Πότε πιστεύετε θα ξεκινήσει η δορυφορική πλατφόρμα του ΟΤΕ;

Status
Not open for further replies.
Αν το doc με τα καναλια και τα πακετα ειναι αληθινο ????????????? τοτε το ολο εγχειρημα θα παει απατο !!!!!!!!!!!! και εξηγουμαι οτι μεσα απο ολα τα πακετα λειπουν βασικα καναλια και σε sd και σε hd και το μονο που μπορω να συμφωνησω ειναι μονο τα αθλητικα ολοκληρωμενα.
Ειναι δυνατον να θελεις να βγεις στην αγορα εν ετη 2011 και με ανταγωνιστη την γοβα χωρις travel channel,national geographic , animal planet , cartoon network , HD κινηματογραφο, ολα τα ελληνικα ????????
15 σημερα παει και τα μεσα του μηνα , ουτε διαφημιση,τα site του οτε under construction,στο 13888 προωθηση το iptv,στα oteshop ουτε ενημερωση ,ουτε ανταλλακτικα!!!!! στον γερμανο ουτε ξερουν τι ειναι το δορυφορικο, στα μμε καμμια διαφημιση ,και ως δια μαγειας μεχρι τελος του μηνα θα εχουν γινει ολα και θα ξεκινησει αρχες οκτωβριου με δεκτες οι οποιοι θα διακτηνιστουν στα σπιτια μας αλλα και στην αγορα την δυσκινητη αλλα και στους εγκαταστατες με παραλληλο lnb και ολα τα υπολοιπα τεχνικα που χρειαζονται για την ληψη :fahne90:

Ε όχι και υπερθέαμα το NFL! Ποιο βαρετό άθλημα δεν υπάρχει. Ενδιαφέρον NFL στην Ελληνική αγορά; Κάτω από 0,1% κατά τη γνώμη μου.

Να έλεγες για κανένα australian rules football, εκεί να συμφωνήσω, είναι θεαματικό.

Φιλε malakudi , ο καθενας με τα γουστα του...
Για να μπορεσεις να απολαυσεις το NFL πρεπει πρωτα να μπορεις να το καταλαβεις, και αυτο προυποθετει να αφιερωσεις αρκετο χρονο παρακολουθοντας το. Περιεχει παρα πολυ στρατηγικη , φασεις σε εξαιρετικη ταχυτητα , και συγκρουσεις με ''φονικη'' δυναμη.Ειναι φτιαγμενο για τηλεοραση.
Προσωπικα , παρακολουθω σπορ πανω απο 35 χρονια , και μετα απο τα τελευταια 10 χρονια που παρακολουθω ανελλιπως το nfl , δυσκολευομαι να ξοδεψω πανω απο 5' στην TV βλεποντας τις θεατρικες βουτιες τυπου Καραγκουνη , και ατερμονες συζητησεις για το αν ηταν πεναλτυ η οχι.
Το ποδοσφαιρο σοβαρευει σαν θεαμα , στην τελικη φαση του CL , και του Παγκοσμιου κυπελλου.
Ευτυχως που υπαρχει και το EUROSPORT και μας δειχνει και ολα τα αλλα αθληματα , οπως το AUSSIE RULES που ανεφερες αλλα και το rugby , το οποιο ειναι παντελως αγνοημενο απο την Ελληνικη tv ,παρολλο που παιζεται και στην Ελλαδα ( εχουμε Εθνικη ομαδα , και ενα μικρο πρωταθλημα 8 ομαδων).Αυτον τον μηνα , το μεγαλυτερο αθλητικο γεγονος στον κοσμο , ειναι το Παγκοσμιο Κυπελλο Ραγκμπυ που γινεται στη Νεα Ζηλανδια , αλλα κανενα Ελληνικο συνδρομητικο δεν θα δειξει , ουτε 1 αγωνα.Προτιμουν να δειχνουν Ρωσικο πρωταθλημα και Β κατηγορια Γερμανιας

Απάντηση: Re: Πότε πιστεύετε θα ξεκινήσει η δορυφορική πλατφόρμα του ΟΤΕ;

Αν το doc με τα καναλια και τα πακετα ειναι αληθινο ????????????? τοτε το ολο εγχειρημα θα παει απατο !!!!!!!!!!!! και εξηγουμαι οτι μεσα απο ολα τα πακετα λειπουν βασικα καναλια και σε sd και σε hd και το μονο που μπορω να συμφωνησω ειναι μονο τα αθλητικα ολοκληρωμενα.
Ειναι δυνατον να θελεις να βγεις στην αγορα εν ετη 2011 και με ανταγωνιστη την γοβα χωρις travel channel,national geographic , animal planet , cartoon network , HD κινηματογραφο, ολα τα ελληνικα ????????
15 σημερα παει και τα μεσα του μηνα , ουτε διαφημιση,τα site του οτε under construction,στο 13888 προωθηση το iptv,στα oteshop ουτε ενημερωση ,ουτε ανταλλακτικα!!!!! στον γερμανο ουτε ξερουν τι ειναι το δορυφορικο, στα μμε καμμια διαφημιση ,και ως δια μαγειας μεχρι τελος του μηνα θα εχουν γινει ολα και θα ξεκινησει αρχες οκτωβριου με δεκτες οι οποιοι θα διακτηνιστουν στα σπιτια μας αλλα και στην αγορα την δυσκινητη αλλα και στους εγκαταστατες με παραλληλο lnb και ολα τα υπολοιπα τεχνικα που χρειαζονται για την ληψη :fahne90:

Άφησε και κανένα τηλ. να επικοινωνήσουν μαζί σου να τους πεις πως να το κάνουν!!!
Έλεος, τόσο αρνητικό πόστ για ένα εγχείρημα που δεν έχει κάν ξεκινήσει δεν θα μπορούσα ούτε να το φανταστώ.
Τι να λέμε τώρα.....

Re: Απάντηση: Re: Πότε πιστεύετε θα ξεκινήσει η δορυφορική πλατφόρμα του ΟΤΕ;

Έλεος, τόσο αρνητικό πόστ για ένα εγχείρημα που δεν έχει κάν ξεκινήσει δεν θα μπορούσα ούτε να το φανταστώ.

Αν η πραγματικότητα είναι τόσο αρνητική όπως εσύ την χαρακτηρίζεις , δεν ευθύνεται όποιος απλά την περιγράφει μια και δεν έθεσες θέμα αναληθειών .

Last edited:
Φιλε malakudi , ο καθενας με τα γουστα του...
Για να μπορεσεις να απολαυσεις το NFL πρεπει πρωτα να μπορεις να το καταλαβεις, και αυτο προυποθετει να αφιερωσεις αρκετο χρονο παρακολουθοντας το. Περιεχει παρα πολυ στρατηγικη , φασεις σε εξαιρετικη ταχυτητα , και συγκρουσεις με ''φονικη'' δυναμη.Ειναι φτιαγμενο για τηλεοραση.
Προσωπικα , παρακολουθω σπορ πανω απο 35 χρονια , και μετα απο τα τελευταια 10 χρονια που παρακολουθω ανελλιπως το nfl , δυσκολευομαι να ξοδεψω πανω απο 5' στην TV βλεποντας τις θεατρικες βουτιες τυπου Καραγκουνη , και ατερμονες συζητησεις για το αν ηταν πεναλτυ η οχι.
Το ποδοσφαιρο σοβαρευει σαν θεαμα , στην τελικη φαση του CL , και του Παγκοσμιου κυπελλου.
Ευτυχως που υπαρχει και το EUROSPORT και μας δειχνει και ολα τα αλλα αθληματα , οπως το AUSSIE RULES που ανεφερες αλλα και το rugby , το οποιο ειναι παντελως αγνοημενο απο την Ελληνικη tv ,παρολλο που παιζεται και στην Ελλαδα ( εχουμε Εθνικη ομαδα , και ενα μικρο πρωταθλημα 8 ομαδων).Αυτον τον μηνα , το μεγαλυτερο αθλητικο γεγονος στον κοσμο , ειναι το Παγκοσμιο Κυπελλο Ραγκμπυ που γινεται στη Νεα Ζηλανδια , αλλα κανενα Ελληνικο συνδρομητικο δεν θα δειξει , ουτε 1 αγωνα.Προτιμουν να δειχνουν Ρωσικο πρωταθλημα και Β κατηγορια Γερμανιας

Θα συμφωνήσω απόλυτα με τον ζαφ. προσωπικά βλέπω NFL όποτε το δείχνει το Nova, παλιά έδειχνε 1 αγώνα κάθε βδομάδα κ όλα τα πλέι-οφ, τώρα δείχνει μόνο τους 2 τελικούς κ το σούπερμπόουλ. Μακράν το πιο θεαματικό άθλημα για μένα. πω-πω, 8 αγώνες τη βδομάδα; αυτά είναι... άντε μωρέ οτέ, βγες επιτέλους...

Πρώτη ενημέρωση ανεπίσημη.

22,40 το μήνα το full pack (για τα υπόλοιπα τίποτα ακόμα).

28 αν δεν είσαι συνδρομητής ΟΤΕ. STB & card αξίας 105 δωρεάν.

Εγκατάσταση 115 (60 εγκατάσταση και 55 κεραία / lnb). Συνεγκατάσταση (Nova πχ) 35 .

Στην τιμή της εγκατάστασης περιλαμβάνεται σύνδεση αποκωδικοποιητή και παρουσίαση υπηρεσίας.

Για να δούμε.
22,40 ευρώ είναι καλή τιμή.
Αν και το περιεχόμενο είναι λίγο φτωχό προς το παρόν...

Άφησε και κανένα τηλ. να επικοινωνήσουν μαζί σου να τους πεις πως να το κάνουν!!!
Τι να λέμε τώρα.....

ΜΕ παρεξηγησατε ρε παιδια εγω μονο την πραγματικοτητα περιγραφω ,αλλωστε τα λεμε τοσο καιρο τωρα ,και το σιγουρο ειναι οταν θα βγει (αν γινει αληθινο ) σιγουρα με καλη τιμη θα γινω πελατης
:2thumb22sup:

Re: Απάντηση: Πότε πιστεύετε θα ξεκινήσει η δορυφορική πλατφόρμα του ΟΤΕ;

Για να δούμε.
22,40 ευρώ είναι καλή τιμή.
Αν και το περιεχόμενο είναι λίγο φτωχό προς το παρόν...

Το θέαμα δεν είναι φτωχό αλλά απλούστατα δεν υπάρχει.
Όσο για το NFL είναι απο τις μεγαλύτερες Αμερικάνικες Πα#%$ριες και θεωρώ
ότι είναι τραγικό να συγκρίνεται με το ποδόσφαιρο το οποίο είναι καθαρά τεχνικό άθλημα.

Ο δεκτης ξερουμε αν το γυριζει το πιατο ή αν τεσπα διαθετει στο SW και αλλους δορυφορους? Οι Καοn κατα τα αλλα δεν ειναι και ασχημοι δεκτες.

Καλή η τιμή αλλά κατά την γνώμη μου θα έπρεπε να προσθέσε κανάλι με ταινίες έστω ένα και να βγάλει οπωσδιποτε συνδυαστικό πακέτο με internet ομιλια και δορυφορικό

Καλή η τιμή αλλά κατά την γνώμη μου θα έπρεπε να προσθέσε κανάλι με ταινίες έστω ένα και να βγάλει οπωσδιποτε συνδυαστικό πακέτο με internet ομιλια και δορυφορικό

Καραδωκει η ΕΕΤΤ ...

Μα δε τους συμφέρει αν όντως είναι αυτή η τιμή...το ιντερνετ και η τηλεφωνία θα ανεβάσει τη τιμή που πρακτικά έιναι το μόνο σημείο που μπορεί να χτυπήσουν τη Nova.

είναι πολλοί που θα χρειαστουν και το πακετο του οτε.οι ποδοσφαιροφιλοι γιατί θα έχει τα ποιο ενδιαφέρον πρωταθληματα της ευρωπης ,και όχι μόνο το καραστιμενο ελληνικο πρωταθλημα,οι ελληνες του εξωτερικου και περιοχων με δυσκολη επιγεια ληψη γιατί θα έχει κάποια καναλια που δεν θα έχει η νοβα, εφόσον βγει αρνητικη αποφαση για τα ιδιωτικα αν πρέπει να πάνε και στον οτε.ετσι θα φυγουν από νοβα:σκαι,νετ,ετ3,αλτερ,και τα ψηφιακα της ερτ. αυτά με βαση την λογικη,και εφόσον βγει αρνητικη αποφαση να είναι όλα τα ιδιωτικα KAI στον οτε,που είναι μέσα στο πλαισιο τον δυνατοτητων (πλατες) που έχει η νοβα σε διαφορους φορεις,πολιτικους κλπ κλπ και που το έχει καταλάβει όλα αυτά τα χρόνια της δορυφορικης και ο τελευταιος ανιδεος.

[offtopic]Τι παραλήρημα τρελό είναι αυτό; Το σπίτι σου φορολόγησαν και τοους κράζεις έτσι;;;; :)[/offtopic]

Πάντως, οσο και να το λέμε και να το πιστεύουμε ότι το ελληνικό πρωτάθλημα δεν είναι καλό, όλοι αυτό πληρώνουν εν τέλει (άντα και το CL) και δε νομίζω να διαφωνεί κανείς. Τώρα για τα ιδιωτικά εμένα δε θα με πολυέκαιγε. Σκουπίδια δείχνουν και μπαγιάτικα κιόλας οπότε αν ο ΟΤΕ πάει να βασίσει πακέτο σε αυτά νομίζω πως κάτι κάνει λάθος.

Καλύτερα να κλείσει καμία συνεργασία για να δείχνει σειρές και ταινίες και να εμπλουτίσει λίγο το πρόγραμμα παρά να πηδάει για να φτάσει τα σάπια μήλα που είναι χαμηλά.

Και εγω της γνωμης ειμαι οτι ειναι πολυ φτωχο το περιεχομενο.
Ειδικα αυτο το entry pack δεν θα επρεπε καν να υπαρχει, ειναι κοροιδια.
Λειπουν οντως τα βασικα(history, animal, travel, natgeo)

υποθετω οτι ισως ειναι η αρχη ακομα και θα εμπλουτιστει. Ειδαλλως με αυτα τα καναλια ακομα και εγω που θα το ηθελα δεν θα παρω. Και θελω να τους στηριξω.

P.S δεν βλεπω καλα, λεει Discovery HD η ID?

Και εγω της γνωμης ειμαι οτι ειναι πολυ φτωχο το περιεχομενο.
Ειδικα αυτο το entry pack δεν θα επρεπε καν να υπαρχει, ειναι κοροιδια.
Λειπουν οντως τα βασικα(history, animal, travel, natgeo)

υποθετω οτι ισως ειναι η αρχη ακομα και θα εμπλουτιστει. Ειδαλλως με αυτα τα καναλια ακομα και εγω που θα το ηθελα δεν θα παρω. Και θελω να τους στηριξω.

P.S δεν βλεπω καλα, λεει Discovery HD η ID?

ID

[offtopic]Τι παραλήρημα τρελό είναι αυτό; Το σπίτι σου φορολόγησαν και τοους κράζεις έτσι;;;; :)[/offtopic]

Πάντως, οσο και να το λέμε και να το πιστεύουμε ότι το ελληνικό πρωτάθλημα δεν είναι καλό, όλοι αυτό πληρώνουν εν τέλει (άντα και το CL) και δε νομίζω να διαφωνεί κανείς. Τώρα για τα ιδιωτικά εμένα δε θα με πολυέκαιγε. Σκουπίδια δείχνουν και μπαγιάτικα κιόλας οπότε αν ο ΟΤΕ πάει να βασίσει πακέτο σε αυτά νομίζω πως κάτι κάνει λάθος.

Καλύτερα να κλείσει καμία συνεργασία για να δείχνει σειρές και ταινίες και να εμπλουτίσει λίγο το πρόγραμμα παρά να πηδάει για να φτάσει τα σάπια μήλα που είναι χαμηλά.

προσωπικά θα μιλήσω φίλε κ θα σου πω πως ο λόγος που έχω ακόμη νόβα είναι τα 6-7 παιχνίδια από πρέμιερ λιγκ που δείχνει σ/κ και δευτέρα βράδυ. ειλικρινά, αν γινόταν, θα ζητούσα να μου κλειδώνουν τα κανάλια όταν δείχνει το δικό μας πρωτάθλημα, αν ήταν να μου βγαίνει η συνδρομή πχ στα 25-30 ευρώ από τα 50 που δίνω τώρα (έχω forthnet άρα -20%). όσο για το τσουλου κ το γιουρόπα, τελειώνουν φέτος τα δικαιώματα. κάτσε να δούμε που θα καταλήξουν...

για τα ιδιωτικά και εμένα δε με ενδιαφέρει καθόλου. για σειρές που λες, έχει fx, fox life, sundance, universal. η νόβα έχει τα 2 πρώτα μόνο. για ταινίες που λες, το θεωρώ απίθανο, γτ η νόβα έχει συμβόλαια με όλα τα στούντιο από χόλλυγουντ. αν θυμάσαι, όταν βγήκε ο άλφα ντίτζιταλ, το μόνο στούντιο που δεν είχε συνεργασία η νόβα τότε, ήταν η warner bros. έτσι, ο άλφα τότε έδειχνε ταινίες από warner bros μόνο, αν θυμάμαι καλά... αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος...

ΥΓ. Όσον αφορά το θέμα του NFL που ανέφερα, ρε παιδιά, είναι καθαρά θέμα γούστου. άλλος το γουστάρει, άλλος όχι... κ wwe γουστάρω να βλέπω, και μάλιστα πήγα και λονδίνο το μάιο να δω raw και smackdown live... τι να λέει που είναι ψέμα, εγώ το ευχαριστιέμαι και το βλέπω... ο καθένας με τα γούστα του, χεχεχε...

Last edited:
Status
Not open for further replies.