Πότε αναμένονται οι 3D προβολείς;

ζητώ συγγνώμη αν παρ'ελπίδα φάνηκα ''επιθετικος''

φαντάζομαι μάλλον εγώ προσπαθούσα να εξηγήσω τα αυτονόητα και ακούγα αυτά που άκουγα!!να αποδείξω τι?ότι το ίδιο ακριβώς στερεοσκόπικό 3δ το βλέπω μέσω της τιβι μου και του προτζέκτορα?δεν νομίζω!!απλώς ήθελα να εκφράσω μια έναλλακτική αρκετά προσιτή και φτηνή με το ίδιο όμως αποτέλεσμα...to 3d!!

η σάμσουνγκ έχει το frame packing απότι ξέρω!!

Απ' ότι βλέπω έχει συζητηθεί η συγκεκριμένη τηλεόραση εδώ: http://avclub.gr/forum/showthread.php?t=60815 και έχουν καταλήξει τα παιδιά ότι δεν υποστηρίζει το σύγχρονο 3D TV και BD standard.

Λογικό, αν σκεφτούμε ότι η τηλεόραση είναι μοντέλο του 2008. Τότε δεν υπήρχαν τα standards που μας απασχολούν.

τέλος παντων το ίδιο 3δ blue ray 3d θα παίζουν!!

Εδώ σε έχασα.. Τι εννοείς;

το παιδί που μεταφέρθηκε το ποστ του είμαι!!
αυτό που έννοω έιναι ότι αφού χρησιμοποιω το σύστημα της nvidia και εφόσον δεις τα πιο πάνω πόστ ότι θα υποστηρίζει τα 3δ blue ray movies θα παίζει μια χαρά!!

τονίζω ότι χρησιμοποιώ ήδη το σύστημα της nvidia στην συγκεκριμένη τηλεόραση και βλέπω κανονικά 3δ!!δεν ξέρω τι θα γίνει με τα 3δ blue ray δισκάκια γιατί δεν έχω δοκιμάσει ακόμα κανένα!!αυτό που λέει όμως σαφώς η nvidia είναι ότι μέσω του 3d vision θα μπορείς να βλέπεις ΚΑΝΟΝΙΚΑ 3D BLUE RAY DISCS και μάλιστα χρησιμοποιώντας το κλασσικό παλιό blue ray drive του πισι μας!!

θα το εξηγήσω όσο πιο απλά μπορώ!

λοιπόν έχουμε το σύστημα της nvidia 3d vision με τα γυαλιά το emmiter και ένα πισι!!

τι ψάχνουμε????μια οθόνη τηλεόρασης ή ένα προτζέκτορα να δούμε το 3δ!!

ΟΠΩΣ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ 3Δ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ (120 HZ FRAME SEQUENTIAL) ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ NVIDIA ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ Η ΣΥΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΣΑΜΣΟΥΝΓΚ!!

ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ACER!!

ουφφ!δεν μπορω πιο απλα ειλικρινα!!

Τα της Nvidia τα έχω διαβάσει, και δεν διαφωνώ (με την επιφύλαξη φυσικά να το δω με τα μάτια μου.. οι Cyberlink & Arcsoft δεν είναι ακριβώς 100% συνεπείς στις εξαγγελίες τους).

Δεν νομίζω να μην έχει καταλάβει κάποιος πως δουλεύει το σύστημα της Nvidia, ειδικά τη στιγμή που οι ρίζες του πηγαίνουν πίσω 11 χρόνια+.

Αλλά, αυτό δεν αλλάζει το ότι η συγκεκριμένη Samsung και οι παρεμφερείς προβολείς δεν είναι συμβατοί με τα consumer 3D πρότυπα, και αυτό δεν μπορεί να αλλάξει.

Οπότε, ότι γίνει θα γίνει μόνο μέσω HTPC.

Last edited:
δεν έχει διαφορά αυτό προσπαθώ να σου πώ!τα ίδια δισκάκια θα παίζουμε και οι 2!!πάντα σύμφωνα με τα λεγόμενα της nvidia γιατί πέρα απο βιντεάκια φοτο και παιχνίδια δεν έχω δοκιμάσει κάτι άλλο ...

ποιά είναι η ΒΑΣΙΚΉ διαφορά της σαμσουνγκ που έχω με τις νεες 3δ τιβι??ότι αυτές έχουν ενσωματωμένο το εμιτερ πομπο δλδ που θα στέλνει το σήμα στα γυαλιά ενώ η δική μου δεν έχει και χρειάζεται το εμιτερ απο το σύστημα της nvidia!!!

το ίδιο σαφώς συμβαίνει με τον προτζέκτορα...

Όχι, δεν είναι αυτή η σημαντική διαφορά!

Η διαφορά των καινούργιων τηλεοράσεων (και προβολέων κάποια στιγμή..) είναι ότι αναγνωρίζουν τα νέα 3D formats, και μπορούν να τα αποκωδικοποίησουν. Δηλαδή καταλαβαίνουν ότι το σήμα στην HDMI τους είναι σήμα με frame packing, και έχουν το κατάλληλο HW & SW που θα αποκωδικοποιήσει το stream, θα σπάσει το μεγάλο καρέ στα δύο μικρότερα (αριστερό και δεξί μάτι) και θα τα δείξει στην οθόνη, συγχρονίζοντας ταυτόχρονα τα γυαλιά.

Παρομοίως για το side by side standard (σπάσιμο του καρέ σε δύο μισά, resizing / upscaling των δύο μισών καρέ σε δύο πλήρη, κτλ.).

Αυτά δεν μπορούν να τα κάνουν η Samsung και οι "3D ready" 720p προβολείς. Οπότε, πρέπει να τα κάνει το PC με τις τεχνολογίες των Nvidia, Cyberlink, κτλ.

η βασική διαφορά εννοούσα ως προς τον ΠΟΜΠΟ..την υπαρξή του δλδ!!!κατά τα άλλα έτσι είναι ....

το ξερά οτι πιθανον να ''πιανόσουν'' απο το βασική αλλά μιλούσα για τον πομπο!!η υπαρξή του υπάγορευέι και το απαραίτητο hardware kai software αφου μπορούν και προβάλλουν 3δ χωρίς την μεσολάβηση του πισι!!

Νομίζω ότι το έχουμε καλύψει το θέμα επαρκώς. Δεν πιστεύω ότι ωφελεί σε κάτι να το συνεχίσουμε.

Είναι πλέον προφανές τι απαιτείται για υποστήριξη 3D σε κάθε περίπτωση.

Πάμε παρακάτω.. είμαστε και αρκετά off topic.

αλλά λίγη σημασία έχει ....η συγκεκριμένη σάμσουνγκ είναι δύσκολο να βρεθεί αλλά πιστεύω ότι το 3δ θέλει βιντεοπροβολέα για να σου βγάλει το ...wow fa
ctor που λένε και οι φίλοι του εξωτερικού!!

και που θα πάει θα έρθουν και τα full hd 3d μοντέλα απο τις 2 αγαπημένες μου πανασόνικ και έπσον...ειρήσθω εν παρόδω δεν με ενοχλεί το rbe και επιλέγω μοντέλα lcd

φίλε jl? θα αστειέυεσαι όταν λες να μου κάνει εντύπωση!!

μου κάνει εντύπωση που δεν λέει για 3δ blue ray player αλλά για απλό 2χ player!

:nounder:

προσπαθούσα να σας πείσω ότι και η samsung ps50b450 είναι 3δ ready tv και ο καθένας έλεγε ότι να ναι!!

Δεν νομίζω πως συνέβη κάτι τέτοιο σε αυτό το forum και με εμένα συμμετέχοντα, φίλε libair.

Η PSxxB450, βάσει οδηγιών χρήσης, είναι συμβατή με στερεοσκοπικό 3D κατά checkerboard, side-by-side και top-to-bottom, στα 60Hz, όχι όμως και με το frame packing του 3D BluRay. Παρόλαυτα, αν μία συσκευή μετατρέψει το frame packing σε ένα από τα ανωτέρω (όπως θα μπορεί να κάνει ένα PC με το κατάλληλο λογισμικό) θα μπορέσεις να δεις κανονικά 3D BluRay, έστω και με telecine-judder και σε μικρότερη ανάλυση... -bye-

http://ars.samsung.com/customer/usa...T_ID=237272&PROD_ID=41&PG_ID=-1&PROD_SUB_ID=0

Product :Total:TV, Video & Audio:television 23-04-2010
How to guides

television : Can A & B series TV be upgraded to display 3d TV content?

A & B series TV do not have the decoding hardware required to enable decoding or display of the new style 3d content. Only the new 3d capapable TV's have the ability to do so, as it requires a different refresh rate and also hardware to sync 3d glasses.

http://www.samsung.com/au/function/...A+&+B+series+TV&input_keyword=A+&+B+series+TV

ναι φίλε μου για αυτό χρειάζεται το σύστημα της nvidia...τέλος παντων παιδια καταντάει κουραστικό και ξεφεύγουμε από το θέμα....

μόλις πέσει κανένα 3δ blue ray δισκάκι στα χέρια μου θα σας πώ....τι γίνεται ακριβώς...

πάντως το ξαναλέω......μιλάμε για τιβι εδώ και κάποια πόστ αλλά το μυστικό για εντυπωσιακό 3δ είναι στους προβολείς ...είναι μέρα με νύχτα...