Πότε πιστεύετε θα ξεκινήσει η δορυφορική πλατφόρμα του ΟΤΕ;

Status
Not open for further replies.
"Gegen das jetzt verkündete Urteil aus Luxemburg ist keine Berufung möglich".

Αν και δεν είμαι νομικός, στο κείμενο λέει ξεκάθαρα ότι στην απόφαση δεν υπάρχει η δυνατότητα έφεσης, άρα έχει δίκιο ο katsabidakis.

Μην ξεχνάμε όμως ότι βοήθησε και η Nova (άθελα της βέβαια).

Το Δικαστήριο των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων (ΔΕΚ) στο Λουξεμβούργο αποφάσισε την Τρίτη να αλλάξετε την αποκλειστική εμπορία στον τομέα της συνδρομητικής τηλεόρασης

Μέχρι τώρα η ζωντανές μεταδόσεις των ποδοσφαιρικών αγώνων ή άλλων αθλητικών γεγονότων με ξένες κάρτες αποκωδικοποιητή είχαν απαγορευθεί. Σύμφωνα με το δικαστή η εθνική νομοθεσία παραβιάζει την αρχή της ελεύθερης παροχής υπηρεσιών και με την κοινοτική νομοθεσία περί ανταγωνισμού.

Αιτία της διαφοράς ήταν η περίπτωση της παμπ σπιτονοικοκυρά Karen Murphy, ο οποίος σε παμπ τους σε Southsea στη νότια Αγγλία το 2007, ζωντανές μεταδόσεις των αγώνων του δείχνει Premier League. Γι 'αυτό, η οικοδέσποινα δεν έλαβε άδεια τροφοδοσίας από τη βρετανική BSkyB ραδιοτηλεοπτικός οργανισμός συνδρομητικής τηλεόρασης, ένα δορυφορικό αποκωδικοποιητή, αλλά εισάγεται ο πάροχος Nova, η οποία την εποχή εκείνη είχε την ιδιοκτησία των δικαιωμάτων μετάδοσης παιχνίδια της Premier League στην Ελλάδα. Αυτό έσωσε Murphy περίπου 6000 (5200 βρετανικές λίρες) ετησίως.

Στη συνέχεια, μηνύθηκε από το αγγλικό Football League. Η διαμάχη κράτησε αρκετά χρόνια. Ενάντια στην απόφαση ανακοινώθηκε σήμερα στο Λουξεμβούργο, δεν υπόκειται σε ένδικα μέσα.

Οι συνέπειες για τον Bundesliga: Στο μέλλον, οι αγώνες από τη συνδρομητική τηλεόραση και κράτηση σε ξένους προμηθευτές και να λαμβάνετε

Αυτή η απόφαση μπορεί να μεταβάλει τα θεμελιώδη ποδοσφαίρου.

από google μεταφραστή...

Θα ελεγα παιδια να μην πανηγυριζετε γιαυτην την αποφαση , γιατι ειναι βεβαιο , οτι τελικα θα αποβει σε βαρος του τελικου πελατη ( δηλαδη των συνδρομητων των δορυφορικων πακετων).
Χτες διαβασα στην βρεττανικη DAILY MAIL ,σχετικα με το θεμα , οτι η βρεττανικη FOOTBALL LEAGUE περιμενε αυτην την αποφαση του Ευρωπαικου δικαστηριου , και σαν αντισταθμισμα , για να προφυλαξει τα συμφεροντα της , εχει ηδη αποφασισει ''να ακριβυνει αρκετα '' τα τηλεοπτικα δικαιωματα της PREMIER LEAGUE για τους παροχους αλλων χωρων , απο την επομενη σεζον.

Αυτο σημαινει οτι η ΝΟΒΑ ( η οποιος αλλος ) θελει , αγγλικο ποδοσφαιρο θα της στοιχισει ο κουκος αηδονι απο του χρονου .
Οι αυξησεις αυτες θα περασουν στους συνδρομητες, αυτο ειναι αλλωστε και το σκεπτικο της Αγγλικης λιγκας .Αν μια αγγλικη παμπ θελει να δειχνει PL θα της στοιχιζει το ιδιο , ειτε εχει SKY ειτε νοβα η ABHU DABI SPORTS.
Συμπερασμα¨ Μαλλον ασχημη αποφαση !!!!

Απόφαση-σταθμός αποτελεί η νίκη της Κάρεν Μέρφι στην δικαστική διαμάχη που είχε με το τηλεοπτικό δίκτυο Sky Sports.
Πλέον αναμένεται ν' αλλάξει ο «χάρτης» της τηλεοπτικής αγοράς όχι μόνο στον κόσμο της Premier League, αλλά συνολικά του τηλεοπτικού ευρωπαϊκού «χάρτη» (αφού πλέον δημιουργείται δεδικασμένο).

Αυτό γίνεται γιατί με την απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου επιτρέπεται η εισαγωγή, πώληση και χρήση ξένου αποκωδικοποιητή από χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Η εν λόγω ιδιοκτήτρια παμπ του Πόρτσμουθ είχε αποφασίσει να μην χρησιμοποιεί αποκωδικοποιητή του Sky Sports για να βλέπουν οι πελάτες της αγώνες του αγγλικού πρωταθλήματος αποσκοπώντας έτσι στο να γλιτώσει κάποια χρήματα που θα έδινε παραπάνω στο βρετανικό συνδρομητικό κανάλι.
Την λύση την είχε βρει μέσω του δικού μας συνδρομητικού καναλιού της Nova. Η Κάρεν Μέρφι είχε γίνει συνδρομητής της Nova έχοντας τον δικό της αποκωδικοποιητή και έτσι πρόβαλε τους αγώνες της Premier League, μέσω του ελληνικού συνδρομητικού καναλιού, έχοντας κέρδος… στην τσέπη της.
Το Sky Sports μόλις ενημερώθηκε για το συμβάν ξεκίνησε δικαστική διαμάχη κατά της Μέρφι προκειμένου να υπερασπιστεί των πνευματικών του δικαιωμάτων.
Μέχρι να βρεθεί η λύση, η Μέρφι είχε πληρώσει από αποφάσεις των αγγλικών δικαστηρίων πρόστιμα ύψους 8.000 λιρών και βλέποντας ότι δεν υπήρχε περίπτωση να δικαιωθεί εντός του Νησιού, αποφάσισε να προσφύγει της πρωτόδικης απόφασης στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο, αποζητώντας έτσι την δικαίωση της, η οποία και ήρθε.
Μία απόφαση που θέτει νέες βάσεις στο τηλεοπτικό «γίγνεσθαι» της Premier League. Και αυτό γιατί πλέον το αγγλικό πρωτάθλημα θα μπορεί να διαπραγματευτεί σε νέες βάσεις τις εμπορικές συμφωνίες που έχει κάνει με το Sky Sports, ενώ θα έχει το δικαίωμα να δημιουργήσει και την δική του πλατφόρμα ώστε να προβάλει τα παιχνίδια του, αναπροσαρμόζοντας έτσι και τις τιμές των συνδρομών.

Απάντηση: Re: Πότε πιστεύετε θα ξεκινήσει η δορυφορική πλατφόρμα του ΟΤΕ;

Θα ελεγα παιδια να μην πανηγυριζετε γιαυτην την αποφαση , γιατι ειναι βεβαιο , οτι τελικα θα αποβει σε βαρος του τελικου πελατη ( δηλαδη των συνδρομητων των δορυφορικων πακετων).
Χτες δι... δειχνει PL θα της στοιχιζει το ιδιο , ειτε εχει SKY ειτε νοβα η ABHU DABI SPORTS.
Συμπερασμα¨ Μαλλον ασχημη αποφαση !!!!

Σωστό για τα Ευρωπαϊκά πακέτα θα έχουν μάλλον ίδια χρέωση από την
ομοσπονδία. Δε σημαίνει ότι θα πληρώνουμε το ίδιο και εμείς για παροχή PL
από κάθε πακέτο αφού σε άλλη πελατειακή βάση τιμολογούνται.
Και πανευρωπαϊκά η απόλυτη πελατειακή βάση είναι η ΓΛΩΣΣΑ
αφού μεταδίδουν όλο το περιεχόμενο συνήθως με δυνατότητα μεταγλώττισης γιατί έτσι έχουν συνηθίσει π.χ. οι Γερμανοί και οι Ιταλοί.
Τώρα να έλθει το SKY και να προσφέρει πακέτο στην Ελλάδα με αγγλικό σπηκάζ ή και με ελληνικό ευπρόσδεκτο αλλά δε ξέρω αν έχει κωλύματα τύπου ΕΕΤΤ.

Επιστρέφω στο θέμα μας και στον ΟΤΕ και ρωτώ: υπάρχει επίσημο σάιτ κάπου;

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Πότε πιστεύετε θα ξεκινήσει η δορυφορική πλατφόρμα του ΟΤ

μιλάμε πάντα για ζωντανές μεταδόσεις οποτε τα ελευθερα κανάλια τα γερμανικά δεν δείχνουν.Και πιστεύω ότι συμφέρουν καλύτερα τα 28 το πολύ στον ΟΤΕ από τα 40 και στον Sky.Και με Δωρεάν τον Δεκτη,που από αυτά που γνωρίζω δεν το κάνει το SKY:music-smiley-005:

Ναι σωστο κι αυτο. Οι τιμες του Sky ειναι οντως πολυ υψηλες.

Επειδη δεν ξερω αν εχει ειπωθει σε ποιο παλιο ποστ.Το παντρεμα του δεκτη με την καρτα δεν εχει ενοχλησει κανεναν.Ο δεκτης ποσα CI και CA εχει ? Οτι δορυφορο βαλεις στο μηχανημα τους θα μπορεις να κατεβασεις ολα τα καναλια η' θα υπαρχει περιορισμος ? Θα μπορεις να δεις πανω απο 1 δορυφορο ?

Re: Απάντηση: Πότε πιστεύετε θα ξεκινήσει η δορυφορική πλατφόρμα του ΟΤΕ;

Ο κάθε ένας εδώ μέσα έχει την απαραίτητη νοημοσύνη ώστε να επιλέξει σύμφωνα με τις ανάγκες του τι χρειάζεται.Προσωπικά έχω nova,αλλά και το IPTV του OTE.Δεν θα δεχτώ την προσωπική σου επίθεση...όσον αφορά την πρώτη μου δημοσίευση που θέλεις να ανακαλέσω...απαντάει στο εξής
Συγκεκριμένα,το quote μου σχολιάζει το παραπάνω...
Το ακούσαμε και αυτό!

εσύ είπες:
"οι 400.000 (πολύ χονδρικά) της nova που δίνουν 60 ευρώ τον μήνα τι είναι;"
όλοι οι συνδρομητές τους δηλαδή έχουν full pack??? πόσα σου δίνει η nova για να τα λες???
και μετά είπαν εμένα εξωγήινο τα φιλαράκια σου!! :SFGSFGSF::flipout:

συγνώμη για το off-topic για τους πολλούς που μας διαβάζουν αλλά δεν μιλάνε/γράφουν
θα το κάνω κι εγώ...θα σας διαβάζω μόνο να μην ενοχλήστε κιόλας!
-bye-

Επειδη δεν ξερω αν εχει ειπωθει σε ποιο παλιο ποστ.Το παντρεμα του δεκτη με την καρτα δεν εχει ενοχλησει κανεναν.Ο δεκτης ποσα CI και CA εχει ? Οτι δορυφορο βαλεις στο μηχανημα τους θα μπορεις να κατεβασεις ολα τα καναλια η' θα υπαρχει περιορισμος ? Θα μπορεις να δεις πανω απο 1 δορυφορο ?

Ένα CA slot αλλά δεν είναι CI-based.

Εάν τα κανάλια είναι πραγαμτικά ελεύθερα τα βλέπεις
Ψάχνεις κανάλια ανά αναμεταδότη, αλλά πρέπει να βάλεις με το χέρι συχνότητα, πόλωση, symbol rate, FEC, διαμόρφωση

Μπορείς να δεις μέχρι 4 δορυφόρους

εσύ είπες:
όλοι οι συνδρομητές τους δηλαδή έχουν full pack???

Δεν είναι οικιακοί πελάτες όλοι...συνεπώς συμψηφίζεται ο αριθμός.Τα υπόλοιπα δεν θα τα σχολιάσω.Ως εδώ!

εσύ είπες:
όλοι οι συνδρομητές τους δηλαδή έχουν full pack??? πόσα σου δίνει η nova για να τα λες???
και μετά είπαν εμένα εξωγήινο τα φιλαράκια σου!! :SFGSFGSF::flipout:

συγνώμη για το off-topic για τους πολλούς που μας διαβάζουν αλλά δεν μιλάνε/γράφουν
θα το κάνω κι εγώ...θα σας διαβάζω μόνο να μην ενοχλήστε κιόλας!
-bye-

Σωτήρα μας.
Αυριανέ πρωθυπουργέ του μπουρδέλου μας.

Παρακαλω οποιον εχει πιασει στα χερια του τον δεκτη ΚΑΟΝ που δινει ο ΟΤΕ , να μας πει κατηγορηματικα , αν ειναι PVR η PVR ready η καθολου.

Δυσκολευομαι να πιστεψω οτι ο ΟΤΕ δεν εχει μεριμνησει να προσφερει αυτην την ευκολια στο πακετο του.
Το IPTV που εχω εδω και δυο χρονια , με 15 ευρω/μηνα παρεχει PVR στον σκληρο δισκο του δεκτη, πραγμα που με εχει βολεψει αφανταστα και εχει αλλαξει τον τροπο που βλεπω τηλεοραση.
Αν δεν εχει το νεο πακετο PVR ,τοτε δεν νομιζω οτι αξιζει κανεις να αλλαξει το IPTV , παρα τα HD καναλια .
Στο κατω κατω τι να τα κανω τα HD ,οταν προβαλλουν αυτα που θελω πολυ να δω , σε ωρες που λειπω η δουλευω?
Μηπως ο ΟΤΕ θα διαθεσει στους συνδρομητες του με επιπλεον χρηματα , καποιον πιο ακριβο ΚΑΟΝ με σκληρο δισκο?
Το ιδιο ειχε κανει και με το IPTV , που με επιπλεον 99 ευρω , επαιρνες τo STB με σκληρο δισκο.

Οποιος ξερει περισσοτερα , ας μας διαφωτισει παρακαλω.

Λογικά θα είναι με εξωτερικό σκληρό δίσκο. Ο δέκτης δείχνει να έχει USB υποδοχή. Για εσωτερικό σκληρό δίσκο οι τυχεροί ΠειραμΟΤΕστές δεν έχουν γράψει/αναφέρει κάτι. Υπομονή.... :)

στην IPTV μου σήμερα εμφανιστηκαν άλλα 12 κανάλια...επειδή στο Πρακτορείο μας είχαν 5 κανάλια στο πακέτο...Λογικά στους οικιακούς πελάτες IPTV δεν θα υπήρξε κάποια αλλαγή...άλλα τελικά πόσα κανάλια έχει το SAT σαν πακέτο...ρωτάω γιατι αν έχει παραπάνω και δεν έχει δέσμευση μιας και ειμαι πρακτορείο για να προχωρήσω στη διακοπή του IPTV και να μπώ στο SAT...μιλώντας πάντα για το 1ο πακέτο.

στην IPTV μου σήμερα εμφανιστηκαν άλλα 12 κανάλια...επειδή στο Πρακτορείο μας είχαν 5 κανάλια στο πακέτο...Λογικά στους οικιακούς πελάτες IPTV δεν θα υπήρξε κάποια αλλαγή...άλλα τελικά πόσα κανάλια έχει το SAT σαν πακέτο...ρωτάω γιατι αν έχει παραπάνω και δεν έχει δέσμευση μιας και ειμαι πρακτορείο για να προχωρήσω στη διακοπή του IPTV και να μπώ στο SAT...μιλώντας πάντα για το 1ο πακέτο.

http://conn-xtv.ote.gr/portal/page/portal/Connxtv/tvChannels
Αυτα εινα προς το παρον αν δεν κανω λαθος

Επειδη μπηκα στο νημα μετα απο 4-5 ημερες και ειδα οτι στο μεταξυ προχωρησε η συζητηση 20 σελιδες (!!!) μπορει καποιος να γραψει ξανα ποια καναλια περιλαμβανονται σε καθε πακετο και τις αντιστοιχες τιμες?

Επειδη μπηκα στο νημα μετα απο 4-5 ημερες και ειδα οτι στο μεταξυ προχωρησε η συζητηση 20 σελιδες (!!!) μπορει καποιος να γραψει ξανα ποια καναλια περιλαμβανονται σε καθε πακετο και τις αντιστοιχες τιμες?
http://rexsat.blogspot.com/2011/09/full-pack-ote-tv.html#more

Παρακαλω οποιον εχει πιασει στα χερια του τον δεκτη ΚΑΟΝ που δινει ο ΟΤΕ , να μας πει κατηγορηματικα , αν ειναι PVR η PVR ready η καθολου.

Δυσκολευομαι να πιστεψω οτι ο ΟΤΕ δεν εχει μεριμνησει να προσφερει αυτην την ευκολια στο πακετο του.
Το IPTV που εχω εδω και δυο χρονια , με 15 ευρω/μηνα παρεχει PVR στον σκληρο δισκο του δεκτη, πραγμα που με εχει βολεψει αφανταστα και εχει αλλαξει τον τροπο που βλεπω τηλεοραση.
Αν δεν εχει το νεο πακετο PVR ,τοτε δεν νομιζω οτι αξιζει κανεις να αλλαξει το IPTV , παρα τα HD καναλια .
Στο κατω κατω τι να τα κανω τα HD ,οταν προβαλλουν αυτα που θελω πολυ να δω , σε ωρες που λειπω η δουλευω?
Μηπως ο ΟΤΕ θα διαθεσει στους συνδρομητες του με επιπλεον χρηματα , καποιον πιο ακριβο ΚΑΟΝ με σκληρο δισκο?
Το ιδιο ειχε κανει και με το IPTV , που με επιπλεον 99 ευρω , επαιρνες τo STB με σκληρο δισκο.

Οποιος ξερει περισσοτερα , ας μας διαφωτισει παρακαλω.

Φημολογείται ότι αργότερα θα κυκλοφορήσει και μοντέλο Kaon με σκληρό δίσκο (PVR). Κάτι αντίστοιχο γίνεται ήδη στην "συγγενική" δορυφορική πλατφόρμα Dolce στη Ρουμανία.

Λογικά θα είναι με εξωτερικό σκληρό δίσκο. Ο δέκτης δείχνει να έχει USB υποδοχή. Για εσωτερικό σκληρό δίσκο οι τυχεροί ΠειραμΟΤΕστές δεν έχουν γράψει/αναφέρει κάτι. Υπομονή.... :)

Δεν ξέρω αν το διαβάσατε κι εσείς αλλά μάλλον η θύρα usb και ethernet θα είναι κλειδωμένες...

Status
Not open for further replies.