Πότε πιστεύετε θα ξεκινήσει η δορυφορική πλατφόρμα του ΟΤΕ;

Status
Not open for further replies.
Φαινομενικά δηλαδή μια χαρά :)
Ψηφιακές συνδέσεις παντού,και καλή εικόνα από τις εξωτερικές μεταδόσεις.

ξερουμε εαν τα αθηλητικα καναλια του conn-x θα υπαρχουν και στην δορυφορικη πλατφορμα του ΟΤΕ γιατι λεω να να περιμενω το δορυφορικο γιατι το iptv δεν το εμπιστευομαι τοσο απο αποψη σταθεροτητας και μιλαω για τα ελληνικα δεδομενα

Re: Απάντηση: Πότε πιστεύετε θα ξεκινήσει η δορυφορική πλατφόρμα του ΟΤΕ;

Θα υπάρχουν.
γνωριζουμε καθολου τιμες γιατι απο την αλλη μερια τα 15 ευρω του conn-x ειναι ελκυστικη τιμη

Δεν υπάρχει περίπτωση να βγεί ο ΟΤΕ-SAT δορυφορικά τον Σεπτέμβριο το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα βγεί στον HELLASAT, άρα μην περιμένουμε να δούμε Conex TV Sat σύντομα, παρόλα αυτά συνεχίζεται η μεταφορά πρώην στελεχών της Νόβα από την εποχή των Νοτιοαφρικανών και απολυμένων από την Forthnet, έτσι μετά τον Γιώργο Γκαμπρίτσο και Σπύρο Κουτσούκη φήμες ότι εμπορικός διευθυντής θα αναλάβει ο κ. Βρυώνης, διευθυντής μάρκετινγκ ο Τάσος Ξυναρής όπως επίσης και η Ντόρις Μπάκα, η "μετάλαξη" της Nova Multichoice Africa σε ΟΤΕ ΣΑΤ είναι γενονός.
www.satleo.gr

εγω παντως δεν καταλαβα

Ο καθένας βγάζει ότι συμπέρασμα θέλει. Γνώμη μου πάντως είναι ότι ούτε μέσα στο 11 θα δούμε δορυφορικό από τον ΟΤΕ, είναι OTESAT είτε ConnxSat...

παντως ,επειδη εχω connx θα πω το εξης
αν βγουν σε δορυφορο ετσι,δηλαδη με το πακετο που βλέπομε τωρα και δεν κανουν
καποιες αλλαγες ταπεινη μου γνωμη θα φανε τα μουτρα τους
τα μισα καναλια δεν εχουν υποτιτλους
aljazzera,france,κτλ τα βρισκεις ελευθερα
συμφωνω οτι η συνδρομη ειναι χαμηλη, αλλα στο δορυφορο πως θα παρουν
πελατες, αυτο το ξερουν και ίδιοι γιαυτο δεν εχουν εκπέμψει εδω και 2 χρονια

Ποιά είναι τα μισά κανάλια που δεν έχουν υπότιτλους;Μόνο το discovery travel και τα διεθνή δεν έχουν υπότιτλους που είναι αναμενόμενο.

Ούτε τα δισέγγονα μας θα δουν conn-x! Από καλοκαίρι σε καλοκαίρι... το πάνε! Και με τα πόδια να πηγαίνανε το σήμα, κάποια στιγμή θα είχε φτάσει!

Παιδια καπου διαβασα οτι το conn-x ετοιμαζει καποια καναλια hd αυτα θα μπορουμε να τα δουμε και εμεις μετα 2mbps η εχουμε περιορισμους λογω μικρου bandwith αν και νομιζω οτι τα προοριζει για το δορυφορικο του πακετο αν βγει ποτε στην αγορα

Παιδια καπου διαβασα οτι το conn-x ετοιμαζει καποια καναλια hd αυτα θα μπορουμε να τα δουμε και εμεις μετα 2mbps η εχουμε περιορισμους λογω μικρου bandwith αν και νομιζω οτι τα προοριζει για το δορυφορικο του πακετο αν βγει ποτε στην αγορα

Πιο λογικό μου φαίνεται να προορίζονται για το δορυφορικό (όταν με το καλό βγει). Στο IP TV ακόμα και να το δώσει σαν επιλογή δε πιστεύω ότι θα μπορούν όλοι να βλέπουν. Έχω ακούσει πολλές περιπτώσεις που είτε είναι οριακό το bandwidth για να περνά το IPTV ή και περιπτώσεις που δεν μπορούν να βάλουν IP TV.

Εγώ πάντως περίμενα να δώ που θα πάει ο Ολυμπιακός, για να δώ τι θα αγοράσω. Εδώ και 4 ημέρες είμαι συνδρομητής nova. Θα πρέπει να βγεί σε πάρα πολύ ανταγωνιστική τιμή ο ΟΤΕ για να σκεφτεί κάποιος να βάλει άλλον έναν αποκωδικοποιητή στον σαλόνι του, αν βγεί και σε διαφορετικό δορυφόρο εκτός Hotbird...πιο δύσκολα. Πάντως, θεωρητικά, καλός είναι ο ανταγωνισμός.

Είχε ακουστεί ότι θα διατίθεται και με σκέτη κάρτα ή παντρεμένη με μοντούλα, αν είναι έτσι θα το πάρει πάρα πολύς κόσμος. Για extra δέκτη στο σαλόνι θα το διπλοσκεφτούν πολλοί (ανάμεσά τους κι εγώ).

απο satleo.gr

Αυτή την φορά φαίνεται πως είναι οριστικό και οι επίσημες ανακοινώσεις αναμένονται σύντομα. Οι άδειες των υπεύθυνων αλλά και των τεχνικών έχουν ανακληθεί και όλοι τρέχουν για να είναι έγκαιρα έτοιμοι. Η δορυφορική πλατφόρμα του ΟΤΕ θα ξεκινήσει στις αρχές Σεπτεμβρίου και όπως ήδη έχουμε αναφέρει όχι από τον Hellasat αλλά από τον Eurobird 9 στις 9 ανατολικά. Οι πληροφορίες μας λένε ότι εξετάστηκε και το ενδεχόμενο του Astra 3B (23.5E), αλλά μέτρησε η μεγαλύτερη εγγύτητα προς τις 13 ανατολικά που επιτρέπει πολύ εύκολα την ταυτόχρονη λήψη των δύο συμπλεγμάτων (13E-9E) με δεδομένο φυσικά ότι η ανταγωνιστική Nova εκπέμπει από τις 13 ανατολικά. Δεν θα ρισκάρουμε πολλές λεπτομέρειες εν αναμονή των επίσημων ανακοινώσεων, απλά θυμίζουμε ότι το μηνιαίο κόστος του βασικού πακέτου προβλέπεται να διαμορφωθεί κάτω από τα 20 ευρώ τον μήνα, στο πακέτο θα εκπέμψουν όλα τα μεγάλα κανάλια πανελλήνιας εμβέλειας (τα υπόλοιπα είναι ήδη γνωστά από το connx tv) η κρυπτογράφηση θα είναι nds4 με δέκτη kaon με «παντρεμένη» κάρτα (με τα σημερινά δεδομένα….ξεχάστε το card sharing) και το πιάτο 80αρι tecatel (αλλά υποθέτουμε πως θα υπάρχει επιλογή συνδρομής και με σκέτο δέκτη, αν κάποιος έχει ήδη εγκατάσταση με λήψη στις 9 ανατολικά). Για περισσότερα αναμένουμε τις επίσημες ανακοινώσεις. (digitaltvinfo.gr)

Status
Not open for further replies.