Πόσοι βλέπετε Sky Digital και από πού το πήρατε;

Re: Πόσοι βλέπετε Sky Digital και από που το πήρατε?

Yπαρχουν site οπως το skysatinternational.com τα οποια αναλαμβανουν να σε προμηθευσουν με τον δεκτη και να ενεργοποιησουν την συνδρομητικη καρτα .

Επιπλεον μπορεις να αγορασεις πληρωνοντας κατι παραπανω και το δικαιωμα να γνωριζεις τα πληρη στοιχεια της συνδρομης σου , ωστε να μπορεις να ενεργοποιεις , απενεργοποιεις υποπακετα online και γενικα να εχεις εσυ τον ελεγχο της συνδρομης σου και οχι ο προμηθευτης του δεκτη και της καρτας .

Μπες στο site που σου εδωσα και οτι απορια εχεις τα ξαναλεμε .
Προτεινω ανεπιφυλακτα το συγκεκριμενο site ,απλα γιατι εχουμε αγορασει πολλοι απο αυτον και ειμαστε ευχαριστημενοι.

Σε ευχαριστω παρα πολυ.......

χαθηκα βεβαια λιγο αλλα σιγα σιγα πιστευω να βγαλω ακρη.Για πιατο τι διασταση μου προτεινεις ;

Yπαρχουν site οπως το skysatinternational.com τα οποια αναλαμβανουν να σε προμηθευσουν με τον δεκτη και να ενεργοποιησουν την συνδρομητικη καρτα .

Επιπλεον μπορεις να αγορασεις πληρωνοντας κατι παραπανω και το δικαιωμα να γνωριζεις τα πληρη στοιχεια της συνδρομης σου , ωστε να μπορεις να ενεργοποιεις , απενεργοποιεις υποπακετα online και γενικα να εχεις εσυ τον ελεγχο της συνδρομης σου και οχι ο προμηθευτης του δεκτη και της καρτας .

Μπες στο site που σου εδωσα και οτι απορια εχεις τα ξαναλεμε .
Προτεινω ανεπιφυλακτα το συγκεκριμενο site ,απλα γιατι εχουμε αγορασει πολλοι απο αυτον και ειμαστε ευχαριστημενοι.

Στα παραπανω του φιλου μας που συμφωνω με το παραπανω θα σου ελεγα να βαλεις και δευτερο πιατο λιγο μεγαλυτερο σταθερο στις 28.2. Τα sky boxes ειναι λιγο περιεργα και θελουν συνεχη επαφη με τον δορυφορο. Επισης θα σου προτεινα να βαλεις twin LNB και να κατεβαζεις 2 καλωδια στο κουτι.
Οσο για box θα σου ελεγα να διαλεξεις το σετακι καρτα + το νεο κουτι 1,5Τ στην τιμη τωφν 547 περιπου ευρω.(http://www.skysatinternational.com/...category_id=8&option=com_virtuemart&Itemid=86)
Νικος

Στα παραπανω του φιλου μας που συμφωνω με το παραπανω θα σου ελεγα να βαλεις και δευτερο πιατο λιγο μεγαλυτερο σταθερο στις 28.2. Τα sky boxes ειναι λιγο περιεργα και θελουν συνεχη επαφη με τον δορυφορο. Επισης θα σου προτεινα να βαλεις twin LNB και να κατεβαζεις 2 καλωδια στο κουτι.
Οσο για box θα σου ελεγα να διαλεξεις το σετακι καρτα + το νεο κουτι 1,5Τ στην τιμη τωφν 547 περιπου ευρω.(http://www.skysatinternational.com/...category_id=8&option=com_virtuemart&Itemid=86)
Νικος

Ευχαριστω και σε σενα φιλε μου......

Το κοστος βεβαια ειναι λιγο τσουχτερο και ξεχασω να πω δεν με ενδιαφέρει δεκτης που να γραφη σε σκληρο.

