Πόσοι βλέπετε Sky Digital και από πού το πήρατε;

Re: Πόσοι βλέπετε Sky Digital και από που το πήρατε?

Πριν απο λιγο ελαβα το παρακατω email απο το skysatinternational :

" Your Sky Viewing Card and Sky HD box have been posted via Parcel2Go, you can track it on http://www.parcel2go.com the reference number is P2G41746**. "

οπου κ να βαλω ομως το reference number δεν μου το βρισκει ..

Τα φωτα σας παιδια!!

Υ.Γ εστειλα email στο skysatinternational.com και η απαντηση ηταν ΑΜΕΣΗ !! μου ειπαν οτι μεχρι αυριο θα φαινονται οι πληροφοριες για το tracking.

Aντε να δουμε ...Θα λιώσω το Σ/Κ !!!

Last edited:

Πριν απο λιγο ελαβα το παρακατω email απο το skysatinternational :

" Your Sky Viewing Card and Sky HD box have been posted via Parcel2Go, you can track it on http://www.parcel2go.com the reference number is P2G41746**. "

οπου κ να βαλω ομως το reference number δεν μου το βρισκει ..

Τα φωτα σας παιδια!!

βάλε τον κωδικό σου εδώ
https://www.parcel2go.com/palletforce-parcel-tracking.aspx

Μου ειπαν να βαλω το reference number εδω:

https://www.parcel2go.com/parcelforce-parcel-tracking.aspx

αλλα απο αυριο θα μπορω να δω σχετικες πληροφοριες.

Αν σου είπαν απο αύριο πιθανών το δώσαν αργά απόψε το πακέτο και απο αύριο θα αρχίσει το tracking. Πάντως απέφυγε να παρακακολουθείς καθημερινά τη πορεία του γιατί θα στραβώσεις. εγώ όταν περίμενα την αποστολή, έκανε βόλτες όλη την ευρώπη γιατί ερχότανε με φορτηγό και απο την Γερμανία πήγαινε βέλγιο, απο το βελγιο στην Ιταλία κλπ κλπ κλπ!

Ωχ ..καλα που μου το ειπες ..
Ναι το εδωσαν αργα αποψε.
Τουλαχιστον λες θα το εχω εδω μεχρι την Παρασκευη ?

Ωχ ..καλα που μου το ειπες ..
Ναι το εδωσαν αργα αποψε.
Τουλαχιστον λες θα το εχω εδω μεχρι την Παρασκευη ?

τι να σου πω, εξαρταται με τι το έχουν στείλει. αν το στειλανε αεροπορικος θα το εχεις μεθαυριο, αν το στειλανε με φορτηγό θα το έχεις την άλλη εβδομαδα. Κριμα παντως γιατι εγω παω την Πέμπτη στο νησί και επιστρέφω την άλλη τρίτη, αν το ήξερα θα σου το έφερνα εγώ. :BDGBDGB53:

τι να σου πω, εξαρταται με τι το έχουν στείλει. αν το στειλανε αεροπορικος θα το εχεις μεθαυριο, αν το στειλανε με φορτηγό θα το έχεις την άλλη εβδομαδα. Κριμα παντως γιατι εγω παω την Πέμπτη στο νησί και επιστρέφω την άλλη τρίτη, αν το ήξερα θα σου το έφερνα εγώ. :BDGBDGB53:

Μολις ειδα το πρωτο tracking info..:a0210:
Status Date Current Status Signatory/Depot Additional Details
08/09/2010 08:00:00 SKELETON CON ADD WDM Online OUTWARD OE

To exουν στειλει με ParcelForce Express οποτε σε 3 ημέρες το πολύ θα το εχω παραλάβει ..

Αν το ηξερα μπορει και να πηγαιναμε και παρεα μια βολτα..Σε ευχαριστώ πολύ...

Μολις ειδα το πρωτο tracking info..:a0210:

To exουν στειλει με ParcelForce Express οποτε σε 3 ημέρες το πολύ θα το εχω παραλάβει ..

Αν το ηξερα μπορει και να πηγαιναμε και παρεα μια βολτα..Σε ευχαριστώ πολύ...

Η αναμονη σκοτωνει :violent-smiley-030: αλλα αξιζει τον κοπο!
Καλως να το δεχτεις το κουτι σου!
Νικος

δε μου λέτε, αν χρειαστεί κάποια αλλαγή καρτών ο skysatinternational αναλαμβάνει να στείλει την καινούργια κάρτα ??

πάντως ακούγεται ότι το σκαϊ κάνει έλεγχο για τα κουτια που είναι συνδεδεμενα με τηλ γραμμή και πράττει ανάλογα...

δε μου λέτε, αν χρειαστεί κάποια αλλαγή καρτών ο skysatinternational αναλαμβάνει να στείλει την καινούργια κάρτα ??

"What if Sky Tv changes their Viewing Cards?

Answer

Sky only change the Viewing Cards to improve the technical standard or once the existing ones have been hacked and pirated Sky Viewing Cards have become available. If that happens, you will receive your replacement card well in advance. However as we do not charge annual fees you will be charged for this service."

http://www.skysatinternational.com/...r-viewing-cards&option=com_quickfaq&Itemid=68

Ετσι οπως παει με βλεπω να παραλαμβανω τελη της αλλης εβδομαδας :-(

08/09/2010 17:33:36 PARCEL TRACK OUT GREECE OFFICE OF ORIGINBirmingham Depot
09/09/2010 01:03:06 PARCEL TRACK IN INTERNATIONAL HUB

Eπιτέλους σήμερα πρωί-πρωί ελαβα το δεμα με τον δεκτη και την καρτα , τον συνδεσα και ολα ειναι ΟΚ .

Ο δεκτης ειναι ο Amstrad DRX890-C .

Ερωτήσεις τώρα :

1) Moυ ζηταει pin σε καποια καναλια , ξέρετε πως μπορω να το αφαιρεσω?
2) Πρεπει να ζητησω καποιες συγκεκριμενες πληροφοριες απο το Skyinternational.com για το my account info ,ώστε να μπορεσω να φτιαξω account στο sky.com ? (ονομα,διευθυνση κ.λ.π?)
3) Πως μπορω να ενεργοποιησω το Sky 3d?

Eπιτέλους σήμερα πρωί-πρωί ελαβα το δεμα με τον δεκτη και την καρτα , τον συνδεσα και ολα ειναι ΟΚ .

Ο δεκτης ειναι ο Amstrad DRX890-C .

Ερωτήσεις τώρα :

1) Moυ ζηταει pin σε καποια καναλια , ξέρετε πως μπορω να το αφαιρεσω?
2) Πρεπει να ζητησω καποιες συγκεκριμενες πληροφοριες απο το Skyinternational.com για το my account info ,ώστε να μπορεσω να φτιαξω account στο sky.com ? (ονομα,διευθυνση κ.λ.π?)
3) Πως μπορω να ενεργοποιησω το Sky 3d?

Καλορίζικος!

1) Νομίζω δεν μπορείς να το αφαιρέσεις..θα πρέπει να βάζεις τα 4 τελευταία ψηφία της κάρτας σου.

2) Να τους υπενθυμίσεις μέσω e-mail να σου τα στείλουν. Τουλάχιστον στην περίπτωσή μου, τα έστειλαν αμέσως..

3) Πρέπει να έχεις TV 3D. Αν ναι, τους παίρνεις τηλέφωνο - με απόκρυψη πάντα - τους λες το μοντέλο 3D τηλεόρασης και τον κωδικό πελάτη του sky και σε ενεργοποιούν αμέσως.

Καλές θεάσεις :a0210:

Καλορίζικος!

1) Νομίζω δεν μπορείς να το αφαιρέσεις..θα πρέπει να βάζεις τα 4 τελευταία ψηφία της κάρτας σου.

2) Να τους υπενθυμίσεις μέσω e-mail να σου τα στείλουν. Τουλάχιστον στην περίπτωσή μου, τα έστειλαν αμέσως..

3) Πρέπει να έχεις TV 3D. Αν ναι, τους παίρνεις τηλέφωνο - με απόκρυψη πάντα - τους λες το μοντέλο 3D τηλεόρασης και τον κωδικό πελάτη του sky και σε ενεργοποιούν αμέσως.

Καλές θεάσεις :a0210:

1) ok , ευχαριστώ

2) οκ και αυτο ,τους το υπενθυμισα και μου τα εστειλαν αμέσως..

3) Εχω 3D ΤV ,αλλα δυστυχως εχω προβλημα με το να μιλησω αγγλικα :blush: ,
Υπάρχει καποιος να βοηθήσει σε αυτο το κομμάτι?

Να ρωτησω επισης , με κατοπρο 1,80 που εχω πως μπορω να καταλαβω αν πιανω το maximum αυτων που μπορω να πιάσω ?

Πειτε μερικά καναλια να δοκιμάσω .

Τέλος να σας ευχαριστήσω όλους για τις πληροφοριες και την βοηθεια.

Καλό χειμώνα να έχουμε με πολυυυυυ HD και 3D ,οσονούπω !!!

Ρε παιδιά έφερε σήμερα η γυναίκα μου το skybox (amstrad). Ενώ αναγνωρίζει το epg δεν μου δείχνει εικονα. Βγάζει no satellite signal received και έχει ένα νούμερο 28... Υπόψη έβγαλα το lnb από το diseqc και το έβαλα καρφί στο skybox, επίσης στο tab signal μου βγάζει σχετικά καλό strength και quality και signal lock ok

Λύση: το πρόβλημα ήταν το ότι δεν είχα συνδεδεμένο δεύτερο καλώδιο. Χρειάζεται να μπεις στο κρυφό service menu πατώντας service 0 0 1 select και επιλογή single feed mode στο on

Καλοριζικος κ ο δικος σου :-) Για λεγε τι βγαζεις απο τα δυσκολα καναλια ?