Πόσοι βλέπετε Sky Digital και από πού το πήρατε;

Re: Πόσοι βλέπτε Sky Digital και από που το πήρατε?

Μπορεί κάποιος να μου πει πως ακριβώς γίνεται η διαδιακασία από κάποιον που μένει Αγγλία; Εχω έναν γνωστό εκεί και σκέφτομαι να τον αξιοποιήσω...
Πρέπει να συνεννοηθεί με κάποιον από το Sky digital να έρθει για εγκατάσταση και θα του φέρει δέκτη (HD) κάρτα και δορυφορικό πιάτο; Εννοώ πρέπει να γίνει κανονικά η εγκατάσταση του πιάτου ή γίνεται και χωρίς αυτό; Και μετά, τι κάνει; Βγάζει δέκτη και κάρτα και μου τα στέλνει Ελλάδα; Η ενεργοποίηση πρέπει να γίνει με δικιά μου πιστωτική κάρτα, με αυτή που θα πληρώνω τους λογαριασμούς, ή μπορώ να το αλλάξω μετά;

Εγώ το έκανα απο το σπίτι της κοπέλας μου λίγο πριν το νοικιάσει και επιστρέψει Ελλάδα, οπότε στο θέμα πληρωμής δεν έχω εμπειρία καθώς διατηρεί το λογαριασμό της εκεί αλλα είχα και εγώ απο παλιότερα ένα δικό μου. Κατά τα άλλα παραγκείλαμε το sky, ήρθαν σπίτι μας το εγκαταστήσαν χωρίς καμία τρύπα στο τοίχο, γιατί "αγαπάμε πολύ τους τοίχους μας:)" και με το που φύγαν απλά αποσυνδέσαμε το καλώδιο και φέραμε το κουτί στην Ελλάδα. Το πιάτο το αφήσαμε εκεί. Φυσικά πριν αφαιρέσουμε το καλώδιο ενεργοποίησε ο τεχνικός το sky και το πάντρεψε με τη κάρτα. Εδώ βρήκαμε ένα τεχνικό και μας έβαλε ένα πιάτο που το αγοράσα απο ελλάδα.
Δυστηχώς για τις πληρωμές δε μπορώ να σε βοηθήσω γιατί δεν έχει χρειαστεί ακόμα να το μεταφέρω σε ελληνική visa ή λογαριασμό. Από διάφορα που ακούω νομίζω πως η μόνη ελληνική visa που δέχονται είναι της Eurobank και κατά κάποιο τρόπο ξεγελιέται το σύστημά τους. Σίγουρα θα υπάρχει κόσμος εδώ να σε βοηθήσει παραπάνω όσο αναφορα τις πληρωμές.

Ολες οι visa γινονται δεκτες μην τρελαινεστε.
Απλα απο τον πρηγουμενο μηνα αρχισαν να χρεωνουν την εξυπηρετηση visa με 0,75 ευρω /μηνα
Νικος

Επισης αν δεν το εχετε παρει χαμπαρι στο καναλι 999 ηδη αναφερεται η αλλαγη καρτων.
Στην Αγγλια εχει ηδη ξεκινησει η αποστολη και ηδη εχει παραληφθει απο πολυ ομως μικρο κομματι συνδρομητων.
Παντως μεχρι και σημαρα ακομα ο sky στελνει μπλε καρτες.
Η ολη διαδικασια αλλγης θα κρατησει μεχρι τελος του 2009.
Αιτιες? ΤρΕΙΣ
1. Μερικο σπασιμο κωδικων
2. Περιορισμος λειτουργιας σε μη ιδιοκτησιακους δεκτες και modules
3. Απροβληματιστη λειτουργια με το νεο EPG
Nick

Ακομη τιποτε στο δικο μου δεκτη για το νεο EPG στον 4E3004.
Απο οτι διαβασα τα update ισως ερχοντα βραδυ Τεταρτης με ξημερωματα Πεμπτης οποτε ισως υπαρχει κατι αυριο..(για τα 4E3004 που εχασαν το update της περασμενης βδομαδας οπως το δικο μου που ηταν κλειστο)

Σχετικα με τις καινουργιες καρτες, εσεις με συνδομες χωρις καποιον agent, πως θα τις παραλαβετε ? Στο καναλι 999 εχει πληροφοριες και σου λεει οτι την εβδομαδα που θα πρεπει να περιμενεις την καρτα μεσω ταχυδρομειου θα εμφανιζεται ενα μπλε pop-up στον δεκτη σου που θα λεει οτι περιμενε την καινουργια καρτα.
Υπαρχει activation μιας εβδομαδας περιπου ?

Εγω για παραδειγμα εχω φυγει απο αγγλια και εχω αφησει το Redirection της Royal Mail. Παιρνω στο σπιτι μου στην ελλαδα τα τευχη του Sky Magazine (σχεδον ολα) καθως και καποιες προσφορες οποτε λογικα θα περιμενω και την καρτα, αν δε χαθει, παντα υπαρχει το ρισκο.

Ακομη τιποτε στο δικο μου δεκτη για το νεο EPG στον 4E3004.
Απο οτι διαβασα τα update ισως ερχοντα βραδυ Τεταρτης με ξημερωματα Πεμπτης οποτε ισως υπαρχει κατι αυριο..(για τα 4E3004 που εχασαν το update της περασμενης βδομαδας οπως το δικο μου που ηταν κλειστο)

Σχετικα με τις καινουργιες καρτες, εσεις με συνδομες χωρις καποιον agent, πως θα τις παραλαβετε ? Στο καναλι 999 εχει πληροφοριες και σου λεει οτι την εβδομαδα που θα πρεπει να περιμενεις την καρτα μεσω ταχυδρομειου θα εμφανιζεται ενα μπλε pop-up στον δεκτη σου που θα λεει οτι περιμενε την καινουργια καρτα.
Υπαρχει activation μιας εβδομαδας περιπου ?

Εγω για παραδειγμα εχω φυγει απο αγγλια και εχω αφησει το Redirection της Royal Mail. Παιρνω στο σπιτι μου στην ελλαδα τα τευχη του Sky Magazine (σχεδον ολα) καθως και καποιες προσφορες οποτε λογικα θα περιμενω και την καρτα, αν δε χαθει, παντα υπαρχει το ρισκο.

Το μηχανημα κατεβαζει το update ανεξαρτητα απο το αν ειναι κλειστο η ανοικτο ακριβως οπως ο δισκος γραφει anytime περιεχομενο ακομα και οταν ο δεκτης βρισκεται σε standby. Απλα μετα το ανοιγμα του box γινεται το φορτωμα του νεου λογισμικου μετα reboot και voila το νεο epg.
οσο για τη νεα καρτα μην ανησυχεις αφου εχεις κανει redirect θα σου ερθει σπιτι. Τωρα οσο αφορα τη μπλε καρτα που θα σε ειδοποιει οτι πρεπει να αλλαξεις καρτα εχω την εντυπωση οτι το μηνυμα θα παραμενει στην οθονη μεχρι να αλλαξει η καρτα οποτε η θεαση του οποιου προγραμματος θα ειναι αδυνατη μεχρι τουλαχιστο να τοποθετηθει η καινουργια.
Ελπιζω παντως να κανω λαθος
Νικος

Οταν ενοουσα κλειστο, ηταν στην αποθηκη αποσυνδεμενο για πανο απο 4 μηνες :) Ετσι ειχα χασει και το sync με τα subscription της καρτας και με το που τον ανοιξα δεν ειχε τιποτε εκτος απο τα ανοιχτα οπως Sky News etc.
Ναι ξερω οτι το update θα ερχοταν απο το backup stream αλλα ειμαι σιγουρος οτι το εχασα! Μαλιστα διαβασα οτι θα το εχουν στο force download μετα απο μερικους μηνες (αν κανεις τωρα force download θα σου κατεβασει το τελευταιο stable release του EPG που φανταζομαι ειναι αυτο που υπαρχει τωρα)

Οταν ενοουσα κλειστο, ηταν στην αποθηκη αποσυνδεμενο για πανο απο 4 μηνες :) Ετσι ειχα χασει και το sync με τα subscription της καρτας και με το που τον ανοιξα δεν ειχε τιποτε εκτος απο τα ανοιχτα οπως Sky News etc.
Ναι ξερω οτι το update θα ερχοταν απο το backup stream αλλα ειμαι σιγουρος οτι το εχασα! Μαλιστα διαβασα οτι θα το εχουν στο force download μετα απο μερικους μηνες (αν κανεις τωρα force download θα σου κατεβασει το τελευταιο stable release του EPG που φανταζομαι ειναι αυτο που υπαρχει τωρα)

Sorry νομιζα οτι εννοουσες το μηχανημα σε standby:grinning-smiley-043
Ναι μη κανεις τωρα force update. Περιμενε με το επομενο upload που θα ειναι τα boxes 4Ε3006. Πιστευω οτι ταυτοχρονα θα δωσουν uplink και για οσα κουτια 4 και Ε δεν εχουν ακομα αναβαθμιστει.
Νικος

Απάντηση: Πόσοι βλέπτε Sky Digital και από που το πήρατε?

Μόλις κατεβηκε και σε μενα το καινουργιο epg το οποιο ειναι ασυνηθιστο λίγο...

Απέκτησα και εγω το καινούργιο EPG, λήψη στην Βέροια μια χαρά για το ITV HD με 1.00 πιάτο

Για όσους πήραν το πακέτο μέσω του smart2check τα νέα δεν είναι ευχάριστα, τουλάχιστον για αυτούς που δεν έχουν όλα τα στοιχεία της συνδρομής στην κατοχή τους...

Επειδή ο smart2check φαίνεται να το έχει κλείσει το μαγαζί, αν γνωρίζει κάποιος κάτι ας το γράψει εδώ ή ας μου στείλει ένα pm...

Γραφει τα ακόλουθα μαλλον μετακομίζει

Telephone Contact Details
Phone and fax details :
UK Redirects : + 44 (0) 870 949 3850 (TEMPORARILY OUT OF SERVICE)
Cellphone (UK) :
+44 782 564 6293 (mobile rate -- temporarily out of use [sms only])
Cellphone (Gibraltar): 00350 54005038 (FROM END OF MAY 2009) Fax : +44 (0) 870 959 3855

Τα είχα δει αυτά οπως και ότι η αγγλική διεύθυνση στο Λονδίνο δεν υπάρχει, uk office closed. Αλλά το temporarily out of service υπήρχε εδώ και καιρό αλλά απαντούσε στα τηλέφωνα ή στα μηνύματα του τηλεφωνητή με email
Όμως σε κάθε περίπτωση από τις 24 απριλίου δεν έχει δώσει σημείο ζωής...
Είναι περίπου 3 βδομάδες... δεν είναι μικρό διάστημα...

Παίδες, μόλις παρέλαβα το νέο EPG, προσπάθησα ωστόσο να περάσω τα γνωστά settings για το ITV HD και μου λέει όταν πατάω search ότι δεν βρίσκει κάποιο κανάλι... Κάνω κάτι λάθος;;;

Καταρχην καλησπέρα
Είναι η πρώτη φορά που γράφω στο φόρουμ, και θα ήθελα τη βοήθειά σας.
Το ιστορικό έχει ως εξής:
Αγόρασα μια συνδρομή sky roi από τον smart2check περίπου το πάσχα, στην αρχή ήταν πολύ φιλικός και απαντούσε στα e-mail που του έστελνα δινοντάς μου πληροφορίες σχετικά με τη συνδρομή. Τελικά αγόρασα τη συνδρομή μαζί με έναν δέκτη sky plus (thompson). Βλέποντας ότι ο δέκτης καθυστερούσε του έστελνα e-mail σχεδόν κάθε μέρα ρωτόντας τι γίνεται και δεν απαντούσε ή μου έλεγε διάφορες μ..., οπότε αποφάσισα να κάνω dispute στο pay-pal, μέσα σε μια ώρα είχε απαντήσει και σε μια εβδομάδα είχα το δέκτη και την κάρτα στο σπίτι μου οπότε έκλεισα και το dispute. Δεν ήξερα όμως πως η κάρτα ήθελε και ενεργοποίηση (κάτι που μπορεί να κάνει μόνο ο ίδιος αφού εγώ δεν έχω στοιχεία της συνδρομής μου). Από τότε του έχω στείλει τρία e-mail για να μου ενεργοποιήσει την κάρτα και ούτε καν μου απαντά. Μπορεί καποιος να μου πει τι μπορώ να κάνω?
Ευχαριστώ προκαταβολικά και ζητώ συγνώμη για το μακροσκελές μύνημα.

Δεν μπορει όμως κατι θα μπορούμε να κάνουμε, σκέφτηκα να στείλω mail στο pay pal αφού δεν μπορώ να ξανακάνω dispute

Πολύ φοβάμαι ότι δεν μπορείς να κάνεις τίποτε πλέον.
Εκτός αν κινηθείς νομικά εναντίον του για εξαπάτηση, αλλά δεν ξέρω αν αυτό σε συμφέρει...