Ποσοι εχουμε αγορασει ηδη το iPhone ?

Ειστε κάτοχος του iPhone ?

• Total voters
    272
Παιδιά γεια σας
Ειναι να αγοράσω 1 iphone 8gb from US. τηα μπορουσε καποιος να με βοηθησει τι να προσεξω και μετα εαν ξερει καποιος να με βοηθήσει να το ξεκλειδώσω. Αυτο που προκειται να αγορασω θα είναι μονο για AT&T. Σας ευχαριστω εκ των προτέρων

Φίλε μου αν έχει το firmware 1.1.2 τότε δεν ξεκλειδώνει...ακόμα...Αν είναι με το 1.1.1 ή το 1.0.2 τότε μια χαρά. Πως θα το δεις ? Δεν ξέρω...εκτός αν το αγοράσεις...

ΤΕΛΙΚΑ ΜΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΔΥΟ Ι PHONE
ΠΟΣΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΩ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ, (ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΚΟΥΤΙ ΤΟΥ ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΗ APPLE)?

Last edited:
420 ευρώ είναι καλά. Βάλε και άλλα 60 για μία xxxSim οπότε καταλαβαίνεις ότι δεν μπορείς να ανέβεις και πολύ.

Όσοι τα δίνανε 500 έχουν πλέον stock και σε λίγες μέρες θα τους μείνουν αμανάτι και θα τα βάλουν στον κ..ο τους (με το συμπάθειο) μόλις γίνει η MacWorld και ανακοινωθούν τα νέα iPhone 16GB .Η τιμή των 8GB θα πέσει κατακόρυφα!!!

Άντε άλλες 5 μέρες μείνανε :-)

Συμφωνω εν μερει μαζι σου, αλλα
AΝ ανακοινωθει(μακαρι) και μεχρι να βγουν στην αγορα, ξερεις ποσες χιλιαδες 8gb θα πουληθουν ακομα :flipout::flipout::flipout:

ps
turbosim πουλαει το 9volto 50

Τι αλλα καινουργιο λενε οτι θα βγει iPhone Hellas??

Last edited:
Από όσο γνωρίζω οι κάρτες Turbosim αναβαθμίζονται, και αυτές που πουλάει το 9volto δεν αναβαθμίζονται που σημαίνει ότι δεν είναι Turbosim. Αν ρίξετε μια ματιά στο internet θα διαπιστώσετε ότι το κόστος μιας Turbosim κάρτας είναι αρκετά παραπάνω από όσο πουλάει το 9volto.

Εδώ και 15 λεπτά χάρη σε γνωστό και μη εξαιρεταίο admin, είμαι ένας ευτυχής κάτοχος.

Πρώτη ερώτηση: Εχω τον αμερικάνικο φορτιστή. Τι πρέπει να κάνω;
Χρειάζεται μετασχηματιστής ή απλό ανταπτοράκι που μετατρέπει τα πλακέ βύσματα σε ευρωπαϊκά;

Και για να συμπληρώσω το ερώτημα... μήπως κάνει ο φορτιστής του ipod;

Απάντηση: Re: Ποσοι εχουμε αγορασει ηδη το iPhone ?

Πρώτη ερώτηση: Εχω τον αμερικάνικο φορτιστή. Τι πρέπει να κάνω;
Χρειάζεται μετασχηματιστής ή απλό ανταπτοράκι που μετατρέπει τα πλακέ βύσματα σε ευρωπαϊκά;

Βάλε ένα τέτοιο με 0,10 ευ

adaptor.jpg

υ.γ. Καλορίζικο!!!

Είδα ότι ο φορτιστής που έχω για το ipod είναι ακριβώς ο ίδιος οπότε ΟΚ.

Νίκο, thanks again.

παιδια ποθλαει καποιος το iPhone του?το δικο μου μου το εκανε κατασχεση ο αδερφος μου που ειναι φανταρος:rifle: :argue: και εχω ξεμεινει με ενα se w810 και μου κακοφενεται :furious3: