Πόσοι βλέπετε Sky Digital και από πού το πήρατε;

Re: Πόσοι βλέπτε Sky Digital και από που το πήρατε?

Πο κρίμα πραγματικά. Το να ενεργοποιήσει τη κάρτα δε θα του έπαιρνε πάνω απο 3-4 λεπτά και είναι τόσο αλήτικο αυτό που σου έκανε. Παρόλα αυτά και εγώ δε νομίζω πως μπορείς να του κάνεις πολλά. Απο το να του κάνεις μυνήσεις και τέτοια, δε πάς ένα ταξιδάκι αγγλία να την ενεργοποιήσεις μόνος σου? Θα πας τη βόλτα σου θα κάνεις και τη δουλεία σου και με λιγότερα λεφτά απο το να τον κυνηγήσεις.

Παιδιά ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις, όντως δε νομίζω να καταφέρω τίποτα αν κινηθώ νομικά εναντίον του (άσε που δε με συμφέρει όπως είπε και ο aragorn). Πιθανόν να δοκιμάσω τον http://www.skysat-europe.com και θα ενημερώσω για τα αποτελέσματα.

Απάντηση: Re: Πόσοι βλέπτε Sky Digital και από που το πήρατε?

Παιδιά ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις, όντως δε νομίζω να καταφέρω τίποτα αν κινηθώ νομικά εναντίον του (άσε που δε με συμφέρει όπως είπε και ο aragorn). Πιθανόν να δοκιμάσω τον http://www.skysat-europe.com και θα ενημερώσω για τα αποτελέσματα.

Και ρωτα τους αν μπορουν εμας που ηδη εχουμε κάρτες αν μπορουν να τις αντικαταστήσουν με νέες

Δεν πρόκειται να καταφέρουν πολλά αν δεν τους δώσετε τα πλήρη στοιχεία της συνδρομής, δλδ ονοματεπώνυμο δηλωμένου συνδρομητή, διεύθυνση συνδρομής και τον αριθμό της συνδρομής. Με τον αριθμό της κάρτας και του κουτιού μόνο είναι δύσκολο να καταφέρουν να διαχειριστούν τη συνδρομή σας.
Ωστόσο μια δοκιμή δε βλάπτει.

Εγώ πάλι που προτίμησα να δώσω κάτι παραπάνω σε ελληνικό μαγαζί δεν το μετάνοιωσα. Παίρνουν κάτι παραπάνω (δεν είναι φιλανθρωπικά ιδρ'υματα), αλλά έχεις το κεφάλι σου ήσυχο (είχα 3 προβλήματα που επιλύθηκαν αυθημερόν) σε κάθε περίπτωση (ακόμα και εάν χαλάσει ο δέκτης).

Αν δεν έχεις στην κατοχή σου τα πλήρη στοιχεία της συνδρομής, ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος...

Απάντηση: Πόσοι βλέπτε Sky Digital και από που το πήρατε?

οσοι τον έχουμε τον δέκτη απο αγγλια σε τυχών βλάβη πρέπει να πάει αγγλια η τα αναλαμβάνει κάποιος εδω ?

Τελικά επικοινώνησα με το skysat και μου απάντησαν ότι δεν μπορούν να κάνουν τίποτα για συνδρομές που δεν αγοράσθηκαν από αυτούς (για να πω την αλήθεια το φανταζόμουνα). Είχαν βέβαια το θράσος να μου προτείνουν να αγοράσω μια καινούρια συνδρομή από αυτούς που όπως τόνισαν "θα δουλεύει", τέλος πάντων, θα πει κάποιος, επαγγελματίες είναι τη δουλειά τους θέλουν να κάνουν. Όσον αφορά στην ερώτηση του zaras27 μου είπαν πως μπορούν να αναλάβουν την προμήθεια καινούριας, λευκής κάρτας, αλλά μου είπαν επίσης ότι η αλλαγή καρτών γίνεται τμηματικά και ανά περιοχή, πάντως εμένα ο smart2check μου έστειλε τη λευκή κάρτα ( το μόνο καλό που βγήκε από την όλη συναλλάγή.)

Αν η συγκεκριμένη εταιρία δε χρεώνει για διαχείριση αλλά μόνο για αγορά κάρτας είναι εύλογο αυτό που σου απάντησαν, γιατί πολύ απλά εσύ θες ενεργοποίηση και διαχείριση. Επίσης χωρίς τα στοιχεία της συνδρομής κανείς δεν μπορεί να κάνει τίποτα.
O smart2check ήταν μικρή οικογενειακή επιχείρηση. Από τότε που ο sky περιόρισε τις συνδρομές 4 ανά ίδια διεύθυνση τότε ίσως άρχισαν τα προβλήματα...

