Πόσοι βλέπετε Sky Digital και από πού το πήρατε;

Re: Πόσοι βλέπετε Sky Digital και από που το πήρατε?

Στην ανάλυση λογαριασμού της προπληρωμένης κάρτας που χρησιμοποιώ υπάρχει η κατηγορία σχόλια, όπου πάντα έγραφε SKY DIGITAL και κάποια νούμερα (περίπου 20 αν θυμάμαι καλά), από αυτά λοιπόν όλα άλαζαν κάθε μήνα εκτός από τα 10 τελευταία και ήταν της μορφής 320-ΧΧΧΧΧΧΧ, μου κόλλησε λοιπόν η ιδέα ότι αυτό ήταν αρριθμός τηλεφώνου, ψάχνοντας βρήκα ότι το 320 δεν αντιστιχούσε σε κωδικό Ιρλανδίας αλλά τα τελευταία 7 ψηφία θα μποούσε να ήταν και αριθμος τηλεφώνου και είπα να το δοκιμάσω, και ήταν σωστό.
Και κάτι άλλο, το όνομα που χρησιμοποίησε ο τύπος για το λογαριασμο ήταν το δικό μου

Last edited:
Απάντηση: Re: Πόσοι βλέπετε Sky Digital και από που το πήρατε?

Στην ανάλυση λογαριασμού της προπληρωμένης κάρτας που χρησιμοποιώ υπάρχει η κατηγορία σχόλια, όπου πάντα έγραφε SKY DIGITAL και κάποια νούμερα (περίπου 20 αν θυμάμαι καλά), από αυτά λοιπόν όλα άλαζαν κάθε μήνα εκτός από τα 10 τελευταία και ήταν της μορφής 320-ΧΧΧΧΧΧΧ, μου κόλλησε λοιπόν η ιδέα ότι αυτό ήταν αρριθμός τηλεφώνου, ψάχνοντας βρήκα ότι το 320 δεν αντιστιχούσε σε κωδικό Ιρλανδίας αλλά τα τελευταία 7 ψηφία θα μποούσε να ήταν και αριθμος τηλεφώνου και είπα να το δοκιμάσω, και ήταν σωστό.
Και κάτι άλλο, το όνομα που χρησιμοποίησε ο τύπος για το λογαριασμο ήταν το δικό μου

Κατι δεν παει καλά .Εγω χρησιμοποιησα οπως λες τα 10 τελευται τα οποία ομως ειναι 8702 χχχχχχ το οποίο ειναι μαλλον Γερμανίας όπως και αν το εβαλα σαν τηλεφωνο η σαν οτιδηποτε με μπλοκαρε 3 φορές

Τονίζω ότι εγώ έχω ιρλανδέζικη κάρτα, μπορεί να εχει διαφορά. Επίσης όπως σου είπα δεν χρησιμοποίησα τα 10 ψηφία αλλά τα 7, το 320 που εχω εγώ δεν αντιστοιχεί σε κωδικό Ιρλανδίας οπότε και το αγνοησα, έβαλα τα 7 ψηφία χωρίς το 320 μπροστά, σου υπενθυμίζω ακόμη ότι για ROI καρτα το site του sky δε ζητα δ/νση αλλά μονο αριθμό τηλεφώνου, αν εχεις UK καρτα μπορει να αλλάζει το πράγμα

Last edited:

Όσοι έχετε συνδρομές από μεσάζωντες, δεν σας έχουν ενεργοποιήσει το mysky? Εκεί μέσα έχει όλα τα στοιχεία της συνδρομής σας, από τηλέφωνο μέχρι διεύθυνση που έχει δηλωθεί. Επίσης από εκεί μπορείς να βάλεις/βγάλεις κανάλια ανά πάσα στιγμή.

Για αυτό που λές με τς τραπεζικές πληρωμές θα το κοιτάξω και εγώ και θα σου πω. Έχω Αγγλικό sky όχι Ιρλανδέζικο, απλά πρέπει να βρεθώ στο σπίτι το απόγευμα για να σου πω αν ισχύει.

Καλημέρα σε όλους!
Ειμαι καινούργιο μέλος και θα ήθελα μερικές πληροφορίες σχετικά με τον εξοπλισμό του Sky Digital.
Ξέρετε κανένα αξιοπιστό και οικονομικό site που μπορώ να αγοράσω ένα HD δέκτη με σκληρό δίσκο και μια κάρτα πρόσβασης (φυσικά δεν έχω διευθυνση στην Αγγλία);
Τέλος, μπορεί κάποιος να μου προτείνει έναν ηλεκτρολόγο / μαγαζί για την εγκατάσταση και την αγορά ενός κατόπτρου χωρίς να με γδάρουν ζωντανό; Α! Μένω Αθήνα, συγκεκριμένα Μαρούσι..

Εγω γραφτηκα συνδρομητης μεσω skycards.eu , και so far so good που λενε και οι αγγλοσαξωνες.

