Πότε αναμένονται οι 3D προβολείς;

libair τι να περιμενει?μεχρι να βγουν φθηνοι προσιτοι προβολεις δεν νομιζω να μην περασουν 1.5 2 χρονια...

εκτος απο παιχνιδια υπαρχει ελαχιστο 3d υλικο...μακαρι να διαψευτω και να βγουν συντομα καλα μηχανακια.

έχεις απόλυτο δίκιο γιατί τα παιχνίδια του μαρκετινγκ μπορεί να κρατήσουν πολύ ψηλά τις τιμές !!ζητώ συγγνώμη γιατί δεν είχα δει το 2 μήνες!

λογικά πάντως τον επόμενο χρόνο πρέπει και η πανα και η επσον και η σονυ και η φαμίλια των dlp να έχουν άξιους εκπρόσωπους και αρκετά....φθηνότερους..

...πάντως η ζαλάδα που σου προκαλεί το 3D δεν είναι αμελητέα. Και δεν ξέρω τι μπορεί να κάνει το marketing πάνω σε αυτό.

Γι' αυτό 2D μέχρι νεωτέρας...

Στην Γερμανια ο lg ξεκινα απο 8200 ευρω.Στην αρχη ελεγαν 10000,μετα 13000,στην Γαλλια εχει 11500 και τωρα 8200 πλακα εχουνε.

To 2x αναφέρεται στην ταχύτητα ανάγνωσης του drive.

Παρακάτω γράφει:

Blu-ray 3D enabled movie player application

το application φαντάζομαι εννοεί την εφαρμογή-πρόγραμμα που θα χρησιμοποιεί!!

Το 3D BluRay, δεν έχει κάποιες εξεζητημένες απαιτήσεις από τον μηχανισμό ανάγνωσης, πέρα από την ικανότητα διαμεταγωγής 60Mbit/s, εξ ου και το 2x.

Το ζουμί βρίσκεται στο decoding, το οποίο επισυμβαίνει μετά το drive και σε έναν υπολογιστή πραγματοποιείται συνήθως από την κατάλληλη εφαρμογή-πρόγραμμα...

Κοινώς, σε ένα PC, το 3D BluRay-Player δεν είναι το drive, αλλά το πρόγραμμα αναπαραγωγής...

Last edited:
το γνωρίζω φίλε μου!!άλλο λεώ!!

λέει στα requirements για blue ray player 2x!!δεν κάνει λόγο για 3d blue ray player!!τα δισκάκια 3δ θα παίζουν και σε 2δ player και με το σύστημα της nvidia θα μπορούμε να τα δούμε 3δ με το application?

το γνωρίζω φίλε μου!!άλλο λεώ!!

λέει στα requirements για blue ray player 2x!!δεν κάνει λόγο για 3d blue ray player!!τα δισκάκια 3δ θα παίζουν και σε 2δ player και με το σύστημα της nvidia θα μπορούμε να τα δούμε 3δ με το application?

...

Κοινώς, σε ένα PC, το 3D BluRay-Player δεν είναι το drive, αλλά το πρόγραμμα αναπαραγωγής...

Άρα λοιπόν, κάνει λόγο για 3D BluRay-Player, απαιτώντας την σχετική εφαρμογή.

Αυτό που είναι το ζουμί της ανακοίνωσης, είναι η συμβατότητα που θα παρέχεται μεταξύ συστήματος της Nvidia με το BluRay 3D, επιτρέποντας τη χρήση όλου του σχετικού εξοπλισμού, για όσους τον διαθέτουν ήδη, χωρίς να είναι αναγκαία η αγορά καινούριων οθονών και γυαλιών.

ειλικρινά ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΊΝΩ ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ??

ρωτω:το drive που θα βάζουμε μέσα τα 3d blue ray δισκάκια θα είναι αυτά που έχουμε ως τώρα που παίζουμε το 2δ??

Λες πως σου κάνει εντύπωση που μιλάει για κοινό drive και σου απαντώ πως δεν χρειάζεται να σου κάνει εντύπωση γιατί τα σχετικά δισκάκια δεν έχουν κάτι εξεζητημένο από αυτήν την άποψη.

Αλλά ας το κάνουμε και τάληρα:

Για να παίξουν στο PC, τα 3D BluRay δεν χρειάζονται ειδικά drives. Eφόσον υπάρχει ο σχετικός εξοπλισμός (3D οθόνη-γυαλιά-κάρτα γραφικών), το αν θα τα δούμε 3D ή 2D εξαρτάται μόνο από το πρόγραμμα αναπαραγωγής...

φίλε jl? θα αστειέυεσαι όταν λες να μου κάνει εντύπωση!!προσπαθούσα να σας πείσω ότι και η samsung ps50b450 είναι 3δ ready tv και ο καθένας έλεγε ότι να ναι!!

όπως και με τον acer h5360 λοιπόν και αφού όπως λέει και ο δημήτρης δημητρακούδης ΌΛΟΙ ΈΧΟΥΜΕ ΕΝΑ HTPC για αυτό λέω ότι είναι μια χαρά λύση προς το παρόν!

για κάποιον μάλιστα που έγραψε ότι το μαύρο της δεν είναι τόσο καλό θα πω ότι πρώτη φορά το ακουω για πλάσμα!προφανώς θα το είπε βλέποντας τη κάτω απο κανένα ''εκατομμύριο κεριά'' σε ένα κατάστημα!!

με κόστος της τιβι 650 ευρό και του προβολέα στα 600 με τιμή λάμπας στα 150 ευρό είναι μια αξιοπρεπέστατη λύση για 3δ!!

Η προδιαγραφή "3D ready" φαίνεται να έχει τραβηχτεί από τα αυτιά τα τελευταία χρόνια.

Προσωπικά, ως "3D ready" εκλαμβάνω μια συσκευή η οποία υποστηρίζει τουλάχιστον frame packing και side by side 3D, καθότι αυτά είναι τα κυρίαρχα 3D standards. Αν δεν υποστηρίζονται αυτά, δεν θα είναι συμβατή με 3D BDs και με 3D δορυφορικό πρόγραμμα.

Με άλλα λόγια, απαιτώ να υποστηρίζονται τα consumer 3D standards.

η σάμσουνγκ έχει το frame packing απότι ξέρω!!

τέλος παντων το ίδιο 3δ blue ray 3d θα παίζουν!!

για το θέμα ότι είναι 720p δεν θα αναφέρω τίποτα ιδιώς για τις 50 ίντσες της πλάσμα!!άλλωστε αγαπήτε δημήτρη το γνωρίζεις πολύ καλά το θέμα ακόμα και σε επίπεδο βιντεοπροβολέων!ασε που δεν ζορίζεται και η κάρτα γραφικών μου!!σε full hd θα έπρεπε να είχα sli με gtx 295...lol!

θα συμφωνήσεις βέβαια ότι δεν έχει τραβηχτεί απο τα αυτιά τόσο όσο η προδιαγραφή hd ready....xexe!

Απάντηση: Re: Πότε αναμένονται οι 3D προβολείς;

φίλε jl? θα αστειέυεσαι όταν λες να μου κάνει εντύπωση!!προσπαθούσα να σας πείσω ότι και η samsung ps50b450 είναι 3δ ready tv και ο καθένας έλεγε ότι να ναι!!

Εμενα παντως αυτο που μου κανει εντυπωση, ειναι ο επιθετικος σου τονος, ειδικα εναντι του JL που προσπαθει να σου εξηγησει τα αυτονοητα..