Το κοστος βεβαια ειναι λιγο τσουχτερο και ξεχασω να πω δεν με ενδιαφέρει δεκτης που να γραφη σε σκληρο.

Παρακαλω,
Νομιζω αν δεν κανω λαθος οτι ολα τα sky boxes ειναι με σκληρο δισκο. Η μονη τους διαφορα ειναι η χωρητικοτητα του δισκου και η δυνατοτητα τους να ειναι sky+ η οχι. (Πιθανα το sky box να μην εχει δισκο για ψαξε το)
Νικος

Απο οτι καταλαβα το κοστος του απλου hd δεκτη με την καρτα ειναι περιπου στα 320 euro.και 60 euro μηνα για το πακετο (Entertainment Packs + SkyMovies + SkySports)

Αν κατάλαβα καλα...........+βεβαια πιατο-lnb

Απάντηση: Re: Πόσοι βλέπετε Sky Digital και από που το πήρατε?

Πάρε από το ebay.co.uk έναν που τους πουλάνε φτηνά χωρίς σκληρό αν και θα στο πρότεινα και μετά πάρε τη συνδρομή και είσαι οκ

http://www.skysatinternational.com/...category_id=1&option=com_virtuemart&Itemid=34

αυτος εδω πρεπει να ειναι ο πιο φθηνος τους...........Αν δεν κανω λαθος

Σωστα,
Ομως η μη δυνατοτητα recording (σκυ+) η απουσια περιεχομενου anytime ειναι δυο πολυ δυνατα χαρτια της πλατφορμας που θα σου λειψουν.
Νικος

Βοηθεια λοιπον για αλλη μια φορα σε εναν ασχετο...........
Τι μου προτεινετε για ενα ολοκληρωμενο καλο οικονομικο πακετο sky digital ;
και ποιο ποσο πρεπει κατα την γνωμη σας στις μερες μας να δαπανήσει ;

Ευχαριστώ για άλλη μια φορά σε όλους..

Last edited:

Βοηθεια λοιπον για αλλη μια φορα σε εναν ασχετο...........
Τι μου προτεινετε για ενα ολοκληρωμενο καλο οικονομικο πακετο sky digital ;
και ποιο ποσο πρεπει κατα την γνωμη σας στις μερες μας να δαπανήσει ;

Ευχαριστώ για άλλη μια φορά σε όλους..

Αυτο εξαρταται αποκλειστικα απο το τι σου αρεσει να βλεπεις.
Η πλατφορμα εχει πολλα πακετα. Τα πακετα ειναι
1. Entertainment packs
2. Entertainment packs + movies
3. Entertainment packs + sports
4. Entertainment packs + movies + sports
To πληρες πακτο κοστιζει 62 λιρες (HD included) + 3D viewing
Nick

Last edited:

Αυτο εξαρταται αποκλειστικα απο το τι σου αρεσει να βλεπεις.
Η πλατφορμα εχει πολλα πακετα. Τα πακετα ειναι
1. Entertainment packs
2. Entertainment packs + movies
3. Entertainment packs + sports
4. Entertainment packs + movies + sports
To πληρες πακτο κοστιζει 62 λιρες (HD included) + 3D viewing
Nick

3.Entertainment packs + sports........

Με καλύπτει νομιζω.

Απάντηση: Πόσοι βλέπετε Sky Digital και από που το πήρατε?

Ειπα λοιπον να κανω μια αρχη και πηρα τηλ.σημερα το πρωι σ´αυτον http://www.satworld.gr/
630 ευροπουλα για δεκτη και καρτα.Στα κανονιζω ολα εγω μου λεει . . .60 ευρω το αθλητικο πακετο και εσυ δεν θα φαινεσαι πουθενα.+βεβαια εργασια για πιατο-elb-καλωδια-βαση που δεν μπηκε καν στην διαδικασια να μου πει.Ο δεκτης μου ειπαι οτι ειναι ο απλος hd.Να πω την αληθεια ψιλο απογοητευτικα και απο τιμες αλλα και απο συμπεριφορα.Να μου πειτε απο το τηλ.τη περιμενες ;

To site που σου δωσαμε ειναι μονοδρομος ..

Τα εχουμε περασει ολοι αυτα πριν καταληξουμε εκει .

Re: Απάντηση: Πόσοι βλέπετε Sky Digital και από που το πήρατε?

Ειπα λοιπον να κανω μια αρχη και πηρα τηλ.σημερα το πρωι σ´αυτον http://www.satworld.gr/
630 ευροπουλα για δεκτη και καρτα.Στα κανονιζω ολα εγω μου λεει . . .60 ευρω το αθλητικο πακετο και εσυ δεν θα φαινεσαι πουθενα.+βεβαια εργασια για πιατο-elb-καλωδια-βαση που δεν μπηκε καν στην διαδικασια να μου πει.Ο δεκτης μου ειπαι οτι ειναι ο απλος hd.Να πω την αληθεια ψιλο απογοητευτικα και απο τιμες αλλα και απο συμπεριφορα.Να μου πειτε απο το τηλ.τη περιμενες ;

Σωστα σου τα λεει ο tigex. Τι ηθελες ανθρωπε μου να ανακατευτεις με κοπροσκυλα? Νομιζεις εμεις δεν ψαξαμε? Ο συηγκεκριμενος κυριος την εχει δει αυτοκρατορας για να μην πω τιποτα χειροτερο. Κανε τη δουλεια σου με τον αγγλο και η δουλεια σου θα γινει αμεσα και χωρις προβληματα. Κυριως η εξυπηρετηση ειναι φιλικη και ανθρωπινη. Να σου θυμισω οτι με 547 ευρω παιρνεις τον καλυτερο δεκτη (με καρτα) με δισκο με 1T και οχι τον απλο HD και μαλιστα με 630 ευρα? Το κερασακι στην τουρτα δεν σου το ειπε. Θελει και 150 ευρα το χρονο ..μησιατικα εκτος του ποσου που πληρωνεις για το πακετο που θα επιλεξεις.
Νικος

εεεμ νέος στο κουρμπέτι.............παντος ευχαριστω ρε παιδια για αλλη μια φορα.αν μου φερουν τον δεκτη απο london ;(εχω ανθρωπο ο οποιος σπουδαζει και μίλησα`χθες μαλιστα)μου ειπε οτι ερχεται ελλαδα μονιμα τον δεκεμβρη.που σημενη δεν μπορει να κανει λογαριασμο εκει.του ειπα λοιπον να παει να ρωτήσει ποσο εχει ενας αφθεντικος δεκτης και αν μας συμφερει να τον παρει.Το θεμα μας ειναι αν εχω τον οποιο δηποτε δεκτη που δινουν αυτη την στιγμη οι αγγλοι θα μπορω να τον χρησιμοποιησω εδω ;στο συγκεκριμενο http://www.skysatinternational.com/ μπορω να αγορασω μονο την καρτα τους
με το αθλητικο πακετο ;(σορι ρε παιδια αν ρωταω βλακειες. . .αοματος ανοιχτε μου τα ματια)και κατι αλλο.Αν μετα απο ενα χρονο που σταματήσω την συνδρομη με του αγγλους ο δεκτης που θα εχω παρει απο αγγλια η απο το sait μας μενει αμανατι ;η μπορουμε να τον χρησιμοποιησουμε για τους ελευθερους δορυφορους εδω ;

EYXARISTO EK TON PROTERON !!!!!

εεεμ νέος στο κουρμπέτι.............παντος ευχαριστω ρε παιδια για αλλη μια φορα.αν μου φερουν τον δεκτη απο london ;(εχω ανθρωπο ο οποιος σπουδαζει και μίλησα`χθες μαλιστα)μου ειπε οτι ερχεται ελλαδα μονιμα τον δεκεμβρη.που σημενη δεν μπορει να κανει λογαριασμο εκει.του ειπα λοιπον να παει να ρωτήσει ποσο εχει ενας αφθεντικος δεκτης και αν μας συμφερει να τον παρει.Το θεμα μας ειναι αν εχω τον οποιο δηποτε δεκτη που δινουν αυτη την στιγμη οι αγγλοι θα μπορω να τον χρησιμοποιησω εδω ;στο συγκεκριμενο http://www.skysatinternational.com/ μπορω να αγορασω μονο την καρτα τους
με το αθλητικο πακετο ;(σορι ρε παιδια αν ρωταω βλακειες. . .αοματος ανοιχτε μου τα ματια)και κατι αλλο.Αν μετα απο ενα χρονο που σταματήσω την συνδρομη με του αγγλους ο δεκτης που θα εχω παρει απο αγγλια η απο το sait μας μενει αμανατι ;η μπορουμε να τον χρησιμοποιησουμε για τους ελευθερους δορυφορους εδω ;

EYXARISTO EK TON PROTERON !!!!!

Τον δεκτη μπορεις να τον φερεις απο Αγγλια χωρις προβλημα.
Μετα αγοραζεις απο τον Αγγλο μονο την καρτα και το πακετο που θα επιλεξεις. Αφου σου ερθει η καρτα θα την βαλεις στο box που θα εχεις φερει απο εξω. Προηγουμενως ο Αγγλος θα σου εχει ζητησει καποιες πληροφοριες του βοχ soy. Μολις βαλεις την καρτα στο box στελνεις mail στον Αγγλο και του λες να σου ενεργοποιησει την καρτα. H ολη διαδικασια διαρκει απο λιγα λεπτα μεχρι 24 ωρες.
Αν τωρα καποια στιγμη αποφασισεις να διακοψεις τη συνδρομη σου τοτε το κουτι σου θα εχει μονο διακοσμητικο ρολο καθως ειναι μονο για sky. Αντε το πολυ να μπορεις να λαμβανεις μονο τα free to air καναλια του δορυφορου κι αυτο παλι με αμφιβολια καθως οι οποιες εκτος sky συχνοτητες (add channels) ειναι δυσκολο να τις διαχιριστεις εκτος EPG.
Aν σε ενδιαφερει κατι τετοιο δες αν σε συμφερει να αγορασεις εναν απλο δεκτη HD ο οποιος να μπορει να δεχτει την καρτα του sky (να μην την καψει) αλλα και να μπορει να την δουλεψει εκτος παντρεματος. Δεν ειμαι ειδικος αλλα νομιζω οτι καποια παιδια βλεπουν sky μονο με την καρτα αλλα οχι με τον ιδιοκτησιακο δεκτη.

Nikos

Απάντηση: Πόσοι βλέπετε Sky Digital και από που το πήρατε?

Ευχαριστω Νικο για την απαντηση.....
Νομιζω ησουν κατατοπιστικοτατος.Αρα εδω μπαινει θεμα δεκτη,γιατι δεν νομιζω τον παντρεμενο δεκτη του sky να με συμφερει.(Καποια στιγμη θα σταματησει η συνδρομη)
Υπαρχουν δεκτες στην αγορα που να υποστηρίζουν την καρτα sky digital ;
οι καινουριοι azbox ;
Γιατι ειμαι λιγο fun με τους συγκεκριμενους δεκτες .

Ευχαριστω Νικο για την απαντηση.....
Νομιζω ησουν κατατοπιστικοτατος.Αρα εδω μπαινει θεμα δεκτη,γιατι δεν νομιζω τον παντρεμενο δεκτη του sky να με συμφερει.(Καποια στιγμη θα σταματησει η συνδρομη)
Υπαρχουν δεκτες στην αγορα που να υποστηρίζουν την καρτα sky digital ;
οι καινουριοι azbox ;
Γιατι ειμαι λιγο fun με τους συγκεκριμενους δεκτες .

Παρακαλω,
Σ αυτο που ζητας δεν μπορω να βοηθησω αλλα οπως σου ειπα υπαρχουν δεκτες μη ιδιοκτησιακοι που μπορουν να παιξουν την καρτα χωρις προβλημα. Καποια προβληματα που υπηρχαν οταν αλλαξε η καρτα απο μπλε σε ασπρη (κυριως θεματα θερμοκρασιας - τασης λειτουργιας) νομιζω λυθηκαν με εξβωτερικους readers.
Χωρις να διεκδικω το αλαθητο νομιζω οτι και ο dreambox μπορει να παιξει κανονικα την καρτα.
Παντα να εχεις στο νου σου ωστοσο οτι οποιαδηποτε στιγμη μια καρτα εκτος ιδιοκτησιακου δεκτη μπορει να σταματησει να παιζει προφανως λογω εντολων που ερχονται μεσω δορυφορου τις οποιες δεν μπορει να διαχειριστει εκτος ιδιοκτησιακου δεκτη. Τοτε πρεπει να μπει παλι σε ιδιοκτησιακο δεκτη για να ανοιξει. Δεν ξερω ωστοσο αν θα πρεπει να μπει στον δεκτη που υποτιθεται ηταν παντρεμενη η σε οποιονδηποτε.
Δεν ειμαι αυτος που θα σου πει πηγαινε σε μη ιδιοοκτησιακο δεκτη αλλα οπως τοποθετεις τις επομενες κινησεις σου νομιζω οτι η καλυτερη λυση για σενα ειναι ενας μη ιδιοκτησιακος δεκτης.
Νικος

Γειά σας,

Ψαχούλευα λίγο τη σελίδα του Sky και την σελίδα του Skysatinternational για να ελέγχξω τις κοστολογικές διαφορές.

Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες αλλά η διαφορά είναι τεράστια (λογικό θα πει κανείς)

Από το Create Package από τη σελίδα του Sky :

1. Sky Entertainment Extra (25£)
2. Sky Sports 1-4 (20£)
3. Sky HD Enable (10,25£)
4. Sky+HD 1TB (149£)

Σύνολο : 55,25 £ μηνιαίως για 12 μήνες και άπαξ ο δέκτης 149 £.. / (Skysatinternational 547,95 μόνο ο δέκτης και η ενεργοποίηση)

Οπότε οι ερώτησεις είναι:

1.Έχω ένα φίλο που μένει μόνιμα Λονδίνο, ξέρω πως δεν έχει Sky, θα μπορούσα να τα πάρω την επόμενη φορά που θα ανέβω πάνω με χρήση της διεύθυνσης του ; α.Άλλωστε μετά όλα θα γίνονται Online έτσι δεν είναι ?
β. Υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέξω ?

2. Κάτι που δεν έχω καταλάβει είναι : Το Sky εκπέμπει στον Astra αλλά σε ποιόν από όλους ? Που θα πρέπει να στοχεύσει το πιάτο ?
Αν απαντώ σωστά στην ερώτηση μου μέσω http://www.lyngsat.com/28east.html. Τότε η στόχευση γίνεται στις 28,2 East. Από ότι διάβασα μόνο τον Transpoder 2D δεν πιάνουμε ... (Περιοχή Μαρούσι -Αττικής)

3. Αναφορικά με το προηγούμενο υπάρχουν γενικά περιορισμοί στα κανάλια ή τις υπηρεσίες που προσφέρει το Sky ? Νομίζω ότι κάπου σε όλες τις σελίδες του Thread διάβασα ότι κάποιες συχνότητες δεν κατεβαίνουν.

Ευχαριστώ πολύ

Last edited: