Πότε πιστεύετε θα ξεκινήσει η δορυφορική πλατφόρμα του ΟΤΕ;

Status
Not open for further replies.
Re: Απάντηση: Πότε πιστεύετε θα ξεκινήσει η δορυφορική πλατφόρμα του ΟΤΕ;

....ωχχχχχχχ, πιάσαμε τα 28 εουρος και δεν τους είδαμε ακόμα...
όντως γιακάτι το οποίο ακόμα δεν έχουμε δει κάποιο δειγμα και για κάτι που λέει ότι θα σπάσει το μονοπώλιο της νόβα τα 30 ευρώ δεν είναι και λίγα, δεδομένου του μεγέθους που συζητιέται ότι θα έχει (πχ 1-2 αθλητικά κανάλια). Καθώς επίσης για κάποιους αθλητικά δεν είναι μόνο το ποδόσφαιρο!!

Γιατί να βάλουμε το δορυφορικό με 28 ευρώ και να αφήσουμε το iptv με 15 ευρώ τότε;
Μήπως κάπου δεν τα λένε όλα ελικρινά οι "φήμες";;

Και εγένετο ΟΤΕ-ΤV. Επιτέλους!!!
Τετάρτη, 28 Σεπτέμβριος 2011 10:19
Με περίπου δύο χρόνια καθυστέρηση, η ΟΤΕ-TV ξεκίνησε με «soft launch» από αυτή την εβδομάδα και οι εκτιμήσεις είναι ότι θα μπει σε κανονική λειτουργία σε 2-3 εβδομάδες. Όπως έχουμε προαναφέρει θα υπάρχει ποικιλία πακέτων και τιμών, που θα φτάνουν μέχρι τα 28 ευρώ. Το κανονικό λανσάρισμα θα υποστηριχθεί με εκτεταμένη διαφημιστική καμπάνια, ενώ με δεδομένο ότι «το περιεχόμενο είναι ο βασιλιάς» και το ποδόσφαιρο είναι «ο βασιλιάς των σπορ» αναμένεται να γίνει μάχη για την απόκτηση των δικαιωμάτων του Champions League.
Το κόστος δεν είναι διόλου αμελητέο, αφού για το Champions League μέχρι τώρα ανέρχονταν στα 10 εκατομμύρια ευρώ και για το Europa League στα 2,5 εκατομμύρια. Στην κούρσα της απόκτησης δεν είναι μόνοι και η μάχη προβλέπεται σκληρή, αφού ο νέος ξέρει τους κανόνες αλλά ο παλιός τις εξαιρέσεις. Τη Δευτέρα κατατέθηκαν οι προσφορές και ίσως και σήμερα να ανακοινωθούν τα αποτελέσματα. Τίποτα δεν αποκλείει να είναι κερδισμένοι και οι δύο μονομάχοι, αν και ο ένας έχει κάθε λόγο να ζορίζεται περισσότερο.
Στη Nova π.χ. δεν ανησύχησαν για το λανσάρισμα θεωρώντας ότι όσο παραμένουν Ολυμπιακο-νίκες δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα. Αντίθετα ετοιμάζουν «με πάθος» το νέο τους πρόγραμμα, που κρύβει πολλές εκπλήξεις. Παράλληλα κυκλοφόρησαν παραλλαγές του «Nova in a box» για όλες σχεδόν τις ομάδες. Θρύλος in a box vs Πανάθα in a box!!! (Weekly Telecom)

η δορυφορικη ληψη δεν εξαρταται απο το ιντερνετ και επιπλεον θα εχω και τα hd καναλια που στην iptv ειναι δυσκολο να εχω

Για τα HD κανάλια θα συμφωνήσω....το άλλο σχόλιο σου δεν το κατάλαβα
Αυτό που λέω είναι ότι εάν δεν έχεις σπασίματα στο IPTV δεν βλέπω λόγο να το διακόψεις (εκτός από τα HD) μια και σε συμφέρει οικονομικά και έχεις και πρόσβαση στο FilmClub/FilmExpress

σπασιματα γιατι?κολληματα γιατι? δεν ειναι iptv !!! και τις 3 συχνοτητες στους δικους μου δεκτες 85% σημα και 75% ποιοτητα
Στο IPTV αναφέρωμαι

Γιατί να βάλουμε το δορυφορικό με 28 ευρώ και να αφήσουμε το iptv με 15 ευρώ τότε;
Μήπως κάπου δεν τα λένε όλα ελικρινά οι "φήμες";;

Αν μπορείς να πιάσεις IPTV δεν έχεις λόγο να μην το επιλέξεις...δυστυχώς όμως δε φτάνει παντού.

....ωχχχχχχχ, πιάσαμε τα 28 εουρος και δεν τους είδαμε ακόμα...

Εάν έχεις γραμμή ΟΤΕ είναι λιγότερο

Δεν γίνεται να έχεις conn-x tv με σύνδεση κατω των 9 mbps.Οπότε και δεν τίθεται θέμα.

Στα 6,5 Mbps είναι το όριο που θέτει ο OTE....και πίστεψε με υπάρχουν πολλές περιπτώσεις που έχουν θέματα και με 7 και με 8 και με 9Mpbs

Νομίζω ότι συζητάμε πάνω σε φήμες και όσο αφορά το πρόγραμμα αλλά και τις τιμές, το σίγουρο είναι ότι με το πρόγραμμα του connex tv δεν υπάρχει περίπτωση να συναγωνιστή τη Nova.

Ας βαλουν το φουλ πακετο 40 ευρω και εκπτωση για οσους εχουν πακετο OTE-conn-x-ΟΤΕ SAT και σου λεω εγω αν θα πιασει.

Δυο αρνητικα βλεπω προς το παρον , το ενα ειναι τα 2 μονο παιδικα καναλια (η Nova εχει ηδη Disney XD , Cartoon Network , Disney Channel , Nickelodeon) και το θεμα με τα ιδιωτικα (MEGA , ANT1 κτλ) τα οποια πολλοι ειδικα στην επαρχια δεν πιανουν και πρεπει να μπουν στο πακετο οπωσδηποτε.

YΓ. Soft LAUNCH λεγεται οχι lunch (κολατσιό) , ελεος με τις εφημεριδες.

28 ευρώ θα είναι το full packet με έκπτωση 20% στους συνδρομητές ΟΤΕ.
τα 40 είναι πολλά...

ναι αλλά αν έχει μόνο ότι και το connx tv τότε γιατί κάποιος να το αλλάξει? Αλλά ακόμα και να αλλάξει εν τέλει δεν αυξήθηκαν οι πελάτες.
Με 40 ευρώ δηλαδή κάποιος χωρίς ΟΤΕ και με νόβα θα αλλάξει? Τι στιγμή που δεν έχει γίνει ξεκάθαρο ακόμα το πιο απλό θέμα των ιδιωτικών κανιαλιών?

Μ αρέσει πάντως που το κανάλι της Βουλής το αφήσανε ανοιχτό .....:smash::smash:

Είναι ορος της σύμβασης,όπως και με την Ακατανόμαστη:7SFGSFG:

Απάντηση: Re: Πότε πιστεύετε θα ξεκινήσει η δορυφορική πλατφόρμα του ΟΤΕ;

Ας βαλουν το φουλ πακετο 40 ευρω και εκπτωση για οσους εχουν πακετο OTE-conn-x-ΟΤΕ SAT και σου λεω εγω αν θα πιασει.

Δυο αρνητικα βλεπω προς το παρον , το ενα ειναι τα 2 μονο παιδικα καναλια (η Nova εχει ηδη Disney XD , Cartoon Network , Disney Channel , Nickelodeon) και το θεμα με τα ιδιωτικα (MEGA , ANT1 κτλ) τα οποια πολλοι ειδικα στην επαρχια δεν πιανουν και πρεπει να μπουν στο πακετο οπωσδηποτε.

YΓ. Soft LAUNCH λεγεται οχι lunch (κολατσιό) , ελεος με τις εφημεριδες.

Έχεις δίκιο, soft lunch είναι π.χ. ο ... πουρές! :rifle:

Απ'ότι πήρε το μάτι μου ΚΑΙ εδώ από παιδικά θα έχει DISNEY channel, Kids Co, BabyTV και Nickelodeon δηλαδλη επίσης 4. τώρα έχει τα 3 πρώτα και με μωρό λέω ότι το αγγλικό babytv είναι ότι πρέπει για μικρές ηλικίες, χωρίς βία, έντονες αλλαγές εικόνας κτλ που προκαλούν προβλήματα. Το κανάλι προσφέρεται άλλωστε και στα μπουκέτα της Sky Ευρωπαϊκά και έχει πολύ μεγάλο ... λιλιπούτειο κοινό!! :music-smiley-005:

Στα οκτώ (8!) έφτασαν τα HD κανάλια στη δοκιμαστική εκπομπή του ΟΤΕ.
ΟΤΕ Sport HD
Eurosport HD
ESPN America HD
Nat Geo Wild HD
Sundance Channel HD
ERT HD
Nickelodeon HD (!!!)
MTV Greece HD (!!!) (φαίνεται από το EPG)

Αντίθετα, εξαφανίστηκαν προς το παρόν τα Alter και ΣΚΑΪ.

παρα πολυ ομορφα. ;) τελικα τι θα γινει με τα mega ant1 κτλ καναλια; τιποτα νεοτερο υπαρχει;

Για να αφαιρέθηκαν τα Alter, ΣΚΑΪ, κάτι συμβαίνει. Εκτός κι αν ακόμα γίνονται δοκιμές και ανακατατάξεις.

Πάντως με dvbsnoop τα HD κανάλια του ΟΤΕ έχουν χαμηλό bitrate. Δε ξέρω βέβαια τι δείχνουν για να κρίνω.

Status
Not open for further replies.