Καλό input mε μια μικρή παρατήρηση...υπάρχει γρήγορος τρόπος πλοήγησης στη λίστα καναλιών, πατώντας το CH+/-
παρακολουθω το συγκεκριμενο θεμα εδω και καποιες μερες, βεβαια γνωμη δεν μπορω να εχω πριν ξεκινησει κανονικα και δουμε ακριβως τι καναλια θα εχει
οπως το βλεπω εγω παντως πολυ δυσκολα θα το εβαζα απο τη στιγμη που κανει τα κολπα της αχωνευτης νοβα και παει πακετο με συγκεκριμενο δεκτη...προσωπικα βλεπω δορυφορικα καναλια πιο πολυ στο pc ειτε ελευθερα ειτε απο τη συνδρομη μου στο al jazeera sports...καμια φορα μεταφερω την καρτα στο δεκτη που εχω στο σαλονι για να δουμε αγωνες με τον πατερα μου η με παρεα
το να βαλω ενα ακομα δεκτη στο σαλονι ειναι το λιγοτερο, αλλα αν δεν μπορω να βαλω την καρτα στο pc τι να το κανω το πακετο?η μηπως θα κουβαλαω το δεκτη απο δωματιο σε δωματιο για να δω εναν αγωνα?κριμα που ακολουθουν αυτη την τακτικη γιατι τελικα τιμωρουν τους συνδρομητες τους που χωνουν λεφτα και οχι οσους βλεπουν παρανομα
Αντιθετως η συνδρομη του Alpha Digital ηταν χαμηλοτερη απο το δορυφορικο της Nova.Απλως η Nova ειχε και το επιγειο.Δεν μπορει (στατιστικα) να βαλει καποιος ενα προιον τοσο γρηγορα.Σε ενα χρονο η Alpha Digital ειχε σταδιακα ανεβασει τους συνδρομητες της αλλα τα εξοδα ετρεχαν.Αν το προγραμμα του Alpha Digital θεωρεις οτι ηταν φτωχο που δεν ηταν (ελληνικο πολλα ξενα πρωταθληματα,1κινηματογραφικο στουντιο WARNER,ντοκυμαντερ,TCM και 2 τσονταδικα Private και Spice) τοτε τι να πουμε για τον ΟΤΕ που δεν εχει κατι παραπανω.
Ωραίο και το παράκεντρο lnb (βλέπω ότι είναι το maximum xo-r11 που ρίχνει στα "αυτιά" στο multiconnect)!Φωτογραφίες από το δορυφορικό πιάτο της ΟΤΕ TV
Σας παραθέτουμε φωτογραφίες από το κάτοπτρο 80 εκ του ΟΤΕ, το οποίο εγκαταστήσαμε και δοκιμάζουμε αυτές τις μέρες. Οι πρώτες εντυπώσεις είναι ιδιαίτερα θετικές. Στη συσκευασία περιλαμβάνεται επιπλέον ένα LNB Sharp, μία βάση εδάφους – τοίχου και 30μ ομοαξονικό καλώδιο!
http://www.doriforikanea.gr/news_ar...0%F0%E9%DC%F4%EF%20%F4%E7%F2%20%CF%D4%C5%20TV
(ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΑ ΝΕΑ)
Μόλις τηλεφώνησα στο oteshop της περιοχής μου και ρώτησα πότε θα ξεκινήσει η δορυφορική πλατφόρμα του οτε. Η κοπέλα μου απάντησε πάρα πολύ ευγενικά πως δεν έχουν καμία ενημέρωση...
Τουλαχιστον για χριστουγεννα τη βλεπω τη δουλεια, αλλα ευχομαι να διαψευσθω μεχρι τις 17/10.
Kαλημέρα
Σήμερα παραλαμβάνω τον δέκτη, αυριο πρωι συνδέω και θα επανέλθω με εντυπώσεις και photos..
Μόλις τηλεφώνησα στο oteshop της περιοχής μου και ρώτησα πότε θα ξεκινήσει η δορυφορική πλατφόρμα του οτε. Η κοπέλα μου απάντησε πάρα πολύ ευγενικά πως δεν έχουν καμία ενημέρωση...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.