Αν η συγκεκριμένη εταιρία δε χρεώνει για διαχείριση αλλά μόνο για αγορά κάρτας είναι εύλογο αυτό που σου απάντησαν, γιατί πολύ απλά εσύ θες ενεργοποίηση και διαχείριση. Επίσης χωρίς τα στοιχεία της συνδρομής κανείς δεν μπορεί να κάνει τίποτα.
O smart2check ήταν μικρή οικογενειακή επιχείρηση. Από τότε που ο sky περιόρισε τις συνδρομές 4 ανά ίδια διεύθυνση τότε ίσως άρχισαν τα προβλήματα...
Δεν νομίζω να τίθεται θέμα περιορισμού συνδρομών ανά διεύθυνση, γιατί α) Χρεώνομαι κανονικά από τον sky και β) η κάρτα μου είναι μερικώς ενεργοποιημένη, δηλαδή βλέπω όλα τα κανάλια εκτός από τα premium (sky movies κλπ) και δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω τον δέκτη ως PVR

Ο περιορισμός των συνδρομών δεν έχει να κάνει με σένα αλλά με αυτόν που παρέχει τις διευθύνσεις και τις συνδρομές στο εξωτερικό. Αν δεν μπορεί να βρίσκει διευθύνσεις και άτομα προφανώς είναι αναγκασμένος να κλείσει.
Αλλά όταν σκοπεύεις να το κλείσεις το μαγαζί, δίνεις στους πελάτες τα στοιχεία της συνδρομής για να βρουν κάποιον άλλο να τη διαχειριστεί. Η συμπεριφορά του είναι το λιγότερο αντι-επαγγελματική. Στη δική σου περίπτωση πολύ παραπάνω από εντι-επαγγελματική.
Η κάρτα σου έχει ενεργοποιηθεί σε άλλο κουτί και μάλλον παίζει ως freeview. Στο επόμενο στάδιο γίνεται το πάντρεμα της κάρτας σου με το δικό σου δέκτη και το ξεκλείδωμα των καναλιών που έχεις ζητήσει...

Και το πιο ωραίο ξέρεις πιο είναι? Ότι πληρώνω και 70,25 ευρώ το μήνα

Είμαι περίεργος εγω που ειμαι από τους 1ους που προμηθευτηκαν συνδρομή sky πριν πολλά χρόνια μόλις βγήκε το sky να δω τι θα κανει , γιατί του έστειλα sms στον αριθμό που λέει παραδόθηκε το μυν και μούγκα ακόμα .....

Ελα όμως που πήρα την υπηρεσία που εχει για τις calling card στην Αμερική και λένε δεν ηξεραν κανένα και τους λεω βρείτε τον γιατί είστε ή ιδια εταιρία και θα σας δώσω για καμιά μηνυση αφού συνεργάζεστε και απάντησαν καλά..... για να δούμε λοιπόν ...

Και εγέννετο ΦΩΣ σήμερα .Απάντησε με SMS στο οποίο μου είπε να του στείλω τον αριθμό της κάρτας μου για να μου στείλει την καινούργια .Του εγραψα επίσης να μου στείλει και τα στοιχεία του λογαριασμού μου να μπορώ να τον χειρίζομαι.

Για να δούμε λοιπόν

Προσωπικά έχω επικοινωνήσει με τον David από το smart2check αρκετές φορές τις τελευταίες μέρες, με email στο [email protected]

Συνήθως απαντά αργά το βράδυ.

Είναι όντως μία μικρή οικογενειακή επιχείρηση, αλλά δε μου έχει δώσει την εντύπωση πως κλείνει ή πρόκειται να κλείσει.

Τελικά επικοινώνησε και με μένα, και μάλιστα μου ζήτησε και συγνώμη για την καθυστέρηση. Μόνο που η κάρτα μου δεν ενεργοποιήθηκε ακόμη. Tελικά μου είπε ότι θα ζητήσει από τον sky να μου ξναστείλει σήμα, άντε να δούμε.....
Πάντως τελικά ο τύπος δεν φαίνεται απατεώνας όπως φοβήθηκα, απλά μάλλον δεν είναι τόσο άγγλος στα ραντεβού του.

Απατεώνας όχι, αλλά η συμπεριφορά είναι κάπως αντιεπαγγελματική. Σκέψου να έπρεπε να ανανεώσεις τα στοιχεία της πιστωτικής σου κάρτας και ο sky να χρέωνε την παλιά και να σου ακύρωνε τη συνδρομή.

Από χθες έχω κανονική συνδρομή στον sky. Η αλήθεια είναι ότι από τη στιγμή που επικοινώνησε μαζί μου, μετά από καιρό, είχαμε καθημερινή επικοινωνία προσπαθόντας να λύσουμε ένα πρόβλημα με τον δέκτη μου. Όταν αυτό λύθηκε μου ενεργοποίησε την κάρτα κατευθείαν.
Για άλλη μια φορά ευχαριστώ όλα τα μέλη του φόρουμ για τη βοήθεια που προσέφεραν

Καλορίζικη η συνδρομή. Ελπίζω να μη συναντήσεις άλλα προβλήματα.
Από ό,τι φαίνεται το μαγαζί το έκλεισε και υπάρχει μόνο φόρμα επικοινωνίας για τους υφιστάμενους πελάτες.
Αλλά πάλι πρέπει να έχει εξαφανιστεί...

Re: Απάντηση: Πόσοι βλέπτε Sky Digital και από που το πήρατε?

Και εγέννετο ΦΩΣ σήμερα .Απάντησε με SMS στο οποίο μου είπε να του στείλω τον αριθμό της κάρτας μου για να μου στείλει την καινούργια .Του εγραψα επίσης να μου στείλει και τα στοιχεία του λογαριασμού μου να μπορώ να τον χειρίζομαι.

Για να δούμε λοιπόν
Την κάρτα είμαι βέβαιος ότι θα στην έστειλε, zaras. Πες μου όμως, αν μπορείς, αν σου έστειλε τα στοιχεία του λογαριασμού. Για αυτό αμφιβάλλω.

Είναι όντως οικογενειακή επιχείρηση αλλά αν επιχειρήσετε να μπείτε στη σελίδα θα καταλάβετε ότι έκλεισε.
Επίσης το support στους υφιστάμενους πελάτες χωλαίνει κάπως...