Φίλε πρέπει να έχεις σοβαρό πρόβλημα. Εκτός αν είσαι από τους Ολυμπιακούς που υποστηρίζουν την ομάδα τους εκεί που κερδίζει μόνο.
Ναι πάσχω από υπερκούπωση...
![]()
![]()
![]()
Η αρώστεια αυτή κρατάει 10 χρόνια. Φέτος θα γιατρευτείς![]()
Δε μου λέτε φίλοι ποδοσφερόφιλοι το πρώτο γκολ του Ολυμπιακού μήπως ήταν από θέση οφ-σαιντ ???
Θά κέρδιζε ο ΠΑΟΚ προχθές αν ακυρωνόταν το 1ο γκόλ; Εγώ πιστεύω οτι πάλι θα έχανε.
Θα κέρδιζε ο Παναθηναϊκός τον ΠΑΟΚ αν δεν μέτραγαν τα 2 γκόλ; Ούτε με σφαίρες.
Άγγελε χθες ήταν η πρώτη φορά που είπα να πάω τα παιδιά μου στο γήπεδο, ο μεγάλος είναι ΠΑΟΚ και ο μικρός ήταν Ολυμπιακός πριν το παιχνίδι.
Ο καλός κύριος διαιτητής έδωσε στη διάρκεια του αγώνα περίπου 50 φάουλ υπερ των φιλοξενούμενων και γύρω στα 25 για τους γηπεδούχους. Το παιχνίδι δεν ήταν σκληρό και ο διαιτητής δεν νομίζω να επηρέασε το αποτέλεσμα.
Ιδιαίτερη εντύπωση μου έκανε η ερώτηση του γιου μου που είναι και "ποδοσφεριστής" γιατί μπαμπά οι κόκινοι πέφτουν κάτω σε κάθε μαρκάρισμα και διαμαρτύρονται με το παραμικρό, ενώ οι μαύροι είναι όρθιοι ακόμα και μετά από σκληρές φάσεις.
Επίσης εντύπωση μου έκανε ο ένας επόπτης γραμμών που έκανε τέσσερα εμφανή λάθη (μαζί με το γκολ) και όλα υπέρ της ίδιας ομάδας.
Μπαμπη, αυτα ειναι αυθαιρετα συμπερασματα μιας και στο ποδοσφαιρο δεν κερδιζει το ματς η καλυτερη ομαδα. Ουτε καν η καλυτερη ομαδα στο συγκεκριμενο ματς. Γι'αυτο το λογο παιζει τοσο ρολο η διαιτησια σε αυτο το σπορ. Μπαινουν ελαχιστα γκολ και ετσι μια αποφαση φερνει τουμπα το αποτελεσμα.
Δεν ξερω αν θα κερδιζε ο Ολυμπιακος εχτες μιας και δεν παρακολουθω αγωνες της Superleague. Δεν ειδα καν τις επιμαχες φασεις (μονο τα κολπα του Ριμπο πετυχα και εκατσα και τα ειδα, μεμονωμένα). Παντως, αν παλι η διατησια ηταν υπερ του θρυλου, τι να πει κανεις. Κοκκαλης και ξερο ψωμι!!! (για να μην πω αυτο που πραγματικα θελω).
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.