Πόσο γρήγορα παλιώνουν τα μηχανήματα μας

Σε ακουω με προσοχή αλλα ακόμα διστάζω.
Θα τον δουλέψω λίγο ακόμα και μετα θα τον ξαναμετρήσω

Φυσικα να τον δουλεψεις,δεν νομιζω να υπαρχει λογος βιασυνης.
Δεν ειμαι σιγουρος αν με τις μετρησεις θα φανει οτι χρειαζονται αλλαγη,εκτος κι αν καποιοι δειξουν αλλαγη απο την αρχικη χωρητικοτητα τους,πραγμα μαλλον αμφιβολο.

Φυσικα να τον δουλεψεις,δεν νομιζω να υπαρχει λογος βιασυνης.
Δεν ειμαι σιγουρος αν με τις μετρησεις θα φανει οτι χρειαζονται αλλαγη,εκτος κι αν καποιοι δειξουν αλλαγη απο την αρχικη χωρητικοτητα τους,πραγμα μαλλον αμφιβολο.

Ενα λεπτό αν μετρηθούν και δεν δείξουν αλλαγή απο την αρχική χωρητικότητα αρα δεν εχουν αλλοιωθεί αρκέτα αρα ειναι σε καλη κατάσταση.
Δεν καταλαβαίνω το συλλογισμό σου:huh2:

Να κανω και γω 2 ερωτησεις και ας απαντησει οποιος θελει ειδικος ή μη.
1)Αν πας να αλλαξεις πυκνωτες και δεν υπαρχουν οι ιδιοι εννοω φιρμα οχι τυπος και βαλεις αλλης μαρκας δεν ξεφευγεις απ το υφος του μηχανηματος μιλωντας παντα για σοβαρα μηχανηματα που οι μηχανικοι τους δινουν βαση και στο (κουρδισμα).
2)αλλαζοντας πυκνωτες εισαι σιγουρος οτι θα γινουν σωστες κολλησεις απ τον μαστορα?
το λεω γιατι συνηθως η καταληξη μηχανηματων απο service ειναι στις αγγελιες,ασχετο αν ο πωλητης ειναι τιμιος και το λεει ή οχι,πως να το κανουμε παιζει και η ψυχοακουστικη ρολο ισως και τον μεγαλυτερο.

Ενα λεπτό αν μετρηθούν και δεν δείξουν αλλαγή απο την αρχική χωρητικότητα αρα δεν εχουν αλλοιωθεί αρκέτα αρα ειναι σε καλη κατάσταση.
Δεν καταλαβαίνω το συλλογισμό σου:huh2:
Η δουλεια ενος πυκνωτη ειναι να διατηρει την ονομαστικη του χωρητικοτητα.Αν την διατηρει,τεχνικα δουλευει ενταξει,μεχρι να παρουσιασει προβλημα.Λογω ομως του οτι ο προ σου εχει τα χρονακια του,πιθανον οι πυκνωτες να ειναι καντα στο τελος τους,γι αυτο ειπα οτι ειναι καλη ιδεα να φυγουναπο τωρα.

Για το αν θα αλλαξει κατι ακουστικα,ισχυει αυτο που ειπα πιο πανω με τις διαφορες μαρκες πυκνωτων.

Ηλεκτρικα,επι του παροντος,φαινεται να ειναι ενταξει οι πυκνωτες σου.

Να κανω και γω 2 ερωτησεις και ας απαντησει οποιος θελει ειδικος ή μη.
1)Αν πας να αλλαξεις πυκνωτες και δεν υπαρχουν οι ιδιοι εννοω φιρμα οχι τυπος και βαλεις αλλης μαρκας δεν ξεφευγεις απ το υφος του μηχανηματος μιλωντας παντα για σοβαρα μηχανηματα που οι μηχανικοι τους δινουν βαση και στο (κουρδισμα).
2)αλλαζοντας πυκνωτες εισαι σιγουρος οτι θα γινουν σωστες κολλησεις απ τον μαστορα?
το λεω γιατι συνηθως η καταληξη μηχανηματων απο service ειναι στις αγγελιες,ασχετο αν ο πωλητης ειναι τιμιος και το λεει ή οχι,πως να το κανουμε παιζει και η ψυχοακουστικη ρολο ισως και τον μεγαλυτερο.

Για το 1. ναι οι διαφοροι κατασκευαστες φαινεται να εχουν το "χρωμα τους" στους πυκνωτες τους,οποτε αλλαζοντας μαρκα,μαλλον αλλαζει και ο ηχος του μηχανηματος αναλογα.

2.Αν αυτος που θα αλλαξει τους πυκνωτες δεν καταφερει να κολλησει το + και το - σωστα,τι μαστορας ειναι;

Το +/- σωστά θα τα κολλήσει....
αν θα κάνει σωστές κολλήσεις λέμε...

στο 2 εισαι σαφης και γω αυτο πιστευω εχω ακουσει πολλα για κολλησεις και ποιοτητα το 1 δεν σε πιανω ξεφευγεις η οχι απο το υφος τις χροιες οπως θες πεστο

η ερώτησή σου είναι "δεν ξεφεύγεις?"

σ αυτό απάντησα

πολλοί γνωρίζουν να αλλάζουν πυκνωτές.
και είναι μιά διαδικασία συγκεκριμένη.

Εχω κάνει αντίστοιχες αλλαγές, αλλά έναν ar δεν θα πείραζα.
Ακόμα κι αν ήταν δικός μου.

πολλοί γνωρίζουν να αλλάζουν πυκνωτές.
και είναι μιά διαδικασία συγκεκριμένη.

Εχω κάνει αντίστοιχες αλλαγές, αλλά έναν ar δεν θα πείραζα.
Ακόμα κι αν ήταν δικός μου.

Aν το δεις σαν μια πλακετα και εναν πυκνωτη αντι σαν ARC,Krell κλπ ειναι καλυτερα.

Για το 1. ναι οι διαφοροι κατασκευαστες φαινεται να εχουν το "χρωμα τους" στους πυκνωτες τους,οποτε αλλαζοντας μαρκα,μαλλον αλλαζει και ο ηχος του μηχανηματος αναλογα.

2.Αν αυτος που θα αλλαξει τους πυκνωτες δεν καταφερει να κολλησει το + και το - σωστα,τι μαστορας ειναι;

εχω ακουσει μπορει και υπερβολη βεβαια οτι και παραπανω κοληση να πεσει ψιλοχαλαει το πραμα.
τεσπα εγω πιστευω γενικα οτι καλο ειναι να μην βαζει χερι ο μαστορας σε ολα τα πραματα ακομα και στα μηχανοκινητα (εχω κακη πειρα).
γιαυτο και συμφωνω με τον φιλο παραπανω που ειπε οτι αμα το μηχανημα γερασει το αλλαζει.
γενικα με την τριτη ηλικια τα πραματα ειναι δυσκολα,βεβαια στους καιρους που περναμε η καινουργια αγορα θαναι ολο και πιο δυσκολη και ολο και πιο πολυς κοσμος θα στρεφεται στις αναστυλωσεις-bye-

εχω ακουσει μπορει και υπερβολη βεβαια οτι και παραπανω κοληση να πεσει ψιλοχαλαει το πραμα.
τεσπα εγω πιστευω γενικα οτι καλο ειναι να μην βαζει χερι ο μαστορας σε ολα τα πραματα ακομα και στα μηχανοκινητα (εχω κακη πειρα).
γιαυτο και συμφωνω με τον φιλο παραπανω που ειπε οτι αμα το μηχανημα γερασει το αλλαζει.
γενικα με την τριτη ηλικια τα πραματα ειναι δυσκολα,βεβαια στους καιρους που περναμε η καινουργια αγορα θαναι ολο και πιο δυσκολη και ολο και πιο πολυς κοσμος θα στρεφεται στις αναστυλωσεις-bye-
Καταλαβαινω το σκεπτικο,αλλα οταν δυσκολευεται καποιος να πειστει-ηχητικα-να αλλαξει ενα παλιο μηχανημα με ενα νεο,τι κανει;

Δεν "πετας" ευκολα εναν Radford,Quad κλπ.......

Συμφωνω μαζι σου οτι το ατομο που θα αναλαβει την δουλεια πρεπει να ειναι ακρως εμπιστο.

Aν το δεις σαν μια πλακετα και εναν πυκνωτη αντι σαν ARC,Krell κλπ ειναι καλυτερα.

ισχύει αυτό και για τον κάτοχο?
και τι αναμένει να ακούσει ?

ισχύει αυτό και για τον κάτοχο?
και τι αναμένει να ακούσει ?
Ισχυει για καποιον που εχει πειρα και εμπιστοσυνη στον εαυτο του.

Καταληξαμε σε "ειδικο" παλι............. :flipout:

εγω πιστευω πολυ στην ψυχοακουστικη ακουμε με το μυαλο την διαθεση το ματι κλπ.αν ξερω οτι το μηχανημα ειναι χεριασμενο χαλαω και μου πανε ολα στραβα

εγω πιστευω πολυ στην ψυχοακουστικη ακουμε με το μυαλο την διαθεση το ματι κλπ.αν ξερω οτι το μηχανημα ειναι χεριασμενο χαλαω και μου πανε ολα στραβα

Aν ξερεις τι εγινε στο μηχανημα,απο ποιον,και ιδανικα στην παρουσια σου,ολα αλλαζουν.Και οι Κινεζες(δεν το λεω με ρατσιστικη διαθεση αυτο,μπορει να ειναι οποιας δηποτε εθνικοτητας) που κολλουν τα πανακριβα μας μηχανηματα,πειρα εχουν οχι εξυπναδα.

Συμφωνω ομως με το σκεπτικο σου.Απλα αν π.χ ερχοσουν κοντα μου για μια τετοια δουλεια,θα φροντιζα να φυγεις χωρις ανησυχια στο τελος.:smile:

Aν ξερεις τι εγινε στο μηχανημα,απο ποιον,και ιδανικα στην παρουσια σου,ολα αλλαζουν.Και οι Κινεζες(δεν το λεω με ρατσιστικη διαθεση αυτο,μπορει να ειναι οποιας δηποτε εθνικοτητας) που κολλουν τα πανακριβα μας μηχανηματα,πειρα εχουν οχι εξυπναδα.

δεν εχω γνωστο ηλεκτρονικο
δεν αγοραζω κινεζικα μια φορα τοκανα και μετανοιωσα:smash: