Καλά αυτό με το ogg είναι που δεν μπορώ να καταλάβω.
Υπάρχουν δηλαδή αρχεία που τελειώνουν σε .ogg??
Δεν τα έχω δει ποτέ μου και απορώ ποιος player τα παίζει.
Δηλαδή εκτός από κασετόφωνο, εμπθριοφωνο υπάρχει και οτζιτζιοφωνο?![]()
πολλοι.Καλά αυτό με το ogg είναι που δεν μπορώ να καταλάβω.
Υπάρχουν δηλαδή αρχεία που τελειώνουν σε .ogg??
Δεν τα έχω δει ποτέ μου και απορώ ποιος player τα παίζει.
Δηλαδή εκτός από κασετόφωνο, εμπθριοφωνο υπάρχει και οτζιτζιοφωνο?![]()
Τι θέλω και ρωταω ρε φούστη μου,αφού ξέρω ότι θα μπλεξω παλι
Παίδες χίλια ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.......μπορεί κάποιος από σας να διαθεσει μισό πρωινό σε ένα μεσήλικα ασπρομαλη και πριν πιούμε τα τσίπουρα μας ή τις μπύρες μας, να του δείξει από κοντά πως γίνονται αυτά του διαβόλου τα πραγματα:Banane0:
Μπορείς να τον κατεβάσεις από εδώ
Παιδιά διάβασα και τις 19 σελίδες απ το κινητό μου χθες το βράδυ στο ξενοδοχείο μιας κι έλειπα εκτός Αθηνών εδώ και μία εβδομάδα και μόλις πριν λίγο γύρισα στην έδρα μου κι ομολογώ ότι είναι ένα πάρα πολύ ενδιαφέρον νήμα που μου κίνησε την περιέργεια. Με την πρώτη ευκαιρία θα κατεβάσω κι εγώ τα αρχεία να κάνω το τεστ, όμως διατηρώ κάποιες επιφυλάξεις για τα συμπεράσματα, θα τις μοιραστώ μαζί σας κι ευχαρίστως να τις συζητήσουμε παρέα καθόσον οι γνώσεις μου είναι λιγοστές, σχεδόν μηδαμινές θα έλεγα. Μια λοιπόν απορία είναι πως το σύστημα του κάθε ένα από μας έχει τις δικές του ιδιαιτερότητες, συγκεκριμένα μιλάμε για τον εξοπλισμό (όλη την αλυσίδα συμπεριλαμβάνοντας και το ηλεκτρικό ρεύμα) όπου άλλος θα τονίζει τις υψηλές, άλλος τις μεσαίες κι ούτω καθ εξής, άλλος είναι ο χώρος του τέτοιος που είτε θα αδικεί είτε θα ευνοεί κάποιες συχνότητες, μετά πάμε στις ισοσταθμίσεις, δεν θα είναι διαφορετικό το αποτέλεσμα σε σύγκριση δύο συστημάτων όπου το ένα θα είναι αμιγώς δικάναλο χωρίς καμία ψηφιακή παρέμβαση ενώ το άλλο θα το έχει επεξεργαστεί ένα σύστημα ισοστάθμισης; Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι στο δικό μου σύστημα αν το ακούσω μέσω Audyssey και μετά το γυρίσω στο direct θα χάσω τη μπάλα. Επίσης η ηλικία δεν παίζει ρόλο; Για παράδειγμα εγώ τρία χρόνια πριν πενηνταρίσω κι έχοντας κάνει το τεστ με την σάρωση όπου μου έδειξε ότι μετά τους 16 κύκλους είμαι κουφός, δεν θα το ακούσω διαφορετικά σε σχέση με κάποιον που είναι είκοσι χρονών; Αν μπορούσα να γυρίσω το χρόνο πίσω θα το άκουγα όπως θα το ακούσω τώρα; Θα ήθελα την άποψή σας πάνω σ αυτές τις απορίες, μπορεί να ρωτάω και βλακείες, δεν ξέρω εσείς θα μου πείτε το ή τα λάθη μου, θα ήθελα και μία οδηγία ή κατεύθυνση με ποιο τρόπο να κάνω την ακρόαση, ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Αντώνη μου δε διαφωνώ αλλά ούτως ή άλλως τουλάχιστον στη δική μου περίπτωση το ανώτερο ποιοτικά πάει περίπατο απ τη στιγμή που είμαι σε κεντρικό δρόμο χωρίς το σπίτι να έχει αλουμίνια αλλά τα παλιά μονά τζάμια, η γυναίκα μπορεί να μιλάει στο τηλέφωνο, ακούγονται τα παιδιά να παίζουν οπότε είτε ακούω 128 είτε δίσκο το ίδιο και το αυτό. Νόημα θα είχε να είχα τον dedicated χώρο, απομόνωση ηχητική μέχρι που δεν παίρνει κι εκεί να στήσω ένα αμιγώς δικάναλο και να κάνω και τα τεστ μου και τις σοβαρές ακροάσεις, ό,τι και να ακούσω στην παρούσα κατάσταση δυστυχώς χάνω πολύ, τα αυτοκίνητα περνάνε με τέτοια συχνότητα που δεν υπάρχει περίπτωση να ακούσω απρόσκοπτα και ήσυχα για πάνω από 1 λεπτό και πολύ λέω.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.