Μά ήδη το έχω ξεχάσει με εσας που έχουμε μπλέξει !!!![]()
![]()
Το ξέρω, το ξέρω, δεν θυμάσαι τι έχα γράψει για απλήρωτα γραμμάτια???
Κάτι ξέρουμε και εμείς οι πιο "μέσα" Αεκτζήδες....
Το ξέρω, το ξέρω, δεν θυμάσαι τι έχα γράψει για απλήρωτα γραμμάτια???
Κάτι ξέρουμε και εμείς οι πιο "μέσα" Αεκτζήδες....
Τι εννοείς Αντώνη?
Αν επιτρέπεις, γιατί δεν ενημερώνεις κι εμάς τους "έξω"?
Έλα στην πίτα και τα λέμε....
Είσαι μακριά αδερφέ...![]()
Δεν θα ασχοληθώ με το αποτέλεσμα τού αγώνα ΠΑΟΚ-ΠΑΟ.Αλλά ,στην γειτονική Ιταλία ανέστειλαν τούς αγώνες τους επ´αόριστον μετά τά έκτροπα στον αγώνα Κατάνια -Παλέρμο.
Στον χτεσινό αγώνα μέχρι και καφέδες πετάγανε στα μούτρα τού μικρού τού Νίνη,και τον έβριζαν εν χορώ με συνθήματα τού τύπου ´Δεν θα γίνεις ελληνας ποτέ ,αλβανέ,αλβανέ´,και γενικότερα η ατμόσφαιρα ήταν επιεικώς απαράδεκτη συνολικά και φυσικά δεν είναι η πρώτη φορά.Μετά το τέλος τού αγώνα οι νικητές ευχαρίστησαν τον ´υπέροχο λαό´.Εύγε............
παμε για αλλα κυριοι,
καλο το παραμυθι μας αλλα δεν ειχε λυκο αφου η ΑΕΚ δεν εχει ψυχη να κερδισει αυτα τα ραμολιμεντα που οπως λεει και ο Σουρλας παιζουν για την ψυχη της μανας τους τοτε καληνυχτα αγαπη μου γλυκια
ενταξει ο Μπριακος έβαλε το χέρι του αλλά δεν πείθομαι.....παιξαμε τον χειροτερο Ολυμπιακο ever και δεν χασαμε ουτε μια straight ευκαιρια γιομα στην γιομα και καμιναδα στην καμιναδα
Eλπίζω ο Afam να τόπαιξε.Τούδωσα και το ημ-τελικό για δώρο.Θα τον ρωτήσω όταν γυρίσει απο το γήπεδο,που τον έφαγε το αγιάζι.:grandpa:
Eίπες ημίχρονο 2 τελικό χ ......
Κύριοι Ο Κος Σούρλα τώρα τελευταία μου δίνει την εντύπωση ότι έχει περάσει σε άλλο ΕΠΙΠΕΔΟ.....
ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΠΥΘΙΑΣ...![]()
![]()
![]()
Υ.Γ. από αγιάζι δε μασάμε, μην ξεχνάς ότι κάποτε ήμουν στην θέση των ποδοσφαιριστών μέσα στο χορτάρι !!!!!!
Κατά τα άλλα, μόνο μπάλλα δεν είδαμε, γιατί όποιος μου πει ότι είδε μπάλλα σήμερα μάλλον θέλει:captain:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.