Μπράβο!
Και το πιο απλό:
NOVA & OTE είναι (έτσι έχουν δηλωθεί στο κράτος!) και θα έπρεπε να είναι εταιρείες συνδρομητικές παροχής δορυφορικών υπηρεσιών(TV-RADIO κλπ) και όχι να προσπαθούν να ξεπουλήσουν δέκτες, κάτοπτρα, LNBs και καλώδια......
ποιοι θα διαφωνούσαν δηλαδή με αυτό??
υπάρχει καμιά εταιρεία παροχής τηλ & adsl που να σε υποχρεώνει να χρησιμοποιήσεις συγκεκριμένο τηλ ή modem για να σου παίζουν???
υπάρχει καμιά εταιρεία παροχής κινητής τηλ & 3G κλπ που να σε υποχρεώνει να χρησιμοποιήσεις συγκεκριμένο κινητό ή εξοπλισμό για να παίζουν???
υπάρχει καμιά εταιρεία παροχής ηλ. ρεύματος που θα μου υποδείξει τι συσκευές θα βάλω στο σπίτι μου???
μήπως κάποιοι έδω μέσα έχουν πάψει να σκέφτονται ή τους αρέσει να αποδέχονται ότι τους πλασάρουν και μετά να το θεωρούν δεδομένο/καθιερωμένο???
Καταρχάς...προς τι η έχθρα σου προς την nova ή τον ΟΤΕ;
1)Στις εταιρίες κινητής ή και σταθερής τηλεφωνίας δεν χρειάζεται να γίνει κάτι τέτοιο μιας και δεν τίθεται κάποιο θέμα περί παράνομης παροχής υπηρεσιών.
2)Δες στο εξωτερικό....εάν αγοράσεις κινητό από την vodafone δεν μπορείς να βάλεις μια κάρτα της όποιας άλλης εταιρίας και να λειτουργεί κανονικά...
3)Το παράδειγμα με την ΔΕΗ άστοχο.
Ότι κάνουν οι εταιρίες το κάνουν ώστε να προφυλάξουν έτσι το προιόν τους ώστε να μην είναι προσβάσιμο παράτυπα.Και είμαι απόλυτα σίγουρος ότι OTE TV δεν πρόκειται να δείτε πέρα από τον εξοπλισμό του ΟΤΕ.
Συνεπώς,εγώ εάν είχα την Nova πχ θα έκανα ότι περνούσε από το χέρι μου ώστε να ελαχιστοποιήσω την όποια απώλεια κέρδους...και αυτό κάνει και η nova,αυτό κάνει και ο ΟΤΕ.