Πόσοι βλέπετε Sky Digital και από πού το πήρατε;

Re: Απάντηση: Πόσοι βλέπετε Sky Digital και από που το πήρατε?

Καλημερα
Ενδιαφερομαι για το πακετο sky
στο satstore που ρωτησα μου ειπαν για Θεσσαλονικη καλο ειναι να βαλω
Gibertini 1.50
Εχω την Panasonic V10 Ανοιγει το Sky με καρτα η χρειαζεται αγορα δεκτη οπως το δικο μας νοβα;

Καλυτερα ειναι να παρεις τον δικο τους δεκτη ωστε να εκμεταλευτεις τις δυνατοτητες του. Μονο με καρτα μεσω module (εννοειται) πιθανον να ανοιξει. Καποιες φορες ομως η καρτα κολαει και χρειαζεται μετα ιδιοκτησιακο δεκτη να ανοιξει και με το παντρεμα που παιζει κανεις δεν μπορει να σου εγγυηθει οτι δεν θα εχεις προβληματα. Γνωμη μου προσωπικη ειναι αν το εχεις αποφασισει πηγαινε κατευθειαν στην ολοκληρωμενη λυση του δεκτη + καρτα.
Οσο για το πιατο κομματακι υπερβολικο για Θεσσαλονικη το 1,50 αλλα αν το σηκωνει η τσεπη σου και ο χωρος γιατι οχι? Δεν θα σου προσφερει και κατι παραπανω αφου ο δυσκολος transponder 2D δεν βγαινει με τιποτα λιγοτερο απο 3μετρο. Να θυμασαι να κατεβασεις δυο καλωδια απο το διπλο σου lnb οποτε αν πας στη λυση του ιδιοκτησιακου δεκτη να εκμεταλευτεις πληρως οσα σου προσφερει τα οποια πιστεψε με ειναι πολλα μα παρα πολλα...
Νικος

Re: Πόσοι βλέπετε Sky Digital και από που το πήρατε?

Στο Sky Βλεπετε με υποτιτλους ελληνικους η αγγλικους?

Στο Sky Βλεπετε με υποτιτλους ελληνικους η αγγλικους?

εννοείται αγγλικούς. Το πακέτο είναι αγγλικό και προορίζεται για Αγγλία και μόνο.

Βλεπω οτι η κριση χτυπησε πολυ το ενδιαφερον μας για το Sky .

μπα ίσα ίσα τουλάχιστον έχουμε κάτι να βλέπουμε στο σπίτι.

απλά για νέες συνδρομές τώρα πια λίγο δύσκολο το βλέπω !

Yπαρχει πουθενα καποια λιστα με τα καναλια του transpoder 2D που δεν πιανουμε Ελλαδα , για να κανω εναν ελεγχο στο τι πιανω και τι οχι ?

Απάντηση: Πόσοι βλέπετε Sky Digital και από που το πήρατε?

Καμία συχνότητα του 2D δε λαμβάνεται με "λογικού" μεγέθους κάτοπτρα.

Yπαρχει πουθενα καποια λιστα με τα καναλια του transpoder 2D που δεν πιανουμε Ελλαδα , για να κανω εναν ελεγχο στο τι πιανω και τι οχι ?
για να σου φύγει η περιέργεια κοίτα στο Lyngsat.com

Τα μόνα κανάλια που δεν πιάνεις είναι τα BBC + ITV. Όμως, πιάνεις τα ITV2 HD, ITV3 HD, ITV4 HD. Για BBC θέλεις πιάτο γύρω στα 5 μέτρα, που σημαίνει ότι είναι πρακτικά ανέφικτο.

Και ακομη μια ερωτηση .
Υπαρχει καποιο δοκιμασμενο προγραμμα που να μην δειχνει την ip μας οτι ειναι απο Ελλαδα για να μπορουμε να βλεπουμε και το Sky on the go , μεσω υπολογιστη ?

Και ακομη μια ερωτηση .
Υπαρχει καποιο δοκιμασμενο προγραμμα που να μην δειχνει την ip μας οτι ειναι απο Ελλαδα για να μπορουμε να βλεπουμε και το Sky on the go , μεσω υπολογιστη ?

Ναι υπαρχει και δουλευει μια χαρα, και το sky go & sky desktop
Βαλε στο google dm-232.exe κατεβασε το και τρεξε το.
Μετα θα κατεβασει μονο του προγραμμα (expatshield) το οποιο ειναι αυτο που κανει ολη τη δουλεια.
Θα εχεις κατω δεξια ενα κοκκινο εικονιδιο. Κανεις κλικ επανω του και κανεις connect. Ανοιγει ο browser σου και κανει αυτοματο connect. Μολις γινει αυτο κατω δεξια το εικονιδιο γινεται πρασινο. Αυτο σημαινει οτι πλεον εχεις αγγλικη ip. Κλεινεις τον browser και τον ξανανοιγεις. Σε ρωτα αν θελεις απο και και μετα να κρυβει την ip σου. Πατας ναι και πλεον κανεις οτι γουσταρεις με το sky go.
Μην σου φανει παραξενο οτι μεχρι να κανεις disconnect ολα τα banner με τις διαφημισεις ειναι αγγλικες.
Νικος,
Καλη επιτυχια.

Σε ευχαριστώ !!! Δουλευει ΤΕΛΕΙΑ!!!

Το sky go ειναι φοβερη υπηρεσια .

Ψαχνω να δω αν μπορω να ενεργοποιησω υποτιτλους και να βρω λυσεις για το ipad ή για το imac που εχω στο γραφειο !! Δεν εχουμε δουλεια , ας βλεπουμε sky !!!!

Νικο σε ευχαριστω και παλι ..

Μπορουμε να ενεργοποιησουμε και το remote record ?
Το εχεις δοκιμασει?

Εριξα μια ματια στο skysatinternational και νομιζω οτι χουν πεσει καπως οι τιμες για δεκτη κ καρτα ή κανω λαθος;

Μπορουμε να ενεργοποιησουμε και το remote record ?
Το εχεις δοκιμασει?

Το remote record δουλευει αψογα και δεν χρειαζεται να κρυβεις την ip σου. Το εχω κανει απειρες φορες. Λεει μαλιστα οτι η εντολη θα δοθει στα επομενα 30 λεπτα αλλα το εχω δοκιμασει στο σπιτι με το box ανοικτο και η εντολη ερχεται αμεσα.
Οσο για το ipad με προβληματιζει οτι η εφαρμογη για να εχουμε sky go δεν τρεχει windows και συνεπως δεν μπορω να βρω τροπο να τρεξουμε την ιδια εφαρμογη. Πως λες να παρακαμψουμε αυτο το εμποδιο?
Νικος

Last edited:

Εριξα μια ματια στο skysatinternational και νομιζω οτι χουν πεσει καπως οι τιμες για δεκτη κ καρτα ή κανω λαθος;

Οχι οι τιμες ειναι ιδιες ακριβως. Αλλαξα την καρτα μου το καλοκαιρι. Με ανησυχει το οτι τα thomson boxes ισως καποια στιγμη θα πρεπει να αλλαξουν καθως διαβαζω οτι δεν υποστηριζονται πια απο τον sky στις αναβαθμισεις λογισμικου οπως τα amstrad kai samsung.
Απο την αλλη δεν θελω ουτε να το σκεπτομαι οχι τοσο για το νεο box και καινουργιο παντρεμα κουτιου - καρτας αλλα γιατι το thomson λειτουργει τελεια ιδιαιτερα μετα την αλλαγη σε 1T γρηγορου δισκου + αλλαγη psu unit.
Nikos

Σε ευχαριστώ !!! Δουλευει ΤΕΛΕΙΑ!!!

Το sky go ειναι φοβερη υπηρεσια .

