Πόσοι βλέπετε Sky Digital και από πού το πήρατε;

Re: Απάντηση: Πόσοι βλέπτε Sky Digital και από που το πήρατε?

πια ειναι η ROI card και γιατι κοστιζει τοσο;

Η ROI card ειναι η Ιρλανδεζικη καρτα η οποια αντιστοιχει στο Sky Ireland. Ειναι πολιτικη του sky να εχει αλλο τιμολογιο για Ιρλανδια. Πρακτικα ειναι ιδια καρτα με ελαχιστες διαφορες κυριως τοπικου χαρακτηρα. ΟΙ τιμες των πακετων φαινονται στο παρακατω link. Οπως βλεπεις το full package κοστιζει 71,50 ευρω ενω αν σ αυτα προσθεσουμε και τα 15 ευρω του HD η τιμη ανεβαινει στα 87. Επισης μην ξεχνας οτι η Ιρλανδια εχει euro και οχι λιρα.

http://www.sky.com/portal/site/ireland/products/packages/costs
Νικος

Re: Απάντηση: Πόσοι βλέπτε Sky Digital και από που το πήρατε?

Η ROI card ειναι η Ιρλανδεζικη καρτα η οποια αντιστοιχει στο Sky Ireland. Ειναι πολιτικη του sky να εχει αλλο τιμολογιο για Ιρλανδια. Πρακτικα ειναι ιδια καρτα με ελαχιστες διαφορες κυριως τοπικου χαρακτηρα. ΟΙ τιμες των πακετων φαινονται στο παρακατω link. Οπως βλεπεις το full package κοστιζει 71,50 ευρω ενω αν σ αυτα προσθεσουμε και τα 15 ευρω του HD η τιμη ανεβαινει στα 87. Επισης μην ξεχνας οτι η Ιρλανδια εχει euro και οχι λιρα.

http://www.sky.com/portal/site/ireland/products/packages/costs
Νικος

Επίσης να αναφερθεί πως οι τιμές ήταν αντίστοιχες (ROI και UK) όταν η αγγλική λίρα είχε 1,6 του ευρώ. Με την κατρακύλα όμως που πήρε η αγγλική λίρα και την ισοτιμία στο 1,10 , το Sky UK είναι πολύ πιο οικονομικό!

Re: Πόσοι βλέπτε Sky Digital και από που το πήρατε?

Και για τα 3D κανάλια, θα πρέπει να πάρουμε και τα κλασικά γυαλάκια... Από που τα ψωνίζουμε αυτά boys; Έχω αρχίσει να μετράω ήδη αντίστροφα!!! :P

Απάντηση: Πόσοι βλέπτε Sky Digital και από που το πήρατε?

δεν ειναι και τόσο ασήμαντες πάντως οι διαφορές για τους φίλους του ποδοσφαίρου γιατί τα setanta και espn σημαίνουν μπάλα, μα πολύ μπάλα (και ας έχουν χάλια εικόνα )

Και για τα 3D κανάλια, θα πρέπει να πάρουμε και τα κλασικά γυαλάκια... Από που τα ψωνίζουμε αυτά boys; Έχω αρχίσει να μετράω ήδη αντίστροφα!!! :P

Ενα θα ειναι το 3D καναλι το 3DTV τουλαχιστο στην αρχη. Ξεχνα τα κλασσικα γυαλακια. Μαλλον θα υιοθετηθει το πολωυτικο μοντελο αλλα τα γυαλια ειναι το τελευταιο. Χρειαζεσαι 3D ready TV. Ακομα δεν εχουν σκασει μυτη στο εμποριο και αναμενεται να ειναι ιδιαιτερα τσουχτερες στην αρχη.
O Sky επειδη το κερει αυτο ξεκινα με ενα καναλι και στοχευει στις pub και οχι στους πολιτες συνδρομητες του τουλαχιστο μεχρι οι τιμες να παρουν την κατιουσα και να γινει εφικτη η αγορα απο το ευρυ κοινο.
Νικος

Re: Απάντηση: Re: Πόσοι βλέπτε Sky Digital και από που το πήρατε?

Ναι η Nova πρεπει να κοκκινιζει απο ντροπη με το τιμολογιο αυτο.
Βεβαια η τιμη ειναι για την UΚ card γιατι η ROI card κοστιζει 87 euros/μηνα.
Και παλι μπροστα στα θεματικα καναλια του sky και τα πανω απο 30 καναλια υψηλης ευκρινειας παλι θα επρεπε να ανοιξει λακο να μπει μεσα και να μην ξαναβγει εξω.
Και το κερασακι στην τουρτα? Προς το τελος του 2010 ο sky βγαζει στον αερα το πρωτο καναλι 3D το οποιο θα εχει κυριως documenaries + αθλητικα events.
Για οσους αναρωτιουνται ολα τα κουτια SkyHD ειναι 3D ready μετα το καινουργιο EPG.
Kaι αν δεν το πηρατε χαμπαρι ακομη ενα καινουργιο καναλι προστεθηκε στην HD λιστα (www.kingofsat.net) to Movie IndieHD. Και μαλιστα μποιραζεται τον ιδιο transponder με το 3Dtv :drummer:
Nick

και εμεις αρχισαμε να τοποθετουμε ψηφιακη τβ :7SFGSFG:ενω αλλοι πανε στο 3d :HTEHETH63:

και εμεις αρχισαμε να τοποθετουμε ψηφιακη τβ :7SFGSFG:ενω αλλοι πανε στο 3d :HTEHETH63:

Γι αυτο ακριβως ειπα να ανοιξει η ΝOVA λακκο και να μεινει εκει μεσα μεχρι να αποφασισει να προσφερει πραγματικα στους πελατες της.
Ασχετο,
Εχεις καποιο κολημα και συ με τα αεροπλανα ( κρινοντας απο τη φωτο) σαν και μενα και δη τα πολιτικα?
Νικος

Γι αυτο ακριβως ειπα να ανοιξει η ΝOVA λακκο και να μεινει εκει μεσα μεχρι να αποφασισει να προσφερει πραγματικα στους πελατες της.
Ασχετο,
Εχεις καποιο κολημα και συ με τα αεροπλανα ( κρινοντας απο τη φωτο) σαν και μενα και δη τα πολιτικα?
Νικος

και οχι μόνο ...:damnyou::operator:

και οχι μόνο ...:damnyou::operator:

Καταλαβα...
Φαντααζομαι πανω απο ενα flight simulation θα κρεμεσαι και συ χεχε!

Μια βασική ερώτηση γιατί έχω ένα προβληματάκι... Μου εμφανίζεται το μήνυμα για τη νέα κάρτα και βγαίνει κάθε 2 λεπτά (μου τα έχει κάνει λος τσούρεκος). Το έχω το Sky μέσω ελληνικού καταστήματος. Δεν υπάρχει τρόπος να βγουν οι ειδοποιήσεις, έτσι; Θα πρέπει να πάρω τηλέφωνο για την κάρτα;

Μια βασική ερώτηση γιατί έχω ένα προβληματάκι... Μου εμφανίζεται το μήνυμα για τη νέα κάρτα και βγαίνει κάθε 2 λεπτά (μου τα έχει κάνει λος τσούρεκος). Το έχω το Sky μέσω ελληνικού καταστήματος. Δεν υπάρχει τρόπος να βγουν οι ειδοποιήσεις, έτσι; Θα πρέπει να πάρω τηλέφωνο για την κάρτα;

Οχι δυστυχως δεν μπορεις να κανεις τιποτα. Απο τη στιγμη που ειναι τοσο συχνες οι ειδοποιησεις δεν εχεις πολυ χρονο μεχρι να κλειδωσει η καρτα. Απαραιτητα πρεπει να επικοινωνησεις με το ελληνικο καταστημα να ζητησεις τη νεα ασπρη καρτα. Συνηθως οταν αρχισουν να βγαινουν τα μυνηματα αλλαγης εχει ηδη ταχυδρομηθει η νεα καρτα στη διευθυνση που εχει δηλωσει ο συνδρομητης. Γι αυτο πρεπει να κινηθεις αμεσα.
Νικος

Παιδια οσοι ειχατε νταραβερι με τον smart2check σας εστειλε τις καινουργιες καρτες σε κάποιους προσφατα?

Παιδια καλησπερα,

προσπαθω κι εγω να δω sky digital... διαβασα το thread εδω και απο οτι καταλαβα, μια καλη λυση ειναι μεσω skycards.eu

Το ερωτημα ειναι.. υπαρχει καποια αλλη φθηνη και αξιοπιστη εναλλακτικη λυση (αν δινει και στοιχεια λογαριασμου ακομα καλυτερα) ??

Ευχαριστω!

Γεια σας,
Έχω sky+ HD εδώ και πολλά χρόνια. Το έχω αρκετά χρόνια αρχικά με το απλό sky. Την εγκατάσταση την είχα κάνει μόνος μου και το πακέτο το πήρα από το σίτε sky χρησιμοποιώντας τη διεύθυνση ενός φίλου που μένει Αγγλία. Ο λόγος που το έχω είναι για τα παιδικά και για τα αθλητικά. Σε γενικές γραμμές είμαι πολύ ευχαριστημένος εκτός από ένα πράγμα: Όταν βλέπω Champions League και πατάω το κόκκινο κουμπί για MATCH CHOISE μου βγάζει there are no interactive services available. Υπάχει κατι που μπορο να κάνω? Το πιατο μου είναι 1.2μ
Ευχαριστώ

Ειναι σε αλλο δορυφορο αυτα και δεν θα τα βλεπεις δυστυχως...λογω πιατου

Τα interactive του champions league δυστηχώς βρίσκονται στη δύσκολη δέσμη μαζί με το bbc με ότι αυτό συνεπάγεται. Όπως λέει και ο zaras με 5μετρο και άν.