dimitris84
AVClub Addicted Member
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Πόσων οκτανίων είστε;
το ιδιο ακριβως πραγμα λεμε με αλλα λογια (πανω απ'ολα η αισθηση και τι νιωθουμε οτι δουλευει καλυτερα στο δικο μας τουτου)..:music-smiley-005:
PETRAN said:Φίλε Δημήτρη δεν ισοπεδώνω απολύτως τίποτα...
Απλά επειδή κάθε μέρα γράφω 132χλμ σε εθνικό δρόμο(εγνατία) με ένα αυτοκίνητο που έχει ανάγκη "δυνατής" βενζίνης και επειδή σπάνια το αυτοκίνητο κάνει την δουλειά που έχει σχεδιαστεί να κάνει(να με μεταφέρει δηλαδή απο το α σημείο στο β)αλλά κάνει τέστ αντοχής (μιάς και δουλεύει συνέχεια στους κόφτες) και δεδομένου οτι εκεί φαίνονται οι μεγάλες διαφορές και όχι στην κίνηση στην πόλη-όπου κινούμαι σπάνια- γι'αυτό και είπα την άποψη μου σύμφωνα πάντα με την δική μου αίσθηση..
Η βενζίνη της Shell απλά δεν μου κάνει και προτιμώ αυτήν της Bp, δεν είναι κακό..
Υ.γ Γεμίζω μόνο απο δύο συγκεκριμένα πρατήρια, ένα της Shell και ένα της Bp(Vpower Racing & Bp Ultimate)...
Αν η εταιρία που δουλεύω είχε σύμβαση και με την Ελίν να είσαι σίγουρος οτι θα ήταν η μοναδική που θα χρησιμοποιούσα δεδομένου οτι όσες φορές(λίγες είναι η αλήθεια) την χρησιμοποιήσα μου έδινε την καλύτερη αίσθηση...
Υ.γ1 Σκέφτηκε μήπως κανείς οτι όλες οι βενζίνες που πουλάει η εκάστοτε μάρκα δεν είναι ίδιες ανα την επικράτεια?
Φυσικά, δεν αναφέρομαι σε περιπτώσεις νοθείας...:chinscratch:
το ιδιο ακριβως πραγμα λεμε με αλλα λογια (πανω απ'ολα η αισθηση και τι νιωθουμε οτι δουλευει καλυτερα στο δικο μας τουτου)..:music-smiley-005: