Πότε πιστεύετε θα ξεκινήσει η δορυφορική πλατφόρμα του ΟΤΕ;

Status
Not open for further replies.
Είναι κλειδωμένη η λήψη οποιουδήποτε καναλιού του Eurobird πλην των καναλιών του πακέτου
Το ίδιο ισχύει για τα επίγεια ψηφιακά της DIGEA αλλα δεν εχω την δυνατοτητα να το τσεκάρω γιατι απλά στον Βόλο δεν τα πιάνουμε!
Οι πιο πάνω πληροφορίες είναι διασταυρωμένες σημερα με τηλεφωνημα στο ΟΤΕ TV help desk
Aς μας πεί κι άλλος φίλος που λαμβάνει αν μπορεί να κατεβάσει και να αποθηκεύσει αλλα κανάλια(σημείωση ο δέκτης εχει 9999 θέσεις!)
Απο τα επίγεια αναλογικά εχει τα 3 της ΕΡΤ την ΒΟΥΛΗ ΠΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΣΙΝΕ/ΣΠΟΡΤ+

Re: Απάντηση: Πότε πιστεύετε θα ξεκινήσει η δορυφορική πλατφόρμα του ΟΤΕ;

Ανεβάζω κι άλλες φωτο για να έχετε εικόνα

Αυτο το τετραγωνο με το λογοτυπο τι το θελουν να εμφανιζεται συνεχεια;

Είναι κλειδωμένη η λήψη οποιουδήποτε καναλιού του Eurobird πλην των καναλιών του πακέτου
Αυτο ειναι πολυ κακο αλλα και παραλογο!Μηπως κανεις καποιο λαθος?Για ποιο λογο να σου κοβει τα ελευθερα καναλια του δορυφορου που βλεπει?Τους ρωτησες για διευκρινιση?

http://4.bp.blogspot.com/-Aq8AaThwIMA/Tob1BsfA9II/AAAAAAAADyQ/oInt8dr232I/s1600/17.jpg

http://1.bp.blogspot.com/-0XaC8pc8KpI/Tob4HfdJrqI/AAAAAAAADzM/T4VwGkeKx9o/s1600/M5.jpg

Συμφωνα με τον rexsat αυτα δουλευουν.
Μηπως καποια ρυθμιση κανεις λαθος?

Ρε παιδιά, που τα πιάνετε αυτά?
Εμένα στις 39Ε κάτω απ' τον provider OTE, μου βγάζει γύρω στα 8-9 κανάλια αν θυμάμαι, απ' τα οποία ξεκλείδωτα είναι κάτι ραδιόφωνα (Αθήνα 9.84 και ένα από Ρόδο) και επίσης, ERT World, Τηλεάστυ, Βουλή.

Ρε παιδιά, που τα πιάνετε αυτά?
Εμένα στις 39Ε κάτω απ' τον provider OTE, μου βγάζει γύρω στα 8-9 κανάλια αν θυμάμαι, απ' τα οποία ξεκλείδωτα είναι κάτι ραδιόφωνα (Αθήνα 9.84 και ένα από Ρόδο) και επίσης, ERT World, Τηλεάστυ, Βουλή.

Ειναι στις 9Ε οχι 39Ε

1η εικόνα: eurobird 9
2η εικόνα: λήψη mega μέσω digea

digea γιόκ εδώ. (Αθήνα βλέπεις)
Στον Eurobird 9 από ποιόν provider?

Τον ΟΤΕ, τρεις συχνότητες (12111V,12149V,12226V). Η Βουλή είναι το μόνο ελεύθερο του πακέτου...

attachment.php

Attachments

• ote.jpg
    ote.jpg
    80.8 KB · Views: 188

Τον ΟΤΕ, τρεις συχνότητες (12111V,12149V,12226V). Η Βουλή είναι το μόνο ελεύθερο του πακέτου...

attachment.php

Καλά, η Βουλή είναι ελεύθερη και στις 39Ε...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Πότε πιστεύετε θα ξεκινήσει η δορυφορική πλατφόρμα του ΟΤΕ;

Καλά, η Βουλή είναι ελεύθερη και στις 39Ε...

Όπου έχει και την καλύτερη ποιότητα από τις τρεις (πλέον) δορυφορικές μεταδόσεις της...

Δηλαδή, επειδή μάλον έχω χάσει επισόδεια, ο ΟΤΕ θα βγεί στις 9Ε ή στις 39Ε? Και άν είναι να βγεί στις 9Ε, τί κάνει εκεί στις 39Ε?

Στις 9Ε (έχεις χάσει αρκετά επεισόδια, το σήριαλ "παίζει" τους τελευταίους 4-5 μήνες!). Στις 39 έκλεισε τελείως τις δοκιμαστικές εκπομπές του, πλην τα ελεύθερα στην 11052V. Μία από τις συχνότητες (12606Η) έχει ήδη καπαρωθεί από την Bulsatcom...

Απάντηση: Re: Πότε πιστεύετε θα ξεκινήσει η δορυφορική πλατφόρμα του ΟΤΕ;

Το παρόν θέμα δεν αφορά την NOVA (της οποίας ειμαι συνεχως συνδρομητης εδω και 8 χρονια) αλλα τον ΟΤΕ απο το οποιο περιμενουμε μπας και δουμε καλυτερες υπηρεσιες (κυριως σε ποιοτητα εικονας που η NOVA υστερει κατα πολυ) αλλα και τιμες.

Έχει δίκιο ο φίλος Yperion το παρόν θέμα δεν αφορά την ΝΟΒΑ αλλά τον ΟΤΕ από τον οποίο περιμένουμε πολλά. Άλλωστε η επισκεψιμότητα (91,313) και το πλήθος των μηνυμάτων (1,016) του πολύ επίκαιρου τούτου θέματος που δημιούργησε πριν 8 μήνες ο φίλος malakudi μαρτυρά την προσδοκία των Ελλήνων τηλεθεατών στο να υπάρχει και άλλος παίκτης στην αγορά της συνδρομητικής τηλεόρασης στην Ελλάδα.

Εδώ στην Τσεχία δεν υπάρχει μονοπώλιο κανενός παρόχου. Αντίθετα υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός μεταξύ των παρόχων που λειτουργεί προς όφελος των τηλεθεατών στους οποίους προσφέρονται ελκυστικά ποιοτικά πακέτα σε πολύ χαμηλές τιμές. Ας ευχηθούμε το ίδιο να συμβεί και στην Πατρίδα για να μπορούμε όλοι οι Έλληνες τηλεθεατές να βλέπουμε πολλά συνδρομητικά κανάλια και σε HD ποιότητα και σε πολύ χαμηλές τιμές.

Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες (τηλεθεατές)
party.gif

Tasos.cz
:fahne90:

Απάντηση: Re: Πότε πιστεύετε θα ξεκινήσει η δορυφορική πλατφόρμα του ΟΤΕ;

Έχει δίκιο ο φίλος Yperion το παρόν θέμα δεν αφορά την ΝΟΒΑ αλλά τον ΟΤΕ από τον οποίο περιμένουμε πολλά. Άλλωστε η επισκεψιμότητα (91,313) και το πλήθος των μηνυμάτων (1,016) του πολύ επίκαιρου τούτου θέματος που δημιούργησε πριν 8 μήνες ο φίλος malakudi μαρτυρά την προσδοκία των Ελλήνων τηλεθεατών στο να υπάρχει και άλλος παίκτης στην αγορά της συνδρομητικής τηλεόρασης στην Ελλάδα.

Εδώ στην Τσεχία δεν υπάρχει μονοπώλιο κανενός παρόχου. Αντίθετα υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός μεταξύ των παρόχων που λειτουργεί προς όφελος των τηλεθεατών στους οποίους προσφέρονται ελκυστικά ποιοτικά πακέτα σε πολύ χαμηλές τιμές. Ας ευχηθούμε το ίδιο να συμβεί και στην Πατρίδα για να μπορούμε όλοι οι Έλληνες τηλεθεατές να βλέπουμε πολλά συνδρομητικά κανάλια και σε HD ποιότητα και σε πολύ χαμηλές τιμές.

Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες (τηλεθεατές) :party:
Tasos.cz
:fahne90:

Τάσο υποθέτω θα ξέρεις ότι η Λουξεμβουργιανή M7 (που έχει την CS Link) αγόρασε πρόσφατα και την Skylink!

http://www.zive.sk/znacky-skylink-a...-viac-kanalov-v-hd/sc-4-a-296446/default.aspx

Status
Not open for further replies.