Πόσοι βλέπετε Sky Digital και από πού το πήρατε;

Re: Πόσοι βλέπετε Sky Digital και από που το πήρατε?

δηλαδη τα 549 ευρω ειναι μονο για τον δεκτη και την καρτα χωρις ουτε μηνα συνδρομης αν καταλαβα καλα? μπορω να πληρωνω με χρεωστικη καρτα visa electron αντι για πιστωτικη? η δεν την δεχεται αν γνωριζετε...

κατι ακομα διαβασα οτι ειαι στον δορυφορο αστρα 2, με πιατο 1 μετρο μορω να το πιασω? τωρα το πιατο μου κοιταει hotbird, αρα η λυση ειναι μονο δευτερο πιατο?

Last edited:

δηλαδη τα 549 ευρω ειναι μονο για τον δεκτη και την καρτα χωρις ουτε μηνα συνδρομης αν καταλαβα καλα? μπορω να πληρωνω με χρεωστικη καρτα visa electron αντι για πιστωτικη? η δεν την δεχεται αν γνωριζετε...

Καλα καταλαβες .
Σχετικα με την καρτα καλυτερα να ρωτησεις απευθειας το skysatinternational

κατι ακομα διαβασα οτι ειαι στον δορυφορο αστρα 2, με πιατο 1 μετρο μορω να το πιασω? τωρα το πιατο μου κοιταει hotbird, αρα η λυση ειναι μονο δευτερο πιατο?

Nαι , θα χρειαστεις δευτερο πιατο τουλαχιστον 1,20+

Σαφως χρειαζεσαι δευτερο τουλαχιστο οπως σου εγραψε ο φιλος παραπανω. Και μαλιστα αν θελεις να εκμεταλευτεις πληρως τις ικανοτητες του HD box να κατεβασεις και 2 καλωδια απο το LNB σου ( twin)
Nikos

Παιδιά,
Είμαι καινούργιος στο Site και χρειάζομαι τη βοήθεια και γνώση σας. Θέλω και εγώ να βάλω SKY αλλά έχω κάποιες ερωτήσεις. Δεν θα μπορούσα να πάρω ένα digibox απο ένα κατάστημα στη Βρετανία όπως το thedigiboxshop (500GBAmstrad DRX890 Sky+HD Box στις £199) οι οποίοι το στέλνουν με UPS στην Ευρώπη, και να παρω απο το sky μια κάρτα με διεύθυνση φίλου στη Βρετανία, χωρίς τηλεφωνική γραμμή και ενεργοποίηση απο Ελλάδα (με απόκρυψη)? Με αυτό το τρόπο δεν θα βγει πιο φτηνά?? Επίσης ειναι κανένας απο εσάς απο Θεσσαλονίκη ώστε να με συμβουλέψετε σχετικά με τη κεραία που μπορεί να χρειαστώ?
Ευχαριστώ εκ`των προτέρων για τις απαντήσεις σας και ελπίζω να ακούσω απο κάποιον απο εσας σύντομα.

Το κουτί που θα φέρεις στην Ελλάδα πως ακριβώς θα πάρει τηλέφωνο στην Αγγλία, διότι η ενεργοποίηση γίνεται από το ίδιο το κουτί.

αυτό γίνεται και με dialer αλλά η όλη διαδικασία σε σχέση με τα λεφτά που θα γλυτώσεις δεν αξίζει το κόπο...

Η skysatinternational το έχει στα 549ε + 50ε, μαζί με τα μεταφορικά περίπου στα 650ε…σωστά? Εάν πάρω το digibox από Βρετάνια στα περίπου 250ε με τα μεταφορικά και τη κάρτα δωρεάν (αφού το SKY δεν χρεώνει τη κάρτα) δεν θα βγει πολύ πιο φτηνά? Το digibox χρειάζεται να είναι συνδεδεμένο με τηλεφωνική γραμμή μόνο όταν το παίρνει κάποιος κατευθείαν από το SKY, γι`αυτό και δεν χρεώνουν, σωστά? Έτσι δεν είναι βρε παιδία ή κάνω λάθος? Αυτό που με ανησυχεί είναι ότι αφού είναι τόσο απλό και πιο φτηνό πως δεν το κάνουν οι περισσότεροι? Μήπως δεν υπολογίζω κάτι σωστά???? Αυτό αναρωτιέμαι!

Το digibox δεν χρειάζεται να είναι ειναι συνδεδεμενο με την τηλεφωνική γραμμή για να γίνει ενεργοποίηση. Το ζήτημα είναι πως δεν θα παρεις ούτε την κάρτα χωρίς διεύθυνση στην Αγγλία. Τώρα αφου έχεις φίλο στην Αγγλία πες του να κάνει καινουργια σύνδεση στο όνομα του χωρίς τηλεφωνική γραμμή. Θα χρειαστέι να πληρώσει μόνο 30λίρες για τον τεχνικό και 25 λίρες για το skybox. Θα έρθει ο τεχνικός θα του κάνει την εγκατάσταση (10 λεπτά υπόθεση) και μετά θα στα κάνει όλα πακέτο για Ελλάδα.

Last edited:

παιδια επειδη σιγα σιγα ανακαλυπτω οτι ζω σε αλλον πλανητη απο αρκετους εδω μεσα θα ηθελα τα φωτα σας!!! ειχα την εντυπωση οτι ως συνδομητης νοβα ειμαι πληρως καλυμενος απο ποικιλια καναλιων και απο διαθεσιμη ποιοτητα εικονας για την ελλαδα..! (τρομαρα μου!!). διαβασα αρκετα post εδω και μπηκα και στο επισημο site του sky μπορω ανετα να πω οτι....ζηλευω!!!
το πιατο που χρησιμοποιω για nova ειναι 1,20 ,μενω κεντρικη ελλαδα, κοντα στην λαμια, ο χρονος συμβολαιου με nova εληξε οποτε μπορω να το διακοψω ανα πασα στιγμη! βλεπω στο site του sky οτι ειναι σε προσφορα ο hd αποκωδικοποιητης με full pacjage για 52 λιρες (εκτος αν κανω κατι λαθος!) μα πραγματικα ειμαι ασχετος σχετικα με το πως το παραγγελνω, με το ποιος κανει την εγκατασταση με το αν μπορω να χρησιμοποιησω το υπαρχον πιατο! (διαβαζω σε διαφορα post σας για τηλεφωνα απο αποκρυψη κ.τ.λ. και εχω μπερδευτει αρκετα!) το ξερω οτι ζηταω πολλα και κυριως οτι σας τρωω τον χρονο που θα μπορουσατε να διαθεσετε στο ''serfαρισμα'' μεταξυ των καναλιων του sky αλλα αν καποιος βοηθησει θα του ειμαι υποχρεωμενος!!!

παιδια επειδη σιγα σιγα ανακαλυπτω οτι ζω σε αλλον πλανητη απο αρκετους εδω μεσα θα ηθελα τα φωτα σας!!! ειχα την εντυπωση οτι ως συνδομητης νοβα ειμαι πληρως καλυμενος απο ποικιλια καναλιων και απο διαθεσιμη ποιοτητα εικονας για την ελλαδα..! (τρομαρα μου!!). διαβασα αρκετα post εδω και μπηκα και στο επισημο site του sky μπορω ανετα να πω οτι....ζηλευω!!!
το πιατο που χρησιμοποιω για nova ειναι 1,20 ,μενω κεντρικη ελλαδα, κοντα στην λαμια, ο χρονος συμβολαιου με nova εληξε οποτε μπορω να το διακοψω ανα πασα στιγμη! βλεπω στο site του sky οτι ειναι σε προσφορα ο hd αποκωδικοποιητης με full pacjage για 52 λιρες (εκτος αν κανω κατι λαθος!) μα πραγματικα ειμαι ασχετος σχετικα με το πως το παραγγελνω, με το ποιος κανει την εγκατασταση με το αν μπορω να χρησιμοποιησω το υπαρχον πιατο! (διαβαζω σε διαφορα post σας για τηλεφωνα απο αποκρυψη κ.τ.λ. και εχω μπερδευτει αρκετα!) το ξερω οτι ζηταω πολλα και κυριως οτι σας τρωω τον χρονο που θα μπορουσατε να διαθεσετε στο ''serfαρισμα'' μεταξυ των καναλιων του sky αλλα αν καποιος βοηθησει θα του ειμαι υποχρεωμενος!!!

Δεν συγκρινονται σε καμμια περιπτωση Nova και sky ουτε σε υπηρεσιες ουτε σε ποιοτητα υπηρεσιων.
Αναλογα με το τι χρειαζεσαι εχειε αρκετα πακετα να επιλεξεις.
Με 52 pounds περιπου εχεις το πληρες πακετο (sky world) το οποιο εχει τα παντα. Να μην μιλησω για τα περιπου 50 καναλια HD ουτε για το sky 3D.
Οσο για το πως θα κανεις τη συνδρομη μην ανησυχεις ειναι πανευκολο. Ασε να βγαλουν αλλοι το φιδι απο την τρυπα (www.skysatinternational.com). Θα πληρωσεις κουτι + καρτα και 45 λιρες ακομα για να ελεγχεις τον λογαριασμο σου μονος σου και εισαι κυριος.
Οσο για το πιατο σου στην περιοχη που εισαι κατα πασα πιθανοτητα εισαι μια χαρα. Αν θελεις να χρησιμοποιησεις το ιδιο μπορεις αλλα θα πρεπει να του αλλαξεις προσανατολισμο (αν ειναι σταθερο) στις 28Ε απο 13Ε που το ειχες πριν βλεποντας Nova.
Θα σε συμβουλευα επισης να βαλεις twin LNB ωστε να κατεβασεις δυο καλωδια και να χρησιμοποιεις ολες τις δυνατοτητες του κουτιου σου. Οχι απαραιτητο αλλα θα σου φανει πολυ χρησιμο αν τελικα το κανεις.
Νικος

1. Μπορεί να μας πει κάποιος απο την περιοχή της Αθήνας που εχει SKY HD εάν μπορεί να βλέπει το κανάλι Skynews HD ;;;;;;;
εχω πιάτο 1,20χ140 tecatel κέντρο 28,5 και παράκεντρο στις 19,2.

2. Επίσης εχουν εμφανιστεί εστω και σε δοκιμαστική εκπομπη τα ITV3 kai ITV4 ;;;;

1. Μπορεί να μας πει κάποιος απο την περιοχή της Αθήνας που εχει SKY HD εάν μπορεί να βλέπει το κανάλι Skynews HD ;;;;;;;

2. Επίσης εχουν εμφανιστεί εστω και σε δοκιμαστική εκπομπη τα ITV3 kai ITV4 ;;;;

1.Με πιάτο 1.80 παραβολικό το πιάνω το Skynews HD.Δεν ξέρω τι γίνεται με μικρότερα πιάτα.

2.Δεν γνωρίζω για δοκιμαστικές συχνότητες, αλλά στις ονομαστικές δεν τα βλέπω.

Απάντηση: Re: Πόσοι βλέπετε Sky Digital και από που το πήρατε?

Ανοίγει κανονικά το καναλι..Οσο για τα ITV3,4 Στο 3 εχω καμπανα σημα ενω στο 4 εχω ψιλοσπασιματα ισως από τον ανεμο

Εγώ από Βριλήσσια με πιάτο gibertini op120 πιάνω skynews HD χωρίς κανένα πρόβλημα. Το Itv3,4 δεν έχουν εμφανιστεί ακόμα στο epg. 15 Ιουνίου παίζουν επίσημα και τώρα παίζουν δοκιμαστικά αλλά δεν έχω δέκτη να τα κατεβάσω.

Και εγω με πιατο 1,80 πιανω το Skynews HD αλλα οχι τα ΙΤV3,4

Και εγω με πιατο 1,80 πιανω το Skynews HD αλλα οχι τα ΙΤV3,4

Μιλάμε για τα HD itv3 & 4 που δεν έχουν εμφανισθεί ακόμα στο epg του skybox. Με άλλο δέκτη θα τα κατεβάζεις μια χαρά...

τελικά βρήκα συγγενή στην αγγλία με φουλ πακέτο, θα καταφέρω λέτε να ενεργοποιήσω την υπηρεσία multiroom και να φέρω τη κάρτα Ελλάδα ?

Τα itv3,4 HD θα τα πιάσεις με το που εμφανιστούν στο epg

Tελεια ...ευχαριστα νεα!!
Αντε και τo BBC HD σιγα σιγα ! !!!:a0210:

τελικά βρήκα συγγενή στην αγγλία με φουλ πακέτο, θα καταφέρω λέτε να ενεργοποιήσω την υπηρεσία multiroom και να φέρω τη κάρτα Ελλάδα ?

καμία συμβουλή κανείς ?