Πότε πιστεύετε θα ξεκινήσει η δορυφορική πλατφόρμα του ΟΤΕ;

Status
Not open for further replies.
Re: Απάντηση: Πότε πιστεύετε θα ξεκινήσει η δορυφορική πλατφόρμα του ΟΤΕ;

όταν λέμε demo units τι εννοούμε?
Ότι στελέχη και γνωστοί θα δοκιμάσουν την υπηρεσία τσάμπα :)

Το NatGeo Music πάντως δεν εκπέμπει πια στο IPTV και οι
τεχνικοί ισχυρίζονται ότι σταμάτησε η μετάδοσή του γενικά.

Το ... Κοντρα έλειπε ή μου φάνηκε από τη λίστα;
Πως θα κοιμηθούμε χωρίς Στέφανο Χίο με την έγκριτη και
σοβαρή πάνω απ'όλα ενημέρωση;;;;;;

από τις 11 οκτωβρίου θα είμαι ο πρώτος συνδρομητής...σε δυο μέρες αρχίζουν τα σεμινάρια σε τεχνικούς ...

άντε γερά......

επί τέλους τέλος....

15 σεπτεμβριου θα κυκλοφορήσουν κάποια demo units και τον Οκτώβρη θα ξεκινήσει η εμπορική διάθεση πηγη http://www.weeklytelecom.gr/
Μπα.... καποιο λαθος κανεις. Καποια αλλα παιδια βλεπουν εδω και μερες:ernaehrung004:

Απάντηση: Re: Πότε πιστεύετε θα ξεκινήσει η δορυφορική πλατφόρμα του ΟΤΕ;

από τις 11 οκτωβρίου θα είμαι ο πρώτος συνδρομητής...σε δυο μέρες αρχίζουν τα σεμινάρια σε τεχνικούς ...

άντε γερά......

επί τέλους τέλος....
:flipout::flipout:γοβα τα ακους ρε.........

Απάντηση: Re: Απάντηση: Πότε πιστεύετε θα ξεκινήσει η δορυφορική πλατφόρμα του ΟΤΕ;

Ότι στελέχη και γνωστοί θα δοκιμάσουν την υπηρεσία τσάμπα :)

να μας πει ο σουζακιας την ποιοτητα εικονας των καναλιων.

από τις δέκα οκτώβρη θα είναι στην διάθεση μας ..κάτι που μου είπαν για την τιμή ...δεν μου άρεσε...ακόμη λέει ένα πουλάκι ότι θα μπορούμε να βλέπουμε με δέκτη που μας αρέσει....

Last edited by a moderator:
Απάντηση: Re: Πότε πιστεύετε θα ξεκινήσει η δορυφορική πλατφόρμα του ΟΤΕ;

από τις δέκα οκτώβρη θα είναι στην διάθεση μας ..κάτι που μου είπαν για την τιμή ...δεν μου άρεσε...ακόμη λέει ένα πουλάκι ότι θα μπορούμε να βλέπουμε με δέκτη που μας αρέσει....
Για πες για την τιμη? κατα τα αλλα το πουλακι καλα σε ειπε...

Re: Απάντηση: Re: Πότε πιστεύετε θα ξεκινήσει η δορυφορική πλατφόρμα του ΟΤΕ;

από τις δέκα οκτώβρη θα είναι στην διάθεση μας ..κάτι που μου είπαν για την τιμή ...δεν μου άρεσε...ακόμη λέει ένα πουλάκι ότι θα μπορούμε να βλέπουμε με δεκτη που μας αρέσει....

Για πες για την τιμη? κατα τα αλλα το πουλακι καλα σε ειπε...

η απαντηση σου αφορα τον δεκτη...?

το πουλάκι φιλε είναι τεχνικός και πάει για σεμινάρια...και στις 10 του αλλου του μηνός μου είπε να περάσω από εκεί να πάρω ένα πακέτο. Το είδα σήμερα.... δέκτη πιάτο κλπ.....φυσικά από αύριο ταράτσα για καλο συντονισμό κλπ...

εγω θελω τσαμπα μοντουλα + αντε... 15 ευρω το φουλ πακ. θα μου κανουν τη χαρη η πολλα θελω;
για να απαντησουν οι ειδικοι.

Status
Not open for further replies.