Αναφορικα με το mysky, δοκιμασα και εγω με τα 7 τελευταια ψηφια (για το αγγλικο sky, οχι το ιρλανδεζικο) που εμφανιζονται στον λογαριασμο (πιο πριν ειναι το 08702), αλλα δεν....

Το mysky για ROI ζητά αριθμό τηλεφώνου.

Για UK ζητάει House name/number και Postcode.

Γεια σας κι'απο μενα μολις εγινα συνδρομητης μεσω skysat.
Regards dbfan

Καλησπέρα,

ψάχνοντας για αγορά πακέτου sky μαθαίνω πως χρειάζεσαι quad LNB.

"Sky plus and SkyHD will only fully work if you connect it to your dish with two cables (instead of one) usind a so-called twin- or quad-LNB"

Με την υπάρχουσα εγκατάστασή μου με ένα καλώδιο, ένα LNB, μπορεί να παίξει ή όχι?

Καλησπέρα,

ψάχνοντας για αγορά πακέτου sky μαθαίνω πως χρειάζεσαι quad LNB.

"Sky plus and SkyHD will only fully work if you connect it to your dish with two cables (instead of one) usind a so-called twin- or quad-LNB"

Με την υπάρχουσα εγκατάστασή μου με ένα καλώδιο, ένα LNB, μπορεί να παίξει ή όχι?

Σαφως και θα παιξει. Απλα αναλογα με το κουτι και αν εχει το τελευταιο λογισμικο που μαλλον θα εχει θα μπεις στο setup και θξα ενεργοποιησεις την επιλογη που λεει single feed LNB.
Απο την αλλη θα χασεις καποιες δυνατοτητες του κουτιου που πρακτικα ειναι η ταυτοχρονη εγγραφη δυο καναλιων.
Αυτο που θα χασεις κατα τη γνωμη μου ειναι η απροσκοπτη λειτουργια του anytime καθως χρησιμοποιει το ενα feed για κρυφες εγγραφες. Οταν εχεις μονο ενα περιοριζεις κατα πολυ τη σωστη ληψη του καθως δεν ειναι συγκεκριμενες οι ωρες που δινει εντολη στο κουτι να γραφει.
Μικρο το κακο θα μου πεις.
Κατα τα αλλα θα εισαι μια χαρα.
Επισης κατα τη γνωμη μου χρησιμοποιησε ενα πιατο αποκλειστικα για τις 28. Τα sky κουτια εχουν την ιδιοτροπια να κατεβαζουν συνεχως περιεχομενο απο το δορυφορο.
Νικος

Απάντηση: Re: Πόσοι βλέπετε Sky Digital και από που το πήρατε?

Σαφως και θα παιξει. Απλα αναλογα με το κουτι και αν εχει το τελευταιο λογισμικο που μαλλον θα εχει θα μπεις στο setup και θξα ενεργοποιησεις την επιλογη που λεει single feed LNB.
Απο την αλλη θα χασεις καποιες δυνατοτητες του κουτιου που πρακτικα ειναι η ταυτοχρονη εγγραφη δυο καναλιων.
Αυτο που θα χασεις κατα τη γνωμη μου ειναι η απροσκοπτη λειτουργια του anytime καθως χρησιμοποιει το ενα feed για κρυφες εγγραφες. Οταν εχεις μονο ενα περιοριζεις κατα πολυ τη σωστη ληψη του καθως δεν ειναι συγκεκριμενες οι ωρες που δινει εντολη στο κουτι να γραφει.
Μικρο το κακο θα μου πεις.
Κατα τα αλλα θα εισαι μια χαρα.
Επισης κατα τη γνωμη μου χρησιμοποιησε ενα πιατο αποκλειστικα για τις 28. Τα sky κουτια εχουν την ιδιοτροπια να κατεβαζουν συνεχως περιεχομενο απο το δορυφορο.
Νικος

Ετσι το εχω κι εγω 1 πιάτο μόνο γι αυτόν το δορυφόρο .Σωστός.:grandpa:

Ναι όντως. Είχα ξεχάσει πως είχα γραφτεί στο mysky. Πάντως για το αγγλικό δεν ισχύει αυτό που είπε προηγουμένως κάποιος με τα τελευταία νούμερα στη χρέωση του λογαρισμου. Quad lnb γιατί; Με διπλό lnb δουλεύουν τα πάντα. Quad χρειάζεται για multiroom που έτσι κι αλλοιώς δε μπορεί να ενεργοποιηθεί multiroom έξω από την Αγγλία

Ναι όντως. Είχα ξεχάσει πως είχα γραφτεί στο mysky. Πάντως για το αγγλικό δεν ισχύει αυτό που είπε προηγουμένως κάποιος με τα τελευταία νούμερα στη χρέωση του λογαρισμου. Quad lnb γιατί; Με διπλό lnb δουλεύουν τα πάντα. Quad χρειάζεται για multiroom που έτσι κι αλλοιώς δε μπορεί να ενεργοποιηθεί multiroom έξω από την Αγγλία

