Πόσοι βλέπετε Sky Digital και από πού το πήρατε;

Re: Πόσοι βλέπετε Sky Digital και από που το πήρατε?

μετά από χρήση του sky go και vpn , λέω να μεταβώ σε δορυφορική λήψη
σήμερα τεχνικός έκανε την εγκατάσταση με 1.2 στην Αθήνα.
είμαι έτοιμος να κάνω παραγγελία μέσω γνωστού από Αγγλία και λέω να κάνω συνδρομή sky world όλα μέσα

ξέρει κανείς αν στην Αθήνα λαμβάνουμε κανονικά το 3D κανάλι?
Επίσης μπορώ όποτε θέλω να κάνω downgrade? Δηλαδή μπορώ το καλοκαίρι που δεν έχει αγώνες η δεν θέλω τα movies για 1-2 μήνες , να κάνω downgrade μέσα στο 12μηνο συμβόλαιο?
Επίσης τα HD κανάλια είναι με καλή λήψη στην Αθήνα, εκτός από τα free όπως το bbc και itv που δεν με ενοχλεί.
το sky+ από το iphone δουλεύει με τον sky+hd box ή θέλει να είσαι UK σαν το anytime?
Τέλος στην Αθήνα με 1,2 τα discovery εύκολα στη λήψη?

ευχαριστώ

τελικά έκανα αγορα μέσω γνωστού στην Αγγλία και αύριο περιμένω την ενεργοποιηση στην αγγλια και την αποστολή του
έβαλα το full πακέτο μέλα όλα μέσα ταινίες, sport, hd, 3d, + espn
οπότε θα δείξει τι θα βλέπω με τον δέκτη.
Εχθές όμως που έκανα δοκιμή στη συχνότητα του 3d με ένα παλιό δέκτη είδα ότι στο 3d (συχνότητα που βρήκα στο lyngasat) είχα ποιότητα 43, άρα δεν είναι εφικτό να το βλέπω, όπως και αρκετα hd movies, εκτός αν ο υπάρξει διαφορά δέκτη με δέκτη όπως μου είπε σήμερα ο τεχνικός
άρα περιμένω τον sky+box και μεταφέρω νεότερα.

Last edited:

καλορίζικο και καλές λήψεις !! δεν θα το μετανιώσεις !!

Με υγεια να το χαρεις,
Κομματακι χαμηλη μου φαινεται η ποιοτητα γοα το 3D καναλι. Δεν ειναι δυσκολος transponder.
Παντως εχε υποψη σου οτι τα sky boxes ειναι αναισθητα δεν εχουν υψηλη ευαισθησια στα tuners τους.
Πιστευω να πηρες το κουτι με το μεγαλο σκληρο δισκο.
Νικος

Thnks

Έβαλα τον free με 500mb , θα είναι αρκετά για μένα δεν θα έχω θέμα χώρου ....νομίζω

Thnks

Έβαλα τον free με 500mb , θα είναι αρκετά για μένα δεν θα έχω θέμα χώρου ....νομίζω

Αν γραφεις σε HD τα mb φευγουν με ρυθμο σφαιρας. Θα βρεθεος καποια στιγμη αντιμετωπος με το διλημα αλλαγης δισκου.
Και να θυμασαι οτι στα 500 mb μονο τα 320 mb ελεγχονται απο σενα με υπολοιπα 120 mb δεσμευονται απο τον sky για το anytime και δυστυχως ακομα κι αν το απενεργοποιησεις δεν υπαρχει τροπος να γινει δικο σου.
Νικος

Αν γραφεις σε HD τα mb φευγουν με ρυθμο σφαιρας. Θα βρεθεος καποια στιγμη αντιμετωπος με το διλημα αλλαγης δισκου.
Και να θυμασαι οτι στα 500 mb μονο τα 320 mb ελεγχονται απο σενα με υπολοιπα 120 mb δεσμευονται απο τον sky για το anytime και δυστυχως ακομα κι αν το απενεργοποιησεις δεν υπαρχει τροπος να γινει δικο σου.
Νικος

έχει 60 ώρες σε hd, οπότε νομίζω ότι είναι υπέρ αρκετό... για μένα τουλάχιστον, γενικά τα πάντα είναι σε επανάληψη σε αυτά τα κανάλια , οπότε σχεδόν μόνο ότι είναι live έχει αρκετά μεγάλη αξία εγγραφής, και live το μόνο που έχει είναι τα sport , τα οποία πάλι αν τα χάσεις και ξέρεις το αποτέλεσμα δύσκολα να τα δεις...τουλάχιστον έτσι νομίζω.

θα δω βέβαια γιατί Τρώγοντας έρχεται η όρεξη :)
το anytime νομίζω ότι δεν μπορούμε να το δουλέψουμε από το skybox στην Ελλάδα παρά μόνο αν είναι Αγγλία και μάλιστα με σύνδεση sky broadband. Από το Πάσχα όμως αν δεν κάνω λάθος, θα είναι open με κάθε uk ISP, άρα λογικά με ένα vpn θα είμαστε και εκεί ok.

έχει 60 ώρες σε hd, οπότε νομίζω ότι είναι υπέρ αρκετό... για μένα τουλάχιστον, γενικά τα πάντα είναι σε επανάληψη σε αυτά τα κανάλια , οπότε σχεδόν μόνο ότι είναι live έχει αρκετά μεγάλη αξία εγγραφής, και live το μόνο που έχει είναι τα sport , τα οποία πάλι αν τα χάσεις και ξέρεις το αποτέλεσμα δύσκολα να τα δεις...τουλάχιστον έτσι νομίζω.

θα δω βέβαια γιατί Τρώγοντας έρχεται η όρεξη :)
το anytime νομίζω ότι δεν μπορούμε να το δουλέψουμε από το skybox στην Ελλάδα παρά μόνο αν είναι Αγγλία και μάλιστα με σύνδεση sky broadband. Από το Πάσχα όμως αν δεν κάνω λάθος, θα είναι open με κάθε uk ISP, άρα λογικά με ένα vpn θα είμαστε και εκεί ok.

Το anytime δουλευει μια χαρα στην Ελλαδα και ισχυει οτι σου ειπα για τη δεσμευση του 1/3 περιπου του δισκου απο αυτο ακομα κι αν το απενεργοποιησεις απο το μενου. Εσυ προφανως αναφερεσαι στο anytime+ το οποιο προσφερει ακομα περισσοτερο περιεχομενο video on demand το οποιο δεν λεω καλο θα ηταν να ειχαμε προσβαση αλλα δυσκολο για ολους εκτος uk αλλα και το απλο anytime οπως προειπα δουλευει τελεια.
Νικος

Το anytime δουλευει μια χαρα στην Ελλαδα και ισχυει οτι σου ειπα για τη δεσμευση του 1/3 περιπου του δισκου απο αυτο ακομα κι αν το απενεργοποιησεις απο το μενου. Εσυ προφανως αναφερεσαι στο anytime+ το οποιο προσφερει ακομα περισσοτερο περιεχομενο video on demand το οποιο δεν λεω καλο θα ηταν να ειχαμε προσβαση αλλα δυσκολο για ολους εκτος uk αλλα και το απλο anytime οπως προειπα δουλευει τελεια.
Νικος

Ναι μιλάω για το anytime+ το οποίο θα μπορούμε να το κάνουμε χρήση με ένα VPN

Όταν λες για το 1/3 σημαίνει ότι οι 60 ώρες HD Που λέει ο sky είναι μαζι με το anytime? δηλαδή δεν θα είναι καθαρά 60 ώρες ?

Ναι μιλάω για το anytime+ το οποίο θα μπορούμε να το κάνουμε χρήση με ένα VPN

Όταν λες για το 1/3 σημαίνει ότι οι 60 ώρες HD Που λέει ο sky είναι μαζι με το anytime? δηλαδή δεν θα είναι καθαρά 60 ώρες ?

Δεν μπορω να σου απαντησω με σιγουρια αλλα νομιζω οτι εννοει το κομματι που ελεγχεις εσυ. Το κομματι που ελεγχει ο sky στελνοντας περιεχομενο anytime προσθετει και αφαιρει συνεχως περιεχομενο στη συντριπτικη του πλειοψηφια HD οποτε η λογικη λεει οτι αυτο δεν πρεπει να προσμετραται στις 60 ωρες HD του υπολοιπου του δισκου που ελεγχεται απο τον χρηστη.
Και κατι ακομα να θυμασαι. Αν κατεβαζεις ενα καλωδιο στο sky box αντι για δυο μην ξεχασεις το πρωτο πραγμα που θα κανεις να ειναι η επιλογη απο το μενου του single feed LNB στη θεση on διαφορετικα θα εχεις προβληματα. Ουτως η αλλως τα sky boxes δεν φημιζονται και τοσο για την καλη τους συμπεριφορα ανεξαρτητα κατασκευαστη με τα πιο προβληματικα να ειναι τα thomson τα οποια καταργηθηκαν. Και τα amstrad & samsung παρουσιαζουν ασταθεια ωστοσο απο αναφορες χρηστων.
Να εχεις στο προγραμμα ενα cold rebοot την εβδομαδα (αν δεν σου κολησει και αναγκαστεις να το κανεις) και καπακι ενα rebuilt. Η εμπειρια μου εδειξε οτι ειναι ο συνδυασμος που εχει την πιο σταθερη συμπεριφορα του κουτιου.
Νικος

Ευχαριστώ για τις συμβουλές, σήμερα έγινε κανονικά η ενεργοποιηση οπότε απο week αποστολή και θέαση ....

Υπαρχει καποιος αλλος φιλος συμφορουμιτης που να εχει συνδρομη sky με την UKTV Europe; Το site τους ειναι οφ και στα email που τους στελνω δεν απαντανε. Εδω και χρονια δεν ειχα προβληματα μαζι τους, παρα μονο μια φορα μια μικρη δυσκολια επικοινωνιας. Η καρτα ομως επαιζε νερακι.
Εδω και 10 μερες μου εχει βγαλει στην οθονη ο δεκτης το εξης μηνυμα :

"This is the wrong card for this Set Top Box. Insert the correct Sky viewing card. Call 08702 404040 for assistance."

Μηπως τους τσιμπησανε και κλεισανε; Γνωριζει κανει κατι;

Κανθεί κάποιος χρήση του tvlink στην Ελλάδα , ή υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος να μεταφέρω hdσήμα σε άλλο δωμάτιο και α έλεγχο και το δεκτή , χωρίς παρεμβολές ;

Κανθεί κάποιος χρήση του tvlink στην Ελλάδα , ή υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος να μεταφέρω hdσήμα σε άλλο δωμάτιο και α έλεγχο και το δεκτή , χωρίς παρεμβολές ;

Να σου πω τι κανω εγω στο σπιτι και αφου ακουσεις κι αλλες γνωμες φιλων αποφασιζεις πως θα κινηθεις.
To sky box μου ´ταιζει' 4 HD τηλεορασεις.
Απο το sky box το καλωδιο HDMI πηγαινει στον Yamaha RXV3067. Απο την HDMI1 εξοδο ταιζεται η βασικη τηλεοραση.
Απο την HDMI2 εξοδο του ενισχυτη 10μετρο καλωδιο ερχεται σε HDMI splitter το οποιο μοιραζει σε 10 μετρο και 5 μετρο καλωδια.
Το 10 μετρο κατ αρχην ερχεται σε ενισχυτη γραμμης HDMI και η εξοδος του ταιζει την τηλεοραση Νο2
To 5 metro ερχεται σε δευτερο HDMI splitter απο το οποιο φευγουν δυο HDMI καλωδια τα οποια ταιζουν ακομα δυο HD τηλεορασεις.
Για να εχω τωρα ελεγχο του sky box απο ολες τις τηλεορασεις ανεξαρτητα απο το που βρισκονται χρησιμοποιω av sender (μονο το κομματι ελεγχου τηλεχειριστηριου)
Το ιδιο μπορεις να κανεις με ολες τις συσκευες που διαθετουν HDMI δηλαδη να βλεπεις απο οποια τηλεοραση θελεις ενω τα βασικα σου μηχανηματα ειναι στο σαλονι ας πουμε.
Για αλλαγες HDMI εισοδων του ενισχυτη χρησιμοποιω το yamaha app για iphone το οποιο εννοειται οτι ειναι στο ιδιο δικτυο με ολες τις ηλεκτρονικες συσκευες του σπιτιου.
Νικος

PS Εννοειται οτι ολα τα καλωδια δεν κοβουν βολτες μεσα στο σπιτι αλλα ειναι περασμενα σε ασπρα καναλακια τα οποια ειναι κολημενα με ταινια σιριζα (αχι του Τσιπρα) με το σοβατεπι.

Last edited:

Παιδιά έχω μείνει μ@λ@κ@ς

φοβερό και σε συνδυασμό με μια samsung 51 plasma που μολις παρέλαβα δε νομίζω να ξαναβάλω ελληνικό κανάλι

επίσης με 1.2 βλέπω και itv2-3-4 hd (νόμιζα ότι ήταν εκτός τροχίας)

όσο για το ilink θα το αγοράσω και θα το δοκιμάσ ωκαι θα σας πω εντυπώσεις μιας και η λύση του φίλου Ιlise είναι κάπως extreme! αλλά εντυπωσιακή

Μια σημαντική ερώτηση
στην εγκατάσταση (πολυκατοικιά με κεντρική καλωδίοση) έβαλα 1 Lnb μιας και εχει και 1 καλώδιο και δεν είχα ιδέα ότι θέλει 2lnb και 2 καλώδια για να δουλέυει σωστά το record (το προγραμματισμένο)
έχω ψηλοκαταλάβει πως σκεφτεται το sky+hd box μου και αλλάζει τη μια είσοδο με την άλλη, δεν πάβει όμως να είναι πρόβλημα και να χάνω εγγραφε´ς που όταν τισ στέλνω από το κινητό μου (Iphone με sk+) δεν ξέρω αν θα γραφτεί τελικά η όχι γιατί εχει πάει στο line 2 Από προηγούμενη εμπλοκή εγγραφής
αν και έψαξα σε ξένα forums δεν βρήκα κάπου να λέει ότι μπορεί στο sky+hd box να γίνει disable στο line 2 και να δουλευει μόνο το line 1,

Εχει κάποιος λύσει ο παραπάνω γρίφο?

Παιδιά έχω μείνει μ@λ@κ@ς

φοβερό και σε συνδυασμό με μια samsung 51 plasma που μολις παρέλαβα δε νομίζω να ξαναβάλω ελληνικό κανάλι

..όντως δεν θα ξαναδείς δικό μας κανάλι ξανά! Προσωπικά μπορεί φευγαλέα να δω ειδήσεις κάποτε, ή όπως χθές τον ΑΝΤ για Ουέφα λόγω Ελληνικών ομάδων.

Μια σημαντική ερώτηση
στην εγκατάσταση (πολυκατοικιά με κεντρική καλωδίοση) έβαλα 1 Lnb μιας και εχει και 1 καλώδιο και δεν είχα ιδέα ότι θέλει 2lnb και 2 καλώδια για να δουλέυει σωστά το record (το προγραμματισμένο)

Και εγώ τα ίδια. Κατέβασα ένα καλώδιο από εσωτερικό κανάλι. Μακάρι να είχα πει τον μηχανικό να μου κατέβαζε 2 και 3 κανάλια..που να 'ξερα :(
Οπότε πρέπει να βάλεις στις ρυθμίσεις του sky box την λειτουργία single feed και να ξεχάσεις το anytime. Όταν θες να γράψεις κάτι και λείπεις από το σπίτι, προγραμματίζεις τον δέκτη με το κουμπί REC και δεν ξεχνάς να τον αφήσεις (κλειστό ή ανοιχτό) στο κανάλι που θέλεις να γράψεις..

Οπότε πρέπει να βάλεις στις ρυθμίσεις του sky box την λειτουργία single feed και να ξεχάσεις το anytime. Όταν θες να γράψεις κάτι και λείπεις από το σπίτι, προγραμματίζεις τον δέκτη με το κουμπί REC και δεν ξεχνάς να τον αφήσεις (κλειστό ή ανοιχτό) στο κανάλι που θέλεις να γράψεις..

Δεν μπορώ να βρω την επιλογή για single feed, Που έιναι
το anytime δεν με πειράζει για´τι έχει πολύ λίγα πράγματα
αν το έχω σε single feed και είναι σε κατάσταση αναμονής, και οι εγγραφές απο διαφορετικά κανάλια δεν είναι την ίδια ώρα νομίζω ότι δεν υπάρχει πρόβλημα

αρκεί να γίνεται disable στο feed

thnks

Last edited by a moderator:

oppps βρείκα αυτό, θα οτ δοκιμάσω το απόγευμα

http://www.sky.com/helpcentre/tv/sky-plus-hd/error-messages/no-satellite-signal/

If you only have one satellite connection from your satellite dish to your Sky+HD box, you will need to activate single feed mode. Please ensure the dish input cable is connected to Dish Input 1 at the back of your Sky+HD box and that no recordings are currently in progress before following the steps below.

One satallite connection

Press services on your Sky remote control and you will see the main menu with Options highlighted.
Highlight the Settings menu using the right arrow button and press select.
Press 0 (zero), 1 then select to access the Installer Setup menu (this menu is not listed on the Settings menu options).
Press select to access the Setup menu. Low Band Lo Frequency will be highlighted.
Highlight Single Feed Mode using the down arrow button.
Toggle the setting to ON using the left/right arrows.
Press the green button to save your changes.
You will see a warning message "Single Feed Mode - Caution. This will take a few minutes to complete. Pressing select will reboot your Sky+, and current recordings will be stopped. It will then mean you can only record one programme at a time; and anytime will be unavailable. Press select to continue or back up to cancel."
Press select to reboot your Sky+HD box.

To regain full programme listings, keep the box on standby for a minimum of 2 minutes as full programme listings will not be visible immediately and may take some time to fully populate. Current recordings will be stopped, Anytime will be disabled and Auto standby will be enabled due to the reboot. With single feed enabled you will now be able to record when not at home, you will however still be unable to record one channel whilst watching another.

Τι ειναι το ilink ρε παιδια ?

Press services on your Sky remote control and you will see the main menu with Options highlighted.
Highlight the Settings menu using the right arrow button and press select.
Press 0 (zero), 1 then select to access the Installer Setup menu (this menu is not listed on the Settings menu options).
Press select to access the Setup menu. Low Band Lo Frequency will be highlighted.
Highlight Single Feed Mode using the down arrow button.
Toggle the setting to ON using the left/right arrows.
Press the green button to save your changes.
You will see a warning message "Single Feed Mode - Caution. This will take a few minutes to complete. Pressing select will reboot your Sky+, and current recordings will be stopped. It will then mean you can only record one programme at a time; and anytime will be unavailable. Press select to continue or back up to cancel."
Press select to reboot your Sky+HD box.

Ναι...αυτό είναι :a0210:

Τι ειναι το ilink ρε παιδια ?
Το ilink είναι ένα μπλιμπλικι το οποίο μεταφέρειε καλώδιο τηλεόρασης το τηλεοπτικά σήμα της τρέχουσας έπιλογης του sky box απευθείας σε άλλη οθόνη , καθώς και τη διαχείρηση του μαγικού κουτιου, θεωρητικά παίζει και Ελλάδα ; Κάνει 5 λίρες , λέω να παραγγειλω, αν κάνεις google sky digital ilink θα δεις παραπομπές επιλογές