Πόσοι βλέπετε Sky Digital και από πού το πήρατε;

Re: Πόσοι βλέπτε Sky Digital και από που το πήρατε?

Κάποιο λάκο έχει η φάβα ...

Στο http://www.sky.com/portal/site/skycom/skyproducts/skytv/pricesandpackages οι τιμές είναι ξεκάθαρες. 47 λίρες το world package και +10 λίρες για τα HD. Είναι φανερό ότι στο λογαριασμό σου χρεώνεσαι με ισοτιμία λίρας - ευρώ στο 1,475 περίπου, ενώ η σημερινή ισοτιμία είναι στο 1,05. Κάποιος σας κλέβει, και δε νομίζω να είναι το sky αλλά η πιστωτική. Ακόμα κι αν όταν αρχίσατε τη συνδρομή η ισοτιμία ήταν αυτή, θα έπρεπε κάθε μήνα να αλλάζει και όχι να παραμένει η ίδια.

Εχεις απολυτο δικιο αλλα οι χρεωσεις γινονται απευθειας απο τον sky. Η τραπεζα απλα χρεωνει στον πελατη το ποσο που της χρεωνει ο sky καθε μηνα. Ωστοσο you have got a point so κανω ερωτημα αμεσως στο sky και επανερχομαι.
Νικος

Απάντηση: Πόσοι βλέπτε Sky Digital και από που το πήρατε?

Μήπως έχεις το Ιρλανδικό πακέτο;
Αν θυμάμαι καλά, οι τιμές σε ευρώ είναι πιο τσιμπημένες από ότι σε λίρες.
Νομίζω πως χρεώνουν σε fix ισοτιμία αν επιλεγεί η χρέωση σε ευρώ...

Re: Απάντηση: Πόσοι βλέπτε Sky Digital και από που το πήρατε?

Μήπως έχεις το Ιρλανδικό πακέτο;
Αν θυμάμαι καλά, οι τιμές σε ευρώ είναι πιο τσιμπημένες από ότι σε λίρες.
Νομίζω πως χρεώνουν σε fix ισοτιμία αν επιλεγεί η χρέωση σε ευρώ...

Ναι εχω την ιρλανδεζικη καρτα. Αν ομως ειναι τοσο μεγαλη η διαφορα πρεπει να τα βαλω κατω και να δω αν συμφερει η καταργηση της παρουσας καρτας και η αγορα νεας με ολα τα κακα που θα φερνει μαζι της οπως το ετησιο νταβατζιλικι το οποιο ομως θα ειναι μικροτερο απο τη μηνιαια διαφορα λογω της ισοτιμιας σημερα. Φυσικα δεν ξεχναμε και το κοστος αγορας της νεας καρτας.
Απο την αλλη ποιος ξερει αν η ισοτιμια αλλαξει παλι? Στις οικονομιες τιποτα δεν εχει σταθερη βαση και προβλεψη!
:violent-smiley-030:

Last edited:

Είναι λογικό οι τιμές του ιρλανδικού πακέτου να μην έχουν πέσει, αφού όταν πρωτοξεκίνησε ορίστηκαν με την τότε ισοτιμία και έχουν ανέβει σύμφωνα με το πληθωρισμό.
Είναι κανείς εδώ που να πληρώνει σε λίρες μέσω ελληνικής πιστωτικής κάρτας; Έχω βρει διεύθυνση φίλου στο Μάντσεστερ, και μένει μόνο να ξεκαθαρίσω το θέμα της πληρωμής σε λίρες.

Εγώ πάντως που πληρώνω SkyUK μαζί με HD + mutv + Setanta sports κάθε μήνα είναι διαφορετική η χρέωση, βάση της ισοτιμίας που υπάρχει εκείνη την ημέρα.
Για παράδειγμα
10/10/2008 Χρέωση 16,77€ SETANTA SPORTS
16/10/2008 Χρέωση 81,01€ Full Sky
10/11/2008 Χρέωση 16,03€ SETANTA SPORTS
14/11/2008 Χρέωση 74.63€ Full Sky
08/12/2008 Χρέωση 15,00€ SETANTA SPORTS
16/12/2008 Χρέωση 70,56€ Full Sky

Αυτά είναι ακριβώς οι τιμές που μου έχουν χρεωθεί τους 3 τελευταίους μήνες.

Είναι λογικό οι τιμές του ιρλανδικού πακέτου να μην έχουν πέσει, αφού όταν πρωτοξεκίνησε ορίστηκαν με την τότε ισοτιμία και έχουν ανέβει σύμφωνα με το πληθωρισμό.
Είναι κανείς εδώ που να πληρώνει σε λίρες μέσω ελληνικής πιστωτικής κάρτας; Έχω βρει διεύθυνση φίλου στο Μάντσεστερ, και μένει μόνο να ξεκαθαρίσω το θέμα της πληρωμής σε λίρες.

Χτες βραδυ ειχα και την επισημη απαντηση στο ερωτημα που εκανα στο sky προχτες.
Αντιγραφω απο την απαντηση. Τους ρωτησα επισης για το Ch4HD και διαθεσιμοτητα στους ROI customers,

Thank you for your email about some of the Sky.com facilities available to ROI customer's.

We currently have no plans for Ch4HD becoming available in ROI, however again this is currently being looked into and may be release in the future.

I can advise that your monthly billing is updated every year and is not based on current rates.

Ρε παιδιά,
Υπάρχει κανένας που να αναλαμβάνει εγκατάσταση Sky εδώ στην Μπανανία;
Τα γνωστά ελληνικά κανάλια τα δείχνει το Sky;

Ρε παιδιά,
Υπάρχει κανένας που να αναλαμβάνει εγκατάσταση Sky εδώ στην Μπανανία;
Τα γνωστά ελληνικά κανάλια τα δείχνει το Sky;

Καλημερα και Χρονια Πολλα.
Αν εχεις το κουτι και την καρτα τοτε η εγκατασταση δεν διαφερει απο οποαδηποτε αλλη. Αυτο που εχω να σου προτεινω ειναι να επιλεξεις σταθερο πιατο για τη θεση 28,2 και twin lnb feed για το κουτι για να εκμεταλευτεις πληρως τις δυνατοτητες του δεκτη.
Νικος

Μόλις μου ήρθε η πρώτη χρέωση από Sky στην πιστωτική...
SKY SUBSCRIPTION -->62,77 GBP --> 69,71 -bye-:guitarist::guitarist::guitarist:

Να ενημερώσω εδώ για την εμπειρία μου με ένα από τα καταστήματα που μεσολαβούν για την αγορά συνδρομής Sky UK. Όταν αναφέρθηκε πάνω στη συνομιλία με τον ιδιοκτήτη του καταστήματος πως η συνδρομή θα μπει σε dreambox για κοινή χρήση, μου δήλωσε ορθά - κοφτά πως δεν μου πουλάει!!! Ομολογώ πως με παραξένεψε πολύ. Συμβουλή λοιπόν: μην αναφέρετε τίποτα περί dreambox κτλ γιατί φαίνεται μερικοί την έχουν δει κάπως με αυτή τη μπίζνα.

Να ενημερώσω εδώ για την εμπειρία μου με ένα από τα καταστήματα που μεσολαβούν για την αγορά συνδρομής Sky UK. Όταν αναφέρθηκε πάνω στη συνομιλία με τον ιδιοκτήτη του καταστήματος πως η συνδρομή θα μπει σε dreambox για κοινή χρήση, μου δήλωσε ορθά - κοφτά πως δεν μου πουλάει!!! Ομολογώ πως με παραξένεψε πολύ. Συμβουλή λοιπόν: μην αναφέρετε τίποτα περί dreambox κτλ γιατί φαίνεται μερικοί την έχουν δει κάπως με αυτή τη μπίζνα.

Φυσικα γιατι κοινη χρηση σημαινει οτι χανει εν δυναμει πελατες. Μακρια απο Ελληνες λαμογια. Καλυτερα απο εξωτερικο ασε που θα βγει και φτηνοτερα.-bye-

Εγώ πάντως που πληρώνω SkyUK μαζί με HD + mutv + Setanta sports κάθε μήνα είναι διαφορετική η χρέωση, βάση της ισοτιμίας που υπάρχει εκείνη την ημέρα.
Για παράδειγμα
10/10/2008 Χρέωση 16,77 SETANTA SPORTS
16/10/2008 Χρέωση 81,01 Full Sky
10/11/2008 Χρέωση 16,03 SETANTA SPORTS
14/11/2008 Χρέωση 74.63 Full Sky
08/12/2008 Χρέωση 15,00 SETANTA SPORTS
16/12/2008 Χρέωση 70,56 Full Sky

Αυτά είναι ακριβώς οι τιμές που μου έχουν χρεωθεί τους 3 τελευταίους μήνες.
Ετσι είναι foxbyte, αλλά νομιζω οτι οι τράπεζες για τη μετατροπή δεν παίρνουν ακρβως το rate που ισχύει εκείνη την ημέρα διεθνώς, αλλά κάθε κάρτα εκδίδει ένα δικό της δελτίο ισοτιμιών με το ευρώ (να βγάλουν κι αυτές κάτι). Μετά η τράπεζα σου βάζει κι ένα "καπέλο" που είναι μεχρι 2% ή και λίγο παραπάνω για τον κόπο της μετατροπής και έτσι προκύπτει το τελικό ποσό, διαφορετικό κάθε μήνα. Αυτά όλα φαίνονται στο παράρτημα συνήθως των όρων της πιστωτικής μας και φυσικά διαβάζονται μόνο με μεγάλη λούπα.

Μετά από μία έρευνα στους έλληνες dealers Sky Digital, που είχαν μία διακήμανση για δέκτη HD + κάρτα + μεσολάβηση για διεύθυνση Αγγλίας από 550 ως 1100 (!!!) ευρώ, κατέληξα σε κατάστημα από internet. Τελικό ποσό για μεταχειρισμένο HD δέκτη + κάρτα + μεσολάβηση = 376 λίρες (δηλαδή 420 ευρώ), και 70 λίρες για κάθε επιπλέον χρόνο για την διαχείρηση της διεύθυνσης, ενώ αν θέλετε καινούριο HD δέκτη (και όχι μεταχειρισμένο) είναι +120 λίρες.

Μπορω να κανω συνδρομη στο Setanta απο Ελλαδα?

Απάντηση: Re: Πόσοι βλέπτε Sky Digital και από που το πήρατε?

Μετά από μία έρευνα στους έλληνες dealers Sky Digital, που είχαν μία διακήμανση για δέκτη HD + κάρτα + μεσολάβηση για διεύθυνση Αγγλίας από 550 ως 1100 (!!!) ευρώ, κατέληξα σε κατάστημα από internet. Τελικό ποσό για μεταχειρισμένο HD δέκτη + κάρτα + μεσολάβηση = 376 λίρες (δηλαδή 420 ευρώ), και 70 λίρες για κάθε επιπλέον χρόνο για την διαχείρηση της διεύθυνσης, ενώ αν θέλετε καινούριο HD δέκτη (και όχι μεταχειρισμένο) είναι +120 λίρες.

Και πολύ καλά εκανες γιατί εδω θα επεφτε σφάξιμο

Μπορω να κανω συνδρομη στο Setanta απο Ελλαδα?

Ναι, υπάρχουν καταστήματα που το κανονίζουν. Ψάξε σε όσους πουλάνε και Sky...

Απάντηση: Πόσοι βλέπτε Sky Digital και από που το πήρατε?

Να αναφέρω μιας και εχω από τις πιο παλιές συνδρομές Sky Digital HD οτι στο πακέτο Sport Mix που εχω η χρέωση ήρθε στη κάρτα μoυ 50 λίρες και ισοτιμία 1,1254 δηλαδη 56,27 Ευρώ

Ας τα δει η Nova αυτά γι αυτό ποτέ δεν μετάνιωσα που εβαλα Sky Digital .

και μόνο που βλέπεις τη σειρά 24 σε HD τι να πεις :grandpa:

Σας παρακολουθώ για να ενημερώνομαι. Ζηλεύω όμως γιατί βρίσκομαι στην Ανατολική Κρήτη και για τις 28" θέλω πιάτο 4 μέτρα.
Υπάρχει σε άλλο δορυφόρο?

malakudi παρακαλω στειλε με πμ εαν δεν εχεις αντιρηση το ποιον προτιμησες για να ακολουθησω. εμεινες ευχαριστημενος?
ευχαριστω,
αχιλλεας