Συν τοις αλλοις το quad LNB κατεβαζει κατα πολυ την ποιοτητα σηματος.
Νικος

OK, αφού παίζει λοιπόν και με single lnb, με χαροποιεί ιδιαίτερα!
Να τονίσω πως δεν με ενδιαφέρει να γράφω εκπομπές στον σκληρό του sky hd box.
Το μόνο που θα αλλάξω είναι το πιάτο. Από 1.10 θα αναβαθμιστώ σε 1.20 έτσι ώστε να πιάνω τουλάχιστο χωρίς προβλήματα αυτά που μ' ενδιαφέρουν: τα sky sports, espn και sky movies.
Πάντως, ρωτώντας ένα τεχνικό για το μέγεθος του πιάτου, μου είπε πως θέλω τουλάχιστον 2 μέτρα...
Απ την άλλη, ένας φίλος μου συμπολίτης "κατεβάζει" τα sports and movies με 1.20 χειμώνα καλοκαίρι!
Μάλλον θα πιστέψω τον φίλο μου:a0210:

Μη λες μεγάλες κουβέντες για το διπλό lnb. Είναι τέτοια η ευκολία που σου δίνει το δεύτερο feed που δε φανταζεσαι. Εγώ το προσπάθησα κάποιο καιρό με μόνο lnb αλλά δεν άντεξαν και κατέβασαν δεύτερο καλώδιο. Τεσπα γούστα είναι αυτά αλλά κατα τη γνώμη μου είναι πολύ ανώτερη η εμπειρία του διπλού. Εγώ από Αθήνα με 1.20 είμαι και δεν έχω κανένα προβλημα

Μη λες μεγάλες κουβέντες για το διπλό lnb. Είναι τέτοια η ευκολία που σου δίνει το δεύτερο feed που δε φανταζεσαι. Εγώ το προσπάθησα κάποιο καιρό με μόνο lnb αλλά δεν άντεξαν και κατέβασαν δεύτερο καλώδιο. Τεσπα γούστα είναι αυτά αλλά κατα τη γνώμη μου είναι πολύ ανώτερη η εμπειρία του διπλού. Εγώ από Αθήνα με 1.20 είμαι και δεν έχω κανένα προβλημα

Έχεις απόλυτο δίκιο για το διπλό Lnb. Καταλαβαίνω, αλλά στο διαμέρισμά μου κατεβαίνει ένα καλώδιο - εσωτερικά στο τοίχο από κανάλι - και δεν θα ήθελα να μπω στην διαδικασία να προσπαθήσω να περάσω δυο ξεχωριστά καλώδια σ' ένα κανάλι, που δεν νομίζω να γίνεται..:violent-smiley-030:
Γι αυτό με "καίει" αν παίζει ο Pace HD ή ο Thomson (δεν ξέρω τι θα μου στείλουν) με ένα καλώδιο.

Καλημέρα,

η παραγγελία είναι στον δρόμο. Sky Pace HD Box, Sky World & ESPN, Sky card & own account info service.
Μόλις παραλάβω, σε περίπου δέκα μέρες, θα επανέλθω :a0210:

Καλορίζικο. Αν σου δώσουν όλα τα account info φτιάξε με τη μία account στο mysky. Μπορείς ανά πάσα στιγμή να αλλάξεις το πακέτο σου και να προσθέσεις/αφαιρέσεις κανάλια. Κατά τα άλλα κάνεις μια κίνηση που δε θα τη μετανιώσεις ποτέ.

Καλορίζικο. Αν σου δώσουν όλα τα account info φτιάξε με τη μία account στο mysky. Μπορείς ανά πάσα στιγμή να αλλάξεις το πακέτο σου και να προσθέσεις/αφαιρέσεις κανάλια. Κατά τα άλλα κάνεις μια κίνηση που δε θα τη μετανιώσεις ποτέ.

Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια και την...ανύψωση του ηθικού! Ελπίζω να πάνε όλα καλά. Διαβάζοντας τους όρους του συμβολαίου της εταιρίας που μου πούλησε την υπηρεσία, μου γίνεται γνωστό πως ο Sky δεν επιτρέπει την θέαση των πακέτων του εκτός Αγγλίας βάσει νομοθεσίας. Οπότε, αν με "ανακαλύψουν" η διακοπή της συνδρομής από τον Sky είναι εφικτή...

Ας αφήσω μακρυά τις αρνητικές σκέψεις και να ευχαριστήσω δημόσια τα παιδιά που με βοήθησαν απατώντας στα ερωτήματα που είχα σχετικά με την πραγματοποίηση τού όλου εγχειρήματος.
AriesGR,Ali Malik, dbfan και φυσικά τον Νίκο (aka ilise)

Cheers-bye-

Καλοριζικο το πακετακι!!!!
Δεν θα το μετανιωσης στο λεω,και μην φοβασε καθολου.
Νασαι καλα.
Regards dbfan