Πόσοι βλέπετε Sky Digital και από πού το πήρατε;

Re: Πόσοι βλέπτε Sky Digital και από που το πήρατε?

καλησπερα σε ολους,
ειμαι απο αθηνα και ψαχνω για sky hd box και ετησια υνδρομη
εαν θελετε μου στελνετε ενα μυνημα για το που να παω
κατα προτιμηση απευθειας σε εξωτερικο
βρηκα καποια μαγαζια απο internet αλλα δεν πολυ εμπιστευομαι, καλυτερα να προτεινει καποιος που ξερει
το πιατο μου ειναι gibertini 1,25*1,40 - θα βγαζει απευθειας στις 28?
ευχαριστω,
αχιλλεας

αλλο ενα hd καναλι sci-fi hd σημερα απο στισ 8 το βραδυ.31 hd καναλια και σε λιγο και το animal planet hd

αλλο ενα hd καναλι sci-fi hd σημερα απο στισ 8 το βραδυ.31 hd καναλια και σε λιγο και το animal planet hd

μα το sci-fi HD το ειχαμε!!
Sci-Fi HD UK Ηνωμένο Βασίλειο Entertainment Sky Digital VideoGuard 3874 512 660 eng 258 512 2008-12-04

Πολυ καλο νεο το animal planet HD.

Αυτο οντως ελειπε!!
Νικος

Απάντηση: Πόσοι βλέπτε Sky Digital και από που το πήρατε?

Αγαπητοι συναδελφοι καλημερα .Επειδη απο 1-2-09 θα ειμαι εντελως full high με μια kuro 500 κ jvc hd1 θα ηθελα ειτε με pm ειτε δημοσια πως μπορω να τα τροφοδοτησω με το hd σημα του sky digital.Δεν εχω προβλημα να το παρω ειτε απο Ελλαδα ειτε απο e-shop απλα θελω μια διευκρινιση σχετικα με το πιατο που χρειαζεται για να βλεπω απο Αγ.Παρασκευη, οπως κ ποιος θα μου το τοποθετησει.!!!!Σημειωτεον οτι τωρα εχω μονο pvr της nova με το αντιστοιχο πιατακι......Ευχαριστω εκ των προτερων οποιον ασχοληθει μαζι μου.:a0210:

Re: Απάντηση: Πόσοι βλέπτε Sky Digital και από που το πήρατε?

Αγαπητοι συναδελφοι καλημερα .Επειδη απο 1-2-09 θα ειμαι εντελως full high με μια kuro 500 κ jvc hd1 θα ηθελα ειτε με pm ειτε δημοσια πως μπορω να τα τροφοδοτησω με το hd σημα του sky digital.Δεν εχω προβλημα να το παρω ειτε απο Ελλαδα ειτε απο e-shop απλα θελω μια διευκρινιση σχετικα με το πιατο που χρειαζεται για να βλεπω απο Αγ.Παρασκευη, οπως κ ποιος θα μου το τοποθετησει.!!!!Σημειωτεον οτι τωρα εχω μονο pvr της nova με το αντιστοιχο πιατακι......Ευχαριστω εκ των προτερων οποιον ασχοληθει μαζι μου.:a0210:

καλημερα αγαπητε φιλε,
Καλο ειναι να προμηθευτεις καρτα και decoder απο εξωτερικο εκτος κι αν δεν εχεις προβλημα να ταισεις με πολυ παραπανω χρηματα τα εδω λαμογια.
Οσο αφορα το θεμα του πιατου οσο κατεβαινουμε νοτιοτερα τοσο πιο δυσκολα γινονται τα πραγματα. Ωστοσο ενα πιατο 1,40 ειναι μια καλη αρχη κατα προτιμηση giberdini ενω αν αντεχει η τσεπη σου ανεβα και παραπανω σε 1,80m.
Γνωμη μου ειναι να χρησιμοποιησεις και τα 2 feeds στον decoder πραγμα που σημαινει οτι καλο θα ηταν να κατεβασεις 2 καλωδια απο το πιατο σου απο twin lnb. Μ αυτον τον τροπο αξιοποιεις πληρως τις δυνατοτητες του δεκτη σου.
Κατι που πρεπει να ξερεις ακομα ειναι οτι οι δεκτες ThomsonHD εχουν σχετικα αδυνατο τροφοδοτικο και ακουω πολλα παραπονα για πιξελιαριαρισματα και κοληματα μετα απο περιπου 18 μηνες λειτουργιας. Δεν ξερω για πιο λογο αλλα παρα πολλα κουτια εχουν διαρροες σε πυκνωτες οι οποιοι και δημιουργουν το προβλημα, προτεινεται δε η αλλαγη του τροφοδοτικου με νεο. Σχετικα links υπαρχουν παρα πολλα στο www.avforums.com σε σελιδα ειδικα αφιερωμενη στο SkyHD οπου μπορεις να μαθεις τα παντα και να ρωτησεις ακομα περισσοτερα.
Βεβαια αυτο δεν συμβαινει παντα. Το δικο μου κουτι ειναι 2 ετων παιζει μια χαρα να μην το ματιασω απλα εχε το υποψη σου. Τα νεα κουτια ειναι pace και samsung αλλα και αυτα εχουν μικροπροβληματα. Επισης να ξερεις οτι τα τελευταια κουτια Thomson δεν εχουν εξοδο component οπως τα παλαιοτερα ενω ηχο Dolby Digital παιρνεις μονο απο την ψηφιακη οπτικη τους εξοδο και οχι μεσω HDMI απο την οποια παιρνεις ( παραδοξως) ηχο stereo.
Σου το αναφερω εδω για να μην ψαχνεις αδικα και νομιζεις οτι κατι παει στραβα.
Και κατι ακομα
Φροντισε η καρτα σου να ειναι αγγλικη και οχι ιρλανδεζικη. Με την σημερινη ισοτιμια στη λιρα η αγγλικη καρτα εχει φθηνοτερη συνδρομη ανα μηνα ενω περιλαμβανει και το καναλι CHANNEL4HD σε αντιθεση ιρλανδεζικη στην οποια δεν εχει προστεθει ακομα. Κατα τα αλλα ειναι ιδιες.
Τελος θα εισαι και απο τους τυχερους αφου απο αρχες του μηνα αλλαζει και το EPG ολων των κουτιων HD σε πολυ καλυτερο πιο λειτουργικο και με καλυτερη διαχειριση του δισκου.
Εχε υποψη σου ακομα οτι αν και ο δισκος ειναι 320GB μονο τα 180GB ειναι δικα σου να τα κανεις οτι θελεις διοτι τα υπολοιπα ελεγχονται απο τον Sky. Εκει μεσω της υπηρεσιας Anytime tv εχεις video on demand παρα πολλα προγραμματα κυριως previews κυριως δε χωρις διαφημισεις. Ακομα και αν απενεργοποιησεις την λειτουργια αυτη απο το menu δεν μπορεις να χρησιμοποιησεις τα extra 120GB.
Πολλα παιδια εχουν αλλαξει δισκο με μεγαλυτερο (1T) αλλα αυτο ειναι κατι που θα ακολουθησει αν σε ενδιαφερει αργοτερα.
Τελος οι εξοδοι SATA kai Ethernet δεν ειναι λειτουργικες ακομα!

Καλες θεασεις!!
Νικος

Last edited:

Εγώ από Παλλήνη με gibertini 1.2 κατεβάζω μια χαρά τα κανάλια του sky με snr στα hd από 9-13% με τον τρόπο που το μετράει ο dreambox dm800.

Και δεν σου κανει σπασιματα με τοσο χαμηλο σημα (db μαλλον εννοεις και οχι %)?
Με τι lnb παιζεις ?

Ευχαριστω παρα πολυ φιλε ilise ησουν πολυ κατατοπιστικος εκτος απο ενα σημειο .Δωσε σε παρακαλω καμια αξιοπιστη διευθυνση να παραγγειλω τον εξοπλισμο κ να μην πληρωσω τα καπελα στα ελληνικα λαμογια που μας δαγκωνουν επι χρονια.Σου ειμαι υποχρεος ηδη, παντως, αλλα αυτο το σημειο ειναι πολυ βασικο για μενα .

Re: Απάντηση: Πόσοι βλέπτε Sky Digital και από που το πήρατε?

Ευχαριστω παρα πολυ φιλε ilise ησουν πολυ κατατοπιστικος εκτος απο ενα σημειο .Δωσε σε παρακαλω καμια αξιοπιστη διευθυνση να παραγγειλω τον εξοπλισμο κ να μην πληρωσω τα καπελα στα ελληνικα λαμογια που μας δαγκωνουν επι χρονια.Σου ειμαι υποχρεος ηδη, παντως, αλλα αυτο το σημειο ειναι πολυ βασικο για μενα .

Παρακαλω δεν κανει τιποτα,
Πολυ καλο και αξιοπιστο site ειναι το http://www.smart2check.com
Εχουν το μικροτερο fee εκτος κι αν καποιος φιλος μας υποδειξει καποιον φτηνοτερο και ειναι και αξιοπιστα ατομα!
Νικος
Καλες αγορες

Απάντηση: Re: Απάντηση: Πόσοι βλέπτε Sky Digital και από που το πήρατε?

Παρακαλω δεν κανει τιποτα,
Πολυ καλο και αξιοπιστο site ειναι το http://www.smart2check.com
Εχουν το μικροτερο fee εκτος κι αν καποιος φιλος μας υποδειξει καποιον φτηνοτερο και ειναι και αξιοπιστα ατομα!
Νικος
Καλες αγορες

Μπραβο ilise και γω μαζί σου για τα λαμόγια και προτείνω κι εγω με κλειστά μάτια σ αυτόν που πρότεινεις

Απ' ότι καταλαβαίνω στα Χανιά θέλω 10μ πιάτο εε???:flipout::flipout::flipout:

Πέρα από την πλάκα υπάρχει περίπτωση να δω HD στα δυτικά Χανιά??????

Απ' ότι καταλαβαίνω στα Χανιά θέλω 10μ πιάτο εε???:flipout::flipout::flipout:

Πέρα από την πλάκα υπάρχει περίπτωση να δω HD στα δυτικά Χανιά??????
Γιατι να θελεις 10 m πιατο? Στα Χανιά με 1.40 εισαι οκ με το συνολο των HD καναλιων (εκτος απο BBC και ITV ). Ο astra 2D ειναι ο προβληματικος (BBC κλπ).

Γιατι να θελεις 10 m πιατο? Στα Χανιά με 1.40 εισαι οκ με το συνολο των HD καναλιων (εκτος απο BBC και ITV ). Ο astra 2D ειναι ο προβληματικος (BBC κλπ).

Α ναι?? Κοίταζα τα διαγράμματα κάλυψης και απογοητέυτηκα.

Να ρωτήσω κάτι. Επειδή έχω ένα πιάτο "περίσσευμα" από κάτι ασύρματα δίκτυα το οποίο είναι 1μ και κάτι, θα μπορούσα να συνδυάσω άλλο ένα τέτοιο πιάτο, αντί να βάλω το 1,40?

σκέφτομαι ότι το 1,40 θα χρειάζεται πολύ καλύτερη στήριξη μιας και έχει σχεδόν 2πλάσια αντίσταση (ή μήπψς παραπάνω??).

Κάπου μες το φόρουμ είχα ακούσει για διπλό lnb. Αντί να έχω 2πλό σε ένα πιάτο θα μπορούσα να έχω 2 μονά σε 2 πιάτα??

Και μια πιο συγκεκριμένη ερωτησούλα. Έχω μπερδευτεί με όλους τους διαφορετικούς αποκωδικοποιητές που μπορώ να πάρω για SKY HD. Είμαι καινούριος στα δορυφορικά και δεν τα καταλαβαίνω όλα όσα λέτε. Ποιον θα μου προτείνατε? Έχω γνωστό στην Αγγλία και σκέφτομαι να αγοράσω κάποιον απο ebay. Οι μεταχειρισμένοι έχουν φθορές? Αξιζει ή να πάρω καινούριο?

Βασικά με ενδιαφέρουν τα sky hd που είναι ελέυθερα προς το παρόν. Δεν θέλω να προχωρήσω σε ετήσιες συνδρομές ακόμα.

Από ότι συμπέρανα από το διάβασμα μέσα στο φόρουμ, χρειάζεται να αγοράσω το sky hd box, να αγοράσω μια κάρτα μέσω της πιστωτικής μου, kai να βάλω τον γνωστό μου από αγγλία να πάρει τηλ να "παντρέψουν" την κάρτα με το box. Καλά το έχω καταλάβει? υπάρχει κάτι αλλο που πρέπει να προσέξω εκτός το να μην πάρουν χαμπάρι ότι είμαι εκτός U.K???

Συγγνώμη για τις "newbie" ερωτήσεις μου αλλά πρόσπαθώ να μπω στον κόσμο της δορυφορικής γιατί έχω συχαθεί να βλέπω ( ή μάλλον να βλέπω την γυναίκα μου να παρακολουθεί) της χαζοελληνικές σειρές με τα πανηλίθια πρότυπα που μας περνάνε.

απορία: Τα discovery, science, history, animal planet κτλ είναι στα ελεύθερα HD?

'ελπίζω να μην σας κούρασα πολύ!!

Thanx in advance!

Από Καβάλα με πιάτο 1,5 μέτρο είμαι καλά για SkySports από το πακέτο και για τα Eurosport; Επίσης και για τα HD αντίστοιχα κανάλια;

Απάντηση: Re: Πόσοι βλέπτε Sky Digital και από που το πήρατε?

Να ρωτήσω κάτι. Επειδή έχω ένα πιάτο "περίσσευμα" από κάτι ασύρματα δίκτυα το οποίο είναι 1μ και κάτι, θα μπορούσα να συνδυάσω άλλο ένα τέτοιο πιάτο, αντί να βάλω το 1,40?

σκέφτομαι ότι το 1,40 θα χρειάζεται πολύ καλύτερη στήριξη μιας και έχει σχεδόν 2πλάσια αντίσταση (ή μήπψς παραπάνω??).

Κάπου μες το φόρουμ είχα ακούσει για διπλό lnb. Αντί να έχω 2πλό σε ένα πιάτο θα μπορούσα να έχω 2 μονά σε 2 πιάτα??
Φυσικά και μπορείς να συνδυάσεις δύο πιάτα με μονά lnb.

απορία: Τα discovery, science, history, animal planet κτλ είναι στα ελεύθερα HD?
Οχι, είναι κωδικοποιημένες υπηρεσίες.

Απάντηση: Re: Πόσοι βλέπτε Sky Digital και από που το πήρατε?

Από Καβάλα με πιάτο 1,5 μέτρο είμαι καλά για SkySports από το πακέτο και για τα Eurosport; Επίσης και για τα HD αντίστοιχα κανάλια;
Ναι, η λήψη σου θα είναι πολύ καλή.

Για να βλέπω τα ελεύθερα κανάλια στον Astra 28.2 όπως BBC, ITV κλπ., πρέπει να έχω freesat κάρτα και δέκτη sky digital, ή τα βλέπω ελεύθερα με οποιονδήποτε δέκτη;

Για να βλέπω τα ελεύθερα κανάλια στον Astra 28.2 όπως BBC, ITV κλπ., πρέπει να έχω freesat κάρτα και δέκτη sky digital, ή τα βλέπω ελεύθερα με οποιονδήποτε δέκτη;

Βασικά πρεπει να έχεις πιάτο απο 2.5μ μέχρι 6 μέτρα διάμετρο, αναλογα με την περιοχή της Ελλάδας όπου διαμένεις. Για να τα δεις στην συνέχεια αρκει και ενας δέκτης των 50 ευρω απο την ελεύθερη αγορά. Μιλαω γι αυτά που αναφερεις που εκπέμπουν απο τον 2D, αλλα ελεύθερα ειναι ευκολότερα, ανάλογα απο ποιά δεσμη εκπέμπουν

Μόλις επικοινώνησα με τεχνικό από Καβάλα.
Μου είπε ότι τα κανάλια του Astra 2B βγαίνουν με πιάτο 1,2.
Μου είπε επίσης ότι το πιάτο μαζί με το lnb, τα καλώδια και την εγκατάσταση θα κοστίσουν 80 ευρώ.
Μήπως είναι πολύ λίγα;
Περίμενα άλλες τιμές...
Από ό,τι κατάλαβα το πιάτο δε θα είναι αλουμινιένο.
Τι με συμβουλεύετε από πλευράς εξοπλισμού, πιάτο και lnb να αγοράσω για να έχω απρόσκοπτη λήψη όλη τη μέρα για το πακέτο του Sky;

Και η καρτα του ποθου σας-bye-

Attachments

• mSKY0026-1.jpg
    mSKY0026-1.jpg
    18.7 KB · Views: 49