Πόσο έληξε το ντέρμπυ??

Απάντηση: Re: Πόσο έληξε το ντέρμπυ??

Σπύρο ο ίδιος γυμναστής έχει ξαναπεράσει από την ομάδα με καλά αποτελέσματα, τώρα τι παίζει ...... μάλλον δεν πιάσανε οι προσμίξεις !!!!!!

Και κάτι που δεν ξέρεις από τις προπονήσεις είναι ότι είναι πολύ σκληρές μα πάρα πολύ σκληρές και τα αποτελέσματα δεν είναι άμεσα, θέλουν αρκετό χρόνο.

Ο μοναδικός παίκτης που έχει φανεί η διαφορά είναι ο Τόζερ.

Ρε σύ τελειώνει το πρωτάθλημα.Και στον β.γύρο η διαφορά είναι ολοφάνερη.Αντώνη πολλοί τραυματισμοί πάντως.

Re: Απάντηση: Re: Πόσο έληξε το ντέρμπυ??

Ρε σύ τελειώνει το πρωτάθλημα.Και στον β.γύρο η διαφορά είναι ολοφάνερη.Αντώνη πολλοί τραυματισμοί πάντως.

Δεν μιλάω για τώρα, η προπόνηση που τους κάνει δεν φέρνει άμεσα αποτελέσματα και δυστυχώς δεν έχουμε και το καλλύτερο χορτάρι για προπόνηση... ή μάλλον σκέτο χορτάρι έχουμε,, για βοσκή...:flipout: :flipout:

Υ.Γ. έχω φάει κάτι γυρίσματα στο πόδι εκεί πάνω στο βοσκότοπο !!!!!!

Ο Γκαλινοβιτς ειχε βγεί βόλτα.Δεν ειδα φάουλ Γιάννη.Αντίθετα είδα πολλή ατιμωρησία σε σκληρά μαρκαρίσματα(π.χ. Μπόβιο)καθώς επίσης οτι ο Παο δεν πήρε φάουλ έξω απο την μεγάλη περιοχή σε κανα-δυό φάσεις.

Το ότι είχε πηδήσει σε λάθος χρόνο είναι αλήθεια. Αν τύχει, όμως, και ξαναδείς τη φάση θα δεις ότι ο Γάλλος επιθετικός βάζει τα χέρια του μέσα στα χέρια του τερματοφύλακα εμποδίζοντάς τον. Για την ιστορία, απλώς, το λέω....

Όσο για τα μαρκαρίσματα, για τις κίτρινες που δεν έδινε, για τα φάουλ που επίσης δεν έβλεπε, συμφωνώ μαζί σου. Γι'αυτά μιλούσα πρίν....

Re: Απάντηση: Πόσο έληξε το ντέρμπυ??

Και κάτι άσχετο.Ο Γυμναστής της ΑΕΚ είχε απολυθει απο τον ΑΠΟΕΛ,με εισήγηση του Λεμονη,μετά απο ένα μήνα.Τοτε τον κράζανε τον Τακη.Μηπως είχε δίκιο ο άνθρωπος.??20Τραυματίες έχει η AEK αήμερα.

Ο λεμονης πρεπει να ειναι αυθεντια στην γυμναστικη οπως ειναι και στην προπονητικη...
Ξερετε μηπως τι δουλεια εκανε οταν τον πηρανε κατα λαθος βοηθο προπονητη στον ΟΣΦΠ?
Δασκαλος γυμναστικης στου Κωστεα-Γειτονα στην Βαρη......:

ΜΙλαμε για μεγαλο γνωστη........αμφιβαλλω αν εχει βγαλει και το δημοτικο πριν την μπαλα.....που επαιζε.

Αημερα εχει 21 τραυματιες η Αεκ αλλα θα δουμε του χρονου τι σοι φυσικη κατασταση θα εχουνε αμα ζουνε απο την ανευ οριου σκληρη προπονηση που επεβαλλε ο Φερερ.

Εκτος απο ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΡΑΔΕΣ ειστε και απιστευτοι ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΕΡΓΟΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑΣ....ρε σεις αρχιζω να μενω εκπληκτος

Re: Απάντηση: Re: Πόσο έληξε το ντέρμπυ??

Δεν μιλάω για τώρα, η προπόνηση που τους κάνει δεν φέρνει άμεσα αποτελέσματα και δυστυχώς δεν έχουμε και το καλλύτερο χορτάρι για προπόνηση... ή μάλλον σκέτο χορτάρι έχουμε,, για βοσκή...:flipout: :flipout:

Υ.Γ. έχω φάει κάτι γυρίσματα στο πόδι εκεί πάνω στο βοσκότοπο !!!!!!

το πιθανοτερο για τους τραυματισμους ειναι να ευθυνεται το λιβαδι στους Θρακομακεδονες

Kαλά εσύ κάτσε απο εδώ και πέρα στούς καναπέδες να βλέπεις απονομές,όπως καθε χρόνο άλλως τε.Και φέρτε κανενα αναμνηστικό απο τον Πύργο του Αϊφελ.
Και την Κυριακή ετοιμάσου για την πλήρη αποκατάσταση τής τάξης.
Βεεεεεβαια ο Φερέρ κάνει σκληρή προπόνηση φέτος για τού χρόνου.Ρε τι άλλο θα ακούσουμε.Και το καλοκαίρι θα τούς στείλει αντι για μπάνια στα χωράφια.
Απο εργοφυσιολογία σκίζουμε....................

Kαλά εσύ κάτσε απο εδώ και πέρα στούς καναπέδες να βλέπεις απονομές,όπως καθε χρόνο άλλως τε.Και φέρτε κανενα αναμνηστικό απο τον Πύργο του Αϊφελ.
Και την Κυριακή ετοιμάσου για την πλήρη αποκατάσταση τής τάξης.
Βεεεεεβαια ο Φερέρ κάνει σκληρή προπόνηση φέτος για τού χρόνου.Ρε τι άλλο θα ακούσουμε.Και το καλοκαίρι θα τούς στείλει αντι για μπάνια στα χωράφια.
Απο εργοφυσιολογία σκίζουμε....................

παλι μας ταπωσες με την επιχειρηματολογια σου εσυ....... :antlers:

Εχεις βγαλει College εργοφυσιολογιας? :flipout: :flipout: :flipout: :flipout: :flipout:

Προσωπικά οχι.Αλλά ο τρίτος ξάδελφος τού ανηψιού μου είχε σπουδάσει μαζί με τον γυμναστή τής ΑΕΚ,στο ίδιο Ι.Ε.Κ και τώρα προπονεί μιά ομάδα γυναικών τοπικού Δωδεκανήσου.Αδικία δεν είναι??
Aμ έτσι πέ μου και είχα αγωνία.
Ο Φερέρ ετοιμάζει την ομάδα για του χρόνου.Αυτός πρέπει να μπερδεύτηκε απο το κλίμα φέτος στην Ελλάδα.Εκανε και ο γάυρος τον χειμώνα καλοκαίρι για άλλη μιά φορά,δεν θελει και πολύ ο ανθρωπος .......:flipout: -bye-

Το ότι είχε πηδήσει σε λάθος χρόνο είναι αλήθεια. Αν τύχει, όμως, και ξαναδείς τη φάση θα δεις ότι ο Γάλλος επιθετικός βάζει τα χέρια του μέσα στα χέρια του τερματοφύλακα εμποδίζοντάς τον. Για την ιστορία, απλώς, το λέω....

Όσο για τα μαρκαρίσματα, για τις κίτρινες που δεν έδινε, για τα φάουλ που επίσης δεν έβλεπε, συμφωνώ μαζί σου. Γι'αυτά μιλούσα πρίν....

.....Γιάννη, μην προσπαθούμε άδικα να βρούμε δικαιολογίες το είχα άλλωστε προβλέψει.
Ολέθριο σφάλμα του Γκαλίνοβιτς ( απολύτως καμία δικσιολογία - δεν υπάρχει κανένα φάουλ ), σε μια στιγμή που όλα έδειχναν ότι η ομάδα θα μπορούσε να φύγει ακόμη και το Χ, ωστόσο ακόμη και τότε ( 2-1 ), οι ελπίδες ήταν αρκετές για το 2ο ματσάκι στο ΟΑΚΑ, ωστόσο το πέναλτυ στο σημείο το χρονικό που έγινε δείχνει ότι η ομάδα δεν έχει την απαιτούμενη ψυχραιμία για να διαχειριστεί Ευρωπαϊκούς Αγώνες.
Απαράδεκτος εντελώς ο Νίλσον:flipout: :flipout: , ο Βύντρα έκανε ένα ακόμη λάθος ( απορώ ακόμη γιατί παίζει :flipout: :flipout: ), ο Τζιώλης λίγος, ο Λεοντίου καλός αλλά έμεινε από γκάζι στο 2ο ημίχρονο, Μπόβιο έπαιξε καλά, ανύπαρκτος ο Ρομέρο, ο Παπαδόπουλος κουράστηκε πολύ γρήγορα, Σαλπιγγίδης και ο Ιβανσιτς πολύ καλοί, το κεντρικό δίδυμο Γκούμας και Μορρίς δεν είχαν πολύ δουλειά, λάθος ο αλλαγή του Νίνη. Ωστόσο οι επειδή η ελπίδα πεθαίνει τελευταία, υπάρχουν ελπίδες ακόμη κι έτσι.
Ως γενική τώρα εικόνα ο ΠΑΟ, ήταν καλός, τουλάχιστον όσο δεν έπαιζε η Λάνσ από τα άκρα ( 2ο ημίχρονο ) , μάρκαρε ψηλά κι αυτό όταν σταμάτησε να συμβαίνει ( γιατί άραγε? - έλειψη φυσικής κατάστασης - ιστορίες καλοκαιρινής προετοιμασίας σε καφενεία της Αυστρίας), φάνηκε η αδυναμία.
Καλό το στήσιμο της ομάδας η Λάνς δεν είναι φόβητρο αλλά είναι αυτό που δεν είναι ο ΠΑΟ, ομάδα- σύνολο εξαιρετικά πειθαρχημένο.

ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΑΓΚΕΣ,,,,

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΠΑΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ,,,,

ΑΕΚάρα..και τα κουρελια τραγουδουν ακόμα...:firstprize:

ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΑΓΚΕΣ,,,,

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΠΑΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ,,,,

ΑΕΚάρα..και τα κουρελια τραγουδουν ακόμα...:firstprize:

Κουρέλια και τεσσάρα
:flipout: :flipout: :flipout: :flipout: :flipout:
Κάπου τα έχεις μπερδέψει φίλε μου:grinning-smiley-043

Αλέξη κούλαρε ρε μάγκα, τέτοιες ώρες δεν είναι για καζούρα.
Πρέπει να σεβόμαστε τους ηττημενους μας αντιπαλλους.
Ηταν απίστευτη η χαρά μου μετά από το τέλος του παιχνιδιού, η ΑΕΚ, απέδειξε για ακόμη μια φορά ότι είναι ομάδα χωρίς προσανατολισμό και αυτό φάνηκε από το πρώτο λεπτό.
Ο ΠΑΟ, κτύπησε εκεί που πραγματικά κατάλαβε ότι θα μπορούσε να κτυπήσει και αυτό ήταν οι στημένες μπάλλες.
Ο Νίνης παιχνίδι με παιχνίδι δικαιώνει τον προπονητή του που του εμπιστεύτηκε την θέση του βασικού, αφήντοντας στον πάγκο τον Ρομέρ που κόστισε ένα καράβι λεφτά.
Δυστυχώς ο ΠΑΟ, πληρώνει τις τσάμπα ήττες με Κέρκυρα, Αρη και Ιωνικό ( 9 βαθμοί ). καθώς και 2 τις γκέλες με τον ΟΦΗ.
Τελικά το ροτέισον και η μη κάλυψη σε θέσεις που πόναγε φέραν την ΑΕΚ, σε αυτή την δεινή θέση καθώς επίσης η κοιλιά που έκανε από την αρχές της Χρονιάς συνεχίζεται ακόμη και τώρα ανεξήγητα.
Το ποιό σημαντικο της νίκης είναι η ευρύτητα στο σκόρ, 4-1, το οποίο αφήνει ελπίδες στην περίπτωση τυχόν ισοβαθμίας.

