Πόσοι βλέπετε Sky Digital και από πού το πήρατε;

Re: Πόσοι βλέπετε Sky Digital και από που το πήρατε?

Η διαδικασία γίνεται έτσι ακριβώς, απλά παίρνω ένα μήνυμα No channels found όταν σκανάρει τις συχνότητες...

Δεν ξέρω τι παίζει...

Ρε μάγκες από το κόκκινο κουμπί τουbbc news δε μπορούμε να καταλήξουμε στο κανάλι αυτό; Ειμαι σχεδόν σίγουρος πως γίνεται και έτσι η δουλειά

ΟΧΙ είναι άλλο κανάλι από το BBCi !

Η διαδικασία γίνεται έτσι ακριβώς, απλά παίρνω ένα μήνυμα No channels found όταν σκανάρει τις συχνότητες...

Δεν ξέρω τι παίζει...

Και σε μένα τα ίδια... Προφανώς στην Αθήνα δεν πιάνουν.

Απάντηση: Πόσοι βλέπετε Sky Digital και από που το πήρατε?

Αν έχετε κάτοπτρο "καθαρό" 120 εκ., χρειάζεται ρύθμιση.

Μπορείς να δώσεις κάποια παραπάνω λεπτομέρεια έστω και σε PM για να καταλάβω τι παίζει ακριβώς ή να γράψεις εδώ 2-3 πραγματάκια για να ξέρουμε τι να κάνουμε;

Απο εδω έχει ψωνίσει κανείς ? Ειναι αξιόπιστο ?

Απάντηση: Re: Πόσοι βλέπετε Sky Digital και από που το πήρατε?

Μπορείς να δώσεις κάποια παραπάνω λεπτομέρεια έστω και σε PM για να καταλάβω τι παίζει ακριβώς ή να γράψεις εδώ 2-3 πραγματάκια για να ξέρουμε τι να κάνουμε;
Απλά το κάτοπτρο θέλει άριστη ρύθμιση για να έχει 100% απόδοση και να κατεβάζει και τις δύσκολες συχνότητες, όπως του itv (επαναλαμβάνω αν η μικρή διάμετρός του είναι τουλάχιστον 1,2 μ.).

Ένα δωράκι για τους κατόχους του πακέτου....

Understand Sky Digital

Είναι ένας οδηγός για το πακέτο στα Αγγλικά....

Ρε μάγκες από το κόκκινο κουμπί τουbbc news δε μπορούμε να καταλήξουμε στο κανάλι αυτό; Ειμαι σχεδόν σίγουρος πως γίνεται και έτσι η δουλειά

..όντως ακολουθώντας τις οδηγίες έφτασα μέσω interactive στα pits:a0210:

..όντως ακολουθώντας τις οδηγίες έφτασα μέσω interactive στα pits:a0210:

Ε ρε πόσα χρόνια είναι μπροστά οι άνθρωποι! Κάντε και δεξί ή αριστερό βελάκι (πάνω δεξιά) για να επιλέξετε αν θέλετε σχολιασμό είτε απο TV είτε απο Radio 5 Live είτε καθόλου σχολιασμός (μόνο τα γκάζια)!!!!!

Άντε καλό ξεκίνημα και καλή χρονιά λοιπόν!

Last edited:

Ε ρε πόσα χρόνια είναι μπροστά οι άνθρωποι! Κάντε και δεξί ή αριστερό βελάκι (πάνω δεξιά) για να επιλέξετε αν θέλετε σχολιασμό είτε απο TV είτε απο Radio 5 Live!!!!!

Άντε και καλή χρονιά λοιπόν!

Υπάρχει και η και επιλογή να ακούς μόνο τα μοτέρια!!
:2thumb22sup:Εντυπωσιακό, πράγματι..

Ε ρε πόσα χρόνια είναι μπροστά οι άνθρωποι! Κάντε και δεξί ή αριστερό βελάκι (πάνω δεξιά) για να επιλέξετε αν θέλετε σχολιασμό είτε απο TV είτε απο Radio 5 Live είτε καθόλου σχολιασμός (μόνο τα γκάζια)!!!!!

Άντε καλό ξεκίνημα και καλή χρονιά λοιπόν!

