Πόσοι βλέπετε Sky Digital και από πού το πήρατε;

Απάντηση: Re: Πόσοι βλέπτε Sky Digital και από που το πήρατε?

Αναφέρομαι στο ITV1. Το ITV london δυστηχώς δε το πιάνω γιατί είναι στο 2d όμως πιάνω 5-6 ITV1 (Southern/Central England etc) τα οποία έχουν ακριβώς το ίδιο πρόγραμμα αλλά διαφοροποιούνται ελάχιστα στις ειδήσεις τους. Τα Itv2/3/4+1 δε τα πιάνω πουθενά. Αυτό που δε μπορώ να βρώ ειναι το ITV HD.
Διάβασα όλο το thread και βλέπω διάφοφρες αναφορές στις interactive υπηρεσίες του sky sports extra και συγκεκριμένα το ότι δε δουλέυουει το κόκκινο κουμπί στα παιχνίδια του cl, όμως δεν έβγαλα άκρη για το τι συμβαίνει τελικά. Έχει κανείς ιδέα?

Που τα πιάνεις ρε μεγαλε αυτά ITV ? Σε ποια περιοχή και με τι μεγθος πιάτου?

Απάντηση: Re: Πόσοι βλέπτε Sky Digital και από που το πήρατε?

Που τα πιάνεις ρε μεγαλε αυτά ITV ? Σε ποια περιοχή και με τι μεγθος πιάτου?

Αυτά τα ITV τα πιάνω κι εγώ από Αθήνα με 1.25 gibertini...
To ITV HD το πιάνω, αλλά με snr 4 και ψηλό berr, οπότε έχω πολλά σπασίματα στον dm800.

Re: Πόσοι βλέπτε Sky Digital και από που το πήρατε?

Ta ITV τα πιάνω εδω: 12402V του Astra 2B North Beam. Το ITV HD που το πιάνεις ρε μεγάλε? Στη λίστα των HD καναλιών του sky δε μου το βγάζει καν. By the way και εγώ gibertini 125 έχω από Αθήνα.

Απάντηση: Πόσοι βλέπτε Sky Digital και από που το πήρατε?

Ο Thomson την βρηκε την συχνότητα αλλα δεν τα δείχνει πάλι ....και πήγε και τα εβαλε στα other channels και οχι στην κανονική σειρα....

Και εμένα στα other chanel μου τα βάζει αλλά εγώ τα βλέπω κανονικά. Χρειάζεσαι συνδρομή sky digital για να τα δεις αυτά. Δεν είναι φρεε όπως το itv london

Φυσικά και εχω συνδρομή και τα βλέπω τωρα αλλά το ITV HD δεν βγαινει

Η συχνότητα του ITV:

11428 H
S.R. 27500
FEC 2/3
Εκπέμπει σε MPEG-4

Στον dreambox dm800 μου το έβγαλε σαν data.
Με το dreambox editor άλλαξα τα pids και βλέπω το κανάλι. Όμως επειδή έχω τραγικά κακό snr, ουσιαστικά δεν είναι θεάσιμο.

Ετσι εψαξα αλλά δεν βγαινει τιποτα στον Thomson ....δυστυχως :BDGBDGB53:

Λάβε υπόψιν πως το ITV HD δεν εκπέμπει πάντα.

οκ θα τσεκαρω περιοδικά πότε θα παιξει να κλειδωσω τη συχνότητα

Πάντως, τώρα τσέκαρα τη συχνότητα και ο 800άρης την κατέβασε κανονικά!

Δεν βλέπω απόψε το κανάλι.
snr 0

Μόλις τσέκαρα το ITVHD με τον Humax 2000 και έλαβα το μήνυμα πως το κανάλι δεν εκπέμπει αυτή τη στιγμή.

Εγώ πάντως δε το βρίσκω στη συχνότητα αυτή. Δυστηχώς έχω τον αποκοδηκοποιητή του σκάι, απλά ήλπιζα πως θα μου το εμφάνιζε στα HD channels. Θα ξανα προσπαθήσω τη τετάρτη το βράδυ για σιγουριά

Λοιπόν εγώ ούτε ITV HD βρήκα πουθενά και στο sky sports extra kai sto sky sports HD 3 που πατάω το κόκκινο κουμπί για να δω τον παναθηναικό μου λέει κάτι για techniclan fault. Εσείς μπορείτε να δείτε παναθηναικό ή ITV HD?

Λοιπόν εγώ ούτε ITV HD βρήκα πουθενά και στο sky sports extra kai sto sky sports HD 3 που πατάω το κόκκινο κουμπί για να δω τον παναθηναικό μου λέει κάτι για techniclan fault. Εσείς μπορείτε να δείτε παναθηναικό ή ITV HD?

Μολις το διαβασα απο το αγγλικο www.avforus.com και σας το μεταφερω.
Μολις κατεβει το νεο epg στο δεκτη σας θα μπορειτε να προσθεσετε το ITV manually.
Νικος:a0210: