Πόσο έληξε το ντέρμπυ??

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Πόσο έληξε το ντέρμπυ??

Φίλε πρέπει να έχεις σοβαρό πρόβλημα. Εκτός αν είσαι από τους Ολυμπιακούς που υποστηρίζουν την ομάδα τους εκεί που κερδίζει μόνο.

Ναι πάσχω από υπερκούπωση...
:flipout: :flipout: :flipout:

χαχαχαχαχαχα

assets_LARGE_t_1041_360602_type11107.jpg

το γεγονός και μόνο ότι ένας μετριότατος - ανύπαρκτος παίκτης σαν τον jack μιλάει κατ'αυτόν το τρόπο για το Rivaldo , τα λέει όλα για την κατάντια μας και βέβαια ο άρρωστος βάζελος συντονιστής σφύριζε αδιάφορα.

Δε μου λέτε φίλοι ποδοσφερόφιλοι το πρώτο γκολ του Ολυμπιακού μήπως ήταν από θέση οφ-σαιντ ???

ρωτάω ειλικρινά γιατί είμουν στο γήπεδο και μου φάνηκε έτσι (δυστυχώς δεν είδα τα ριπλέυ)

Αν είναι όντως έτσι τα θερμά μου συγχαρητήρια στον Πρωταθλητή, για την "δίκαιη" νίκη του, καθώς και στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ για την κόσμια με ελάχιστες εξαιρέσεις συμπεριφορά τους.

Απάντηση: Re: Πόσο έληξε το ντέρμπυ??

Δε μου λέτε φίλοι ποδοσφερόφιλοι το πρώτο γκολ του Ολυμπιακού μήπως ήταν από θέση οφ-σαιντ ???

Μπά... Ελάχιστα, όσο πατάει η γάτα... Ούτε 2 μέτρα...
(Λίγο λιγότερο από του Τόργκελε την Τετάρτη...
icon10.gif
)

Ο Κωνσταντινου ειναι σε θεση οφ σαιντ όταν σεντραρει ο Ριβαλντο.
Το αν επηρεάζει την φαση ειναι υπο συζητηση...
Κατα την δικη μου γνωμη, επηρεαζει και δεν θα επρεπε να μετρησει.
Ομως όπως εχω ξαναγραψει σε τετοια θεματα ο διαιτητης φαινεται αν θελει να αδικησει η οχι. Και χθες οι μαυροι θελανε να παιξουν 50-50. Ετσι βεβαια το ειδα εγω, δεν σημαινει ότι εσυ που ήσουν στο γηπεδο το ειδες ετσι. Εσυ εχεις καλυτερη άποψη για τον "τροπο" που σφυριζε χθες ο Κασναφερης.

Άγγελε χθες ήταν η πρώτη φορά που είπα να πάω τα παιδιά μου στο γήπεδο, ο μεγάλος είναι ΠΑΟΚ και ο μικρός ήταν Ολυμπιακός πριν το παιχνίδι.

Ο καλός κύριος διαιτητής έδωσε στη διάρκεια του αγώνα περίπου 50 φάουλ υπερ των φιλοξενούμενων και γύρω στα 25 για τους γηπεδούχους. Το παιχνίδι δεν ήταν σκληρό και ο διαιτητής δεν νομίζω να επηρέασε το αποτέλεσμα.

Ιδιαίτερη εντύπωση μου έκανε η ερώτηση του γιου μου που είναι και "ποδοσφεριστής" γιατί μπαμπά οι κόκινοι πέφτουν κάτω σε κάθε μαρκάρισμα και διαμαρτύρονται με το παραμικρό, ενώ οι μαύροι είναι όρθιοι ακόμα και μετά από σκληρές φάσεις.

Επίσης εντύπωση μου έκανε ο ένας επόπτης γραμμών που έκανε τέσσερα εμφανή λάθη (μαζί με το γκολ) και όλα υπέρ της ίδιας ομάδας.

Αν εδωσε τοσα φαουλ χωρις να ειναι τα περισσοτερα, αν εδωσε και τοσα λάθος οφ-σαιντ (αν και ειπες οτι δεν ειδες ριπλέι) τοτε δεν ήταν καλη διαιτησια. Αρα εγινε ποδοσφαιρικη αδικια, αρα μαζι σου ότι ΚΑΙ αυτο το πρωταθλημα ειναι καλπικο. Ετσι κι αλλιως όπως ειπα και πριν δεν με απασχολει. Με νοιαζει να παιζουμε μπαλιτσα και ως τωρα δεν...

Καταρχήν, ο Μιχαλάκης ήταν σε εμφανέστατη θέση offside αλλά κατά την γνώμη μου δεν επηρεάζει την φάση, αφού δεν κινείται προς την μπάλα.
Δεύτερον, μην φωνάζετε γιατί το 2-1 υπερ σας στο κύπελλο προχθές ήρθε με 1 offside & 1 χέρι.
Οπότε ποιος επηρεάζεται, ποιος σπρώχνεται κτλ κτλ κτλ δεν νομίζω ότι ισχύουν. Αυτό που ισχύει είναι η ασχετοσύνη όλων των διαιτητών & βοηθών εντός των συνόρων !
Χθες πράγματι ούτε μύτη δεν άνοιξε, απλά έπεσαν 10-20 μπουκάλια και πιο απλά δεν έγιναν όσα γίνονταν τα προηγούμενα έτη με κάψιμο θυρών, πόλεμο με τα ματ, διακοπή των αγώνων κτλ. Από αυτή την άποψη πράγματι όλα πήγαν καλά κ τελείωσε το ματς.
Αυτό κατά την γνώμη μου είναι ένα βήμα μπροστά.
Εγώ αυτό που είδα είναι να βάζετε πρώτοι γκολ κ μετά όλοι άμυνα εκτός από μια φάση στην αρχή του β ημιχρόνου.
Τώρα αν φταίει η διαιτησία για αυτό δεν ξέρω...

Παιδιά, μην το κουράζετε άδικα.
Το γκόλ του Ολυμπιακού σαφώς και ήταν off-side, σαφώς και ο Μιχαλάκης επηρέαζε τη φάση αφού ήταν ακριβώς μπροστά από τον τερματοφύλακα, και όχι μόνο του περιόριζε το οπτικό πεδίο αλλά δεν τον άφηνε και να κινηθεί πρός τη μπάλα.
Τα 2 γκόλ του ΠΑΟΚ προχθές με τον Παναθηναϊκό σαφώς και ήταν αντικανονικά, τι να λέμε τώρα;
Αυτά όμως λίγη σημασία έχουν.
Πάμε στο δια ταύτα τώρα;
Είναι ο Ολυμπιακός, ναί αυτός ο σχεδόν τραγικός Ολυμπιακός, η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος ναί ή όχι; Για μένα ναί... με διαφορά.
Θά κέρδιζε ο ΠΑΟΚ προχθές αν ακυρωνόταν το 1ο γκόλ; Εγώ πιστεύω οτι πάλι θα έχανε.
Θα κέρδιζε ο Παναθηναϊκός τον ΠΑΟΚ αν δεν μέτραγαν τα 2 γκόλ; Ούτε με σφαίρες.
Άρα; Τι να λέμε για τη διαιτησία; Οτι είναι στημένη; Άχρηστοι είναι οι άνθρωποι και χέστηδες. Τον αρχιδιαιτητή Βασιλάκη τον ακούσατε χθές στην περιγραφή των φάσεων από την Ξάνθη; Για γέλια και για κλάματα....

Ευτυχώς που υπάρχει και το Supersport.... Είδα το Άρσεναλ-Μάντσεστερ και ξαναθυμήθηκα πως παίζεται το μαμημένο το τόπι...
Άντε γιατί πολύ ασχολούμαστε με τους άχρηστους...

Last edited:
Θά κέρδιζε ο ΠΑΟΚ προχθές αν ακυρωνόταν το 1ο γκόλ; Εγώ πιστεύω οτι πάλι θα έχανε.
Θα κέρδιζε ο Παναθηναϊκός τον ΠΑΟΚ αν δεν μέτραγαν τα 2 γκόλ; Ούτε με σφαίρες.

Μπαμπη, αυτα ειναι αυθαιρετα συμπερασματα μιας και στο ποδοσφαιρο δεν κερδιζει το ματς η καλυτερη ομαδα. Ουτε καν η καλυτερη ομαδα στο συγκεκριμενο ματς. Γι'αυτο το λογο παιζει τοσο ρολο η διαιτησια σε αυτο το σπορ. Μπαινουν ελαχιστα γκολ και ετσι μια αποφαση φερνει τουμπα το αποτελεσμα.

Δεν ξερω αν θα κερδιζε ο Ολυμπιακος εχτες μιας και δεν παρακολουθω αγωνες της Superleague. Δεν ειδα καν τις επιμαχες φασεις (μονο τα κολπα του Ριμπο πετυχα και εκατσα και τα ειδα, μεμονωμένα). Παντως, αν παλι η διατησια ηταν υπερ του θρυλου, τι να πει κανεις. Κοκκαλης και ξερο ψωμι!!! (για να μην πω αυτο που πραγματικα θελω).

Άγγελε χθες ήταν η πρώτη φορά που είπα να πάω τα παιδιά μου στο γήπεδο, ο μεγάλος είναι ΠΑΟΚ και ο μικρός ήταν Ολυμπιακός πριν το παιχνίδι.

Ο καλός κύριος διαιτητής έδωσε στη διάρκεια του αγώνα περίπου 50 φάουλ υπερ των φιλοξενούμενων και γύρω στα 25 για τους γηπεδούχους. Το παιχνίδι δεν ήταν σκληρό και ο διαιτητής δεν νομίζω να επηρέασε το αποτέλεσμα.
Ιδιαίτερη εντύπωση μου έκανε η ερώτηση του γιου μου που είναι και "ποδοσφεριστής" γιατί μπαμπά οι κόκινοι πέφτουν κάτω σε κάθε μαρκάρισμα και διαμαρτύρονται με το παραμικρό, ενώ οι μαύροι είναι όρθιοι ακόμα και μετά από σκληρές φάσεις.

Επίσης εντύπωση μου έκανε ο ένας επόπτης γραμμών που έκανε τέσσερα εμφανή λάθη (μαζί με το γκολ) και όλα υπέρ της ίδιας ομάδας.

Νομίζω ότι η τοποθέτηση μου σχετικά με το παιχνίδι και ειδικά για τη διετησία ήταν το δυνατό αντικειμενική αφού αναφέρω το παραπάνω.

Οι κάρτες, οι παρατηρήσεις, τα φάουλ κλπ πρέπει να ήταν 60-40 υπερ του Ολυμπιακού (υπήρχε ένα κλικ αυστηρότητα για τον ΠΑΟΚ και ένα κλικ επιοίκια για τον Ολυμπιακό). Αυτή η αναλογία σφυριγμάτων είναι κατά τη γνώμη μου ισοροπημένη και δεν αποτελεί υποχρεωτικά πρόβλημα για την έκβαση του αγώνα. Πριν από 15 χρόνια που πήγαινα πιο τακτικά στην Τούμπα υπήρχε και ένα ενδεχόμενο η διετησία να παίξει και λίγο έδρα. Αναρωτιέμαι αν δεν ήταν γεμάτο το γήπεδο τι μπορεί να σφύριζαν ???

Στην ουσία του παιχνιδιού έχασε αυτός που έκανε τα περισσότερα και πιο τραγικά λάθη στην άμυνα. Ο Ολυμπιακός δεν έπαιξε καλύτερη μπάλα, δεν είχε περισσότερη κατοχή, ούτε έκανε περισσότερες τελικές προσπάθειες. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο κάποιος κερδίζει και κάποιος χάνει. Αν σκεφθείς σαν οπαδός δεν σε ενδιαφέρει να παίζει καλή μπάλα η ομάδα σου αλλά να κερδίζει και η ήτα είναι πάντα βαριά.

Ο λόγος που έγραψα μήνυμα στα ποδοσφαιρικά (κάτι που δεν συνιθίζω) είναι γιατί βλέπω πως κάθε θέμα που έχει να κάνει με μπάλα καταντάει Ολυμπιακός - Παναθηναικός. Ε λοιπόν υπάρχει και ο ΠΑΟΚ που γεμίζει ακόμα γήπεδα ακόμα και όταν χάνει.

Μπαμπη, αυτα ειναι αυθαιρετα συμπερασματα μιας και στο ποδοσφαιρο δεν κερδιζει το ματς η καλυτερη ομαδα. Ουτε καν η καλυτερη ομαδα στο συγκεκριμενο ματς. Γι'αυτο το λογο παιζει τοσο ρολο η διαιτησια σε αυτο το σπορ. Μπαινουν ελαχιστα γκολ και ετσι μια αποφαση φερνει τουμπα το αποτελεσμα.

Δεν ξερω αν θα κερδιζε ο Ολυμπιακος εχτες μιας και δεν παρακολουθω αγωνες της Superleague. Δεν ειδα καν τις επιμαχες φασεις (μονο τα κολπα του Ριμπο πετυχα και εκατσα και τα ειδα, μεμονωμένα). Παντως, αν παλι η διατησια ηταν υπερ του θρυλου, τι να πει κανεις. Κοκκαλης και ξερο ψωμι!!! (για να μην πω αυτο που πραγματικα θελω).

Θα ήθελα να μου θυμίσετε φέτος πότε ευνοήθηκε ο Ολυμπιακός??Γιατί εγώ άλλα θυμάμαι.Και καταντάει κουραστικό ομάδες που μονίμως είναι 6-8 βαθμούς πίσω να μιλάνε για διαιτησία.Ο Μπάμπης έχει δίκιο.Ναι αυτός ο γερασμένος και άναρχος Ολυμπιακός ,δυστυχώς,ειναι καλύτερος στην Ελλάδα.Και χωρίς προπονητή,ουτε τώρα,ουτε εδώ και δυό χρόνια.

Φυσικά Πέτρο.Παλι η διαιτησία ,Κοκκαλης και ξερό ψωμί,κ.λ.π.δικά σου δεν είναι??
Προφανώς άρχισες να βλέπεις μπάλλα απο το 1994 και μετά,και μονον ευρωπαϊκή κατά δήλωσίν σου,οπου οι διαιτησίες ειναι κατά τεκμήριον σούπερ.
Οπότε μου φαινεται υπερβολική η σπουδή σου να βγάζεις συμπεράσματα για την Ελλάδα,μην βλέποντας τούς εδώ αγώνες.