Πότε πιστεύετε θα ξεκινήσει η δορυφορική πλατφόρμα του ΟΤΕ;

Status
Not open for further replies.
Re: Απάντηση: Πότε πιστεύετε θα ξεκινήσει η δορυφορική πλατφόρμα του ΟΤΕ;

Καταρχάς...προς τι η έχθρα σου προς την nova ή τον ΟΤΕ;
1)Στις εταιρίες κινητής ή και σταθερής τηλεφωνίας δεν χρειάζεται να γίνει κάτι τέτοιο μιας και δεν τίθεται κάποιο θέμα περί παράνομης παροχής υπηρεσιών.
2)Δες στο εξωτερικό....εάν αγοράσεις κινητό από την vodafone δεν μπορείς να βάλεις μια κάρτα της όποιας άλλης εταιρίας και να λειτουργεί κανονικά...
3)Το παράδειγμα με την ΔΕΗ άστοχο.

Ότι κάνουν οι εταιρίες το κάνουν ώστε να προφυλάξουν έτσι το προιόν τους ώστε να μην είναι προσβάσιμο παράτυπα.Και είμαι απόλυτα σίγουρος ότι OTE TV δεν πρόκειται να δείτε πέρα από τον εξοπλισμό του ΟΤΕ.

Συνεπώς,εγώ εάν είχα την Nova πχ θα έκανα ότι περνούσε από το χέρι μου ώστε να ελαχιστοποιήσω την όποια απώλεια κέρδους...και αυτό κάνει και η nova,αυτό κάνει και ο ΟΤΕ.

Αρχίσαμε πάλι;Όταν δεν έχουν δώσει επίσημη ανακοίνωση δεν μπορεί να πει κανένας τίποτα περί αναβολών!Εάν είναι έτσι όπως τα λες...οι 400.000 (πολύ χονδρικά) της nova που δίνουν 60 ευρώ τον μήνα τι είναι;

ΟΤΕ είναι...όχι 0ΤΕ...-bye-

Στο τελευταίο είχες να απαντήσεις και το κανες! Στο προηγούμενο που είχες εσύ γράψει (υπογραμμισμένο) έκανες σαν να μην το γραψες και καμία απάντηση.
Σας έχουν καταλάβει κάποιους αυτοί που μας διαβάζουν τί ή ποιους εκπροσωπείται και προς τα που θέλετε να (από)-προσανατολίσετε τον κοσμάκη...ΔΥΣΤΥΧΩΣ
ή θα πρέπει να ανακαλέσεις το υπογραμμισμένο(αλλιώς θα μαστε καχύποπτοι) ή να με κάνεις ban αφού σε ότι δεν σας συμφέρει να ακούγεται αυτό κάνετε εδώ μέσα σε όλους μας
έχετε την πίτα έχετε και το μαχαίρι...

τελικά υπάρχουν αρκετοί εδώ μέσα που και ξέρουν αλλά και ωραίες ιδέες έχουν:

Δεν το μέτρησα αλλά για τέτοιο φαίνεται. Ισως και μεγαλύτερο του μέτρου. Πάντως δεν είναι μικρό σαν της NOVA.
Σε κάθε νέο που θα μπαίνει θα πετάγεται της nova ακόμα και αν θέλει και τα 2 πακέτα και έτσι στην ταράτσα,μπαλκόνι,κήπο...θα μένει το σήμα: ΟΤΕ για να γίνεται και διαφήμιση!

Σε κατάστημα Γερμανός ή OTESHOP αγοράζεις το πακέτο. Τώρα για τα διακιολογητικά θα σε γελάσω.
Εμείς που το εγκαθιστούμε συμπληρώνουμε μια φόρμα (ΟΤΕ και ΠΕΛΑΤΗ ) με SN Δεκτη, SN κάρτας και SN LNB.
Σημειωτέον ότι η κάρτα ΔΕΝ χρειάζεται ενεργοποίηση όπως της NOVA. Τη βάζεις και παίζει (με το συγκεκριμένο δέκτη φυσικά).
Το LNB που έχουμε παραλάβει εμείς απο ΟΤΕ (εδώ και δυό μήνες) είναι της SHARP.
Περισότερα με την πρώτη εγκατάσταση.
Αλλη μια καλή πρωτοτυπία!

Όπως και να το κάνουμε παιδιά, για τους ποδοσφαιρόφιλους ο οτε είναι ξεγραμμένος...όταν ο ανταγωνιστής έχει ελληνικο, αγγλικό και πλέον champions league και europa league πρέπει να κανεις κάτι αρκετα καλο για να προσελκύσεις κόσμο...
ΝΒΑ ΤV ας πούμε??? αφού έχει και τις άλλες αμερικανιές (ESPNs)
γιατί όλο για ποδόσφαιρο μιλάμε αλλά πολλοί παρακολουθούν και μπάσκετ ακόμα και με την διαφορά ώρας ;)

Από τη στιγμή που ο ΟΤΕ βρέθηκε στον Eurobird 9A, καλό θα ήταν να μεταφέρει εκεί και το πακέτο που έχει τώρα στη συχνότητα 11052 V του Hellas Sat 2 (ΕRΤ World, 4E, Τηλεάστυ, 902 TV, ελληνικά ραδιόφωνα κλπ). Βέβαια, το πακέτο αυτό απευθύνεται σε επίγειους αναμεταδότες που θα έμπαιναν σε διαδικασία μετακίνησης κατόπτρων και επανασυντονισμού δεκτών, αλλά τα μακροπρόθεσμα οφέλη θα ήταν σίγουρα περισσότερα.
Αρκεί να σκεφτεί κανείς ότι τα τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά κανάλια του πακέτου θα ήταν διαθέσιμα σε όλους τους συνδρομητές της OTE TV μέσω των αποκωδικοποιητών Kaon, χωρίς την ανάγκη έξτρα LNB για τον Hellas Sat.
Πολυ καλή ιδέα...αλλά ίσως να πέφτει σε διάφορα κωλλύματα...όπως πάντα ή και συμφέροντα.
αυτά όμως ίσως θα πρεπε να ακούνε/διαβάζουν οι υπεύθυνοι των παρόχων!!! αλλά ίσως να μας έχουν γραμμένους???

Γεμίσαμε πράκτορες εδω μεσα....
Της ΝΟΒΑ του ΟΤΕ να μην πω και της ΕΥΠ και δεν συμμαζευεται...
Μονο τους μέλλημα να μας ξεγελάσουν,να μας πιασουν κοροϊδα,να μας υποχρεώσουν σε αχρείαστες συνδρομές και να μας πάρουν τα λεφτα..
Το νου σας συν-κοροϊδα!

Στο τελευταίο είχες να απαντήσεις και το κανες! Στο προηγούμενο που είχες εσύ γράψει (υπογραμμισμένο) έκανες σαν να μην το γραψες και καμία απάντηση.
ή θα πρέπει να ανακαλέσεις το υπογραμμισμένο(αλλιώς θα μαστε καχύποπτοι) ή να με κάνεις ban αφού σε ότι δεν σας συμφέρει να ακούγεται αυτό κάνετε εδώ μέσα σε όλους μας
έχετε την πίτα έχετε και το μαχαίρι...

Ο κάθε ένας εδώ μέσα έχει την απαραίτητη νοημοσύνη ώστε να επιλέξει σύμφωνα με τις ανάγκες του τι χρειάζεται.Προσωπικά έχω nova,αλλά και το IPTV του OTE.Δεν θα δεχτώ την προσωπική σου επίθεση...όσον αφορά την πρώτη μου δημοσίευση που θέλεις να ανακαλέσω...απαντάει στο εξής

είπαμε γιαυτο λεγεται π-0ΤΕ. γιατί είναι τοσο πρωτάρηδες που μέχρι να ξεκινήσει (που το πάνε από αναβολή σε αναβολή οι ανίδεοι)
δεν θα υπάρχει ΕΥΡΩ ούτε για ΝΕΡΟ στη τσέπη μας!!
οπ-0ΤΕ θα πάνε στο πάτο...
αυτόχειρες είναι οι τύποι!

Συγκεκριμένα,το quote μου σχολιάζει το παραπάνω...

Σας έχουν καταλάβει κάποιους αυτοί που μας διαβάζουν τί ή ποιους εκπροσωπείται και προς τα που θέλετε να (από)-προσανατολίσετε τον κοσμάκη...ΔΥΣΤΥΧΩΣ

Το ακούσαμε και αυτό!

Γεμίσαμε πράκτορες εδω μεσα....
Της ΝΟΒΑ του ΟΤΕ να μην πω και της ΕΥΠ και δεν συμμαζευεται...
Μονο τους μέλλημα να μας ξεγελάσουν,να μας πιασουν κοροϊδα,να μας υποχρεώσουν σε αχρείαστες συνδρομές και να μας πάρουν τα λεφτα..
Το νου σας συν-κοροϊδα!
+1:music-smiley-005:

Σας έχουν καταλάβει κάποιους αυτοί που μας διαβάζουν τί ή ποιους εκπροσωπείται και προς τα που θέλετε να (από)-προσανατολίσετε τον κοσμάκη...

ET Go Home....Ναι ειναι εξωγηινοι με ανθρωπινη μορφη :rifle:....

Ο καθενας φιλε μου ξερει τι γινεται σπιτι του και στην τσεπη του ωστε να επιλεξει τι να βαλει και ΑΝ θα βαλει ....Ολα τα αλλα ειναι λογια να ακουγονται...

Τελικα ποτε θα ειναι διαθεσιμο στην αγορα; Έχει βγει είδη;

Εχουν στειλει σε καταστηματα γερμανος καποια κομματια τα παιρνει οποιοσδηποτε . Περασα στο ενα απο τα δυο καταστηματα στο Αγρινιο αλλα το πακετο που εχει εκει ειναι για ολο τον εξοπλισμο, πιατο, καλωδια, δεκτη.....Εγω ρωτησα μονο για δεκτη και καρτα αλλα δεν ειχαν ενημερωση ακομη.

βγήκε και η απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστήριο,σχετικά με τα συνδρομητικά Πακέτα.ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ στο εφεξής να έχει ο καθένας οποιο πακέτο θέλει,σε οποια χωρα της Ευρώπης και να διαμένει:music-smiley-005::award:

Άντε να βγάλει και ο ΟΤΕ τα Ελληνικά Ιδιωτικά και μετά ΚΛAIN MAIN ΝΟΒΑ

βγήκε και η απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστήριο,σχετικά με τα συνδρομητικά Πακέτα.ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ στο εφεξής να έχει ο καθένας οποιο πακέτο θέλει,σε οποια χωρα της Ευρώπης και να διαμένει:music-smiley-005::award:

Πηγή;

Άντε να βγάλει και ο ΟΤΕ τα Ελληνικά Ιδιωτικά και μετά ΚΛAIN MAIN ΝΟΒΑ

Νομίζω δεν είναι τελεσίδικη απόφαση . Επίσης σε τίποτα δεν εμποδίζει τις εταιρείες να διακόπτουν την συνδρομή σου για καταπάτηση των όρων του συμβολαίου. Απλά δεν μπορούν να σε τρέξουν σε δικαστήρια. Τώρα αν τους πας εσύ στα δικαστήρια για μη παροχή υπηρεσιών δεν ξέρω.

http://eur-lex.europa.eu/LexUriServ/LexUriServ.do?uri=CELEX:62008CJ0403:EL:HTML

Νομίζω δεν είναι τελεσίδικη απόφαση . Επίσης σε τίποτα δεν εμποδίζει τις εταιρείες να διακόπτουν την συνδρομή σου για καταπάτηση των όρων του συμβολαίου. Απλά δεν μπορούν να σε τρέξουν σε δικαστήρια. Τώρα αν τους πας εσύ στα δικαστήρια για μη παροχή υπηρεσιών δεν ξέρω.

http://eur-lex.europa.eu/LexUriServ/LexUriServ.do?uri=CELEX:62008CJ0403:EL:HTML

είναι τελεσίδικη,όσο τελεσίδικη μπορεί να είναι μια απόφαση.

Το Δικαστήριο των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων (ΔΕΚ) στο Λουξεμβούργο αποφάσισε την Τρίτη να αλλάξετε την αποκλειστική εμπορία στον τομέα της συνδρομητικής τηλεόρασης

Μέχρι τώρα η ζωντανές μεταδόσεις των ποδοσφαιρικών αγώνων ή άλλων αθλητικών γεγονότων με ξένες κάρτες αποκωδικοποιητή είχαν απαγορευθεί. Σύμφωνα με το δικαστή η εθνική νομοθεσία παραβιάζει την αρχή της ελεύθερης παροχής υπηρεσιών και με την κοινοτική νομοθεσία περί ανταγωνισμού.

Αιτία της διαφοράς ήταν η περίπτωση της παμπ σπιτονοικοκυρά Karen Murphy, ο οποίος σε παμπ τους σε Southsea στη νότια Αγγλία το 2007, ζωντανές μεταδόσεις των αγώνων του δείχνει Premier League. Γι 'αυτό, η οικοδέσποινα δεν έλαβε άδεια τροφοδοσίας από τη βρετανική BSkyB ραδιοτηλεοπτικός οργανισμός συνδρομητικής τηλεόρασης, ένα δορυφορικό αποκωδικοποιητή, αλλά εισάγεται ο πάροχος Nova, η οποία την εποχή εκείνη είχε την ιδιοκτησία των δικαιωμάτων μετάδοσης παιχνίδια της Premier League στην Ελλάδα. Αυτό έσωσε Murphy περίπου 6000  (5200 βρετανικές λίρες) ετησίως.

Στη συνέχεια, μηνύθηκε από το αγγλικό Football League. Η διαμάχη κράτησε αρκετά χρόνια. Ενάντια στην απόφαση ανακοινώθηκε σήμερα στο Λουξεμβούργο, δεν υπόκειται σε ένδικα μέσα.

Οι συνέπειες για τον Bundesliga: Στο μέλλον, οι αγώνες από τη συνδρομητική τηλεόραση και κράτηση σε ξένους προμηθευτές και να λαμβάνετε

Αυτή η απόφαση μπορεί να μεταβάλει τα θεμελιώδη ποδοσφαίρου.

από google μεταφραστή...

Last edited:
Status
Not open for further replies.