Ρε μάγκες από το κόκκινο κουμπί τουbbc news δε μπορούμε να καταλήξουμε στο κανάλι αυτό; Ειμαι σχεδόν σίγουρος πως γίνεται και έτσι η δουλειά
Η διαδικασία γίνεται έτσι ακριβώς, απλά παίρνω ένα μήνυμα No channels found όταν σκανάρει τις συχνότητες...
Δεν ξέρω τι παίζει...
Απλά το κάτοπτρο θέλει άριστη ρύθμιση για να έχει 100% απόδοση και να κατεβάζει και τις δύσκολες συχνότητες, όπως του itv (επαναλαμβάνω αν η μικρή διάμετρός του είναι τουλάχιστον 1,2 μ.).Μπορείς να δώσεις κάποια παραπάνω λεπτομέρεια έστω και σε PM για να καταλάβω τι παίζει ακριβώς ή να γράψεις εδώ 2-3 πραγματάκια για να ξέρουμε τι να κάνουμε;
Ρε μάγκες από το κόκκινο κουμπί τουbbc news δε μπορούμε να καταλήξουμε στο κανάλι αυτό; Ειμαι σχεδόν σίγουρος πως γίνεται και έτσι η δουλειά
..όντως ακολουθώντας τις οδηγίες έφτασα μέσω interactive στα pits:a0210:
Ε ρε πόσα χρόνια είναι μπροστά οι άνθρωποι! Κάντε και δεξί ή αριστερό βελάκι (πάνω δεξιά) για να επιλέξετε αν θέλετε σχολιασμό είτε απο TV είτε απο Radio 5 Live!!!!!
Άντε και καλή χρονιά λοιπόν!
Ε ρε πόσα χρόνια είναι μπροστά οι άνθρωποι! Κάντε και δεξί ή αριστερό βελάκι (πάνω δεξιά) για να επιλέξετε αν θέλετε σχολιασμό είτε απο TV είτε απο Radio 5 Live είτε καθόλου σχολιασμός (μόνο τα γκάζια)!!!!!
Άντε καλό ξεκίνημα και καλή χρονιά λοιπόν!
Αυτα ειναι κυριοι!!!!!!
Σημερα δουλευα και τωρα βλεπω τα highlights εχω γραψει και τα ματσακια, τελεια!!!!
Και απ'οτι διαβαζω στο sdtv.gr μεχρι το καλοκαιρι το sky θα τα κανει 40 τα HD με σκοπο στο τελος του χρονου να γινουν λεει 50.Τον απριλη θα βγαλουν και τεταρτο σπορ HD και το ITV HD θα αρχισει να εκπεμπει κανονικα και το καλοκαιρι θα εχει λεει το μουντιαλ.Και αμα βαλουν και το 3D ε ρε γλεντια!!!!!!
Αυτα ειναι!!!!!
Regards dbfan
παιδια εχω ενα δεκτη sky digital που δεν εχω χρησιμοποιηση ..........................
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.