Re: Απάντηση: Πόσοι από εσάς?...

Eύγε! Aυτό θα πεί ενεργητικότητα. Φαντάζομαι δεν θα κοιμάσαι και καθόλου για να τα προλαβαίνεις όλα αυτά...Δημήτρης Ιωάννου said:εγώ ξεκίνησα απο μωρό την κολύμβηση ( με βούταγε η μάνα μου με το ζόρι στη θάλασσα..)
Μετά ασχολήθηκα με καταδύσεις,συγχρονισμένη κατάδυση,ξιφασκία,ιππασία,badmigton, Hokey στον πάγο, στο δρόμο,στο βουνό,στα λαγκάδια.
Υστερα άρχισα καράτε,κουγκ-φου , φου-κουνγκ , street fighting ,κλωτσιές στα καλάμια,στα μούτρα ,στα @@@ια, παντού.
Υστερα ήρθε το σκι στη ζωή μου..Βουνό,θάλασσα,λίμνες,ποτάμια ,πλημμυρισμένη Πειραιώς και Χαμοστέρνας κλπ..
Βαρέθηκα όμως και γράφτηκα στο γυμναστήριο.Βάρη ,αντίβαρα,μπάρες,όργανα,μονιτορς κλπ.
Ταυτόχρονα άρχισα μπάσκετ πάλι,αλλά λόγω ύψους δεν με παίζαν οι "ψηλοί"..Το γυμναστήριο το σταμάτησα επίσης επειδή πήρα δύο σπονδύλους στο χέρι..
Τώρα παίζω και αθλούμαι στο "AVClub" και μ αρέσει πολύ.Με κουράζει βέβαια στα δάχτυλα αλλά θα συνηθίσω. Είναι ωραίο παιχνίδι αλλά έχει δύσκολους αντιπάλους.
Περιμένω να νικήσω έναν ΜΗΤΣ που παίζει πιο γρήγορα από μένα αλλά και από όλους...Αλλά που θα πάει,κάποια στιγμή θα κουραστεί και τότε θα τον νικήσω..!
ΥΓ. Υπήρξα και ποδοσφαιριστής και μάλιστα πολύ καλός αλλά με κουράσαν τα πολλά αυτόγραφα και οι γυναίκες που με πολιορκούσαν,γι αυτό το παράτησα.Σας παραθέτω και μια φωτογραφία ,για του λόγου το αληθές..