Πότε πιστεύετε θα ξεκινήσει η δορυφορική πλατφόρμα του ΟΤΕ;

Status
Not open for further replies.
Επειδή εγώ ξεκίνησα το νήμα, νομίζω πως ο τίτλος θα μπορεί να αλλάξει όταν πλέον θα πωλείται κανονικά το πακέτο. Τώρα δε μπορώ να το αγοράσω, και η έναρξη πάει και πάλι πίσω (17/10 λένε τώρα).

Η προτελευταία επιλογή ήταν το Φθινόπωρο του 2011, που αυτή τη στιγμή παίζει ως φαβορί, αλλά ποτέ δε ξέρεις ...

Τι μας λες ??? :beee: έκανα ήδη αίτηση για αλλαγή του ονόματος στο θέμα.....:D

παρακολουθω το συγκεκριμενο θεμα εδω και καποιες μερες, βεβαια γνωμη δεν μπορω να εχω πριν ξεκινησει κανονικα και δουμε ακριβως τι καναλια θα εχει

οπως το βλεπω εγω παντως πολυ δυσκολα θα το εβαζα απο τη στιγμη που κανει τα κολπα της αχωνευτης νοβα και παει πακετο με συγκεκριμενο δεκτη...προσωπικα βλεπω δορυφορικα καναλια πιο πολυ στο pc ειτε ελευθερα ειτε απο τη συνδρομη μου στο al jazeera sports...καμια φορα μεταφερω την καρτα στο δεκτη που εχω στο σαλονι για να δουμε αγωνες με τον πατερα μου η με παρεα

το να βαλω ενα ακομα δεκτη στο σαλονι ειναι το λιγοτερο, αλλα αν δεν μπορω να βαλω την καρτα στο pc τι να το κανω το πακετο?η μηπως θα κουβαλαω το δεκτη απο δωματιο σε δωματιο για να δω εναν αγωνα?κριμα που ακολουθουν αυτη την τακτικη γιατι τελικα τιμωρουν τους συνδρομητες τους που χωνουν λεφτα και οχι οσους βλεπουν παρανομα

Λευτέρη καλά θα ήταν να μας έδιναν σκέτη κάρτα αλλά βρες μου μία πλατφόρμα που δίνει σκέτη κάρτα όταν στο πακέτο της έχει και HD κανάλια....

Όλοι παντρεμένη με το δέκτη τη δίνουν... το τι γίνεται μετά δεν μας απασχολεί...

Το ίδιο ισχύει και για τον ΟΤΕ.. απλά θα περιμένουμε τις εξελίξεις (για όλους) με το CI+ όταν θα έρθει..

μπορει οντως να το κανουν ολοι αλλα δεν σημαινει οτι δεν ειναι εκνευριστικο απο την πλευρα τη δικη μας σαν πελατες

παντως το jazeera εχει hd καναλια και δινει μονο καρτα! :music-smiley-005:

ας ελπισουμε (αν και δεν το βλεπω) οτι ο ανταγωνισμος των πακετων θα φερει ορισμενες αλλαγες...

Τη δίνει την κάρτα αλλά μέχρι το Δεκέμβρη... μετά πάπαλα... πάει παρέα με δέκτη..

σοβαρα μιλας?δεν το ηξερα αυτο, το μονο που ηξερα ηταν οτι το πακετο για τα εξτρα καναλια (+9,+10,hd) ληγει τελος του χρονου, αλλα δεν ηξερα οτι μετα θα εχει και εκει τετοια κολπα...

Εμ.... δουλειά μας είναι, κάτι ξέρω και εγώ...:D

χα χα σωστος!

μηπως ξερεις αν το κολπο με τον δεκτη θα ειναι μονο για τα hd η για ολο το πακετο?

κριμα ρε γαμωτο και εχω βολευτει στο pc...

Είναι για όποιον θέλει το πλήρες πακέτο... άλλαξε κουβέντα γιατί είμαστε off topic εντελώς...

Φωτογραφίες από το δορυφορικό πιάτο της ΟΤΕ TV

Σας παραθέτουμε φωτογραφίες από το κάτοπτρο 80 εκ του ΟΤΕ, το οποίο εγκαταστήσαμε και δοκιμάζουμε αυτές τις μέρες. Οι πρώτες εντυπώσεις είναι ιδιαίτερα θετικές. Στη συσκευασία περιλαμβάνεται επιπλέον ένα LNB Sharp, μία βάση εδάφους – τοίχου και 30μ ομοαξονικό καλώδιο!

http://www.doriforikanea.gr/news_article.php?id=1791&title=%D6%F9%F4%EF%E3%F1%E1%F6%DF%E5%F2%20%E1%F0%FC%20%F4%EF%20%E4%EF%F1%F5%F6%EF%F1%E9%EA%FC%20%F0%E9%DC%F4%EF%20%F4%E7%F2%20%CF%D4%C5%20TV

(ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΑ ΝΕΑ)

Re: Απάντηση: Πότε πιστεύετε θα ξεκινήσει η δορυφορική πλατφόρμα του ΟΤΕ;

Αντιθετως η συνδρομη του Alpha Digital ηταν χαμηλοτερη απο το δορυφορικο της Nova.Απλως η Nova ειχε και το επιγειο.Δεν μπορει (στατιστικα) να βαλει καποιος ενα προιον τοσο γρηγορα.Σε ενα χρονο η Alpha Digital ειχε σταδιακα ανεβασει τους συνδρομητες της αλλα τα εξοδα ετρεχαν.Αν το προγραμμα του Alpha Digital θεωρεις οτι ηταν φτωχο που δεν ηταν (ελληνικο πολλα ξενα πρωταθληματα,1κινηματογραφικο στουντιο WARNER,ντοκυμαντερ,TCM και 2 τσονταδικα Private και Spice) τοτε τι να πουμε για τον ΟΤΕ που δεν εχει κατι παραπανω.

Το ότι ήταν πιο φθηνό από την nova δεν σημαίνει κάτι. Εκείνη την εποχή κόστιζε πάνω από 40 ευρώ. Είχαμε δραχμές ακόμα.Και ακριβό εξοπλισμό. Είχε μόνο 25 κανάλια νομίζω στα καλύτερα του. Το πρόγραμμα του ήταν φτωχό αν εξαιρέσεις τα 2 κανάλια αθλητικών, τα 2 cinema και 4 XXX. Έκανε ακριβώς το αντίθετο από αυτό που κάνει ο ΟΤΕ τώρα. Τότε αν θυμάμαι καλά ,γιατί πλήρωνε καλά o Alpha, έσπασαν τα συμβόλαια των ομάδων με την nova χωρίς την συγκατάθεση της nova.

Απάντηση: Re: Πότε πιστεύετε θα ξεκινήσει η δορυφορική πλατφόρμα του ΟΤΕ;

Φωτογραφίες από το δορυφορικό πιάτο της ΟΤΕ TV

Σας παραθέτουμε φωτογραφίες από το κάτοπτρο 80 εκ του ΟΤΕ, το οποίο εγκαταστήσαμε και δοκιμάζουμε αυτές τις μέρες. Οι πρώτες εντυπώσεις είναι ιδιαίτερα θετικές. Στη συσκευασία περιλαμβάνεται επιπλέον ένα LNB Sharp, μία βάση εδάφους – τοίχου και 30μ ομοαξονικό καλώδιο!

http://www.doriforikanea.gr/news_ar...0%F0%E9%DC%F4%EF%20%F4%E7%F2%20%CF%D4%C5%20TV

(ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΑ ΝΕΑ)
Ωραίο και το παράκεντρο lnb (βλέπω ότι είναι το maximum xo-r11 που ρίχνει στα "αυτιά" στο multiconnect)!:grinning-smiley-043

Μόλις τηλεφώνησα στο oteshop της περιοχής μου και ρώτησα πότε θα ξεκινήσει η δορυφορική πλατφόρμα του οτε. Η κοπέλα μου απάντησε πάρα πολύ ευγενικά πως δεν έχουν καμία ενημέρωση...

Μόλις τηλεφώνησα στο oteshop της περιοχής μου και ρώτησα πότε θα ξεκινήσει η δορυφορική πλατφόρμα του οτε. Η κοπέλα μου απάντησε πάρα πολύ ευγενικά πως δεν έχουν καμία ενημέρωση...

Τουλαχιστον για χριστουγεννα τη βλεπω τη δουλεια, αλλα ευχομαι να διαψευσθω μεχρι τις 17/10.

Τουλαχιστον για χριστουγεννα τη βλεπω τη δουλεια, αλλα ευχομαι να διαψευσθω μεχρι τις 17/10.

Οσο το αργουν , τοσο χειροτερευει η οικονομικη κατασταση των Ελληνων ..

Αντε μπας και προλαβουμε να δουμε κανα μηνα -δυο :laugh:

Kαλημέρα
Για όσους ρωτουν διαβάστε το δικό μου post 901 στην σελίδα 91
Σήμερα παραλαμβάνω τον δέκτη, αυριο πρωι συνδέω και θα επανέλθω με εντυπώσεις και photos..

Μετά και την απόκτηση του Champions και Europa League από την Nova
βλέπω τους Γερμανούς να το μαζεύουνε.

Re: Απάντηση: Πότε πιστεύετε θα ξεκινήσει η δορυφορική πλατφόρμα του ΟΤΕ;

Kαλημέρα
Σήμερα παραλαμβάνω τον δέκτη, αυριο πρωι συνδέω και θα επανέλθω με εντυπώσεις και photos..

Αντε με το καλο :music-smiley-005:

Απάντηση: Re: Πότε πιστεύετε θα ξεκινήσει η δορυφορική πλατφόρμα του ΟΤΕ;

πηγα σημερα μια βολτα στο oteshop και επι της ευκαιριας ρωτησα για το πακετο.
"δεν εχουμε καμια ενημερωση" μου ειπε..
"αλλα αυτον τον μηνα θα ξεκινησει" ...
?

για να δουμε

Επειδή είμαι αρκετά ανυπόμονος για την έναρξη του ΟΤΕ έστειλα χθες e-mail στα oteshop και τους ζήτησα να με ενημερώσουν για την έναρξη της πλατφόρμας. Σήμερα, μου τηλεφώνησαν και μου είπαν πως έχουν κρατήσει τα στοιχεία μου και θα με ενημερώσουν αμέσως μόλις ενεργοποιηθεί η πλατφόρμα!

Status
Not open for further replies.