Πόσοι βλέπετε Sky Digital και από πού το πήρατε;

Απάντηση: Πόσοι βλέπετε Sky Digital και από που το πήρατε?

Υπάρχει ένα ένθετο πακετάκι με xxx κανάλια που διαφημίζει περιεχόμενο σκληρού πορνό με έξτρα συνδρομή! Βέβαια δεν γνωρίζω αν όντως το περιεχόμενο είναι αυτό που διαφημίζεται!
Τώρα για το Penthouse HD πιθανότατα να διατίθεται είτε στο πακέτο αυτό είτε standalone με έξτρα συνδρομή επίσης! Λίγο δύσκολο το βλέπω να μπαίνει στα υπόλοιπα HD!

Re: Πόσοι βλέπετε Sky Digital και από που το πήρατε?

Δεν είναι. Η τσόντα στην Αγγλία απαγορεύεται. Αυτά που δείχνει το penthouse Και γενικότερα όλα αυτά τα κανάλια, είναι η softcore έκδοση των ίδιων τσοντών που βλέπουμε εδώ. Είναι κάτι που το απαγορεύει η Βασίλισα και το παλάτι και είναι και κάτι που δε παίζει να αλλάξει. Το είχα ψάξει το 1999 που είμουν φοιτητήτης και μου είχε φανεί τρελό, αλλά έτσι είναι.

Re: Απάντηση: Πόσοι βλέπετε Sky Digital και από που το πήρατε?

Υπάρχει ένα ένθετο πακετάκι με xxx κανάλια που διαφημίζει περιεχόμενο σκληρού πορνό με έξτρα συνδρομή! Βέβαια δεν γνωρίζω αν όντως το περιεχόμενο είναι αυτό που διαφημίζεται!
Τώρα για το Penthouse HD πιθανότατα να διατίθεται είτε στο πακέτο αυτό είτε standalone με έξτρα συνδρομή επίσης! Λίγο δύσκολο το βλέπω να μπαίνει στα υπόλοιπα HD!

Δεν χαλασε κι ο κοσμος. Εχουμε ενα στρεμα καναλια HD να βλεπουμε. Απλα μου εκανε εντυπωση που ενω ειδα νεο transponder στο kingofsat δεν το ειδα να περναει στο EPG οπως εχουμε συνηθισει να γινεται συνηθως.
Προσωπικα μου λειπει το Animal Planet HD.
Μου κανει τρομερη εντυπωση το παραπανω καναλι να εκπεμπει απο Βρετανια να εχει ενσωματωθει στο Σκανδιναβικο δορυφορο και στον Τουρκικο και να μην εχει ενσωματωθει ακομα στο Sky.
Απο συζητησεις στο avforums ακουγεται το Skynews HD μεσα προς τελος Μαρτιου. Δεν με εντυπωσιαζει αφου και το απλο skynews εχει εικονα καμπανα.
Νικος

Υπάρχει κάποιο Ελληνικό μαγαζί να πουλάει συνδρομή για sky Digital?
Αν ναι ποιό?

Υπαρχουν μερικα και Αθηνα και Θεσσαλονικη αλλα θα σου γδαρουν το σκαλπ.
Προσανατολισου για αγορα απο το εξωτερικο.
Νικος

Dear All,

Φέτος που δεν υπάρχει κάλυψη της Formula 1 (F1) από ελληνικό κανάλι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον Sky δέκτη σας για να δείτε live τα δοκιμαστικά και τους αγώνες από το BBC ως εξής:

1) Βγάζετε το δέκτη από την πρίζα
2) Αφαιρείτε την κάρτα του Sky
3) Βάζετε το δέκτη στην πρίζα και περιμένετε 5 λεπτά
4) Ανάβετε το δέκτη και πάτε στο κανάλι 503 (BBCi)
5) Πατάτε το κόκκινο κουμπί ή το κουμπί text
6) Μπαίνετε στις interactive υπηρεσίες (6 παράθυρα) και διαλέγετε αυτό που δείχνει F1 ακολουθώντας τις οδηγίες στην οθόνη.

τα βήματα 1,2,3 γιατί χρειάζονται?

Διότι με την κάρτα δεν το αναγνωρίζει σαν τηλεοπτικό κανάλι αλλά σαν κανάλι data (teletext) και δεν το βγάζει στο EPG.

Άνετα Γιάννη...

Καλησπέρα,

χθές το βράδυ έκανα ενα search στο "add channels" στην συχνότητα 12.411 V 27500 2/3 (BBC *RED Button).

Έκανα αποθήκευση ενα κανάλι χωρίς όνομα αλλά με αριθμό 12019. Είναι το σωστό άραγε?
Το αποθήκευσα και περιμένω την Κυριακή για τον πρώτο αγώνα στο Bahrain για να δώ αν θα παίξει..

Πάντως παρόμοια διαδικασία έκανα και για να βρώ το ITV HD. Αποθηκεύτηκε με αριθμό και όχι με ονομασία στο μενού "other channels".

Cheers:a0210:

Καλησπέρα,
Πάντως παρόμοια διαδικασία έκανα και για να βρώ το ITV HD. Αποθηκεύτηκε με αριθμό και όχι με ονομασία στο μενού "other channels".
Cheers:a0210:

Για πες οδηγίες για το ITV HD please....

Για πες οδηγίες για το ITV HD please....

• add channels --> 11427 H 2/3 27500 ---> search ---> θα δείς τον αριθμό 10510 (ITV HD) ---> save με κίτρινο.
Πηγαίνοντας στο μενού "other channels" βρίσκεις το 10510, select και το ITV HD στην οθόνη σου.

Ρε μάγκες από το κόκκινο κουμπί τουbbc news δε μπορούμε να καταλήξουμε στο κανάλι αυτό; Ειμαι σχεδόν σίγουρος πως γίνεται και έτσι η δουλειά

• add channels --> 11427 H 2/3 27500 ---> search ---> θα δείς τον αριθμό 10510 (ITV HD) ---> save με κίτρινο.
Πηγαίνοντας στο μενού "other channels" βρίσκεις το 10510, select και το ITV HD στην οθόνη σου.

Χθες το βράδυ έκανα search και στις 2 συχνότητες (BBCi & ITV HD) και δεν βρήκε κανένα κανάλι, ούτε με αριθμούς. Παρόλα αυτά βλέπω το BBCi με τον τρόπο που περιέγραψα σε προηγούμενο reply.

Παίδες δύο ερωτήσεις...

Α) έκανα και την παραπάνω διαδικασία που αναφέρει ο dimitris777, μου βρήκε κάποια κανάλια ITV και ένα με αριθμό 12019. Τα έκανα όλα store, αλλά δεν μπορώ να τα βρω μέσα στη λίστα των διαθέσιμων καναλιών. Ψάχνω μήπως λάθος;

Β) Το ρωτάω ξανά (έχω θέσει το ζήτημα και παλαιότερα). Ψάχνω στη συχνότητα του ITVHD σωστά, αλλά μου λέει ότι δεν πιάνει κανένα σήμα για κανάλι. Τι μπορεί να φταίει; Είμαι Καλλιθέα Αθήνα, με 1.20 πιάτο.

Αν μπορεί κάποιος ας βοηθήσει τον ταλαιπωρημένο :P

Παίδες δύο ερωτήσεις...

Α) έκανα και την παραπάνω διαδικασία που αναφέρει ο dimitris777, μου βρήκε κάποια κανάλια ITV και ένα με αριθμό 12019. Τα έκανα όλα store, αλλά δεν μπορώ να τα βρω μέσα στη λίστα των διαθέσιμων καναλιών. Ψάχνω μήπως λάθος;

Β) Το ρωτάω ξανά (έχω θέσει το ζήτημα και παλαιότερα). Ψάχνω στη συχνότητα του ITVHD σωστά, αλλά μου λέει ότι δεν πιάνει κανένα σήμα για κανάλι. Τι μπορεί να φταίει; Είμαι Καλλιθέα Αθήνα, με 1.20 πιάτο.

Αν μπορεί κάποιος ας βοηθήσει τον ταλαιπωρημένο :P

Καλησπέρα,

εγώ στο Βόλο με πιάτο 1,25 (καθαρό μήκος) κατέβασα με τον τρόπο που περιγράφω πιο πάνω το ITV HD. Πηγαίνοντας στα settings για να δω την δύναμη και την ποιότητα του σήματος, παρατήρησα πως οι μπάρες είναι σε οριακό επίπεδο. Επίσης, τις προηγούμενες δυο ημέρες που έβρεχε στον Βόλο τις βραδυνές ώρες το κανάλι "πάγωνε" και δεν είχα εικόνα. Ευτυχώς, χθές το βράδυ τουλάχιστο απόλαυσα Μάντσεστερ-Μίλαν..

Παραθέτω και το link που δείχνει τον τρόπο "κατεβάσματος" του καναλιού:
http://www.skyuser.co.uk/tutorials/itv_new_epg_sky_hd_box.html