Πόσοι από εσάς?...

Re: Απάντηση: Πόσοι από εσάς?...

Δημήτρης Ιωάννου said:
εγώ ξεκίνησα απο μωρό την κολύμβηση ( με βούταγε η μάνα μου με το ζόρι στη θάλασσα..)
Μετά ασχολήθηκα με καταδύσεις,συγχρονισμένη κατάδυση,ξιφασκία,ιππασία,badmigton, Hokey στον πάγο, στο δρόμο,στο βουνό,στα λαγκάδια.

Υστερα άρχισα καράτε,κουγκ-φου , φου-κουνγκ , street fighting ,κλωτσιές στα καλάμια,στα μούτρα ,στα @@@ια, παντού.
Υστερα ήρθε το σκι στη ζωή μου..Βουνό,θάλασσα,λίμνες,ποτάμια ,πλημμυρισμένη Πειραιώς και Χαμοστέρνας κλπ..

Βαρέθηκα όμως και γράφτηκα στο γυμναστήριο.Βάρη ,αντίβαρα,μπάρες,όργανα,μονιτορς κλπ.
Ταυτόχρονα άρχισα μπάσκετ πάλι,αλλά λόγω ύψους δεν με παίζαν οι "ψηλοί"..Το γυμναστήριο το σταμάτησα επίσης επειδή πήρα δύο σπονδύλους στο χέρι..

Τώρα παίζω και αθλούμαι στο "AVClub" και μ αρέσει πολύ.Με κουράζει βέβαια στα δάχτυλα αλλά θα συνηθίσω. Είναι ωραίο παιχνίδι αλλά έχει δύσκολους αντιπάλους.
Περιμένω να νικήσω έναν ΜΗΤΣ που παίζει πιο γρήγορα από μένα αλλά και από όλους...Αλλά που θα πάει,κάποια στιγμή θα κουραστεί και τότε θα τον νικήσω..!

ΥΓ. Υπήρξα και ποδοσφαιριστής και μάλιστα πολύ καλός αλλά με κουράσαν τα πολλά αυτόγραφα και οι γυναίκες που με πολιορκούσαν,γι αυτό το παράτησα.Σας παραθέτω και μια φωτογραφία ,για του λόγου το αληθές..
Eύγε! Aυτό θα πεί ενεργητικότητα. Φαντάζομαι δεν θα κοιμάσαι και καθόλου για να τα προλαβαίνεις όλα αυτά...:D :D :D

pontios said:
Ξιφασκία μέχρι το πανεπιστήμιο σε επίπεδο Εθνικής ομάδας (εχω και κάποια παννελήνια πρωταθλήματα παίδων, νέων και ομαδικό ανδρών)

Ξιφασκία, αυτό μάλιστα!!
Στους Ολυμπιακούς δούλευα στην ξιφασκία, περιττό να σου πω ότι με γοήτευσε αμέσως!
Κρίμα που έχασα πριν 2 χρόνια τις φωτό μου όλες από τους Ολυμπιακούς να σου δείξω τις πόζες μου με τους Γάλλους πρωταθλητές ξιμομάχους κι εμένα πάνω στο διάδρομο! Και αν εξαιρέσεις τους μεθυσμένους ιταλούς και πολωνούς, είχαμε το καλύτερο κοινό. Ωραίες αναμνήσεις... Εσύ; Μας επισκέφτηκες;

Elena K said:
Ξιφασκία, αυτό μάλιστα!!
Στους Ολυμπιακούς δούλευα στην ξιφασκία, περιττό να σου πω ότι με γοήτευσε αμέσως!
Κρίμα που έχασα πριν 2 χρόνια τις φωτό μου όλες από τους Ολυμπιακούς να σου δείξω τις πόζες μου με τους Γάλλους πρωταθλητές ξιμομάχους κι εμένα πάνω στο διάδρομο! Και αν εξαιρέσεις τους μεθυσμένους ιταλούς και πολωνούς, είχαμε το καλύτερο κοινό. Ωραίες αναμνήσεις... Εσύ; Μας επισκέφτηκες;
Έχασες φωτό? Aτυχίααα...... Tην είχα πάθει και εγώ έτσι κάποτε. Γύρω στα 3 με 4 φίλμ τότε. Mου πέσαν από ενός φίλου το μηχανάκι που με είχε πάει να τις πάρω. Tragic!

Elena K said:
Ξιφασκία, αυτό μάλιστα!!

Έλενα, μπορείς να μας περιγράψεις λίγο τι ήταν αυτό που σε γοήτευσε στην ξιφασκία;
Δεν ξέρω, μάλλον προκατειλημμένος είμαι, αλλά αυτό το "άθλημα" ποτέ δεν το χώνεψα.:o

Eμένα πάντως μου αρέσουν σχεδόν όλα τα αθλήματα που δεν είναι συνηθισμένα. Mακάρι να είχα τον χρόνο να τα δοκιμάσω όλα. H ξιφασκία μου θυμίζει και πιό παλιές εποχές. Πειρατές κλπ... (άσχετο?)

Μπάμπης Κολέζας said:
Έλενα, μπορείς να μας περιγράψεις λίγο τι ήταν αυτό που σε γοήτευσε στην ξιφασκία;
Δεν ξέρω, μάλλον προκατειλημμένος είμαι, αλλά αυτό το "άθλημα" ποτέ δεν το χώνεψα.:o

Καταρχήν ένιωσα κάποιο "δέος" που ήρθα κοντά σε ό,τι μέχρι τότε είχα δει μόνο στην τηλεόραση -ο διάδρομος με την αντιολισθητική επιφάνεια, ο εξοπλισμός των αθλητών - και ύστερα είχαμε στο ενεργητικό μας έναν έλληνα παλαίμαχο ξιφομάχο που μας είχε μιλήσει με πολλές λεπτομέρειες για την ιστορία του αθλήματος, τις τεχνικές κλπ. με αποτέλεσμα να γνωρίσω μία πτυχή του αθλήματος που δεν γνώριζα και που με γοήτευσε... γούστα είν αυτά.. Ο Σιράκ τρελαίνεται για σούμο!:rolleyes:

Elena K said:
Ο Σιράκ τρελαίνεται για σούμο!:rolleyes:

nbe0285l.jpg

Εγώ για τα Μεξικάνικα σπόρ

Σπύρος Σούρλας said:
Γιά 22 χρονών παλληκάρι δέν έχεις κάνει καί λίγα στήν ζωή σου:confused: .Ευγε νέε μου
Υ.Γ
Το χόκεϋ στά λαγκάδια πώς παιζεται???:eek:

Σπυράκο..
κατ αρχήν είμαι 34-bye-
κατα δεύτερον προσπάθησα να κάνω ΟΣΑ μπορούσα και θα προσπαθώ ακόμα , μέχρι τελικής πτώσης !:firstprize:

και τρίτον, αμα με πας βόλτα με το 4x4 σε κανένα λαγκάδι ,θα σου μάθω χόκεϊ ..underground !!:grinning-smiley-043

Απάντηση: Re: Πόσοι από εσάς?...

Ισιδωρος Γιαμαιος said:
free dinning κανω-bye-
Kαι εγώ πόσο πάς? τα τελευταία χρόνια με το ρημάδι ( τσιγάρο ) με βία κατεβαίνω 10 - 15 μέτρα-bye-

Κακαλιός Στέργιος said:
Την τελευταία εβδομάδα και εφόσον έχω φτάσει τα 86 κιλά, αποφάσισα να ασχοληθώ με το πιο highend μηχάνημα που έχω στο σπίτι. Το διάδρομό μου!
Από τη Δευτέρα έχω κάνει 2 φορές από 40 λεπτά, μετά στο καπάκι λίγους κοιλιακούς και λίγα βαράκια.
Περιττό να σας πω ότι έχω πάθει πλάκα με τον εαυτό μου.
Αισθάνομαι άλλος άνθρωπος!
Ούτε υπνηλίες, ούτε κομάρες, τίποτα!

Κάντο κι εσύ!
Φιλαράκ, εγω νόμιζα ότι σε τσίμπησαν μέλισσες και πρήστηκες:flipout: :flipout: Καλά κάνεις και ασχολήσε.Εμείς να δούμε πότε θα ξεκινήσουμε!!