electrogothic για τα γούστα μου.

Συμφωνώ.....too much και για τα δικά μου γούστα.........κανένα club δεν έχει μείνει όντως.....

Συνηθως κοιμάμαι κατα τις 2-3 το βράδυ. ξυπναω στις 5:50 το πρωι και γυρίζω σπιτι 3-4 το απογευμα.
δευτερα τριτη τετάρτη αντεχω με αυτο το προγραμμα ομως την τετάρτη θα φοφισω το μεσημερι κανα πενταωρο!!

ειμαστε μικροι ακόμα γιαυτό :music-smiley-005: :music-smiley-005:

tatiana said:
Συμφωνώ.....too much και για τα δικά μου γούστα.........κανένα club δεν έχει μείνει όντως.....

Πάμε για νέο Topic???

Καθημερινές κοιμάμαι 6 το πολύ ώρες. 2-8. Το σαββατοκύριακο 8 με 9 ώρες. Είναι όλα θέμα συνήθειας. Όταν αφήνω τον εαυτό μου να αράξει, μπορώ να κοιμηθώ πολλές ώρες και να έχω ανάγκη για ακόμα περισσότερες. Πάντως η αλήθεια είναι ότι στις καθημερινές δεν αισθάνομαι ότι κάνω κάτι εάν δεν κοιμηθώ αργά. Όσο αφορά την αντοχή το 6ώρο είναι αρκετό... (Με μερικούς καφέδες βέβαια...)

Απάντηση: Re: Πόσες ώρες κοιμάστε??

Peter Helmis said:
Καθημερινές κοιμάμαι 6 το πολύ ώρες. 2-8. Το σαββατοκύριακο 8 με 9 ώρες. Είναι όλα θέμα συνήθειας. Όταν αφήνω τον εαυτό μου να αράξει, μπορώ να κοιμηθώ πολλές ώρες και να έχω ανάγκη για ακόμα περισσότερες. Πάντως η αλήθεια είναι ότι στις καθημερινές δεν αισθάνομαι ότι κάνω κάτι εάν δεν κοιμηθώ αργά. Όσο αφορά την αντοχή το 6ώρο είναι αρκετό... (Με μερικούς καφέδες βέβαια...)

Aυτο ακριβως που λες !!!!
αν πεσεις νωρις για υπνο αισθανεσαι λες και περασε αμεσως η μερα σου ........

ενω αν το τραβηξεις λιγο αργα λες οτι ασχοληθηκες με κατι .....

Καθημερινές τώρα το καλοκαίρι 6 εως 8 ώρες, ΣΚ 8 εως 9. Δεν μπορώ να μείνω μεσα στο σπίτι...βγαίνω συνέχεια.
Το χειμώνα πάντως κλείνω το ελάχιστο 8 ώρες ανεξάρτητως ημέρας.

alexkhr said:
Καθημερινές τώρα το καλοκαίρι 6 εως 8 ώρες, ΣΚ 8 εως 9. Δεν μπορώ να μείνω μεσα στο σπίτι...βγαίνω συνέχεια.
Το χειμώνα πάντως κλείνω το ελάχιστο 8 ώρες ανεξάρτητως ημέρας.

Συνάδελφε κρύβε λόγια :PPPPPP

Εγώ κοιμάμαι 6-8 καθημερινές κ περίπου 8-10 το σκ. Ξυπνάω 8+ κάτι ψιλά κ πάω δουλειά μέχρι τις 9. Χωρίς ύπνος δεν αντέχω να κάνω τίποτα την επόμενη μέρα.

Προσωπικά με 5-7 ώρες ύπνο είμαι μια χαρά. Ιδίως αν αυτό το διάστημα είναι μεταξύ 00:00-06:00, τότε και είμαι πιο ευδιάθετος και απολαμβάνω την ημέρα. Αν αργήσω να κοιμηθώ (πρώτες πρωινές) τότε την υπόλοιπη μέρα είμαι με τους καφέδες και το τσιγάρο στο χέρι! :blush:

Aυτό το βράδυ πάντως αν και κοιμήθηκα στις 3 ξύπνησα από μόνος μου κατά τις 7:30. Aυτές τις μέρες αλλά και γενικότερα το καλοκαίρι δεν μπορώ να κοιμηθώ και πολύ.
Σίγουρα πάντως παίζει ρόλο εκτός από την εποχή και το μέρος. Θυμάμαι όταν πηγαίνω Πήλιο καμιά φορά χύνομαι και λιώνω στο κρεβάτι...