Πόσοι βλέπετε Sky Digital και από πού το πήρατε;

Απάντηση: Πόσοι βλέπτε Sky Digital και από που το πήρατε?

Σωστός Γιωργο και αφορά τα Pace γι αυτό να προτιμάτε κατα τη γνωμη μου τα Τhomson. Ηταν τα μοναδικά που ειχαν μ´νο στην αρχή προβλημα μα ετο Anytime το οποίο μολις λυθηκε είναι και οι καλύτεροι.

Αυτόν εχω και μόνο στον 1ο χρόνο που μπήκε το HD mου εγινε το πρόβλημα και τον αλλάξανε και από τότε με βαριά χρήση είναι σκυλί:grandpa:

Re: Πόσοι βλέπτε Sky Digital και από που το πήρατε?

O smart2check μου είπε 150 λιρες για την καρτα και μετά 70 καθε χρονο. Στις 150 δεν περιλαμβάνεται ο δέκτης. Πουλάει βεβαια μεταχειρισμένους δέκτες με 30 λίρες...
Edit: Βασικα μου έλεγε νούμερα και υπέθεσα ότι εννοεί λίρες αλλά βλέποντας το site του βλέπω ότι τα νούμερα που μου έλεγε αντιστοιχούν σε ευρώ...

Last edited:
Απάντηση: Πόσοι βλέπτε Sky Digital και από που το πήρατε?

Το 70αρι όπως εχω γραψει το λεει παντα σε περίπτωση που στο χρεώσουν για να είναι εντάξει ο ανθρωπος με τις χρεώσεις .Δεν το εισπράτει αυτός .Αυτό αν θα μπει θα χρεωθεί στην κάρτα σου 1 φορά το χρόνο .Σε μενα 2 χρονια τωρα δεν εχει χρεωσει τιποτα η BSkyB.

Re: Απάντηση: Πόσοι βλέπτε Sky Digital και από που το πήρατε?

Το 70αρι όπως εχω γραψει το λεει παντα σε περίπτωση που στο χρεώσουν για να είναι εντάξει ο ανθρωπος με τις χρεώσεις .Δεν το εισπράτει αυτός .Αυτό αν θα μπει θα χρεωθεί στην κάρτα σου 1 φορά το χρόνο .Σε μενα 2 χρονια τωρα δεν εχει χρεωσει τιποτα η BSkyB.
Eννοείς ότι δεν έχει χρεωθεί στην κάρτα σου τίποτα πέρα από τη συνδρομή στο
SKy...
Σε ευχαριστώ πολύ. Θα επικοινωνήσω μαζί του ξανά, αν και μέσω τηλεφώνου είναι δύσκολο λίγο και αυτήν την περίοδο δεν εχω και pc...

γεια σας παιδιά, επειδή μένω μυτιλήνη ξέρει κανείς τι διάμετρο πιάτου χρειάζομαι για την λήψη του σκαι ( ενδιαφέρομαι και για τα hd κανάλια ). ευχαριστώ εκ των προτέρων .

1,5 μέτρο στη μέγιστη ή την ελάχιστη διάσταση;
Για Ανατολική Μακεδονία μήπως γνωρίζεις καμία περίπτωση;

Πολλή πελατεία πάντως ο sky στην Ελλάδα.

Πολλή πελατεία πάντως ο sky στην Ελλάδα.

Που αλλου θα βρεις 32 καναλια HD?
Μηπως να περιμενουν οι Ελληνες τη Nova η τον HEllas SAT να εκπεμψει HD?:flipout:

Γεία σας παιδιά. Έβαλα και εγώ sky digital πριν μια εβδομάδα στην Αθήνα. Έχω το HD πακέτο με όλα τα κανάλια μέσα. Ήξερα απο την αρχή πως δε θα μπορούσα να πιάσω bbc αλλά αυτό που δεν έχω καταλάβει είναι γιατί δε πιάνω ITV HD. Το απλό itv το έβγαλα απο άλλες συχνότητες και δουλέυει Jet. Το HD δε μπορώ να το βρώ πουθενά. Επίσης κάποιος φίλος ανέφερε τα παιχνίδια του CL. Τη Τετάρτη και τη Τρίτη απο το sky sports extra πάτησα το red button για να με πάει στο interactive ώστε να διαλέξω πιο παιχνίδι θέλω να δω, όμως ενώ ξεκινάει τη διαδικασία σε μια στιγμή κολάει και μου λέει service unavaliable please try again later. Αυτό που σκέφτομαι είναι μήπως δε μπορώ να πιάσω το κανάλι που με παραμπεμπτεί το κόκκινο κουμπάκι. Επίσης όσο αναφορά τους χαλασμένους αποκωδικοποιητές. Χρησιμοποιώ το Samsung κουτί που δίνει ο sky. Ξέρει κανείς αν έχει πρόβλημα, γιατί αν έχει θα πρέπει να το στείλω Αγγλία με κάποιο τρόπο ώστε να αλαγχθεί. Ευχαριστώ πολυ.

Γεία σας παιδιά. Έβαλα και εγώ sky digital πριν μια εβδομάδα στην Αθήνα. Έχω το HD πακέτο με όλα τα κανάλια μέσα. Ήξερα απο την αρχή πως δε θα μπορούσα να πιάσω bbc αλλά αυτό που δεν έχω καταλάβει είναι γιατί δε πιάνω ITV HD. Το απλό itv το έβγαλα απο άλλες συχνότητες και δουλέυει Jet. Το HD δε μπορώ να το βρώ πουθενά. Επίσης κάποιος φίλος ανέφερε τα παιχνίδια του CL. Τη Τετάρτη και τη Τρίτη απο το sky sports extra πάτησα το red button για να με πάει στο interactive ώστε να διαλέξω πιο παιχνίδι θέλω να δω, όμως ενώ ξεκινάει τη διαδικασία σε μια στιγμή κολάει και μου λέει service unavaliable please try again later. Αυτό που σκέφτομαι είναι μήπως δε μπορώ να πιάσω το κανάλι που με παραμπεμπτεί το κόκκινο κουμπάκι. Επίσης όσο αναφορά τους χαλασμένους αποκωδικοποιητές. Χρησιμοποιώ το Samsung κουτί που δίνει ο sky. Ξέρει κανείς αν έχει πρόβλημα, γιατί αν έχει θα πρέπει να το στείλω Αγγλία με κάποιο τρόπο ώστε να αλαγχθεί. Ευχαριστώ πολυ.

Οσο αφορα το δεκτη ολοι οι δεκτες του sky κατα καιρους εχουν προβλημα αλλα μη μασας. Εχουμε και στην Ελλαδα service για ολα τα κουτια. Εσυ να προσεχεις να εχει το κουτι καλο εξαερισμο και σταθερο ρευμα.
Καλοριζικο
Τωρα για το ITVHD ειναι ενα σχετικα δυσκολο καναλι το οποιο δεν νομιζω να εχει καταφερει να το δει κανεις νομιζω ειναι διαθεσιμο μονο μεσω freesat. Μη κολας εκει εχεις αλλα 30 καναλια HD να δεις:grinning-smiley-043

Σίγουρα έχουν όλα τα κουτιά προλήματα κατά καιρούς. Αυτό που ρωτάω, και επειδή έχω φύγει απο το UK εδώ και 3 μήνες είναι μήπως το κουτί μου είναι ανάμεσα στα 90.000 κουτιά που αποσύρει ο sky. Δυστηχώς δε μπορώ να τους πάρω τηλέφωνο από Ελλάδα καθώς όλα τους τα νούμερα είναι 0800. Αν φτιάξω ένα skype account με χώρα προέλευσης την Αγγλία θα είμαι οκ?
Επίσης μήπως ξέρει κανείς να μου απαντήσει στο ερωτημά μου σχετικά με το sky sports extra? Έρχονται οι επαναλυπτικοι του CL και τους θέλω ΟΛΟΥΣ.
Το ITV HD σε πιά συχνήτητα να το ψάξω?
Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση.

Απάντηση: Re: Πόσοι βλέπτε Sky Digital και από που το πήρατε?

Το απλό itv το έβγαλα απο άλλες συχνότητες και δουλέυει Jet.

Σε ποιο ITV αναφέρεσαι?? Γιατί όπως γνωρίζω τα ITV βρίσκονται στον 2D που είναι απλησίαστος, εκτός κι αν έχεις 5μετρο πιάτο.

Αναφέρομαι στο ITV1. Το ITV london δυστηχώς δε το πιάνω γιατί είναι στο 2d όμως πιάνω 5-6 ITV1 (Southern/Central England etc) τα οποία έχουν ακριβώς το ίδιο πρόγραμμα αλλά διαφοροποιούνται ελάχιστα στις ειδήσεις τους. Τα Itv2/3/4+1 δε τα πιάνω πουθενά. Αυτό που δε μπορώ να βρώ ειναι το ITV HD.
Διάβασα όλο το thread και βλέπω διάφοφρες αναφορές στις interactive υπηρεσίες του sky sports extra και συγκεκριμένα το ότι δε δουλέυουει το κόκκινο κουμπί στα παιχνίδια του cl, όμως δεν έβγαλα άκρη για το τι συμβαίνει τελικά. Έχει κανείς ιδέα?

Re: Απάντηση: Πόσοι βλέπτε Sky Digital και από που το πήρατε?

zaras27 καλημέρα,

Ήθελα να μάθω ποίος είναι αυτός ο εξαιρετικός αγγλοσάξονας που παρέχει αυτού το είδους την εξυπηρέτηση στους πελάτες του γιατί ενδιαφέρομαι για το πακέτο.

Ευχαριστώ

και γω το ίδιο.

Χμμ, διάβασα σε διάφορα άλλα threads πως το πρόβλημα με την επιλογή παιχνιδιών του champions league οφείλετε στις Ιρλανδικές κάρτες. Εγώ όμως έχω Αγγλική κάρτα και παρόλα αυτά έχω prob.

γεια σας παιδιά, επειδή μένω μυτιλήνη ξέρει κανείς τι διάμετρο πιάτου χρειάζομαι για την λήψη του σκαι ( ενδιαφέρομαι και για τα hd κανάλια ). ευχαριστώ εκ των προτέρων .
φιλε ειμαι χιο και περιμενω να βαλω 2,40 οχι μικροτερο

Last edited: