macgalileo
Established Member
- 17 July 2010
- 284
Re: Πόσοι βλέπετε Sky Digital και από που το πήρατε?
τελικά έκανα αγορα μέσω γνωστού στην Αγγλία και αύριο περιμένω την ενεργοποιηση στην αγγλια και την αποστολή του
έβαλα το full πακέτο μέλα όλα μέσα ταινίες, sport, hd, 3d, + espn
οπότε θα δείξει τι θα βλέπω με τον δέκτη.
Εχθές όμως που έκανα δοκιμή στη συχνότητα του 3d με ένα παλιό δέκτη είδα ότι στο 3d (συχνότητα που βρήκα στο lyngasat) είχα ποιότητα 43, άρα δεν είναι εφικτό να το βλέπω, όπως και αρκετα hd movies, εκτός αν ο υπάρξει διαφορά δέκτη με δέκτη όπως μου είπε σήμερα ο τεχνικός
άρα περιμένω τον sky+box και μεταφέρω νεότερα.
μετά από χρήση του sky go και vpn , λέω να μεταβώ σε δορυφορική λήψη
σήμερα τεχνικός έκανε την εγκατάσταση με 1.2 στην Αθήνα.
είμαι έτοιμος να κάνω παραγγελία μέσω γνωστού από Αγγλία και λέω να κάνω συνδρομή sky world όλα μέσα
ξέρει κανείς αν στην Αθήνα λαμβάνουμε κανονικά το 3D κανάλι?
Επίσης μπορώ όποτε θέλω να κάνω downgrade? Δηλαδή μπορώ το καλοκαίρι που δεν έχει αγώνες η δεν θέλω τα movies για 1-2 μήνες , να κάνω downgrade μέσα στο 12μηνο συμβόλαιο?
Επίσης τα HD κανάλια είναι με καλή λήψη στην Αθήνα, εκτός από τα free όπως το bbc και itv που δεν με ενοχλεί.
το sky+ από το iphone δουλεύει με τον sky+hd box ή θέλει να είσαι UK σαν το anytime?
Τέλος στην Αθήνα με 1,2 τα discovery εύκολα στη λήψη?
ευχαριστώ
τελικά έκανα αγορα μέσω γνωστού στην Αγγλία και αύριο περιμένω την ενεργοποιηση στην αγγλια και την αποστολή του
έβαλα το full πακέτο μέλα όλα μέσα ταινίες, sport, hd, 3d, + espn
οπότε θα δείξει τι θα βλέπω με τον δέκτη.
Εχθές όμως που έκανα δοκιμή στη συχνότητα του 3d με ένα παλιό δέκτη είδα ότι στο 3d (συχνότητα που βρήκα στο lyngasat) είχα ποιότητα 43, άρα δεν είναι εφικτό να το βλέπω, όπως και αρκετα hd movies, εκτός αν ο υπάρξει διαφορά δέκτη με δέκτη όπως μου είπε σήμερα ο τεχνικός
άρα περιμένω τον sky+box και μεταφέρω νεότερα.
Last edited: