Πόσο έληξε το ντέρμπυ??

Να δώ ο έρημος ο Μουνιόθ τι τίτλο θά δώσει στην ομάδα του,τού χρόνου.
Πρός το παρόν μοιάζει με την ´Εκλειψη´:flipout:
Εμείς πάμε για ουέφα άλλως τε.Τοπε ο πρόεδρος.:eek: :eek:

Κι έλεγα...:chinscratch:

Καιρό έχει να μας μιλήσει ο doc για τον Θρύλο..

Υ.γ Όταν πριν λίγο καιρό έλεγα οτι μας δουλεύεις ψιλό γαζί μερικοί δεν άκουσαν και την πάτησαν..chief,την πάτησες αλλά αυτά παθαίνεις άμα μπλέκεσαι με γαύρους!:ernaehrung004:

Υ.γ Δεν το είδα το μάτς αλλά πρέπει να ήταν καλό..
Ο αδερφός μου -ο μόνος γαύρος προδότης της οικογένειας-μου είπε οτι ο Ρίμπο έκανε παπάδες:speechless-smiley-0 στο γήπεδο..Ισχύει?

Re: Απάντηση: Πόσο έληξε το ντέρμπυ??

Κι έλεγα...:chinscratch:

Υ.γ Δεν το είδα το μάτς αλλά πρέπει να ήταν καλό..
Ο αδερφός μου -ο μόνος γαύρος προδότης της οικογένειας-μου είπε οτι ο Ρίμπο έκανε παπάδες:speechless-smiley-0 στο γήπεδο..Ισχύει?

Ναι, και μεταξύ άλλων έκανε μαθήματα στους Μπόχες και τους (Δ)οκκάδες για το πως τελειώνουν οι φάσεις

ο Ρίμπο έκανε παπάδες στο γήπεδο..Ισχύει?

Ειναι αδικια, για τους υπολοιπους ποδοσφαιριστες της Superleague, να παιζει εδω ο Ριμπο. Μου θυμιζει 8χρονα παιδακια που παιζουν μπαλα σε μια αλανα και καποια στιγμη μπαινει να παιξει μαζι τους ενας 20χρονος ποδοσφαιριστης. Ε, τετοια διαφορα κλασης εχει ο Ριμπο απο τους υπολοιπους. Κατι σαν τον Γκαλη ή τον Ντομινικ στο πρωταθλημα μπασκετ. Πλακιτσα τους κανει...:grinning-smiley-043

Last edited:
Πόσο έληξε το ντέρμπυ??

Ποιό απ τα δύο;
icon10.gif

Το ένα ΑΡΗΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ έληξε 60-96
και το άλλο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 3-0

... άλλο ντέρμυ δεν ξέρω... -bye-

Ποιό απ τα δύο;
icon10.gif

Στο μπάσκετ είστε οι 'άρχοντες' εδώ κ τουλάχιστον μια 5ετία. :grinning-smiley-043

Στο βόλλευ μόλις γίνεται καλοί κ εμείς γίναμε .....σαλάτα. Έχετε μαζέψει ότι καλύτερο στην αγορά κ αυτό φαίνεται. Μέχρι όμως να κατακτήσετε ευρωπαϊκό τίτλο έχετε ακόμα δρόμο...-bye-

Στο ποδόσφαιρο τώρα τι να πω...
Αφού δεν υπάρχει 1 ομάδα που να μπορεί να σταματήσει τον 'παππού' ή όπως θέλετε πείτε τον...
Άντε γεια....

Re: Απάντηση: Πόσο έληξε το ντέρμπυ??

Ποιό απ τα δύο;
icon10.gif

δεν έβαλες το water polo, το στίβο, το τάβλι, την πρέφα και το Pro Evolution Soccer του playstation:flipout: :flipout: :grandpa:

Στο μπάσκετ είστε οι 'άρχοντες' εδώ κ τουλάχιστον μια 5ετία. :grinning-smiley-043

Μιχάλη μου, μην ντρέπεσαι να τα πεις ολόκληρα...:flipout: :flipout:

Για 2 τουλάχιστον πενταετίες, ήτοι μια δεκαετία......:award: :award:

Εκτός αν αρχίσουμε να λέμε και 'μεις: ''ο γαύρος?? ναι είχε πάρει ένα πρωτάθλημα με τον Καραβίτη και κανα-δυο-τρία με τον Κόκκαλη''....:grinning-smiley-043 :grinning-smiley-043

Απάντηση: Re: Απάντηση: Πόσο έληξε το ντέρμπυ??

δεν έβαλες το water polo, το στίβο, το τάβλι, την πρέφα και το Pro Evolution Soccer του playstation:flipout: :flipout: :grandpa:

Φίλε πρέπει να έχεις σοβαρό πρόβλημα. Εκτός αν είσαι από τους Ολυμπιακούς που υποστηρίζουν την ομάδα τους εκεί που κερδίζει μόνο.

Και εγω τι κανουν οι δικοι μου κοιταω αλλα δεν βλεπω τιποτα που να με κανει να χαμογελω...

Οταν ο γερος (βιολογικα) Ριβαλντο ξεχωριζει σαν την μυγα μες στο γαλα τοτε για τι πραγμα να μιλαω και να χαιρομαι;

Που κερδισα στην Τουμπα; Ε και;
Που ξεφυγα και αλλο από τον ΠΑΟ; Σιγα τα ωα!

Μπαλίτσα πότε θα δουμε και από τα υπόλοιπα...

Οσο για το μπασκετ του ΠΑΟ αφηστε το, ειναι αλλού. Ομαδα με όλη την σημασια της λέξεως παιζει πολυ καλο μάσκετ και κερδιζει. Ειδικα ομαδες φτιαγμενες με αμερικανακια όπως ο ΑΡΗΣ και ο ΟΣΦΠ δεν τον τρομαζουν. Καμμια σοβαρη ευρωπαικη ομαδα ίσως (ΤΣΣΚΑ, ΤΑΟΥ κτλ)...
Δεν ειναι στο ίδιο επίπεδο με τις αλλες ελληνικες (με Σοφο στα καλα του, Ματσε υγιη και καλό προπονητη ίσως να μπορουσε να χασει 1-2 ματς από τον Θρυλο αλλα μεχρι εκει!)

O ΠΑΟ στο μπάσκετ είναι ομάδα υπόδειγμα.Δεν το συζητάμε.
Απο εκεί και πέρα εγώ σαν γαύρος θα τιμήσω τίς γεροντάρες της ομάδας μου στο ποδόσφαιρο ,στην τελευταία τους παράσταση.Και τον Ριμπο και τον Τζόλε και τον Γεωργάτο και τον Ανατολάκη .
Ας τούς αφήσουν και χωρίς προπονητή.Δεν υπάρχει λόγος να τους ταλαιπωρούν με ρόμβους και τα λοιπά.Και γελάω με κατι ανύπαρκτους τύπου Τζάκ Χατζηαθανασίου που έσταζαν χολή κατά τού Ριβάλντο χτές στην Νετ,με υφος χιλίων καρδιναλίων.Αντε ρε τζάκ τράβα δέσε του κανενα κορδόνι.

O ΠΑΟ στο μπάσκετ είναι ομάδα υπόδειγμα.Δεν το συζητάμε.
Απο εκεί και πέρα εγώ σαν γαύρος θα τιμήσω τίς γεροντάρες της ομάδας μου στο ποδόσφαιρο ,στην τελευταία τους παράσταση.Και τον Ριμπο και τον Τζόλε και τον Γεωργάτο και τον Ανατολάκη .
Ας τούς αφήσουν και χωρίς προπονητή.Δεν υπάρχει λόγος να τους ταλαιπωρούν με ρόμβους και τα λοιπά.Και γελάω με κατι ανύπαρκτους τύπου Τζάκ Χατζηαθανασίου που έσταζαν χολή κατά τού Ριβάλντο χτές στην Νετ,με υφος χιλίων καρδιναλίων.Αντε ρε τζάκ τράβα δέσε του κανενα κορδόνι.

Μα ο Τζάκ είναι ενθουσιασμένος με τις τελευταίες εμφανίσεις του Παναθηναϊκού !!
Μόνο το γκόλ του λείπει, λέει.... :flipout: :flipout: