Πότε πιστεύετε θα ξεκινήσει η δορυφορική πλατφόρμα του ΟΤΕ;

Status
Not open for further replies.
Μεγάλη Βλακεία πάντως του ΟΤΕ που δεν αφήνει τουλάχιστον τα Κρατικά Ελευθερα+alter και Σκάι,μέχρι να ξεκινήσει με την πλατφόρμα.Με αυτήν την Κίνηση θα Απέτρεπε πολλούς (τον οποιον ψόφησε ο "σπιτοδρακος")να κάνουν Συνδρομή στην Γόβα.Μεγάλη Βλακεία...

το σιγουρο ειναι οτι στα λεγομενα σου εισαι εγγυηση οσα χρονια σε ξερω στα διαφορα δορυφορικα φορουμ ιδωμεν λοιπον

Re: Απάντηση: Πότε πιστεύετε θα ξεκινήσει η δορυφορική πλατφόρμα του ΟΤΕ;

Το λοιπόν το πακέτο θα ανακοινωθεί στην έκθεση, και θα κανει εκκίνηση κανονικά(15-24/9/11).
Πηγή:suzakias και να με θυμάστε έτσι για αυτό που έγραψα.

Λετε να υπαρξει σοβαρη αντιδραση απο nova?

Παντως νομιζω οτι ο ΟΤΕ για να σκοραρει, χρειαζεται να διαθεσει ενα καλο και συγχρονο δορυφορικο HD δεκτη που θα βλεπει ολους τους δορυφορους, και μια τιμη το πολυ μεχρι 20 ευρω. Μετα μαλλον μια χαρα θα τα παει.

Απάντηση: Re: Πότε πιστεύετε θα ξεκινήσει η δορυφορική πλατφόρμα του ΟΤΕ;

O Chuck Norris βλέπει το πακέτο του ΟΤΕ πριν καν αυτό ξεκινήσει!

Ο Chuck Norris όντως είναι ο μόνος που βλέπει ήδη το πακέτο του ΟΤΕ δορυφορικά και μάλιστα βλέπει στο CONN-X Sports1
τον Παναθηναϊκό στο Champions League
και στο Sports2 τον Ολυμπιακό Βόλου στο Europa League! :SFGSFGSF:

Εγώ πιστεύω πάντως ότι το μεγάλο χτύπημα θα το κάνει εφόσον καταφέρει να διαθέσει παντρεμένη κάρτα με μοντούλα και όχι με δέκτη. Εκεί θα γίνει το έλα να δεις σε αποχωρήσεις από την κυρία....συν το ότι θα έχει συνεισφέρει στο να μην πεθάνει η αγορά, μεγάλη υπόθεση!

οντως αν κανει μια κινηση τετοια πολυς κοσμος θα αποκτησει οτε.εγω ενας λογος που δεν ενδιαφερομαι να γινω συνδρομητης ειναι γιατι δεν θελω αλλους δεκτες πακετου που να τους βαλω.

Εγώ πιστεύω πάντως ότι το μεγάλο χτύπημα θα το κάνει εφόσον καταφέρει να διαθέσει παντρεμένη κάρτα με μοντούλα και όχι με δέκτη. Εκεί θα γίνει το έλα να δεις σε αποχωρήσεις από την κυρία....συν το ότι θα έχει συνεισφέρει στο να μην πεθάνει η αγορά, μεγάλη υπόθεση!
Και αν πάρει όλα τα ελληνικά κανάλια, σίγουρα θα "προβληματίσει" σε μεγάλο βαθμό το start pack της nova και όχι μόνο.

Διαφωνώ με αυτό το καταφέρει
εφόσον καταφέρει να διαθέσει παντρεμένη κάρτα με μοντούλα και όχι με δέκτη
νομίζω πως έπρεπε να γράφουμε αν τους κόψει να δώσουν το πακέτο με μια παντρεμένη nds μοντούλα (έστω και σε τσιμπημένη τιμή) αλλά αυτοί οι μπάμιες σιγά να μην επικατέβουν να διαβάζουν τα φόρα και τις ζητήσεις των fan του αθλήματος :confused:

Δε νομιζω να δωσουν ετσι καρτες. Κλασικα θα πουν σου δινω δωρεαν ολοκληρο τον δεκτη. Παρτον!

Status
Not open for further replies.