Πόσοι βλέπετε Sky Digital και από πού το πήρατε;

Re: Πόσοι βλέπετε Sky Digital και από που το πήρατε?

4,5 μέτρα κάτοπτρο δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα απο κανέναν. Μου κάνει εντύπωση πάντως ότι κανεις στην Αθήνα δεν έχει τέτοιο κάτοπτρο.

Αν βάλουμε κάτω όσα ξέρουμε (δηλαδή 3+ μέτρα για Β. Ελλάδα και 5+ μέτρα για Κρήτη - τη Ρόδο την αφήνω έξω λόγω sidelobe), κάτω απο 4,5 μέτρα στην Αθήνα είναι πολύ δύσκολο να κάνουν δουλειά.

Στην Αθήνα πού θα βρεθεί χώρος να στήσεις ένα τέτοιο θηρίο σαν ιδιώτης ? Δεν μιλάμε για ξενοδοχεία και τηλεοπτικά κανάλια, αυτοί έχουν και ταράτσες και χώρους. Ιδιώτης όμως ??

4,5 μέτρα κάτοπτρο δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα απο κανέναν. Μου κάνει εντύπωση πάντως ότι κανεις στην Αθήνα δεν έχει τέτοιο κάτοπτρο. Σοβαρα σας μιλάω μου ερχεται να πάω μια βολτα στον ΣΚΑΪ να ζητήσω, αν με αφήνουν φυσικά, να δοκιμάσω τον δέκτη σε συνθήκες γύρω στα 4,5 μέτρα. Έτσι για να έχουμε μια αναφορά ρε παιδί μου.
Μπορείς να πας και στο σπίτι του Αλαφούζου, όπου επίσης έχει 5 μετρο πιάτο:)

Μπορείς να πας και στο σπίτι του Αλαφούζου, όπου επίσης έχει 5 μετρο πιάτο:)
αν ήταν αρκετά κοντά μου θα έκανα κρούση. Ο ΣΚΑΪ όμως είναι δίπλα μου γι αυτό το λέω :Banane0:

οταν λες κρουση ; Εχει ο ΣΚΑΙ 5 μετρα κατοπτρο ;

Εχει 2-3 κατοπτρα ο Skai,το θεμα ειναι εαν στοχευουν στον 2D,αλλα νομιζω οτι καποιο οντως εκει θα στοχευει,εξου και τα ρεπορταζ απο το bbc news uk.(κανει και απο το bbc world news το ξερω,αλλα και απο της αγγλιας)

Νομίζω ότι αυτό που βλέπω είναι 4,5 μέτρα όχι 5 και είναι γυρισμένο στον 28αρει αν υπολογίζω καλά

Απάντηση: Πόσοι βλέπετε Sky Digital και από που το πήρατε?

Σιγουρα θα εχει καποιο γυρισμενο στον 28αρη...παιρνει ρεπορταζ,ντοκιμαντερ κτλπ απο τα bbc.

Έχει ρε. Η πρώην κοπέλα μου δούλευε στο ΣΚΑΙ από τη μέρα που στήθηκε το κανάλι. Έχουν 24/7 κάλυψη του bbc και έχει και ο Αλαφούζος 5άρι στο σπίτι του.

Προσωπικά δεν έχω δει ποτέ τίποτα στο skysports news. Δε μου άρεσε ποτέ να βλέπω ταυτόχρονες περιγραφές 10 αγώνων από ένα στούντιο για τη δεύτερη και τρίτη κατηγορία της Αγγλίας.
Κατά τα άλλα είμαι έτοιμος να χτυπήσω ένα freeview για να έχω τα Αγγλικά και στο υπνοδωμάτιο. Freeview και sky digital βλέπουν στον ίδιο δορυφόρο ε? Ένα καλώδιο ακόμα χρειάζεται να τραβήξω και ένα lnb ακόμα.

Καλημέρα παιδια

Εγινα μελος γιατι ειμαι ασχετος με τα δοορυφορικα αλλα και addicted με το skybox. Ημουν 5 χρονια στο νησι γυρισα τωρα μου λειπει και θελω να το εγκαταστησω εδω. Θελω οπωσδηποτε ομως να βλεπω ενα καναλι το at the races (astra 2) το οποιο λεγεται πως εκπεμπει απο μια πολυ δυσκολη δεσμη και απαιτειται ενα τεραστιο πιατο. Μενω στα νοτια προαστια (Γλυφαδα) και θα ηθελα να μου πειτε τελικα τι απαιτειται να εχω στην εγκατασταση (με ενα κοστος για το πιατο εκτος του κουτιου αυτο θα μου το στειλουν απεξω) για να πιανω αυτο το καναλι.

Οσοι θελετε να με βοηθησετε παρακαλω καντε το

Καλημέρα παιδια

Εγινα μελος γιατι ειμαι ασχετος με τα δοορυφορικα αλλα και addicted με το skybox. Ημουν 5 χρονια στο νησι γυρισα τωρα μου λειπει και θελω να το εγκαταστησω εδω. Θελω οπωσδηποτε ομως να βλεπω ενα καναλι το at the races (astra 2) το οποιο λεγεται πως εκπεμπει απο μια πολυ δυσκολη δεσμη και απαιτειται ενα τεραστιο πιατο. Μενω στα νοτια προαστια (Γλυφαδα) και θα ηθελα να μου πειτε τελικα τι απαιτειται να εχω στην εγκατασταση (με ενα κοστος για το πιατο εκτος του κουτιου αυτο θα μου το στειλουν απεξω) για να πιανω αυτο το καναλι.

Οσοι θελετε να με βοηθησετε παρακαλω καντε το

Καλοσώρισες.
δυστυχώς φίλε μου το κανάλι χρειάζεται πιάτο πάνω απο 5 μέτρα και κόστος μιλάμε για περίπου 15,000 ευρώ και βαλε. προτείνω ιντερνετ σύνδεση στο http://www.attheraces.com. νομίζω ότι θέλει συνδρομή και αναγνώριση αγγλικής ip. Αν θέλεις αγγλική IP ψαξε για application (υπάρχουν αρκετά στην αγορά και πολύ φθηνά) ή κάποιον Proxy αγγλικό.

δυστυχώς φίλε μου το κανάλι χρειάζεται πιάτο πάνω απο 5 μέτρα και κόστος μιλάμε για περίπου 15,000 ευρώ και βαλε. προτείνω ιντερνετ σύνδεση στο http://www.attheraces.com. νομίζω ότι θέλει συνδρομή και αναγνώριση αγγλικής ip. Αν θέλεις αγγλική IP ψαξε για application (υπάρχουν αρκετά στην αγορά και πολύ φθηνά) ή κάποιον Proxy αγγλικό.

Η συνδεση εχει καθυστερηση 30 δευτερολεπτα οποτε δεν με βολευει... Πρεπει να τα βλεπω τα ατια se real time. Για αναγνωριση αγγλικης ip δεν ισχυει πια αλλα ισχυε μεχρι καποτε...

Η συνδεση εχει καθυστερηση 30 δευτερολεπτα οποτε δεν με βολευει... Πρεπει να τα βλεπω τα ατια se real time. Για αναγνωριση αγγλικης ip δεν ισχυει πια αλλα ισχυε μεχρι καποτε...

σε καταλαβα τι θες να κανεις ατιμούλη!!! william hill οταν ποντάρεις πάνω απο 5 ευρώ νομίζω μπορείς να δεις την κούρσα live!

Και το θεμα συνεχιζεται....

Ψαχνοντας στο ιντερνετ ανακαλυψα πως στο Μαρκοπουλο μπορουν να δουνε το συγκεκριμενο καναλι που ανηκει στο Astra και λενε πως το βλεπουν με πιατο 2,40. Προσωπικα το εχω δει το καναλι εκει στο μαρκοπουλο. Μηπως δεν χρειαζεται τελικα 5 μετρα πιατο αλλα ενα πιατο 2,40?

Να διαβαστε

Εγκατάσταση Wave Frontier & κατόπτρου 2,40 για Hotbird - HellasSat & Astra 28 (Sky Digital Horse Rasing Channels ) για τον ΟΔΙΕ (Οργανισμό Ιπποδρομιών) στο Μαρκόπουλο (MSG)

και εχει και φωτο στο σατλεο στα αριστερα της αρχικης

Χαιρετω απαντες :ciao:

Λεω να αναβαθμιστω κι εγω με sky και να πεταξω τη νοβα στα σκουπιδια..
Ψαχνοντας το παρον thread, ειδα οτι πληροφοριες και συστασεις για πακετα, τιμες κλπ δινονται μεσω pm.
Αν λοιπον καποιο μελος ειχε την ευγενη καλωσυνη να με πληροφορησει σχετικα, θα το εκτιμουσα ιδιαιτερως :D

Απάντηση: Re: Πόσοι βλέπετε Sky Digital και από που το πήρατε?

Χαιρετω απαντες :ciao:

Ψαχνοντας το παρον thread, ειδα οτι πληροφοριες και συστασεις για πακετα, τιμες κλπ δινονται μεσω pm.
Αν λοιπον καποιο μελος ειχε την ευγενη καλωσυνη να με πληροφορησει σχετικα, θα το εκτιμουσα ιδιαιτερως :D

Και πολύ καλα θα κανεις και δεν θα το μετανιώσεις :award:

Και το θεμα συνεχιζεται....

Ψαχνοντας στο ιντερνετ ανακαλυψα πως στο Μαρκοπουλο μπορουν να δουνε το συγκεκριμενο καναλι που ανηκει στο Astra και λενε πως το βλεπουν με πιατο 2,40. Προσωπικα το εχω δει το καναλι εκει στο μαρκοπουλο. Μηπως δεν χρειαζεται τελικα 5 μετρα πιατο αλλα ενα πιατο 2,40?

Να διαβαστε

Εγκατάσταση Wave Frontier & κατόπτρου 2,40 για Hotbird - HellasSat & Astra 28 (Sky Digital Horse Rasing Channels ) για τον ΟΔΙΕ (Οργανισμό Ιπποδρομιών) στο Μαρκόπουλο (MSG)

και εχει και φωτο στο σατλεο στα αριστερα της αρχικης
Με 2.40 να έχεις τον 2B από Αθήνα το βλέπω κάτι παραπάνω από απίθανο. Δε ξέρω τι παίζει με το ΟΔΙΕ, ίσως κάποιος που ξέρει να μας διαφωτίσει.

Χαιρετω απαντες

Αν λοιπον καποιο μελος ειχε την ευγενη καλωσυνη να με πληροφορησει σχετικα, θα το εκτιμουσα ιδιαιτερως

´Ο,τι καλύτερο. Σε λίγο το sky θα σκάσει από τα πολλά HD. Έχουν αρχίσει να έχουν προβλήματα στο epg τους με τόσα κανάλια που εμφανίζονται κάθε μήνα.

Με 2.40 να έχεις τον 2B από Αθήνα το βλέπω κάτι παραπάνω από απίθανο. Δε ξέρω τι παίζει με το ΟΔΙΕ, ίσως κάποιος που ξέρει να μας διαφωτίσει.

´Ο,τι καλύτερο. Σε λίγο το sky θα σκάσει από τα πολλά HD. Έχουν αρχίσει να έχουν προβλήματα στο epg τους με τόσα κανάλια που εμφανίζονται κάθε μήνα.

Και που να δεις απο Φθινοπωρο που θα εχουμε και 3 καθαροαιμα 3D καναλια
Νικος

2Β στην Αθήνα βγάζεις και με 1,20. Τον 2D δεν βγάζεις με τίποτα.