Πόσοι βλέπετε Sky Digital και από πού το πήρατε;

Re: Πόσοι βλέπετε Sky Digital και από που το πήρατε?

Μιλας ομως για ποσους αγωνες τα σαββατοκυριακα ?
Ειχα τα αθλητικα και τα εκοψα.Τωρα αν κατι εχει αλλαξει ΟΚ παω πασο.
Παντως να βλεπω εναν αγωνα μονο και μονο για την καλη εικονα που εχει,
δεν το κανω,με ενδιαφερει και το αγωνισμα.Τωρα για πρεμιερ λιγκ θα ηθελα να βλεπω και αλλους αγωνες και οχι μονο μια την επιλογη ενος αγωνα το σαββατοκυριακο.

Αν συμπεριλάβεις το espn στο πακέτο σου έχεις τουλάχιστον 3 - 4 αγώνες κάθε αγωνιστικό Σ/Κ για Premiership, τουλάχιστον 1- 3 championship ή league one, τουλάχιστον 1 - 2 Ισπανικού πρωταθλήματος, 1- 2 Ιταλικού, 1 - 2 Γερμανικού πρωταθλήματος, 2 - 4 Σκωτσέζικου και τα μόνα που λείπουν είναι το Γαλλικό πρωτάθλημα και το μαγικό Ελληνικό!!! Επίσης έχει champions league, rugby, nascar, tennis, box κλπ κλπ κλπ. Θεωρώ ότι το πακέτο είναι αρκετά πλούσιο πακέτο στο οποίο η πολύ καλή ποιότητα εικόνας (HD), γραφικών, περιγραφών, στατιστικών και βέβαια δυνατότητα παρακολούθησης δωρεάν (προς το παρόν φυσικά) αγώνων σε 3D, νομίζω ότι είναι το καλύτερο πακέτο που υπάρχει πανευρωπαικά.

Τέλος για όλους του υπόλοιπους το skysports news HD είναι απίστευτο!

Αποφάσισα και εγω να κανω συνδρομη στον sky μια και αυτό τον χρόνο έχω την γυναίκα στο Λονδίνο. Έχω μια ερώτηση, η σύζυγος στο σπίτι της δεν έχει σταθερό τηλεφωνο. Αυτό είναι πρόβλημα για την ενεργοποίηση;; Διαφορετικά απο οτι ειδα απο τα προηγούμενα ποστ, φερνει πισω δεκτη & καρτα και κανω ενεργοποιηση απο ελλάδα με αποκρυψη, σωστά;

Αποφάσισα και εγω να κανω συνδρομη στον sky μια και αυτό τον χρόνο έχω την γυναίκα στο Λονδίνο. Έχω μια ερώτηση, η σύζυγος στο σπίτι της δεν έχει σταθερό τηλεφωνο. Αυτό είναι πρόβλημα για την ενεργοποίηση;; Διαφορετικά απο οτι ειδα απο τα προηγούμενα ποστ, φερνει πισω δεκτη & καρτα και κανω ενεργοποιηση απο ελλάδα με αποκρυψη, σωστά;
Δεν θα εχεις κανενα προβλημα.Απλως να αναφερει οτι δεν εχει σταθερο τηλεφωνο.

Aπο εδώ έχει αγοράσει κανενας ?
Θα εχεις να πληρωσεις ομως registration fee καθε χρονο (νομιζω 120 ευρω).
Συν, η τιμη δεν νομιζω να ειναι για το HD.

Δεν θα εχεις κανενα προβλημα.Απλως να αναφερει οτι δεν εχει σταθερο τηλεφωνο.

Thanks. Αν και επειδη έχω την εντύπωση πως θα μου τα ψαλλει αν την βάλω να κανει ενεργοποιηση εκείνη, θα τα κατεβάσει καλύτερα Ελλάδα να τα κάνω απο εδώ μέσω αγγλικού κινητού ή απόκρυψης.

βλέπω στο ίντερνετ και πολλά μαγαζιά που πουλάνε HD Digibox σε χαμηλότερες τιμές από αυτές των dealers, αλλά φοβάμαι μη την πατήσω πχ να ειναι δεσμευμένος ο δέκτης και αν μη γίνεται ενεργοποίηση καρτας κλπ...

Update! είχα τηλ επικοινωνία με το customer services. Ενεργοποίηση σου κάνουν χωρίς σταθερό τηλέφωνο, πληρώνεις όμως fee 25£. Εγκατάσταση μόνος μου χωρίς τεχνικό δεν την δέχονται, και θα την χρεωσουν 30£. επίσης δεν γίνεται να κανείς αίτηση online αφού δεν έχεις σταθερό και την κανείς μόνο τηλεφωνικά

Update! είχα τηλ επικοινωνία με το customer services. Ενεργοποίηση σου κάνουν χωρίς σταθερό τηλέφωνο, πληρώνεις όμως fee 25£. Εγκατάσταση μόνος μου χωρίς τεχνικό δεν την δέχονται, και θα την χρεωσουν 30£. επίσης δεν γίνεται να κανείς αίτηση online αφού δεν έχεις σταθερό και την κανείς μόνο τηλεφωνικά

Οταν ερθει ο τεχνικος του λες οτι θα την κανεις μονος σου,συνηθως το δεχονται.
Αιτηση κανεις online κανονικα με πιστωτικη και δινεις τα εκει στοιχεια.Τηλ. βαζεις αν εχεις το κινητο η το εκει σταθερο (δεν χρειαζεται για ενεργοποιηση).
Τωρα την ενεργοποιηση την κανεις απο εδω με ενα ωραιο τρικ.
http://www.saynoto0870.com/

Θα εχεις να πληρωσεις ομως registration fee καθε χρονο (νομιζω 120 ευρω).
Συν, η τιμη δεν νομιζω να ειναι για το HD.

Πηρα τηλεφωνο και η τιμη για το HD ειναι ......750!!! :firstprize:

Τελικα θα ριξω την παραγγελια στο skysatinternational και μαλιστα απορω που δεν το εχω κανει ακομη!!:BDBDG54:

To 'πα και το 'κανα !!

Για να δουμε τωρα ποσες μερες θα κανει να ερθει η παραγγελια .

To 'πα και το 'κανα !!

Πόσο σου πήγε σύνολο (από sky international φαντάζομαι), και με τι υπηρεσίες και εξοπλισμό? Στην τιμή περιλαμβάνεται και εγκατάσταση εξοπλισμού?

Πηγε συνολικα 594 ,από Skysatinternational και περιλαμβανει :

"This product includes sky viewing card only and its activation!
Extra services option home installation is only available for Vienna, Austria customers!!
Own account info : meaning you can get the account no, address, etc to manage the account yourself. You will own the card!"

Tι εννοεις εγκατασταση εξοπλισμου?

Τελος να ξαναρωτησω αν θα χρειαστω διπλο LNB ??? ή να κατσω με το μονο που ειμαι τωρα ?

To 'πα και το 'κανα !!

Καλορίζικο!
Από προσωπική εμπειρία, σε δυο βδομάδες περίπου θα βλέπεις sky. Όσον αφορά το διπλό LNb αν είναι εφικτό και μπορείς να κατεβασεις δυο καλώδια πρέπει να το βάλεις οπωσδήποτε..Εγώ μένω σε διαμέρισμα και αναγκαστικά παίζω με ένα lnb.
Κατά τ´άλλα θα χαρεί το μάτι σου hd :)

Καλορίζικο!
Από προσωπική εμπειρία, σε δυο βδομάδες περίπου θα βλέπεις sky. Όσον αφορά το διπλό LNb αν είναι εφικτό και μπορείς να κατεβασεις δυο καλώδια πρέπει να το βάλεις οπωσδήποτε..Εγώ μένω σε διαμέρισμα και αναγκαστικά παίζω με ένα lnb.
Κατά τ´άλλα θα χαρεί το μάτι σου hd :)

Τι θα κερδισω με το διπλο lnb ?

Δυο διαφορετικα tuners,
Ελεγα πολυτελεια σιγα μην το βαλω, Ε το εβαλα και δεν κανω χωρις αυτο.
Μπορεις να γραφεις δυο καναλια ταυτοχρονα και να βλεπεις γραμμενο υλικο στο δισκο σου. Μη σου φαινεται υπερβολη. Εχεις πολυυυυυυυ πραγμα να βλεπεις. Θα το χρειαστεις οπωσδηποτε. Και κατι ακομα. Αν τελικα αποφασισεις να εχεις 1 καλωδιο θα μπεις στο μενου του δεκτη και θα βαλεις την επιλογη single feed LNB αλλιως θα εχεις προβληματα.
Επισης για να μην σου κολαει ο δισκος βαλε το instant rewind στα 15 λεπτα αντι 30.
Καλως ορισες στην παρεα,
Nikos

Με το διπλό lnb θα μπορείς να βλέπεις ένα πρόγραμμα και ταυτόχρονα να γράφεις ένα άλλο στον σκληρό δίσκο του Sky HD box. Επίσης, υπάρχει και το sky anytime. Απο το ένα καλώδιο του lnb κατεβαίνουν updates του epg καθημερινά και απο το άλλο καλώδιο ειδικά τις πρώτες πρωινές ώρες - σύμφωνα με τον sky - κατεβαίνουν τα best off προγράμματα της εβδομάδας στον σκληρό σου δίσκο αυτόματα..

Λόγω διαμερίσματος κατεβάζω ενα καλώδιο. Single feed mode δηλαδή. Στο site του sky στο help-center προτείνουν να απενεργοποιούν οι χρήστες την λειτουργία anytime όταν υπάρχει lnb single.

Καλημέρα:a0210:

ΥΓ. Ο ilise πιο πάνω με πρόλαβε..Οι συμβουλές του αλλά και των άλλων φίλων του forum με βοήθησαν να βλέπω sky και να ξεφύγω απο την ζούγκλα της ελληνικής TV.

Last edited:

Με το διπλό lnb θα μπορείς να βλέπεις ένα πρόγραμμα και ταυτόχρονα να γράφεις ένα άλλο στον σκληρό δίσκο του Sky HD box. Επίσης, υπάρχει και το sky anytime. Απο το ένα καλώδιο του lnb κατεβαίνουν updates του epg καθημερινά και απο το άλλο καλώδιο ειδικά τις πρώτες πρωινές ώρες - σύμφωνα με τον sky - κατεβαίνουν τα best off προγράμματα της εβδομάδας στον σκληρό σου δίσκο αυτόματα..

Λόγω διαμερίσματος κατεβάζω ενα καλώδιο. Single feed mode δηλαδή. Στο site του sky στο help-center προτείνουν να απενεργοποιούν οι χρήστες την λειτουργία anytime όταν υπάρχει lnb single.

ΥΓ. Ο ilise πιο πάνω με πρόλαβε..Οι συμβουλές του αλλά και των άλλων φίλων του forum με βοήθησαν να βλέπω sky και να ξεφύγω απο την ζούγκλα της ελληνικής TV.

Δημητρη καλημερα,
Μου ηρθε ο λογαριασμος του μηνα κατα 3 ευρουλακια αυξημενος κατι που περιμεναμε δηλαδη ( ιρλανδεζικη καρτα) αλλα και παλι λεω χαλαλι δεν το αλλαζω με τιποτα ουτε με βασανιστηρια...:flipout:
Νικος

Και κατι ακομα που με προλαβε ο φιλος μας ο Δημητρης. Το anytime κανει καταπληκτικη δουλεια ιδιαιτερα σε premiere προβολες οπως documentaries & movies της τρεχουσας εβδομαδας. Επειδη ειμαι ταινιακιας θα σας πω ενα τρυκακι. Γραφω παντα μαζεμενες τις premiere ταινιες την Παρασκευη. Τουλαχιστο αυτο εκανα. Λαθος μου μεγαλο. Γιατι?
Διοτι κατεβαινουν στο anytime συνηθως το 90% των ταινιων οποτε ποιος ο λογος να καταπονω το κομματι του δισκου που μου αναλογει?
Τις κανω αμεσως copy απο το κομματι του sky στο δικο μου και τελος. Αν καποια δεν κατεβει απλα την κανω record εγω την επομενη μερα.
Επισης ο δισκος 1Τ που εβαλα στο κουτι μου ειναι απυθμενος. Εχω γραψει παπαδες και ειναι ακομα στο 91%. Και μιλαμε παντα για HD περιεχομενο.
Ουφ τα ειπα παλι και ησυχασα!~
Την καλημερα μου απο Θεσσαλονικη σε ολα τα παιδια.
Νικος

Δημητρη καλημερα,
Μου ηρθε ο λογαριασμος του μηνα κατα 3 ευρουλακια αυξημενος κατι που περιμεναμε δηλαδη ( ιρλανδεζικη καρτα) αλλα και παλι λεω χαλαλι δεν το αλλαζω με τιποτα ουτε με βασανιστηρια...:flipout:
Νικος

Μου στείλανε email να μ ενημερώσουν πως απο Σεπτέμβρη θα αυξηθεί η συνδρομή κατά 2,5 λίρες. Προς το παρόν η τσέπη..αντέχει την αύξηση. Έτσι όπως καλομάθαμε, δύσκολα θα το κόψουμε!

Οταν ερθει ο τεχνικος του λες οτι θα την κανεις μονος σου,συνηθως το δεχονται.
Αιτηση κανεις online κανονικα με πιστωτικη και δινεις τα εκει στοιχεια.Τηλ. βαζεις αν εχεις το κινητο η το εκει σταθερο (δεν χρειαζεται για ενεργοποιηση).
Τωρα την ενεργοποιηση την κανεις απο εδω με ενα ωραιο τρικ.
http://www.saynoto0870.com/

Ναι μαλλον δεν εγινα κατανοητος. Μπορείς να κάνεις αίτηση online οταν δεν εχεις σταθερό, θεωρούν όμως δεδομένο ότι οταν ε´ρθουν να κάνουν την εγκατάσταση πως θα έχεις. Αν δεν έχεις σου λένε πως πρέπει να πληρώσεις 25λιρες για τον δεκτη και 30 λιρες για τον τεχνικό γιατί η εντελώς δωρεαν προσφορά του δεκτη - εγκατάστασης ισχύει μόνο αν αυτος είναι συνδεδεμένος σε τηλεφωνική γραμμη για 12 μηνες (προφανώς κάτι κερδίζουν μεσω interactive services). Η κυρία στην τηλεφωνική εξυπηρέτηση οταν της είπα οτι δεν έχω ούτε θέλω landline μου είπε πως θα πρέπει να προχωρήσουμε σε αιτηση τηλεφωνικά για να μην υπάρχουν αυτά τα μπλεξιματα με τις extra χρεώσεις που ανέφερα. Σαφώς και αν κανεις ονλινε αιτηση με την πιστωτική σου και το αγγλικό κινητό σου θα την δεχθούν. Απλά όταν έρθει ο τεχνικός θα έχεις ένα νταβαντουρι για την τηλεφωνική γραμμή (θα επικοινωνησει με το customer service να τους πει πως δεν θέλεις - εχεις τηλεφωνο και αυτοί θα σε χρεώσουν με τα εξτρα για το box και την εγκατάσταση). Επίσης όταν της ζήτησα να κάνω μόνος την εγκατάσταση μου είπε οτι πρέπει να είναι σιγουροι πως όλα "δουλευουν" εντάξει για να μην υπάρχουν παραπονα, τωρα αν έρθει και του πεις να φύγει και το δεχτεί αυτό δεν το γνωρίζω.....