Πόσο έληξε το ντέρμπυ??

Κουρέλια και τεσσάρα
:flipout: :flipout: :flipout: :flipout: :flipout:
Κάπου τα έχεις μπερδέψει φίλε μου:grinning-smiley-043

εσύ που με ξέρεις από χθες δηλαδή εισαι οκ να κάνεις σχόλια όπως τα παράπανω...

καληνύχτα (και όχι ειρωνικά, αλλά φιλικά) γιατί έχω να πετάξω δικέφαλο αετό αύριο...

κουράγιο σε όσους πονάνε σήμερα το βραδυ... -bye-

εσύ που με ξέρεις από χθες δηλαδή εισαι οκ να κάνεις σχόλια όπως τα παράπανω...

καληνύχτα (και όχι ειρωνικά, αλλά φιλικά) γιατί έχω να πετάξω δικέφαλο αετό αύριο...

κουράγιο σε όσους πονάνε σήμερα το βραδυ... -bye-

Καταρχήν το πρώτο μου post δεν περιέχει
κάτι το προσβλητικό για κάποιον,
αλλά και πέρα από αυτό ήταν απάντηση σε
κάτι που κατάλαβα λάθος.

Τέλος πάντων ας μην το συνεχίζουμε.
Καληνύχτα (επίσης φιλικά).

10/11.Πρωτάθλημα ξανά.:award:
Μην το παρεξηγήσετε,ο Κύριος Μακρής φταίει που δεν φημίζεται για τα Ολυμπιακά του αισθήματα.:guitarist:
Ειναι θέμα αριθμού μηνύματος.:flipout: :flipout:

Σπυρο κατι ακουσα οτι θα το κανουμε και στο Καραισκακι αυτο που καναμε χτες στην Αεκ..για αυτο κερδισατε στο Μπασκετ,ειπαμε φετος να το ριξουμε στις αλλ@#κωλιες.:flipout: :flipout:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Πόσο έληξε το ντέρμπυ??

Hi Δημήτρη και Μπάμπη,

οκ guys εγώ δεν το έπιασα αμέσως. Τί να κάνουμε τώρα?

Άσχετα πάντως με την ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό,
δεν δέχομαι άτομα που δεν με γνωρίζουν να
μου απευθύνουν χαρακτηρισμούς του τύπου "χθεσινέ"
και ειρωνείες του τύπου "αλλάξε πλευρό τωρά..."
Τελεία και παύλα.

AEK EISAI K@^LA

xtes eimastan TAVLA:BDGBGDB55:

Re: Απάντηση: Πόσο έληξε το ντέρμπυ??

Σπυρο κατι ακουσα οτι θα το κανουμε και στο Καραισκακι αυτο που καναμε χτες στην Αεκ..για αυτο κερδισατε στο Μπασκετ,ειπαμε φετος να το ριξουμε στις αλλ@#κωλιες.:flipout: :flipout:

...από το στόμα σου και στου Κόκαλη το αυτί.
Σταύρο μάλλον πρόκειται για ευσεβείς πόθους, ωστόσο δεν σου κρύβω ότι θα το επιθυμούσα σφόδρα κάτι τέτοιο, διότι η απόδοση της ομάδας άφησε υπόνειες για μεγάλα πράγματα.
Ωστόσο πρέπει να μείνουμε προσγειωμένοι και ταπεινοί.:grinning-smiley-043
Φαίνεται τώρα ποιά θα ήταν η τύχη της ομάδας εάν στην προετοιμασία είχαμε τον Μουνιόθ:violent-smiley-030:

Τι έγινε ρε παιδιά; Γίναμε ξαφνικά ομαδάρα και δεν το κατάλαβα;
Προσωπικά πιστεύω οτι δεν άλλαξε απολύτως τίποτε. Μακάρι να κάνω λάθος και να διαψευστώ αλλά πολύ φοβάμαι οτι θα ξαναδούμε τα ίδια φαινόμενα πολύ-πολύ σύντομα.
Καλή η ψυχολογία αλλά μπάλα δεν σε μαθαίνει.... Κι εκεί μέσα, στη δική μας την ομάδα, τουλάχιστον 6-7 από τους βασικούς θα πρέπει να ξεκινήσουν εντατικά μαθήματα από την αρχή... Πάσα-ντρίπλα-σούτ...
Εκτός από Νίνη-Σαλπιγγίδη-Ίβανσιτς (για όσο αντέχει) οι υπόλοιποι θα έπρεπε να πληρώνουν για να φοράνε τη φανέλα του Παναθηναϊκού...

Μπάμπη παίξαμε λίγο καλύτερα για 3 λόγους
1. Μας έκατσε το λαχείο Νίνη...Ένα τη δεκαετία θα έχουμε, την προηγούμενη ήταν ο Κριστόφ
2. Επιτέλους βγήκε εκτός ενδεκάδας ο Βύντρα
3. Επιτέλους βγήκε ο Γκαλίνοβιτσ και έπαιξε ο πιο σταθερός Εμπεντε...

Μπάμπη παίξαμε λίγο καλύτερα για 3 λόγους
1. Μας έκατσε το λαχείο Νίνη...Ένα τη δεκαετία θα έχουμε, την προηγούμενη ήταν ο Κριστόφ
2. Επιτέλους βγήκε εκτός ενδεκάδας ο Βύντρα
3. Επιτέλους βγήκε ο Γκαλίνοβιτσ και έπαιξε ο πιο σταθερός Εμπεντε...

Ναί ρε συ Γιώργο, αλλά δεν μπορεί να ζητάς από ένα 17χρονο να πάρει τον Παναθηναϊκό στην πλάτη του...
Δεν μπορεί να σου παίζει όλη τη δεξιά πλευρά μόνος του... Να μαρκάρει στην άμυνα, να φτιάχνει παιχνίδι στό κέντρο, και να βγαίνει μπροστά και να σκοράρει...
Που είναι τα ακραία μπάκ;(Άστο, είναι πονεμένη ιστορία)
Που είναι τα χάφ; Πού ήταν ο Τζιώλης; Ο Λεοντίου; Πόσες μπαλιές περάσανε; Πές μου έστω μία.
Ο Παπαδόπουλος τι ακριβώς κάνει μπροστά; Γιατί επιμένει ο Μουνιόθ να τον ξεκινάει; Εκτός του οτι δεν μπορεί να κοντρολάρει τη μπάλα ούτε σταματημένη, δεν τη δίνει ούτε απ' το δεξί στο αριστερό... Προσπαθεί αν γίνει ήρωας σουτάροντας στο γάμο του Καραγκιόζη απ´όπου κι αν βρεθεί.. Άσε που δεν μπορεί να ντριπλάρει ούτε πάσαλο... Τι να λέμε τώρα;
Δυστυχώς ομάδες με ψέματα δεν γίνονται... Κι όσο αυτοί μας δουλεύουν εγώ προσωπικά διάλεξα να απέχω... Πάει πολύ να πληρώσω για παίχτες που, όχι δελτίο δεν θα έπρεπε να έχουν στον Παναθηναϊκό, αλλά ούτε διαρκείας δεν θα έπρεπε να τους πουλάνε....

Γυρίζει ο Μανωλάς

Η πλέον παρηξηγημένη σημαία που πέρασε από την ΑΕΚ μας επιστρέφει σε νέο πόστο. Ο πρόεδρος φαίνεται να κερδίζει, σε πρώτη φάση τουλάχιστον, τις εντυπώσεις μετά και την αποχώρηση του Ίβιτς από την ομάδα.

Re: Γυρίζει ο Μανωλάς

Η πλέον παρηξηγημένη σημαία που πέρασε από την ΑΕΚ μας επιστρέφει σε νέο πόστο. Ο πρόεδρος φαίνεται να κερδίζει, σε πρώτη φάση τουλάχιστον, τις εντυπώσεις μετά και την αποχώρηση του Ίβιτς από την ομάδα.

...Ακόμη τίποτε δεν είναι δεδομένο, έχει βγεί ωστόσο ως φήμη.
Τώρα δεν ξέρω εάν αυτό το πόστο έχει ιδιαίτερη σημασία, σε σχέση με το τρόπο που λειτουργεί χρόναι στην Ευρώπη.
Εχουμε πολύ δρόμο ακόμη στην Ελλάδα για τέτοιες κινήσεις.:HTEHETH63: