Υ.Γ. Δε μπορείτε να το αρνηθείτε, σπάνια γράφω αλλά όταν γράφω, γράφω βιβλίο ολόκληρο!
Είναι να μην ξεκινήσει αυτό το παλικάρι...
Με είδε την Παρασκευή και του ήρθε μία έμπνευση ένα πράγμα φαίνεται...
Γυαλίζω πολύ ο άτιμος και προκαλώ οίστρο...
Η γιαγιά μου, γνωστή χαιεντού έλεγε τις εξής παροιμίες:
Για την ιδέα των αντιπροσώπων για τα μηχανήματά τους: Ο καθένας την κλανιά του μοσχολίβανο την έχει...
Για παραγγελίες που αργούσαν: Καράβι που αργεί σκατά είναι φορτωμένο.
Συμπέρασμα; Ο κάθε αντιπρόσωπος εισάγει τα καλύτερα μηχανήματα του κόσμου.
Συμπέρασμα 2: Ο κάθε αντιπρόσωπος που το λέει είναι στον κόσμο του. Οπότε με την ύπαρξη πολλών παράλληλων κόσμων μπορούμε να έχουμε πολλά καλύτερα συστήματα των επιμέρους κόσμων!
Συμπέρασμα 3: Αν η αγορά αργεί τόσο σκέψου πόσο θα αργεί η επισκευή! Δε λέω, χτύπα ξύλο αλλά αν σου κάτσει; (R) Joker.
Από εκεί και πέρα και τα δύο στρατόπεδα έχουν επί μέρους δίκαια.
Νταξ... Και εγώ θα ήθελα να ακούσω τα Infinity IRSV στο σπίτι μου αλλά και στον Hulk να το πω θα πρασινίσει από το κακό του!
Ε, μη μου λες όμως ότι δεν μπορώ να έχω σπίτι μου τα λογικά (σε μέγεθος) ηχεία που επέλεξα να αγοράσω ώστε να ξέρω τι μου γίνεται!
Φυσικά σέβομαι τον επαγγελματία που το κάνει, και ο τελευταίος που το έκανε πήρε παραγγελία για 2 ζευγάρια ηχείων και πληρωμή μετρητοίς!
Πιστεύω ότι λίγοι είναι αυτοί που θα χώσουν χοντρά τον επαγγελματία απλά για να ακούσουν κάτι που δεν θα αγόραζαν ποτέ.
Το να το ακούσω βέβαια σπίτι μου και να μην μου αρέσει, οπότε να μην το αγοράσω νομίζω ότι είναι δικαίωμά μου από τη στιγμή που μπορεί να μου άρεσε στην έκθεση για τον Α ή τον Β λόγο.
Ο τρόπος που φέρεσαι εσύ φίλε Ισοβίτη δείχνει σωστό επαγγελματία που έχει φάει αρκετές φορές τα μούτρα του και από τις δύο πλευρές. Από εκεί και πέρα, μπορεί αυτός ο ενθουσιασμός σου να φύγει με τα χρόνια ή όταν δεις ότι μπαίνεις μέσα και να καταλήξεις στη φιλοσοφία του "πουλάω τα μισά από ότι πριν αλλά τελικά βγάζω κέρδος και έχω και το κεφάλι μου ήσυχο".
Προσωπικά πάντως, θα προτιμούσα να μου έλεγαν ότι θα πάρω αυτό που παρήγγειλα σε ένα μήνα και να το πάρω στις τρεις εβδομάδες παρά να μου πουν ότι θα το πάρω σε μία εβδομάδα και τελικά να έρθει στα χέρια μου σε δύο!
Και εννοείται ότι σαν προκαταβολή δεν θα έβλεπαν μεγαλύτερη των 50 ευρώ!