Πόσο έληξε το ντέρμπυ??

Γειά σας Αντώνη.Ολα καλά??Εσείς που παιζετε ημιτελικό???A,ξέχασα έχετε τελικό την Κυριακή.:flipout: :flipout: Οι δικοί μας πάνε για σπά απο τώρα λόγω αρθριτικών.

Καμια ενεσούλα τίποτα ?????:flipout: :flipout: :flipout:

Ωχ και πονάει η μεσούλαααααααα.....:flipout: :flipout: :flipout: :flipout:

Καλά πάμε εμείς φύγαμε από Χαιδάρι, στρίψαμε αριστερά στο Παλατάκι και κατεβήκαμε και την Ιερά Οδό- να χαζέψουμε λίγο και Ακρόπολη-
και εσείς από το πολύ τσουρέκι κάτσατε !!!!!:flipout: :flipout:

Αντώνη υπάρχει και άλλο μαγαζί των πονεμένων τού Στελιου Καζαντζίδη.Εάν θεωρείς οτι ανήκεις εκεί, πήγαινε.-bye- -bye-
Πάντως έχετε πλάκα ρέ.Μια ζωή στην κλάψα και όταν στραβοπατάει ο γαυρος βγάζετε γλώσσα.
Την Κυριακή πάντως έχετε ελπίδες γιατί ο γαυρος έπαιξε παράταση και κουράστηκε σήμερα.

Την κλάψα την αφήνω για τους άλλους.....

Τι έγινε, τόσο πολύ σας πείραξε, απλά βρέθηκε μια ομάδα να παίξει με τσαμπουκά και τα κατάφερε.

Όπως είχα πει μπράβο στο Χαιδάρι (όπου πέρασα μερικά από τα παιδικά μου χρόνια), έτσι λέω και μπράβο στα Γιάννενα (που μου αρέσουν τα τσουρέκια τους)...-bye- -bye-

το πρωτο ημιχρονο ηταν παρααααα πολυ καλο παιχνιδι...ουτε αγγλικο ματσακι νατανε....Μπραβο και στους 2 αλλα η καλυτερη ομαδα ηταν που περασε στον ημιτελικο και δικαιοτατα.....

Συγχαρητήρια στον Αγιαξ της Ηπείρου, η μόνη ομάδα, που δεν "φοβήθηκε", το "ισόβιο?", πρωταθλητή και τον ξεκοκκάλισε.

Εξαιρετική κινητικότητα από το 10 μέχρι και το τελευταίο λεπτό, πρεσσάρισμα σε όλα τα μήκη και πλάτη και γενικά η μοναδική ομάδα που έκανε τον χθεσινό Θρύ(ν)λο, να μαοιάζει με την Αναγγένησση Κάτω Ραχούλας, (συγνώμη Κάτω Ραχούλα ).
Τελικά αποδείχτηκε ότι η αλλαγή προπονητή ( Τάκαρος ) , δεν έφερε αλλαγή νοοτροπίας στις τάξεις της ομάδας και αυτό αυτό που βλέπεω ότι χρειάζεται άμεσα είναι Α Ν Α Ν Ε Ω Σ Η, σε έμψυχο δυναμικό εδώ και τώρα.
Δεν μπορείς με τους 35άρηδες να παίζεις μια ζωή νισάφι!!!!!

Εγώ αυτό που είδα είναι μια ομάδα να παίζει με 10 πίσω από την μπάλα κ ένα μπροστά να την ψάχνει σε καμιά αντεπίθεση. Αν αυτό είναι ποδόσφαιρο τότε 1000 μπράβο στον ΠΑΣ Γιάννενα που κατάφερε σε 2 αντεπιθέσεις να κάνει 1 γκολ που μάλιστα του το σέρβιρε έτοιμο κ ο Ζεβλάκοφ...

Είναι γνωστό ότι ομάδες που παίζουν επιθετικά δεν μπορούν να ξεκλειδώσουν στιβαρές άμυνες όπως χθες.

Το λάθος όμως δεν είναι στο χθεσινό ματς κ το είχα ξαναπεί κ παλιότερα. Το λάθος είναι στο γεγονός ότι στο 1ο ματς, οι αναπληρωματικοί δεν άδραξαν την ευκαιρία κ δεν έπαιξαν μπάλα, αν βέβαια είναι αναπληρωματικοί παίκτες κάποιες καλής αξίας, όπως Καψής, Καφές, Μάριτς κ.α. Ήρθε λοιπόν το 2-0 οπότε να τώρα τι γίνεται...

Το καλοκαίρι σίγουρα χρειάζεται μια ανανέωση με αγορά παικτών όπως του θαυμάσιου Τοροσίδη.

Μιχάλη σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα μπορεί καθένας να δει ότι θέλει (δες αναλύσεις "ειδικών" στις αθλητικές εκπομπές).
Ομως:
α) Τις 15 τελικές προσπάθειες του ΠΑΣ (με κάποιες πολύ καλές ευκαιρίες) τις είδαν όλοι νομίζω.
β) Το φάουλ στο πρώτο γκόλ του Θρύλου το είδαν όλοι νομίζω.
γ) Το φάουλ στο δεύτερο το είδαν όλοι (ασχέτως της γαργάρας).
δ) Το πέναλτυ στο πρώτο μάτς το είδαν όλοι (ασχέτως της γεργάρας).

Δημήτρη συμφωνώ ότι δεν μπορώ να είμαι αντικειμενικός, το παραδέχομαι.
Το χθεσινό ματς μου άφησε την γεύση ότι πιέζαμε συνέχεια, καλή κυκλοφορία της μπάλας αλλά δεν υπήρχε η έμπνευση για άνοιγμα της πάρα πολύ καλής άμυνας του ΠΑΣ.
Το φάουλ για το πέναλτυ δεν το είδα αν κ ήταν στο πέταλο που καθόμουν.

Παιδιά, ο ΠΑΣ αξίζει χειροκρότημα. Δαυίδ εναντίον γολιάθ. Τι να λέμε τώρα. Η πρόκριση του ήταν πέρα για πέρα δίκαιη. Και η διαιτησία μας ευνόησε και στα 2 παιχνίδια.

Απάντηση: Re: Πόσο έληξε το ντέρμπυ??

Παιδιά, ο ΠΑΣ αξίζει χειροκρότημα. Δαυίδ εναντίον γολιάθ. Τι να λέμε τώρα. Η πρόκριση του ήταν πέρα για πέρα δίκαιη. Και η διαιτησία μας ευνόησε και στα 2 παιχνίδια.

Ενώ εκείνο το Χαϊδαρι που έπαιζε με 9 παίκτες και προκρίθηκε είχε την ευνοια της διαιτησίας.
Τελικά οταν παιζει ο γαυρος έχει θεαματικότητα 95%.Τον βλέπουν και οι χαροκαμένοι μπας και δούν καμιά χαρά.

Ενώ εκείνο το Χαϊδαρι που έπαιζε με 9 παίκτες και προκρίθηκε είχε την ευνοια της διαιτησίας.
Τελικά οταν παιζει ο γαυρος έχει θεαματικότητα 95%.Τον βλέπουν και οι χαροκαμένοι μπας και δούν καμιά χαρά.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα των φίλων Ολυμπιακών ή ΑΕΚ δεν είναι μεγάλη ομάδα και έτσι όλοι ασχολούνται με τα υπερήφανα γηρατιά του Λιμανιού....:flipout: :flipout: :flipout:

Είσαι καλά , μήπως έχεις πυρετό. Δε μας έχεις ξαναγράψει τέτοια πράγματα :grandpa:

Είσαι καλά , μήπως έχεις πυρετό. Δε μας έχεις ξαναγράψει τέτοια πράγματα :grandpa:

Όσο μεγαλώνει ο άνθρωπος γίνεται ολοένα και πιο σοβαρός.

Με μία εξαίρεση....

Τον Κο Σούρλα :flipout: :flipout: :flipout:

Όσο μεγαλώνει ο άνθρωπος γίνεται ολοένα και πιο σοβαρός.

Με μία εξαίρεση....

Τον Κο Σούρλα :flipout: :flipout: :flipout:

Kαι η Γουίγκαν όταν χάνει απο την Μαντσεστερ καμιά δεκαριά φορές κάθε χρόνο τα ίδια λέει:'Eιχαμε ενα δοκάρι στο 20,δεν μας έδωσε ένα αράουτ στο 30,αλλά παίξαμε αξιοπρεπώς.´
Υ.Γ
Η Κλάψα γερνάει.;)
Εχεις δίκιο Αντώνη.Οι σοβαροί παραδέχονται ότι ο γαυρος ειναι η χειρότερη ομάδα τής δεκαετίας.Πρόσεχε μόνον μην και όταν πάρεις πρωτάθλημα έχεις ήδη γεροντική άνοια δηλαδή είσαι 120 ετών και το ξεχάσεις αμέσως.-bye- -bye-