Πότε πιστεύετε θα ξεκινήσει η δορυφορική πλατφόρμα του ΟΤΕ;

Status
Not open for further replies.
Μπράβο!
Και το πιο απλό:
NOVA & OTE είναι (έτσι έχουν δηλωθεί στο κράτος!) και θα έπρεπε να είναι εταιρείες συνδρομητικές παροχής δορυφορικών υπηρεσιών(TV-RADIO κλπ) και όχι να προσπαθούν να ξεπουλήσουν δέκτες, κάτοπτρα, LNBs και καλώδια......

ποιοι θα διαφωνούσαν δηλαδή με αυτό??

υπάρχει καμιά εταιρεία παροχής τηλ & adsl που να σε υποχρεώνει να χρησιμοποιήσεις συγκεκριμένο τηλ ή modem για να σου παίζουν???
υπάρχει καμιά εταιρεία παροχής κινητής τηλ & 3G κλπ που να σε υποχρεώνει να χρησιμοποιήσεις συγκεκριμένο κινητό ή εξοπλισμό για να παίζουν???
υπάρχει καμιά εταιρεία παροχής ηλ. ρεύματος που θα μου υποδείξει τι συσκευές θα βάλω στο σπίτι μου???

μήπως κάποιοι έδω μέσα έχουν πάψει να σκέφτονται ή τους αρέσει να αποδέχονται ότι τους πλασάρουν και μετά να το θεωρούν δεδομένο/καθιερωμένο???

Καταρχάς...προς τι η έχθρα σου προς την nova ή τον ΟΤΕ;
1)Στις εταιρίες κινητής ή και σταθερής τηλεφωνίας δεν χρειάζεται να γίνει κάτι τέτοιο μιας και δεν τίθεται κάποιο θέμα περί παράνομης παροχής υπηρεσιών.
2)Δες στο εξωτερικό....εάν αγοράσεις κινητό από την vodafone δεν μπορείς να βάλεις μια κάρτα της όποιας άλλης εταιρίας και να λειτουργεί κανονικά...
3)Το παράδειγμα με την ΔΕΗ άστοχο.

Ότι κάνουν οι εταιρίες το κάνουν ώστε να προφυλάξουν έτσι το προιόν τους ώστε να μην είναι προσβάσιμο παράτυπα.Και είμαι απόλυτα σίγουρος ότι OTE TV δεν πρόκειται να δείτε πέρα από τον εξοπλισμό του ΟΤΕ.

Συνεπώς,εγώ εάν είχα την Nova πχ θα έκανα ότι περνούσε από το χέρι μου ώστε να ελαχιστοποιήσω την όποια απώλεια κέρδους...και αυτό κάνει και η nova,αυτό κάνει και ο ΟΤΕ.

Ως πότε πρέπει να ανεχόμαστε τις κραυγές του sat4all;

Έλεος πια.

Μακάρι να είχε η πλατφόρμα ignore user, θα ήταν σωτηρία.

edit: Έχει τελικά! Μακάρι να έκανε ignore και τα quotes.

Last edited:
Απάντηση: Re: Πότε πιστεύετε θα ξεκινήσει η δορυφορική πλατφόρμα του ΟΤΕ;

Ως πότε πρέπει να ανεχόμαστε τις κραυγές του sat4all;

Έλεος πια.

Μακάρι να είχε η πλατφόρμα ignore user, θα ήταν σωτηρία.

edit: Έχει τελικά! Μακάρι να έκανε ignore και τα quotes.

Προσυπογράφω το σχόλιο του φίλου malakudi
O λογος της δικής μου αντίδρασης ηταν το post 780 με το οποιο λοιδωρούσε εναν συμφορουμίτη απο την τήνο με σχόλια και χαρακτηρισμούς...
Εδω μέσα μπαίνουμε για να ανταλλάξουμε απόψεις και να μάθουμε πράγματα για το χόμπυ μας..και οχι να ακούμε τα σώψυχα του καθενός..με πρόσχημα την διαφορετική άποψη
Ο Βολαίρος είπε "Διαφωνώ με αυτό που λές μα θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμα σου να το λές"
Υποτιμητικές συμπεριφορές αλλά και υβριστικές εκφράσεις δεν ταιριάζουν με τον χώρο πιστεύω...
Μακάρι κάποιος απο τους διαχειριστές να αντιδράσει..

sorry για το off topic αλλα καποιους μπορει να ενδιαφερει λογο conn-x

Όπως γράφει αποκλειστικά το gazzetta.gr, η ΕΡΤ και η ΝΟVA απέκτησαν τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Champions League για την επόμενη τριετία

Με το που κέρδισε η ΕΡΤ, αυτομάτως βγαίνει εκτός το MEGA, το οποίο θα έχει το Champions League ως τον Μάιο και μετά το παραδίδει, καθώς σύμφωνα με τους νέους κανονισμούς της UEFA, τα ματς της Τετάρτης για την Ελλάδα πάνε σε ανοιχτό κανάλι και η Τρίτη σε συνδρομητικό. Τώρα για τα δικαιώματα της Τρίτης, εκεί κέρδισε η NOVA αφήνοντας το Conn-X εκτός μάχης. Επίσης το Europa League της Πέμπτης επίσης θα το έχει η NOVA με εξαίρεση ένα ματς που θα το δείχνει ο Ant1 και θα είναι επιλογή του!

Από ότι είδες δεν απάντησα στο sat4all γιατί εγώ απλά κατέθεσα τις απόψεις μου χωρίς ειρωνεία ή εγωισμό και δεν υποχρέωσα κανέναν να τις ασπαστεί.
Απλά μην τον παίρνεται στα σοβαρά πίσω από την ανωνυμία του forum δεν ξέρουμε ποιος είναι ο καθένας και τη ζωή περνάει.(Οικογενειακά προβλήματα, θέματα υγείας, ανεργία, ψυχολογικά κ.τ.λ.)
Αν πραγματικά κάποιος εκτονώνεται γράφοντας εδώ μέσα και ξεφεύγει από τη μιζέρια της καθημερινότητας του ας πάνε στο καλό τα γραφόμενα του και δεν πειράζει.

sorry για το off topic αλλα καποιους μπορει να ενδιαφερει λογο conn-x

Όπως γράφει αποκλειστικά το gazzetta.gr, η ΕΡΤ και η ΝΟVA απέκτησαν τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Champions League για την επόμενη τριετία

Με το που κέρδισε η ΕΡΤ, αυτομάτως βγαίνει εκτός το MEGA, το οποίο θα έχει το Champions League ως τον Μάιο και μετά το παραδίδει, καθώς σύμφωνα με τους νέους κανονισμούς της UEFA, τα ματς της Τετάρτης για την Ελλάδα πάνε σε ανοιχτό κανάλι και η Τρίτη σε συνδρομητικό. Τώρα για τα δικαιώματα της Τρίτης, εκεί κέρδισε η NOVA αφήνοντας το Conn-X εκτός μάχης. Επίσης το Europa League της Πέμπτης επίσης θα το έχει η NOVA με εξαίρεση ένα ματς που θα το δείχνει ο Ant1 και θα είναι επιλογή του!
Δυστυχώς χωρίς μπάλα και ταινίες δεν το βλέπω καλά το πακετάκι...Με αυτές τις τιμές..Θα δείξει..

Η αλλαγή από conn-x σε ΟΤΕ είναι συνεχής.
Ανοίγοντας το δέκτη της υπηρεσίας iptv σήμερα παρατηρώ ότι:
- Νέα κανάλια (άποψη για την αλλαγή): Βουλή (-), MTV Greece (+) , VH1 (+) , Nickelodeon (+),
- Εξαφανίστηκαν (άποψη για την αλλαγή): Discovery World (-) , Discovery Travel n Living (-), MTV (+)

- Πλήρες lifting στο μενού όπου ολα έχουν γίνει ΟΤΕ TV, όπως και τα αθλητικά κανάλια 1,2,3.
- Η υπηρεσία Film Express τώρα είναι Cinema On Demand
- Η υπηρεσία Film Club τώρα είναι Club on Demand

- Το takeover της πλατφόρμας από τα λογότυπα/περιεχόμενο του ΟΤΕ και όχι 2 εντελώς ανεξάρτητες πλατφόρμες (δορυφορική/επίγεια) είναι δεδομένο. Για κάθε άλλη αλλαγή θα ενημερώσω ...

Δυστυχώς χωρίς μπάλα και ταινίες δεν το βλέπω καλά το πακετάκι...Με αυτές τις τιμές..Θα δείξει..

ας μπούνε τα Ιδιωτικά Ελληνικά στον ΟΤΕ και θα δούμε πόσους Συνδρομητές θα χάσει η Ακατανόμαστη ,τουλάχιστον στο Εξωτερικό,που ως γνωστόν "δεν έχει Συνδρομητές"

Όπως και να το κάνουμε παιδιά, για τους ποδοσφαιρόφιλους ο οτε είναι ξεγραμμένος...όταν ο ανταγωνιστής έχει ελληνικο, αγγλικό και πλέον champions league και europa league πρέπει να κανεις κάτι αρκετα καλο για να προσελκύσεις κόσμο...

Ξεγραμμένο δε λες πακέτο που έχει ισπανικό πρωτάθλημα, απλά δεν μπορείς με αυτό να δημιουργήσεις ισχυρή βάση συνδρομητών. Το θέμα είναι πως το καλοκαίρι λήγουν τα συμβόλαια για primera division και bundesliga...

Ας μη κάνουμε επέκταση του δικού μας μικρόκοσμου ή των γούστων μας σε όλη την αγορά. Προφανώς και χωρίς Greek κλωτσοσκούφι το πακέτο δεν θα διεκδικήσει τα ηνία απο τη νόβα. Το σημαντικό όμως είναι (και νομίζω οτι θα το καταφέρει με τα τσαρούχια), να αποσπάσει σημαντικό μερίδιο συνδρομητών ωστε να αρχίσει να λειτουργεί προς όφελος του καταναλωτή ο ανταγωνισμός. Εαν καταφέρει και βουτήξει 50-100 χιλιάδες συνδρομητές (που δεν ενδιαφέρονται για το ελληνικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου) απο τη νόβα, πάλι δεύτερο και καταιδρωμένο θα είναι. Αλλά στη Κάτζα θα έχουν σοβαρό πρόβλημα και θα πρέπει να αντιδράσουν.

Last edited:
Ξεχνάτε ότι το πακέτο ΟΤΕ SAT περιέχει και το κανάλι ERT HD που προφανώς θα δείχνει τους αγώνες Champions League σε HD. :aktion033:

Ξεχνάτε ότι το πακέτο ΟΤΕ SAT περιέχει και το κανάλι ERT HD που προφανώς θα δείχνει τους αγώνες Champions League σε HD. :aktion033:
το έχει και η για δεκαετίες συνεταιρική εταιρεία της ΕΡΤ,Η Nova...:bigcry:

Re: Απάντηση: Πότε πιστεύετε θα ξεκινήσει η δορυφορική πλατφόρμα του ΟΤΕ;

Ξεγραμμένο δε λες πακέτο που έχει ισπανικό πρωτάθλημα, απλά δεν μπορείς με αυτό να δημιουργήσεις ισχυρή βάση συνδρομητών. Το θέμα είναι πως το καλοκαίρι λήγουν τα συμβόλαια για primera division και bundesliga...

ΚΑΙ αυτά ο ΟΤΕ δεν τα έχει???

Re: Απάντηση: Πότε πιστεύετε θα ξεκινήσει η δορυφορική πλατφόρμα του ΟΤΕ;

Γράφω κάτι διαφορετικό;
"Ξεγραμμένο δε λες πακέτο που έχει ισπανικό πρωτάθλημα, απλά δεν μπορείς με αυτό να δημιουργήσεις ισχυρή βάση συνδρομητών."

ακούγεται σαν να λες ότι ΜΟΝΟ Ισπανικό έχει ο ΟΤΕ.Αν σε κατάλαβα λάθος,sorry αδερφέ

Εκει πλέον διαλέγεις ποιος στο προσφέρει πιο φτηνά :D

Εγώ έχω ΗΔΗ Διαλέξει...Ότι είναι αντίθετο στα Μονοπώλια,είναι εντάξει,αυτό πρέπει να καταλάβουν μερικοί

Απάντηση: Re: Απάντηση: Πότε πιστεύετε θα ξεκινήσει η δορυφορική πλατφόρμα του ΟΤΕ;

"Ξεγραμμένο δε λες πακέτο που έχει ισπανικό πρωτάθλημα, απλά δεν μπορείς με αυτό να δημιουργήσεις ισχυρή βάση συνδρομητών."

ακούγεται σαν να λες ότι ΜΟΝΟ Ισπανικό έχει ο ΟΤΕ.Αν σε κατάλαβα λάθος,sorry αδερφέ
Αυτό θεωρώ ισχυρό χαρτί στα αθλητικά του conn-x, είναι προσωπική μου άποψη και πιστεύω πως μπορώ να την εκφράσω. Ναι, κατάλαβες λάθος.

Status
Not open for further replies.