Αλέξη κούλαρε ρε μάγκα, τέτοιες ώρες δεν είναι για καζούρα.
Πρέπει να σεβόμαστε τους ηττημενους μας αντιπαλλους.
Ηταν απίστευτη η χαρά μου μετά από το τέλος του παιχνιδιού, η ΑΕΚ, απέδειξε για ακόμη μια φορά ότι είναι ομάδα χωρίς προσανατολισμό και αυτό φάνηκε από το πρώτο λεπτό.
Ο ΠΑΟ, κτύπησε εκεί που πραγματικά κατάλαβε ότι θα μπορούσε να κτυπήσει και αυτό ήταν οι στημένες μπάλλες.
Ο Νίνης παιχνίδι με παιχνίδι δικαιώνει τον προπονητή του που του εμπιστεύτηκε την θέση του βασικού, αφήντοντας στον πάγκο τον Ρομέρ που κόστισε ένα καράβι λεφτά.
Δυστυχώς ο ΠΑΟ, πληρώνει τις τσάμπα ήττες με Κέρκυρα, Αρη και Ιωνικό ( 9 βαθμοί ). καθώς και 2 τις γκέλες με τον ΟΦΗ.
Τελικά το ροτέισον και η μη κάλυψη σε θέσεις που πόναγε εφέραν την ΑΕΚ, σε αυτή την δεινή θέση καθώς επίσης η κοιλιά που έκανε από την αρχές της Χρονιάς συνεχίζεται ακόμη και τώρα ανεξήγητα.
Το ποιό σημαντικο της νίκης είναι η ευρύτητα στο σκόρ, 4-1, το οποίο αφήνει ελπίδες στην περίπτωση τυχόν ισοβαθμίας.

Hi Έκι-bye- ,

μια χαρά και κουλαριστός είμαι.
Την Πέμπτη ήμουν πύραυλος.:argue:

Δεν κάνω καζούρα σε κανένα
αλλά όταν έχεις να πάρεις πρωτάθλημα
13 χρόνια και τρώς 4 μπαλάκια,
δεν μπορείς να μιλάς για κουρέλια.:grinning-smiley-043
Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι
αυτοκριτική στην ομάδα σου :grandpa:

Hi Έκι-bye- ,

μια χαρά και κουλαριστός είμαι.
Την Πέμπτη ήμουν πύραυλος.:argue:

Δεν κάνω καζούρα σε κανένα
αλλά όταν έχεις να πάρεις πρωτάθλημα
13 χρόνια και τρώς 4 μπαλάκια,
δεν μπορείς να μιλάς για κουρέλια.:grinning-smiley-043
Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι
αυτοκριτική στην ομάδα σου :grandpa:

χθεσινέ,,, αυτοκριτική εκάνα,,,

αλλάξε πλευρό τωρά...

χαίρετε....

Μάγκες κουλάρετε... Δεν υπάρχει λόγος για τέτοια, ειδικά τώρα που τα νεύρα είναι λίγο τσίτα.
Αλέξη, όταν ο gdaskal έλεγε "τα κουρέλια τραγουδουν ακόμα" δεν εννοούσε τον Παναθηναϊκό, την ΑΕΚ εννοούσε.

ειναί σαφές ότι το μήνυμα απευθυνεται σε Φίλους της ΑΕΚ μας. Τωρά εσύ αν χώνεσαι, και να κριτικάρεις επιλογή σου. Δεν ασχολήθηκα με σένα ούτε όταν έχασες ούτε όταν κέρδισες... φαίνεται έχεις αποθήμενα...βγάλε τα αλλού...:AFADF0:

Μάγκες κουλάρετε... Δεν υπάρχει λόγος για τέτοια, ειδικά τώρα που τα νεύρα είναι λίγο τσίτα.
Αλέξη, όταν ο gdaskal έλεγε "τα κουρέλια τραγουδουν ακόμα" δεν εννοούσε τον Παναθηναϊκό, την ΑΕΚ εννοούσε.

Δημήτρης Ιωάννου said:
Και εγώ την κατάλαβα βρε Αλέξη..
Προχθεσινός και εγώ ???

Παραμπαγιάτεψα μου φαίνεται..

Hi Δημήτρη και Μπάμπη,

οκ guys εγώ δεν το έπιασα αμέσως. Τί να κάνουμε τώρα?

Άσχετα πάντως με την ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό,
δεν δέχομαι άτομα που δεν με γνωρίζουν να
μου απευθύνουν χαρακτηρισμούς του τύπου "χθεσινέ"
και ειρωνείες του τύπου "αλλάξε πλευρό τωρά..."
Τελεία και παύλα.