Ψαχνω να δω αν μπορω να ενεργοποιησω υποτιτλους και να βρω λυσεις για το ipad ή για το imac που εχω στο γραφειο !! Δεν εχουμε δουλεια , ας βλεπουμε sky !!!!

Νικο σε ευχαριστω και παλι ..

Παρακαλω δεν κανει τιποτα, δοκιμασε και το sky desktop. Λειτoυργει επισης τελεια. Apo to sky go δινεις εντολη για download και οταν ανοιγεις μετα το sky desktop αρχιζει το κατεβασμα οποτε μολις τελειωσεις μπορεις να δεις αυτο που κατεβασες οποτε θελεις ακομα και χωρις sign in.
Στην αρχη το sky desktop ειχε προβλημα στο sign in καθως δεν αναγνωριζε χρηστες με τους κωδικους που ειχαν αλλα τωρα δουλευει κι αυτο τελεια.
Το sky go το χρησιμοποιω πιο πολυ για να εχω προσβαση σε περιεχομενο anytime+ που δεν ειναι δυνατον να εχουμε εμεις εδω στην Ελλαδα.
Νικος

και δοκιμάστε και το iplayer του BBC.

με αυτό μπορείς να δεις σχεδόν τα πάντα τα οποία τα χάνουμε λόγω του 2D.

το δοκίμασα χθες το βράδυ και μου άρεσε πάρα πολύ σε σημείο που να μην ανησυχώ πλέον για το τι θα πάθει η επίσημη συνδρομή !

Απάντηση: Πόσοι βλέπετε Sky Digital και από που το πήρατε?

Παιδια καλημερα.Παιρνω το θαρρος να σας γραψω και να σας κανω μερικες ερωτησεις.Ο εξοπλισμος μου ειναι 1μ. πιατο με 3 lnb(αυτη την στιγμη τα 2 ανενεργα)και το τριτο για nova(συνδρομητής εδώ και 1.5 χρονο)πιο παλια πριν βαλω nova ειχα τον venex 3602 hd combo mpeg-4(για αυτο και τα 3πλα lnb)Η ερωτηση μου ειναι επειδη πια δεν με καλύπτει ουτε και η nova και λογο της συζυγου που σπουδαζε στην αγγλια για καποιο χρονικο διαστιμα και εμου(φαν της premier league και ολοκληρου του πακετου).Τι χρειαζεται(ασχετος με το αντικειμενο και ολοκαινουργιος στο forum)για το πακετο sky digital hd.Αν ειναι ευκολο να μου πειτε κοστος και με ποιο τροπο μπωρο να βαλω.και φυσικα νομιμα.Ψαχνομαι πολυ καιρο αλλα δισταζω γιατι δεν εχω καποιον ανθρωπο να με βοηθησει.Η περιοχη μου ειναι στο αιγαλεω.

Ξερω την εχετε ακουση παμπολες φορες αυτην την ερωτηση...........

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
jpanou39 is online now Report Post Reply With Quote

Μαλλον εγω επρεπε να κανω την ερωτηση....

Συγχωρεστε με νεος στο forum

Yπαρχουν site οπως το skysatinternational.com τα οποια αναλαμβανουν να σε προμηθευσουν με τον δεκτη και να ενεργοποιησουν την συνδρομητικη καρτα .

Επιπλεον μπορεις να αγορασεις πληρωνοντας κατι παραπανω και το δικαιωμα να γνωριζεις τα πληρη στοιχεια της συνδρομης σου , ωστε να μπορεις να ενεργοποιεις , απενεργοποιεις υποπακετα online και γενικα να εχεις εσυ τον ελεγχο της συνδρομης σου και οχι ο προμηθευτης του δεκτη και της καρτας .

Μπες στο site που σου εδωσα και οτι απορια εχεις τα ξαναλεμε .
Προτεινω ανεπιφυλακτα το συγκεκριμενο site ,απλα γιατι εχουμε αγορασει πολλοι απο αυτον και ειμαστε ευχαριστημενοι.