Πότε πιστεύετε θα ξεκινήσει η δορυφορική πλατφόρμα του ΟΤΕ;

Status
Not open for further replies.
DSC02523.jpg

DSC02525.jpg

DSC02529.jpg

DSC02530.jpg

DSC02531.jpgΠαίδες παρέλαβα πριν λίγο το πακέττο και ανεβάζω τις πρώτες φωτο..
Εντυπώσεις και φωτογραφίες απο τα κανάλια αύριο μέχρι το μεσημέρι

Κώστα μου περισσότερα αύριο που θα...δωσει στην 2000 και θα συγκριθεί με τον HUMAX & τα FTA ZDF HD SERVUS HD κλπ
Και κάτι ακόμη...το κόστος τεχνικού (για υπάρχον πιάτο) 30 ευρώ

Re: Απάντηση: Πότε πιστεύετε θα ξεκινήσει η δορυφορική πλατφόρμα του ΟΤΕ;

Κώστα μου περισσότερα αύριο που θα...δωσει στην 2000

Αν επιτρεπεται τι ειναι η 2000?

Και κάτι ακόμη...το κόστος τεχνικού (για υπάρχον πιάτο) 30 ευρώ

Ειναι υποχρεωτικη η χρεωση?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Πότε πιστεύετε θα ξεκινήσει η δορυφορική πλατφόρμα του ΟΤΕ;

SONY KDL X 2000
Oχι απλα εγώ ειμαι αναξιος!

Βασιλη μπορεις να μου πεις το υψος του δεκτη γιατι φτιαχνω ενα επιπλο οποτε να υπολογισω το υψος γιατι ειμαι τσιμα τσιμα

Μετά και την απόκτηση του Champions και Europa League από την Nova
βλέπω τους Γερμανούς να το μαζεύουνε.
+10000
Ειδικα αν το καλοκαιρι χασουν ισπανικο που ακουγεται εντονα τοτε μαλον καληνυχτα οτε.Με απογοητευσε πληρως σε αυτο το θεμα επρεπε να κανει κατι να παρει 2-3 αγωνες απο cl η εστω el Αλλα τσιγκουνιες.Οσο για την τιμη του δεν θα την ελεγα δελεαστικη ειδικα για καποιον που εχει forthnet και nova τοτε το σπορτ πακ του στοιχιζει 35 ευρω σε αντιθεση με το τοσο φτωχο του οτε που βγαινει 22 ευρω για οσους εχουν οτε.κανονικα με αυτο το προγραμα που θα προσφερει δεν θα επρεπε να κοστιζει πανω απο 15 ευρω.Οσο και τωρα δηλαδη.Βλεπω να ξεφουσκωνει γρηγορα.Μακαρι να βγω ψευτης για να εχουμε ακομα φτηνοτερη νοβα.Θα φανει.

Τυχεροι οι εχοντες πιλοτικο... Δε θα τους επηρεασει κι η αυξηση τιμης...

+10000
Οσο και τωρα δηλαδη.Βλεπω να ξεφουσκωνει γρηγορα.Μακαρι να βγω ψευτης για να εχουμε ακομα φτηνοτερη νοβα.Θα φανει.

Βρε μια χαρα ειναι.

Αν δεν εχεις κολημα με το ελληνικο κλωτσοσκουφι, και θελεις να σου περισεψει και κανα 30αρι ευρω στη τσεπη το μηνα, καταργεις γοβα+forthnet και βαζεις conn-x+ote sat.

Εχεις και HD δεκτη τζαμπα, εχεις και επιγειο δεκτη, εχεις και την δυνατοτητα αλλων δορυφορων. Το θεμα ειναι να ξεκινησει, και βεβαια να εχουμε λεφτα να το παρουμε οταν ξεκινησει. Οποιος βεβαια του περισευει το 60αρι το μηνα για τη γοβα εχει καλως.

Sundance HD :παίζει πολύ καλές ταινίες του Ανεξάρτητου κινηματογράφου, όπως και πολύ ενδιαφέροντα μουσικά ντοκιμαντέρ...

Universal Channel: μετά τα μεσάνυχτα έχει μαραθώνιο με ταινίες μικρού μήκους...

Αυτά είναι ενδιαφέροντα κανάλια που καλύπτουν σίγουρα τις επιθυμίες "καθαρόαιμων" κινηματογραφόφιλων...

Δεν έχει αυτή τη στιγμή κινηματογραφικά κανάλια με "blockbuster movies", έστω και πέμπτης προβολής (δεν μας ενοχλεί), σίγουρα όμως κάποια στιγμή θα ξεκινήσει κανάλια του τύπου "OTE Cinema HD, OTE Cinema 1-3", για να καλύψει και αυτή τη πλευρά κινηματογραφικού ενδιαφέροντος...

Και φυσικά θα πρέπει να διαθέσει σύντομα δωρεάν PVR υπηρεσίες, έχει περάσει η εποχή που στηνόμασταν μπροστά στη τηλεόραση για να παρακολουθήσουμε ένα πρόγραμμα στην ώρα εκπομπής του, σήμερα περισσότερο παρακολουθούμε προγράμματα ετεροχρονισμένα...

Last edited:
DSC02536.jpg

DSC02538.jpg

DSC02535.jpg

DSC02539.jpg

DSC02540.jpg

Στα γρήγορα κάποιες φωτό πριν πάω γραφείο
Θα επανέλθω το απόγευμα με περισσότερα...

Δεν ξεκινάμε καλα...
Είναι κλειδωμένη η λήψη ελεύθερων καναλιών στον eurobιrd 9 και των επίγειων της digea..
Βέβαια για αυτά τα τελευταία λίγο το κακό για μένα γιατι κάποιος....φωτεινός εγκέφαλος μετέφερε το κέντρο εκπομπής Θεσσαλίας απο το Πήλιο στα Φάρσαλα και τώρα εξαιρείται ο Βόλος οποτε δεν τα πιάνω ούτως η άλλως !
Δεν υπάρχουν τα ALTER & ΣΚΑΙ που ήταν στο IPTV
Tους πήρα τηλέφωνο και μου απάντησαν οτι θα ελευεθερωθούν όταν διατεθεί το πακέτο...Πότε ρωτάω?
Τέλη του μηνός η απάντηση! Κόκκαλο εγω!
Πάντως ο δεκτης είναι γρήγορος και καλός και η ποιότητα των HD καλή!
Ανεβάζω κι άλλες φωτο για να έχετε εικόνα

DSC02543.jpg

DSC02545.jpg

DSC02548.jpg

DSC02549.jpg

DSC02550.jpg

Δεν ξεκινάμε καλα...
Είναι κλειδωμένη η λήψη ελεύθερων καναλιών στον eurobιrd 9 και των επίγειων της digea..
Ποια καναλια εννοεις?Εμφανιζει ολα τα εθνικης εμβελειας απλα δεν παιζουν?

Δεν ξεκινάμε καλα...
Βέβαια για αυτά τα τελευταία λίγο το κακό για μένα γιατι κάποιος....φωτεινός εγκέφαλος μετέφερε το κέντρο εκπομπής Θεσσαλίας απο το Πήλιο στα Φάρσαλα και τώρα εξαιρείται ο Βόλος οποτε δεν τα πιάνω ούτως η άλλως !
Δεν υπάρχουν τα ALTER & ΣΚΑΙ που ήταν στο IPTV
Tους πήρα τηλέφωνο και μου απάντησαν οτι θα ελευεθερωθούν όταν διατεθεί το πακέτο...Πότε ρωτάω?
Τέλη του μηνός η απάντηση! Κόκκαλο εγω!
Πάντως ο δεκτης είναι γρήγορος και καλός και η ποιότητα των HD καλή!
Ανεβάζω κι άλλες φωτο για να έχετε εικόνα

View attachment 71299

View attachment 71300

View attachment 71301

View attachment 71302

View attachment 71303

Τι εννοείς ότι είναι κλειδωμένα τα Ελεύθερα στον Eurobird και τα επίγεια του Digea ?? Μπορείς να τα προσθέσεις μέσα από το Μενού των Ελεύθερων Καναλιών στις Ρυθμίσεις Συστήματος.

Για τα ελεύθερα του Eurobird πρέπει να βάλεις όμως τα χαρακατηρηστικά μετάδοσης (συχνότητα, διαμόρφωση, FEC, πόλωση, symbol rate) για κάθε αναμεταδότη και να κάνεις αναζήτηση...όπως λέει και το manual

Μήπως εννοεί ότι αν βγάλει τη κάρτα δεν βλέπει τα ελεύθερα (δορυφορικά) κανάλια; Αυτό με τη digea δεν το κατάλαβα ούτε εγώ..

Status
Not open for further replies.