Πότε πιστεύετε θα ξεκινήσει η δορυφορική πλατφόρμα του ΟΤΕ;

Status
Not open for further replies.
Μέχρι στιγμής είναι MTV HD, με ηλεκτρονικό οδηγό προγράμματος (EPG) του MTV Greece, το κανάλι είναι ανενεργό, δεν έχει ξεκινήσει ακόμη...

Τo Parabola.cz έχει κάνει λάθος που μιλά για MTV Live HD...
Το MTV Live HD δεν εχει ψυχαγωγικες σειρες, εχει μονο συναυλίες και βιντεοκλίπ...

κάποιος φίλος είχε γράψει ότι στην ακατανόμαστη έχουν πεθάνει από τα Γέλια.:flipout:Λέτε να μην τους βγει σε καλο το Γέλιο και να γελάσει καλύτερα αυτός που γελάσει τελευταίος?:a0210:Μακάρι...Πάντως για τον Υποψήφιο Συνδρομητή είναι θετικό το να υπάρχει Ανταγωνιστής για την Ακατανόμαστη,που τόσα χρονια έπαιζε μονη της.Προσωπικά θα πάρω ΟΤΕ-tv,ΚΑΙ για τον λόγο ότι δεν μου αρέσουν τα μονοπώλια.:furious3:Ο Οτε ας κοιτάξει να βγάλει Ενδιαφέρον Κανάλια και θα έχει Μεγάλη Απήχηση στο Κοινό.Και του Χρόνου αν πάρει τα CL εκεί θα γίνει "η Έξοδος του Μεσολογγίου" από την Άλλη Συνδρομητική Εταιρεία.:violent-smiley-030:

Δυστυχώς το πακέτο του ΟΤΕ υστερεί σε κανάλια αυτή τη στιγμή , και αυτό θα το αντιληφθούν σύντομα και οι ενδεχόμενοι συνδρομητές του , με ότι αυτό συνεπάγεται .
Γιαυτό ο ΟΤΕ πριν το ξεκίνημα του θα πρέπει να επιλέξει καλλίτερα κανάλια και όχι περισσότερα αριθμητικά , ώστε να κάνει τη διαφορά , δεν του επιτρέπεται η αποτυχία .
Μία ενδεχόμενη αποτυχία του ΟΤΕ , θα κάνει πολύ περισσότερο αλαζονικούς τους ανθρώπους της nova , και θα είναι σίγουρα πλήγμα , κατά των καταναλωτών .

Last edited:
αν μου επιτρέπετε, συμφωνώ απόλυτα κ επιβεβαιώνω ότι τόσο εγώ, όσο και ο "δορυφορικός" μου κύκλος φίλων έχουμε δορυφορική (ή IPTV) από επιλογή και ανάγκη για ποιότητα, κι ας βάλαμε αρχικά για τα ιδιωτικά ελληνικά, μια και η διαφορά γίνεται εμφανής μέσα σε λίγες ώρες. Συνεπώς καλύτερα να μην ξοδέυει ώρες περιεχομένου για τούρκικα σήριαλ κτλ. Άλλωστε η digea πάει σχεδον παντού (ή θα πάει σύντομα) για όποιον τη βρίσκει με διαφημίσεις (μόνο)!
Η ποιότητα που αναφέρηθκε παραπάνω υπάρχει ήδη και εξηγούμαι σαν πρώην γοβάκιας και νυν κονν-εξάκιας. Discovery+Animal+History+Nat Geo+E! vs Discovery+Discovery Science+Discovery ID+Discovery World+Discovery Travel & Living+Style TV+Zone Reality+Nat Geo Wild σημειώσατε 2 έχοντας δει και τα 2 πακέτα για μήνες, ο ΟΤΕ έχει ποιοτικότερο πρόγραμμα. Σε σειρές κτλ πλεονεκτέι με τα Universal + Sundance και στα αθλητικά (γούστα) επειδή στην καλή ώρα ΔΕ δείχνει μούφα-league και δέιχνει γερμανία-ισπανία-ιταλια και εννοείται ΟΛΗ την F1!

Re: Απάντηση: Πότε πιστεύετε θα ξεκινήσει η δορυφορική πλατφόρμα του ΟΤΕ;

Η ποιότητα που αναφέρηθκε παραπάνω υπάρχει ήδη και εξηγούμαι σαν πρώην γοβάκιας και νυν κονν-εξάκιας
Όταν λέω ποιότητα δεν εννοώ μόνο το περιεχόμενο αλλά και σε εικόνα και εννοώ HD κανάλια .
Υπάρχουν πολλά και καλά (και κοστίζουν) και δεν είναι ανάγκη να αντιγράψει τη nova .

Μετά λύπης μου βλέπω ότι κανείς δεν σχολιάζει πως από 15 ε φτάσαμε στα 28 ε. Και μετά από 1-2 χρόνια με 1-2 προσθήκες (τσουλου π.χ.) θα φτάσουμε στα 39-40. Και μην πει κανείς για ΟΤΕ, connx και iptv γιατί δεν έχουν όλοι...(εγω όχι πάντως).
Αλλά τι να περιμένει κανείς...στο τιμόνι ποιοί είναι;;;
Αυτοί που ήταν στο τιμόνι της ακατανόμαστης χρόνια...
Γι αυτό κάνουν πάρτι οι άλλοι...!!!:ernaehrung004:

Και το nova εάν βάλεις Forthnet κοστίζει 45 ευρώ περίπου.(και οι δυο εκπτώσεις συνδιαστικά).Και δεν μπορώ να εκλάβω ως δικαιολογία το ''δεν έχω ΟΤΕ''.Ούτε ότι ''ΟΤΕ δεν μπορεί να μπει στην περιοχή μου'',Το 50%+ έχει ΟΤΕ,οπότε και συνδιαστικά θα έχει πολύ καλύτερη τιμή σε σχέση με το nova + forthnet.

Να υποθέσω ότι τελικά ανακοινώθηκε το πακέτο.
Που είναι οι τιμές και τα πακέτα; Διάβασα το νήμα, αλλά δεν είδα αναφορές.
Κάπου μου ξέφυγε;

Δεν σου ξέφυγε.Δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα ακόμη.Και μην δώσεις βάση σε ανεπίσημα στοιχεία.

Μετά λύπης μου βλέπω ότι κανείς δεν σχολιάζει πως από 15 ε φτάσαμε στα 28 ε.

ακριβως..αλλο κατω απο 20 και αλλο 28.
και στην περιπτωση του οτε,ο kaon ειναι "καλος" δεκτης
(δεν πειραζει που θα ερθει παντρεμενος με καρτα..)
και απο την αλλη ο pace ειναι "κακος" δεκτης
(τον χρησ/ουν οι περισσοτεροι provider..)
και πειραζει που ερχεται με παντρεμενη καρτα.
τελικα,θα εχουμε διαφορετικα κριτηρια για καθε πολυτελεις υπηρεσια που υπαρχει στον τοπο μας...?

Re: Απάντηση: Πότε πιστεύετε θα ξεκινήσει η δορυφορική πλατφόρμα του ΟΤΕ;

Σωστά. Αν και το μεγαλύτερο πρόβλημα, κατά τη γνώμη μου, είναι τα παρεχόμενα κανάλια, αν ισχύουν όσα γράφονται εδώ...

εαν ειναι οντως ετσι,δεν νομιζω οτι θα μας δελεασει ευκολα.
ας περιμενουμε ομως επισημως να δουμε τι ακριβως θα μας προσφερουν και το βλεπουμε...

Το μεγαλύτερο διακύβευμα είναι να ανοίξει επιτέλους ο ανταγωνισμός
στην οικιακή δορυφορική διασκέδαση με χαμηλότερες τιμές.
Αυτό και μόνο μας συμφέρει ως καταναλωτές.
Αν λειτουργήσει σωστά δύσκολα θα υπάρξει πακέτο που να τα έχει όλα,
αλλά δύο πακέτα στην (αθροιστικά) χαμηλότερη τιμή από
τη σημερινή γοβα δεν είναι και απίθανο...

Στη συνέχεια εναπόκειται στην ΕΕΤΤ και στην Επ.Ανταγωνισμού το αν θα ελέγχεται η ορθή λειτουργία προς ώφελος του πολίτη.

Με 28ε ακυρώνει κάποιον που έχει ήδη νόβα να βάλει και οτεσατ. Και αυτός που έχει νόβα μάλλον θα έχει Forthnet, Wind και λιγότερο ΟΤΕ.

τελικα,θα εχουμε διαφορετικα κριτηρια για καθε πολυτελεις υπηρεσια που υπαρχει στον τοπο μας...?

Απλά για να καταλάβω,Δεκτης που δεν μπορεί ούτε καν DiseqC,εσύ τον θεωρείς "καλο" Δεκτη:huh2::huh2::huh2:

και εαν η καρτούλα παίζει και στα λινουξάκια μας...... λέω αν... ???

Απάντηση: Re: Πότε πιστεύετε θα ξεκινήσει η δορυφορική πλατφόρμα του ΟΤΕ;

και εαν η καρτούλα παίζει και στα λινουξάκια μας...... λέω αν... ???

Δεν νομίζω να μην το έχουν σκεφτεί....
Το ATHINASAT, είμαι σίγουρος ότι θα τους είναι φωτεινό παράδειγμα.

Από την άλλη, υποθέτω, ότι η περίπτωσή του N*S4 θα μελετηθεί από αρκετούς μιας και είναι προάγγελος αλλαγών και αλλού...

Μεγαλη πατατα. Με αυτα τα καναλια δεν κτυπα την Nova που εχει Ελληνικο ποδοσφαιρο και Τσαμπιονς λιγκ και Ουεφα

Απάντηση: Re: Πότε πιστεύετε θα ξεκινήσει η δορυφορική πλατφόρμα του ΟΤΕ;

Μεγαλη πατατα. Με αυτα τα καναλια δεν κτυπα την Nova που εχει Ελληνικο ποδοσφαιρο και Τσαμπιονς λιγκ και Ουεφα

Δεν βλέπει όλος ο λαός μπάλα (στημένη) κιόλας..

Status
Not open for further replies.