Παρτε και την άλλη τη μαγκιά! Αν γυρίσεις στο κεντρικό μενού και επιλέξεις το 3 βλέπεις αγώνα μόνο τη θέση του οδηγού και όχι το σύνολο του αγώνα. Πάλι έχεις την δυνατότητα να ακούς μόνο κινητήρα ή τα σχόλια των παρουσιαστών!

Το κατέβασε κανείς το αρχείο με τις οδηγίες για το Sky γιατί το free rapidshare account έφτασε στο όριό του και δεν το προσφέρει πια; Ας το ανεβάσει κάποιος κάπου please και για εμάς τους υπολοίπους :)

Wait.....

Προς το παρόν λέει unavailable... Θα δοκιμάσω κι αργότερα...

Αυτα ειναι κυριοι!!!!!!
Σημερα δουλευα και τωρα βλεπω τα highlights εχω γραψει και τα ματσακια, τελεια!!!!
Και απ'οτι διαβαζω στο sdtv.gr μεχρι το καλοκαιρι το sky θα τα κανει 40 τα HD με σκοπο στο τελος του χρονου να γινουν λεει 50.Τον απριλη θα βγαλουν και τεταρτο σπορ HD και το ITV HD θα αρχισει να εκπεμπει κανονικα και το καλοκαιρι θα εχει λεει το μουντιαλ.Και αμα βαλουν και το 3D ε ρε γλεντια!!!!!!
Αυτα ειναι!!!!!
Regards dbfan

Αυτα ειναι κυριοι!!!!!!
Σημερα δουλευα και τωρα βλεπω τα highlights εχω γραψει και τα ματσακια, τελεια!!!!
Και απ'οτι διαβαζω στο sdtv.gr μεχρι το καλοκαιρι το sky θα τα κανει 40 τα HD με σκοπο στο τελος του χρονου να γινουν λεει 50.Τον απριλη θα βγαλουν και τεταρτο σπορ HD και το ITV HD θα αρχισει να εκπεμπει κανονικα και το καλοκαιρι θα εχει λεει το μουντιαλ.Και αμα βαλουν και το 3D ε ρε γλεντια!!!!!!
Αυτα ειναι!!!!!
Regards dbfan

Πες τα χρυσοστομε,
Θυμισε μου μολις τα HD καναλια γινουν 50 να στειλουμε ενα ραβασακι στη Nova που θα κανει με στοιχημα ακομα δοκιμαστικες εκπομπες στο πρωτο της ...χαχαχαχα
Οσο για το 3D καναλι αρχικα ξεκινα μεσα ΙΟυνιου για τις pub και μεχρι τελος του χρονου θα ειναι διαθεσιμο και για τους υπολοιπους συνδρομητες.
Θα γινει φυσικα αναβαθμιση των κουτιων μας μεσω δορυφορου. Ωστοσο δεν ξερουμε αν θα ειναι μεσα στην τιμη η θα δοθει με εξτρα κοστος οπως το ESPN HD αλλα φανταζομαι οτι γα να ελπιζει σε διεισδυση στους συνδρομητες θα πρεπει αρχικα ουλαχιστο να ειναι free (εννοω στο βασικο πακετο)
Το θεμα ειναι οτι χρειαζομαστε νεες 3D τηλεορασεις.
Το αλλο που με προβληματιζει ειναι ποσο πειστικο θα ειναι το τρισδιαστατο εφε σε σχεση με το μεγεθος της τηλεορασης γιατι απο οτι ακουσα στις pubs τα παραπονα αφορουσαν την αισθηση του 3D σε οσους θαμωνες βρισκονταν πιο μακρια απο την τηλεοραση.
Νικος

παιδια εχω ενα δεκτη sky digital που δεν εχω χρησιμοποιηση ..........................

1ον, αν είναι HD τον κρατάς γιατί από καλοκαίρι θα πάρει αναβάθμιση για να βλέπει και τα 3d....

2ον και κυριότερον !!!!!!! Με 13 ποστ δεν μπορείς να βάλεις αγγελία πώλησης, διάβασε τους κανονισμούς του φόρουμ για τις πωλήσεις μεταχειρισμένων ειδών !!!!

Last edited by a moderator: