nvianitakis
Supreme Member
θα έχει τα ελληνικά κανάλια το πακέτο του ΟΤΕ?
Αυτή είναι η πιο μεγάλη επιθυμία τους εκεί στον ΟΤΕ. Αν θα τα έχουν, είναι άγνωστο προς το παρόν
Εγώ πάντως πιστέυω ότι το 5 είναι το επικρατέστερο
θα έχει τα ελληνικά κανάλια το πακέτο του ΟΤΕ?
Μεχρι να βγει ο ΟΤΕ θα εχουν κλεισει ολα τα καναλια λογω πτωχευσης οποτε δεν νομιζω οτι θα μας απασχολει αυτο.θα έχει τα ελληνικά κανάλια το πακέτο του ΟΤΕ?
2. 1η Μαρτιου 2011
3. 1η Απριλίου 2011
Κάτι ανάμεσα στις 2 παραπάνω ημερομηνίες θα είναι σχεδόν σίγουρα...
Βλέπεις έκρινα βάση των τότε δεδομένων...δεν καταλαβαίνω...τι καταφέρνεις ανατρέχοντας στις προηγούμενες σελίδες και σχολιάζοντας την θέση που πήρε κάθε μέλος;
Εγω λεω...να ρωτησουμε την Λιτσα Πατερα....
Τότε δεδομένα, μετέπειτα δεδομένα. Και εγώ έκρινα με τα τότε δεδομένα και επέλεξα το 5. Και όπως πάνε τα πράγματα ίσως διαψευσθώ ακόμα και σ' αυτό!
Πετυχαίνω να καταδεικνύω ποιοι εκφράζουν άποψη επί του θέματος αντικειμενικά και ποιοι υποκειμενικά ...
Από την αρχή, ο ΟΤΕ TV. Το τηλεοπτικό εγχείρημα του ΟΤΕ εξετάζεται εκ νέου τα σχέδια του στη συνδρομητική τηλεόραση, μετά την πρόσληψη του Γιώργου Γαμπρίτσου ως επικεφαλής του ΟΤΕ TV και του Conn-x TV. Με πολυετή θητεία στη συνδρομητική τηλεόραση, ως διευθύνων σύμβουλος της Syned, του ομίλου NetMed και με μια σκληρή εμπειρία 4 μηνών στη διοίκηση της ΕΡΤ, αναλαμβάνει να επαναπροσδιορίσει τη στρατηγική του ΟΤΕ. Θυμίζουμε πως έγκαιρα το «Παρόν» στις 20 Φεβρουαρίου αποκάλυπτε πως "ο Γ. Γαμπρίτσος θα μετέχει, σύμφωνα με πληροφορίες, στην ομάδα του ΟΤΕ TV".
Στόχος του ΟΤΕ είναι να ξεκινήσει τη συνδρομητική δορυφορική τηλεόραση, όσο πιο σύντομα γίνεται, παράλληλα με τη λειτουργία του Conn-x TV, το οποίο ως ιντερνετική τηλεόραση διαθέτει περισσότερους από 50.000 συνδρομητές. Η αλήθεια είναι βέβαια πως ο ΟΤΕ ως τώρα έχει καθυστερήσει σημαντικά, ενώ επέλεξε ταυτόχρονα και την τακτική της σύγκρουσης με τη Forthnet στη συνδρομητική τηλεόραση, καταγγέλλοντας τη λειτουργία της στην Επιτροπή Ανταγωνισμού. Επιπλέον...
το περασμένο Καλοκαίρι, όταν πήρε τα δικαιώματα αγώνων του Ολυμπιακού στο εξωτερικό για το Champions League κατάφερε να μην προβάλει τον αγώνα, και το ματς προβλήθηκε την τελευταία στιγμή από το Σκάι . Επιπροσθέτως, η άδεια που κατέχει από το ΕΣΡ, αρχικά αποκτήθηκε από τη θυγατρική “HellasSat» στη συνέχεια μεταφέρθηκε στη μητρική εταιρεία και τώρα υπάρχει η σκέψη για σύσταση νέας θυγατρικής που θα εντάξει τη δραστηριότητα της δορυφορικής συνδρομητικής τηλεόρασης και αυτή του Conn-x TV. Μια τέτοια κίνηση θα σημάνει νέα καθυστέρηση αφού θα πρέπει το ΕΣΡ να χορηγήσει νέα άδεια στην εταιρεία που θα συναφθεί, και συνάμα ενδεχομένως, να υπογράψει νέα σύμβαση παραχώρησης με το ελληνικό δημόσιο. Ο ΟΤΕ, επί της ουσίας ως σήμερα, δεν έχει στρατηγική στη συνδρομητική τηλεόραση και πλέον την αναζητάει στο πρόσωπο του Γ. Γαμπρίτσου. (Παρόν)
(τα bold δικα μου)Το ξεκίνησα για να γελάμε, γιατί τα "ξεκινάω - δε ξεκινάω" του ΟΤΕ μόνο για γέλια είναι. Και δυστυχώς ορισμένοι εν τη αγνοία τους γίνονται παπαγαλάκια από κάτι που δεν υπάρχει......................................................................................................................................................................................................
Αλλά τον ΟΤΕ τον ξέρουμε, επί δύο χρόνια "δοκίμαζε" το DSL και το χαίρονταν οι διευθυντάδες του και οι ημέτεροι. Ε, το ίδιο γίνεται και τώρα.
Φαγωθείτε τώρα ...
(τα bold δικα μου)
Το πακετο υπαρχει, αλλα οπως λες και μονος σου παρακατω δεν πωλειται.
Μηπως μπορεις να αποδωσεις καπου την αιτια?
Γιατι αν δεν θελουν να τα οικονομησουν απο το πακετο του ΟΤΕ
μαλλον κατι αλλο και σιγουρο εχουν στο μυαλο τους.
Νομίζω ότι εκεί εστιάζεται το πρόβλημα. Θεωρώ ότι από πλευράς υποδομής πρέπει να είναι έτοιμο το θέμα, αλλά από πλευράς "βάθους" περιεχομένου πρεπει να υστερεί και επειδή δεν μπορεί να βγεί στον αέρα ημιτελές κάπως έπρεπε να πληγωθέι ο ανταγωνισμός χωρίς να υπάρχει προιόν. Κάτι όμως που δεν έγινε και εν τέλει χάθηκε κ η αξιοπιστία του όλου πρότζεκτ που όλο και ξεπηδάνε πάλι "φήμες"- ειδήσεις ότι θα καθυστερήσει κτλ κτλ.Όσοι είχαν όπως λένε "εκ των έσω" πληροφορίες, δυστυχώς για τους ίδιους έγιναν όργανα μιας παραπληροφόρησης που για μένα σκοπό είχε να σταματήσει την ροή συνδρομητών στην υπάρχουσα πλατφόρμα, σχέδιο που είναι πλέον σαφές ότι απέτυχε.
Όπως πρόβλεψα, αν και όταν ξεκινήσει ο ΟΤΕ, η Nova θα έχει περισσότερα HD κανάλια. Έχει ήδη 6, τα 4 διαθέσιμα στο Start Pack.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.